pcspider_amd4200 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το έκανα αυτό.Αλλά τίποτα. Τίποτε άλλο ?????[/QU] ρε παιδια τι ακριβως κανεις απο αυτο το Menu????:wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παιδιά στην οθόνη του διακρίνει ο χρήστης pixels? Κάποια βοήθεια παρακαλώ πολύ? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Κάποια βοήθεια παρακαλώ πολύ? Όχι δεν διακρίνω κάτι τέτοιο... Κανένα screenshot μπορείς να βάλεις; (Κεντρικό πλήκτρο και power ταυτόχρονα) Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Όχι δεν διακρίνω κάτι τέτοιο... Κανένα screenshot μπορείς να βάλεις; (Κεντρικό πλήκτρο και power ταυτόχρονα) Δεν το έχω το κινητό,έχω το one mini αλλά επειδή με ενδιαφέρει το s4 mini ρωτάω.θέλω καλή οθόνη όπως του one. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Δεν το έχω το κινητό,έχω το one mini αλλά επειδή με ενδιαφέρει το s4 mini ρωτάω.θέλω καλή οθόνη όπως του one. Γιαννη σαν του one mini δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Δεν το έχω το κινητό,έχω το one mini αλλά επειδή με ενδιαφέρει το s4 mini ρωτάω.θέλω καλή οθόνη όπως του one. Η οθόνη είναι άψογη!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Δεν το έχω το κινητό,έχω το one mini αλλά επειδή με ενδιαφέρει το s4 mini ρωτάω.θέλω καλή οθόνη όπως του one. Κράτησε το HTC One mini καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εχω την συσκευη απο Γαλλια και εχω κατεβασει την official εκδοση της ROM που προοριζεται για την ελλαδα και σκεφτομαι να την περασω. εχω κανει ηδη root. υπαρχει καποια διαφορα αν κανω αυτο το πραγμα? τι διαφορετικο θα εχω ??? ποιος ειναι ο τροπος για να κανω αυτην την εγκατασταση? μεσω Odin ? Παράθεση "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Κράτησε το HTC One mini καλύτερα. Λες?σκέφτομαι πάντως σοβαρά την αλλαγή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Λες?σκέφτομαι πάντως σοβαρά την αλλαγή Αλλάζεις ένα τηλέφωνο με ένα σχεδόν πανομοιότυπο σε χαρακτηριστικά.Πέρα από την όποια οικονομική επιβάρυνση θα έχεις (και είναι δικό σου θέμα αφού εσύ θα το πληρώσεις) τι παραπάνω θα κερδίσεις με το S4 mini που δεν το βρίσκεις στο one mini? Aν δεν έχεις παράπονα από τη συσκευή σου μην την αλλάξεις για το S4 mini (που είναι πραγματικά πολύ καλή συσκευή.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Λες?σκέφτομαι πάντως σοβαρά την αλλαγή Γιατί???????????????? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis72 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Λες?σκέφτομαι πάντως σοβαρά την αλλαγή Τυχαινει να εχω και της δυο συσκευες! εγω το ΟΝΕ mini και η συζηγος το s4 mini! σε οθονη υστερη το s4 mini οπως επισης στο θεμα αναμονης της μπαταριας! Βεβαια ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο σαν χαρακτηριστικα (1.7 vs 1,4 1,5gb ram vs 1gb ram) το οποιο ομως δυτυχως εξανεμηζεται στο βαρη touchwiz οποτε η αισθηση που αποκομιζεις ειναι σχεδον ολοιδια και στης δυο συσκευες αλλα με πιο χαμηλη αναλυση και τεραστια διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το s4 mini εχει αισθητήρα για την οθονη που ειναι χωρίς άγγιγμα σαν του s4 του κανονικού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το s4 mini εχει αισθητήρα για την οθονη που ειναι χωρίς άγγιγμα σαν του s4 του κανονικού ? Δεν γνωρίζω αν εχει (απο εβδομάδα θα το έχω το κινητό) αλλα που χρειάζεται αυτό;;; Αλλού θα θες να πατησεις και αλλού θα παταει!! Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το s4 mini εχει αισθητήρα για την οθονη που ειναι χωρίς άγγιγμα σαν του s4 του κανονικού ? Όχι δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία στο mini! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Και μιας που λεμε τι εχει και τι οχι.. Την λειτουργια του μεγαλου, που βγαζεις φωτο και αποτυπωνει και τη φατσα σου στη φωτο απο την καμερα μπροστα την εχει; (ή ειναι εφαρμογη...:ninja::ninja:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silence0024 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 λογικά έχεις δίκιο άλλα εγώ καλού κακού το πήγα στο servise της Samsung για να το δούν και θα μου πουν αύριο!!! Τελικά μου είπαν ότι η μπαταρία είναι οκ και μου κάναν restore (χωρίς να με ενημερώσουν φυσικά ) γιατί κάποια εφαρμογή έτρωγε την μπαταριά. Παράθεση iPhone XS MAX 256gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Τελικά μου είπαν ότι η μπαταρία είναι οκ και μου κάναν restore (χωρίς να με ενημερώσουν φυσικά ) γιατί κάποια εφαρμογή έτρωγε την μπαταριά. Restore;;;; σου περάσαν το λειτουργικό από την αρχή δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silence0024 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Restore;;;; σου περάσαν το λειτουργικό από την αρχή δηλαδή; ναι μου το ξαναπέρασαν από την αρχή Παράθεση iPhone XS MAX 256gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 !!! back up? something? WTF? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εχω 3 λογαριασμους email απο Gmail. Πως μπορω να τους προσθεσω στο κινητο ετσι ωστε να λαμβανω τα email και απο τους 3 λογαριασμους; Εχω προσθεσει μονο τον εναν, τους αλλους δυο δεν καταφερα. Γνωριζει καποιος πως γινεται; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Εχω 3 λογαριασμους email απο Gmail. Πως μπορω να τους προσθεσω στο κινητο ετσι ωστε να λαμβανω τα email και απο τους 3 λογαριασμους; Εχω προσθεσει μονο τον εναν, τους αλλους δυο δεν καταφερα. Γνωριζει καποιος πως γινεται; Ρυθμισεις >> Λογαριασμοι >> Προσθηκη Λογαριασμου >> Google >> Υπαρχων κ.τ.λ. Αν χρησημοποιεις και τη εφαρμογη gmail (default) στο αριστερο πανελ σου εμφανιζονται ολοι οι υπαρχων λογαριασμοι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για αυτοματη ειδοποιηση απο ολους πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος ο αυτοματος συγχρονισμος (γενικων ρυθμισεων). Αλλιως οπως ειναι λογικο χειροκινητα θα ειδοποιησε απο τον επιλεγμενο (default account/stuck option) Edited November 7, 2013 by Programmer spelling correction Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρυθμισεις >> Λογαριασμοι >> Προσθηκη Λογαριασμου >> Google >> Υπαρχων κ.τ.λ. Αν χρησημοποιεις και τη εφαρμογη gmail (default) στο αριστερο πανελ σου εμφανιζονται ολοι οι υπαρχων λογαριασμοι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για αυτοματη ειδοποιηση απο ολους πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος ο αυτοματος συγχρονισμος (γενικων ρυθμισεων). Αλλιως οπως ειναι λογικο χειροκινητα θα ειδοποιησε απο τον επιλεγμενο (default account/stuck option) ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Χαιρετω ολη την καλη παρεα.Ειμαι κι εγω κατοχος ενος Ι9195 εδω και 20 ημερες περιπου.Το αγορασα απο σκρουτζομαγαζο.Το κουτι δεν ειχε εξωτερικο περιτυλιγμα,αλλα μετα απο οσα διαβασα εδω ελεγξα την ταινια ασφαλειας και ειναι μονη (ξεκολλησε με δυσκολια σκιζοντας και το χαρτι του κουτιου).Το τηλ ειναι γαλλικο και φοραει τη γαλλικη ROM (XEF).Δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα ως τωρα,ευχαριστημενος ειμαι,εκτος απο τη μπαταρια.Απ'οτι καταλαβα αυτο ειναι γενικο φαινομενο ομως.Δοκιμασα και το αφησα την νυχτα με ενεργοποιημηνα wifi,ενημερωσεις,gps και η μπαταρια επεσε κατα 7% περιπου μεσα σε 7 ωρες (01:00-08:00 απο 55% σε 47%).Με το 4G ανοιχτο τρωει πολυ πιο γρηγορα τη μπαταρια (35% περιπου σε 4 ωρες με 5' περιπου surfing). Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Μπορω να του περασω αλλη επισημη ROM (την ελληνικη π.χ.) χωρις να γινει rooted?Κι αν το κανω αυτο,χανεται η εγγυηση;(επειδη θα φαινεται γαλλικο ΙΜΕΙ και ελληνικη ROM;) Και κατι τελευταιο για οσους ξερουν.Η ελληνικη ROM (η EUR) τι διαφορες εχει απο την ελληνικη την cosmote (COS).Ρωταω επειδη ειμαι στον cosmote. Edit:σημερα αναβαθμιστηκα στην MJ7 Edited November 8, 2013 by drberto1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κύριοι εδώ κ λίγες ώρες το κινητό firmwarίστικε κ έχει την MJ7.(Official) Έχει δει/διαβάσει τι διαφορές έχει με τις παλιές?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts