bill33 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μετά την τελευταία αναβάθμιση μεσω Kies εμφανίζεται η ένδειξη LTE στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.(πριν εμφανίζονταν μόνο οι επιλογές GSM/WCDMA.) Σε εμένα δεν το βγάζει :worry: .Εχω κάρτα wind όμως που δεν εχει 4g δίκτυο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Σε εμένα δεν το βγάζει :worry: .Εχω κάρτα wind όμως που δεν εχει 4g δίκτυο . Είναι θέμα φορέα.Εγώ μέχρι την αναβάθμιση δεν έβλεπα LTE παρόλο που είχα ζητήσει από τη Vodafone ενεργοποίηση του 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Χθες βράδυ έκανε κάτι αναβαθμίσεις σε εφαρμογές Google. Απο εκείνη την ώρα και μετά έφαγε την μπαταρία σαν τρελό με ελάχιστη χρήση!! ¨οταν έκανε αναβαθμίσεις έιχε γύρω στο 95% (22:00) και ξαναλέω με ελάχιστη χρήση τώρα είναι στο 30%!! Κάτι διάβασα για πρόβλημα με τα Google services, δεν ξέρω αν είναι απο αυτό, αλλά απο την άλλη σύμπτωση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πως καταλαβαίνω ότι παίζει το 4g?η πότε παίζει με 3g? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πως καταλαβαίνω ότι παίζει το 4g?η πότε παίζει με 3g? Θα σου βγάλει 4G επάνω και αν χάσει το σήμα και γυρίσει σε 3G θα αλλάξει η ένδειξη ομοίως Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 H+ μου βγάζει... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Χθες βράδυ έκανε κάτι αναβαθμίσεις σε εφαρμογές Google. Απο εκείνη την ώρα και μετά έφαγε την μπαταρία σαν τρελό με ελάχιστη χρήση!! ¨οταν έκανε αναβαθμίσεις έιχε γύρω στο 95% (22:00) και ξαναλέω με ελάχιστη χρήση τώρα είναι στο 30%!! Κάτι διάβασα για πρόβλημα με τα Google services, δεν ξέρω αν είναι απο αυτό, αλλά απο την άλλη σύμπτωση; κάτι παίζει όντος με αυτό 80% υπηρεσίες google λέει πριν μια μέρα ήταν πολύ χαμηλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ano1982 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Γεια σας παιδιά έχω μια ερώτηση να κάνω. όταν με παίρνουν τηλέφωνο ο ήχος κλήσης για ένα δύο δευτερόλεπτα παίζει χαμηλά και μετά παίζει στο τέρμα που το έχω ρυθμίσει. Εγώ θέλω να παίζει κατευθείαν στο τέρμα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει γιατί γίνετε αυτό και αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Γιατί έτσι είναι ρυθμισμένο από την Samsung. Δοκίμασε το Disable Increasing Ring. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 H+ μου βγάζει... Είναι το αμέσως κατώτερο επίπεδο από το LTE (4G).Στο mini θα σου βγάλει 4G όταν βρεθείς εντός δικτύου 4G και φυσικά έχεις ζητήσει την ενεργοποίησή του από το φορέα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Όταν φορτίζω το κινητό κι έχω ανοιχτά wifi και whatsapp, η θερμοκρασία της μπαταρίας φτάνει τους 40 βαθμούς... Είναι φυσιολογικό, ή ν' ανησυχώ; Επίσης το κινητό βρίσκεται μόνιμα σε θήκη. Εσάς πόσο έχει φτάσει μέγιστη θερμοκρασία μπαταρίας; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μετά την τελευταία αναβάθμιση μεσω Kies εμφανίζεται η ένδειξη LTE στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.(πριν εμφανίζονταν μόνο οι επιλογές GSM/WCDMA.) Εγω που ειμαι με MG8 ακομα, το εμφανιζει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Είναι το αμέσως κατώτερο επίπεδο από το LTE (4G).Στο mini θα σου βγάλει 4G όταν βρεθείς εντός δικτύου 4G και φυσικά έχεις ζητήσει την ενεργοποίησή του από το φορέα σου. Οπότε θα το δω να γραφεί 4g??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Οπότε θα το δω να γραφεί 4g??? Δεν θα το δεις δυστυχώς γιατί η Wind δεν έχει στις άμεσες προτεραιότητές της το 4G.Aκόμα και να ζητήσεις ενεργοποίηση της υπηρεσίας 4G δεν πρόκειται να δεις την ένδειξη (όταν ενεργοποιήσεις τα δεδομένα) γιατί απλά δεν υπάρχει στο δίκτυό της.Μόνο στο τηλέφωνό σου θα δεις την ένδειξη στις ρυθμίσεις (λειτουργία δικτύου- LTE/GSM κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ρε παίδες, ο τρόπος που ψάχνεις τις επαφές σου για να πάρεις τηλέφωνο στα Samsung είναι απελπιστικά βλαμμένος. ΕΧω να το λέω.......... Υπάρχει κανας καλύτερος γρηγορότερος τρόπος?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 διάβασα κάπου ότι το κινητάκι μας θα αναβαθμιστεί στην 4.3 για να έχει την υποστήριξη του gear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ρε παιδιά τελικά τώρα που χρησιμοποιώ το s3 από τότε που μου έσπασε η οθόνη, έχει αρκετή διαφορά σε ταχύτητα από το s4 mini. Σαφώς το s4 mini είναι αρκετά πιο γρήγορο και στο touchwiz αλλά και γενικά στις εφαρμογές. 512mb στην μνήμη είναι σαφώς πιο καλά από 2 επεξεργαστές παραπάνω. Και από μπαταρία μου είναι στα ίδια επίπεδα όταν δεν είχα το γνωστό bug που του έπιανε που και που και κατανάλωνε παραπάνω. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ρε παίδες, ο τρόπος που ψάχνεις τις επαφές σου για να πάρεις τηλέφωνο στα Samsung είναι απελπιστικά βλαμμένος. ΕΧω να το λέω.......... Υπάρχει κανας καλύτερος γρηγορότερος τρόπος?? Δηλαδή, σε ποιον τρόπο αναφέρεσαι, τι έχει; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εχεις δικιο φιλε μου.στην αμερικη υπαρχει ενα σλογκαν που λενε οι κομπιουτεραδες...*μην λυπασε να δωσεις ποτε χρηματα για περισσοτερη μνημη..δεν θα τα κλαψεις ποτε*. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δηλαδή, σε ποιον τρόπο αναφέρεσαι, τι έχει; O τρόπος αναζήτησης ονόματος ή επανάκλησης. Πολλές κινήσεις............Πολλά βήματα. Κ άμα οδηγείς δε βρίσκεις όνομα ούτε με σφαίρες. Αν είχες ποτέ HTC θα καταλάβεις τι εννοώ.... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 O τρόπος αναζήτησης ονόματος ή επανάκλησης. Πολλές κινήσεις............Πολλά βήματα. Κ άμα οδηγείς δε βρίσκεις όνομα ούτε με σφαίρες. Αν είχες ποτέ HTC θα καταλάβεις τι εννοώ.... Εγώ έχω βολευτεί με τον rocket dialer, contacts που έχει και επιλογή, χωρίς άλλη εφαρμογή να σου κάνει full screen τότε φωτο των επαφών σου!τ9 αναζήτηση ακόμα και μέσα στις σημειώσεις της κάθε επαφής κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 διάβασα κάπου ότι το κινητάκι μας θα αναβαθμιστεί στην 4.3 για να έχει την υποστήριξη του gear Ορίστε και τα τελευταία νέα για την αναβάθμιση της συσκευής μας. Λογικά θα έρθει και κατά εδώ. Υπάρχει πάντα και λύση του odin!!! http://www.s4miniarchive.com/2013/11/bell-will-update-samsung-galaxy-s4-mini-to-android-4.3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παίζει το σκ να έχουμε update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παίζει το σκ να έχουμε update ? Κι εδώ λέει ότι θα ξεκινήσει τις αναβαθμίσεις από αύριο, αλλά προφανώς δεν αναφέρεται στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά αν βγει κάτι θα το δόκιμάσω. http://www.sammobile.com/2013/11/22/bell-to-update-galaxy-s4-and-s4-mini-to-android-4-3-from-november-23/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Οι περισσότεροι εδώ δεν έχουμε ελληνικές συσκευές οπότε μπορεί να έρθει γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts