Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω διοτι αν διαβασεις τα σχολια στο σκρουτζ θα δεις οτι καποιος εγραφε οτι δεν αναπαραγαγει hd 1920-1080p.και μ'ενδιαφερει το κινητο κυριως λογω μεγεθους.ως επισης και στα τεχν χαρακτηριστικα η σαμμυ δεν αναφερει οτι εχει και ραδιο εν αντιθεσει με την αρενα που λεει οτι εχει.και δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις αφου η σαμμυ δεν εχει δωσει ραδιο στις lte συσκευες τις μεγαλες οπως πχ στο s4 kai s3lte. Edited by deltaplus

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω διοτι αν διαβασεις τα σχολια στο σκρουτζ θα δεις οτι καποιος εγραφε οτι δεν αναπαραγαγει hd 1920-1080p.και μ'ενδιαφερει το κινητο κυριως λογω μεγεθους.ως επισης και στα τεχν χαρακτηριστικα η σαμμυ δεν αναφερει οτι εχει και ραδιο εν αντιθεσει με την αρενα που λεει οτι εχει.και δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις αφου η σαμμυ δεν εχει δωσει ραδιο στις lte συσκευες τις μεγαλες οπως πχ στο s4 kai s3lte.

Ραδιόφωνο έχει.... Εν αντιθέσει με το S4...και για του λόγου του αληθές ποστάρω screenshot από ένα divx hd 1920 1080p. Προφανώς αυτός που το δοκίμασε δεν είχε το mx player ή το bs player και χρειαζόταν καποιο codec.

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Αλλο το προφανως και αλλο η πραγματικοτητα ...γι'αυτο ζητησα αν ειναι ευκολο να γινει δοκιμη με καποιο αρχειο απο εξωτερικη πηγη.

Ε μα δε γινεται να τραβαει ενα βιντεο και να μην μπορει να το παιξει μετα.Παντως εχει και ραδιοφωνο.

Παιδια ευχαριστω πολυ. ουτε κι'εγω πιστευα οτι εχοντας αυτα τα χαρακτηριστικα δεν θα λειτουργουσαν αυτες οι δυνατοτητες, και αλλος μιλουσε για ελλειψη αλλα και η σαμμυ στο επισημο δεν αναφερεται.το θεμα ειναι οτι υπαρχουν λειτουργουν και δινουν την δυνατοτητα για οσους θελουν το συγκεκριμενο μεγεθος οθονης να το αποκτησουν.

Παιδια ευχαριστω πολυ. ουτε κι'εγω πιστευα οτι εχοντας αυτα τα χαρακτηριστικα δεν θα λειτουργουσαν αυτες οι δυνατοτητες, και αλλος μιλουσε για ελλειψη αλλα και η σαμμυ στο επισημο δεν αναφερεται.το θεμα ειναι οτι υπαρχουν λειτουργουν και δινουν την δυνατοτητα για οσους θελουν το συγκεκριμενο μεγεθος οθονης να το αποκτησουν.

σε δυνατότητες είναι ανώτερο από όλες τις περσινές ναυαρχίδες..είναι πολύ παρεξηγημένο λόγω του ότι είναι διπύρηνο..αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστες εφαρμογές χρησιμοποιούν πάνω από τους 2..οπότε είναι επόμενο να μπορεί να τα κάνει όλα..

μόνο σε ανάλυση οθόνης και σε κάποιες ηλίθιες από πλευράς samsung ελλείψεις ( OTG, LEDaki) υστερεί από τα μεγάλα..

Καλημερα.. Να ρωτησω κατι,πως μπορω να απενεργοποιησω τις αυτοματες ενημερωσεις των εφαρμογων μου; Μου αναβαθμιζονται μονες του και μπορει να μην θελω να αλλαξει καποια...

Επισης ολες οι θηκες που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα δειχνουν συμβατες για τη 3g εκδοση. Εφαρμοζουν κανονικα και στη 4g ή δεν καθονται καλα;

Την πρωτη απαντηση τη βρηκα μαλλον... Πας στο google play store πατας το κατω αριστερο κουμπι, ρυθμισεις,, αυτοματη ενημ. Εφαρμογων, και ξετσεκαρεις...

Για την αλλη ερωτηση αν ξερει κανεις ας πει.. Εχω παραγγειλει σιλικονης θηκη. Αν παει καλα θα σας πω..

Παρε την αυθεντικη θηκη της σαμσουνγκ...πραγματικα εφαρμοζει σουπερ και ομορφαινει το κινητο...Μ εκανε πολυ ευχαριστη εντυπωση γιατι εβλεπα κατι αλλες θηκες και ηταν απαισιες εκαναν τα τηλεφωνα να δειχνουν σαν ταμπλετ

Παίδες χαίρετε, μετά από πολύ ψάξιμο έχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά του κινητού, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια για τη συσκεύη, ακόμα και την οθόνη, της οποίας η ανάλυση με φόβιζε!

Έχω μία δύο απορίες, καθώς όλο διαβάζω το forum και όλο το κεφάλι μου μπλέκεται περισσότερο!

1)Το κινητό out of the box, με rom άλλης χώρας (ευρωπαϊκής) έχει 160 ή 70 ελληνικούς χαρακτήρες ανά μήνυμα?

(Ένα alcatel που χρησιμοποιώ προσωρινά με froyo στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχει 3 επιλογές: αυτόματη μορφοποίηση(70), ακριβής τρόπος(70), υπερσυμπίεση(160) )

Κάτι διάβασα όμως πιο πριν στο forum ότι η κωδικοποίηση σε gsm θα βγάζει κατεστραμμένο μήνυμα στις περισσότερες συσκευές! Υπάρχει σχετική επιλογή κωδικοποίησης μηνύματος στην συσκευή? Έχει δοκιμάσει κανείς να κωδικοποιήσει και να στείλει μήνυμα? Είναι ένας απ'τους σημαντικότερους παράγοντες αγοράς συσκευής, καθώς μιλάω κατά κύριο λόγο με μηνύματα

2)Είναι τόσο τραγική η κατανάλωση μπαταρίας απ'το facebook? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος περιορισμού(έστω και με αποσύνδεση όταν δεν το χρησιμοποιώ)

Έχει διαφορά στην κατανάλωση όταν λειτουργεί με 3g ή wifi?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μπω κι εγώ στην παρέα σας ως νέος χρήστης!:)

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

Παίδες χαίρετε, μετά από πολύ ψάξιμο έχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά του κινητού, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια για τη συσκεύη, ακόμα και την οθόνη, της οποίας η ανάλυση με φόβιζε!

Έχω μία δύο απορίες, καθώς όλο διαβάζω το forum και όλο το κεφάλι μου μπλέκεται περισσότερο!

1)Το κινητό out of the box, με rom άλλης χώρας (ευρωπαϊκής) έχει 160 ή 70 ελληνικούς χαρακτήρες ανά μήνυμα?

(Ένα alcatel που χρησιμοποιώ προσωρινά με froyo στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχει 3 επιλογές: αυτόματη μορφοποίηση(70), ακριβής τρόπος(70), υπερσυμπίεση(160) )

Κάτι διάβασα όμως πιο πριν στο forum ότι η κωδικοποίηση σε gsm θα βγάζει κατεστραμμένο μήνυμα στις περισσότερες συσκευές! Υπάρχει σχετική επιλογή κωδικοποίησης μηνύματος στην συσκευή? Έχει δοκιμάσει κανείς να κωδικοποιήσει και να στείλει μήνυμα? Είναι ένας απ'τους σημαντικότερους παράγοντες αγοράς συσκευής, καθώς μιλάω κατά κύριο λόγο με μηνύματα

2)Είναι τόσο τραγική η κατανάλωση μπαταρίας απ'το facebook? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος περιορισμού(έστω και με αποσύνδεση όταν δεν το χρησιμοποιώ)

Έχει διαφορά στην κατανάλωση όταν λειτουργεί με 3g ή wifi?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μπω κι εγώ στην παρέα σας ως νέος χρήστης!:)

καλημέρα

1) Εμένα έχει γερμανική ROM και μια χαρά γράφει SMS Με 160 χαρακτήρες αλλά ΜΟΝΟ κεφαλαία ... οπότε επειδή έχω 1500 Sms δωρεαν προτιμώ να γράφω με 70 χαρακτήρες και μικρά.

2) Στο δικό μου είναι τραγική αλλά δεν έμπαινα στην διαδικασία σύνδεσης-αποσύνδεσης . Ναι η κατανάλωση έχει διαφορά με 3g και WiFI ... με Wifi έχει πολύ καλύτερη κατανάλωση.

3) Η λύση που έχω βρει για το FB είναι να μπαίνω μέσω του Chrome Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

καλημέρα

1) Εμένα έχει γερμανική ROM και μια χαρά γράφει SMS Με 160 χαρακτήρες αλλά ΜΟΝΟ κεφαλαία ... οπότε επειδή έχω 1500 Sms δωρεαν προτιμώ να γράφω με 70 χαρακτήρες και μικρά.

2) Στο δικό μου είναι τραγική αλλά δεν έμπαινα στην διαδικασία σύνδεσης-αποσύνδεσης . Ναι η κατανάλωση έχει διαφορά με 3g και WiFI ... με Wifi έχει πολύ καλύτερη κατανάλωση.

3) Η λύση που έχω βρει για το FB είναι να μπαίνω μέσω του Chrome Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά

Εγω με ελληνικη ρομ γραφω μηνυματα με 160 χαρακτηρες αλλα ειναι κεφαλαια παντα.Στο αλφαβητο gsm το εχω.

Ευχαριστώ και τους 2 σας, δεν με ενοχλούν τα κεφαλαία, μιας και μου εξασφαλίζουν διπλάσια μηνύματα!!

@dual_sun Μου φαίνεται λίγο παράλογο να έχει θέμα με το facebook η συγκεκριμένη συσκευή. Η αλήθεια είναι ότι γενικά το fb τρώει μπαταρία, αλλά όχι και τόσο τραγικά! πχ. εγώ στο optimus black πιο μεγάλο θέμα είχα με την οθόνη που έκαιγε όσο χρησιμοποιούσα το fb, παρά με την ίδια την εφαρμογή! Θα δω όμως, σε όλα τα άλλα με υπερκαλύπτει, οπότε το έχω σχεδόν αγοράσει.. :D

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Παντως αυτο που λετε για το facebook εγω δεν το εχω παρατηρησε ενω εχω την εφαρμογηι.

Ειχα προβληματα με την μπαταρια οταν ειχα ανοιχτο τον συγχρονισμο.Για να ειμαι ειλικρινης ακομα δεν εχω καταλαβει τι την τσακιζε την μπαταρια ετσι (κρατουσε 9 ωρες!!) και εγραφε στη χρηση μπαταριας "Υπηρεσιες Google" 79%.

Απο τοτε που εκλεισα τον συγχρονισμο κραταει λιγο παραπανω απο μια μερα.

Παντως αυτο που λετε για το facebook εγω δεν το εχω παρατηρησε ενω εχω την εφαρμογηι.

Ειχα προβληματα με την μπαταρια οταν ειχα ανοιχτο τον συγχρονισμο.Για να ειμαι ειλικρινης ακομα δεν εχω καταλαβει τι την τσακιζε την μπαταρια ετσι (κρατουσε 9 ωρες!!) και εγραφε στη χρηση μπαταριας "Υπηρεσιες Google" 79%.

Απο τοτε που εκλεισα τον συγχρονισμο κραταει λιγο παραπανω απο μια μερα.

Με τι χρήση ακριβώς?

εγώ Facebook δεν δουλεύω, η χρήση που του κάνω είναι η ίδια που έκανα σε όλα τα ρομποτακια που είχα και δεν είναι λίγα, και μου κρατάει μια μέρα. αν δεν δουλέψω wifi πολύ μπορεί και πάραπάνω ;)

Καλημέρα.Χτες έκανε αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων απο το play store και εγκατέστησε μόνο του μια εφαρμογή με τίτλο Blurb

Checkout.Εικονίδιο δεν έχει στο menu,αλλά στο διαχειριστή εφαρμογών φαίνεται.Όταν πάω να κάνω απεγκατάσταση γράφει ότι θα γίνει κατάργηση όλων των ενημερώσεων στην εφαρμογή συστήματος android.Mόλις πατήσω οκ μου βγάζει αν θέλω να την αντικαταστήσω με την εργοστασιακή έκδοση.Ξέρει κανείς τίποτα;

Καλημέρα.Χτες έκανε αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων απο το play store και εγκατέστησε μόνο του μια εφαρμογή με τίτλο Blurb

Checkout.Εικονίδιο δεν έχει στο menu,αλλά στο διαχειριστή εφαρμογών φαίνεται.Όταν πάω να κάνω απεγκατάσταση γράφει ότι θα γίνει κατάργηση όλων των ενημερώσεων στην εφαρμογή συστήματος android.Mόλις πατήσω οκ μου βγάζει αν θέλω να την αντικαταστήσω με την εργοστασιακή έκδοση.Ξέρει κανείς τίποτα;

Είναι εφαρμογή συστήματος και είναι της Samsung....Είναι για την online πληρωμή της εφαρμογής samsung books...Μπορείς να την καταργήσεις άφοβα αν είσαι root.

Πάντα στις προεγκατεστημένες εφαρμογές μπορείς να καταργήσεις τις ενημερώσεις αλλά δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις (εκτός αν είσαι root)

Χαιρετώ κι εγώ την παρέα του S4 mini. Αν και νέο μέλος είμαι πού συχνός επισκέπτης τα τελευταία 2 χρόνια στο forum και με έχει βοηθήσει πολύ ομολογουμένως. Μετά από αρκετό διάβασμα και αφού το Nexus S που είχα "κολύμπησε" στα ωραία νερά της Κεφαλονιάς έγινα πριν λίγες μέρες κάτοχος του S4 mini απορρίπτωντας την επιλογή του μεγάλου S4 κυρίως λόγω των αρκετών προβλημάτων-παραπόνων κτλ.

Η συσκευή λοιπόν με έχει εκπλήξει ευχάριστα και είναι τόσο μικρή που έβαζα το S3 mini ενός φίλου δίπλα δίπλα για να σιγουρευτώ οτι όντως ειναι 4,3 η οθόνη. Το μαύρο πραγματικά εντυπωσιακό και δε το χορταίνω είναι η αλήθεια. Και η όποια σύγκριση με την προηγούμενη συσκευή μου απλά είναι αστεία..υπερβολικά γρήγορο απλά.

Το μόνο "παράπονο" που βέβαια το γνώριζα απο πρίν έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Έχω ήδη βέβαια εξωτερική κάρτα 16Gb αλλά θα πρέπει να πέσει root για να μπορώ να αποθηκεύω εκεί σοβαρά παιχνίδια (Gameloft) και κανα Igo-Navigon.. :cool: Και φυσικά να φύγουν και κάποιες παντελώς άχρηστες εφαρμογές.

Πιστεύω κάποια στιγμή θα ανέβει στο forum και ελληνικός οδηγός root όπως παρατήρησα οτι έχει και το S3 mini. Άλλωστε βλέπω οτι η συσκευή έχει αρχίσει και κυκλοφορεί πολύ (και στην εταιρεία που εργάζομαι το παρατηρώ) και το topic εδώ μάλλον θα μεγαλώσει πολύ. :shifty:

Αυτά για την ώρα δε σας πρήζω άλλο.. στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

καλημέρα , εχω εγκαταστήσει την εφαρμογή dynamicNotifications .. την οποία προσπαθώ να την καταργήσω αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα..επίσης άλλαζα τη γλώσσα με το space .. πλέον δε μπορώ και πρέπει να πατάω το σηματάκι για να την αλλάζω ... έχει συμβεί κάτι ??

καλημέρα , εχω εγκαταστήσει την εφαρμογή dynamicNotifications .. την οποία προσπαθώ να την καταργήσω αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα..επίσης άλλαζα τη γλώσσα με το space .. πλέον δε μπορώ και πρέπει να πατάω το σηματάκι για να την αλλάζω ... έχει συμβεί κάτι ??

Για την εφαρμογή DynamicNotifications γράφει στο play πως να την αφαιρέσεις .

- Why can't I uninstall the app?

Please go to your system settings, select "Security", “Device Administrators” and uncheck the DynamicNotifications-entry. You will then be able to uninstall the app

Samsung galaxy s21+

Ξέρει κανείς αν το s4 mini δέχεται αυτήν την κάρτα;

Ναι φιλε την δεχετε.Εχω την ιδια καρτα σε 64GB στο δικο μου.

Καλησπερα.το τηλεφωνο μου γραφει ως κωδικο μοντελου Gt-I9195.ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Αυτό έχω και εγώ....Μάλλον όπως και όλοι μας....η διαφορά με το GT-I9190 είναι ότι το δικό μας είναι 4G.

Γνωριζει μηπως κανεις εαν η συσκευη μας υποστηριζει το να δουλεψει σωστα η εφαρμογη Google Sky ? μου δειχνει οτι να΄ναι με wifi και GPS ανοιχτα.
"Music Is My Life"

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)