Jump to content

Real Racing 3: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

04/23/2013 - Audi R8 V10 Coupe / Melbourne

04/30/2013 - Porsche 918 RSR Concept / Suzuka Circuit

05/07/2013 - Ford GT / Circuit de Spa-Francorchamps

05/14/2013 - Pagani Zonda F / Laguna Seca

05/21/2013 - McLaren MP4-12C / Suzuka Circuit

05/28/2013 - Lamborghini Murcielago R-SV GT1 / Hockenheimring

06/04/2013 - Chevrolet Camaro ZL1 (Mountain Dew) / Mount Panorama

06/11/2013 - Porsche 911 GT3 RS 4.0 / Silverstone

06/18/2013 - BMW Z4 GT3 / Melbourne

06/25/2013 - Pagani Huayra / Indianapolis Speedway *replaced with* Lexus LFA / Dubai Autodrome

07/02/2013 - Nissan JR Motorsports GT-R GT1 / Melbourne

07/09/2013 - Dodge Viper SRT10 ACR-X / Suzuka Circuit

07/16/2013 - Chevrolet Corvette ZR1 / Indianapolis Speedway

07/23/2013 - Porsche Carrera GT / Mount Panorama

07/30/2013 - BMW Z4 sDrive35is / Brands Hatch

08/06/2013 - Bugatti Veyron 16.4 / Mount Panorama

08/13/2013 - Audi R8 LMS ultra / Silverstone

08/20/2013 - Lamborghini Gallardo LP560-4 / Hockenheimring

08/27/2013 - Porsche 918 Spyder concept / Silverstone

09/03/2013 - Pagani Huayra / Suzuka Circuit

09/10/2013 - BMW M3 GTS / Suzuka Circuit

09/17/2013 - Nissan GT-R Premium (R35) / Indianapolis Speedway

09/24/2013 - Ford GT FIA GT1 / Suzuka Circuit

10/01/2013 - SRT Viper GTS / Laguna Seca

10/08/2013 - Lamborghini Murcielago R-SV GT1 / Hockenheimring

10/15/2013 - Bugatti Veyron 16.4 / Mount Panorama

10/22/2013 - Dodge Viper SRT10 ACR-X / Suzuka Circuit

10/29/2013 - Porsche 911 GT3 RS / Suzuka Circuit

11/05/2013 - Audi R8 LMS ultra / Silverstone

11/12/2013 - Lamborghini Gallardo LP560-4 / Hockenheimring

11/19/2013 - Porsche 918 Spyder concept / Silverstone

11/26/2013 - Pagani Huayra / Suzuka Circuit

12/03/2013 - BMW M3 GTS / Suzuka Circuit

12/10/2013 - Nissan GT-R Premium (R35) / Indianapolis Speedway

12/17/2013 - Ford GT FIA GT1 / Suzuka Circuit

12/24/2013 - SRT Viper GTS / Laguna Seca

12/31/2013 - Lamborghini Murcielago R-SV GT1 / Hockenheimring

10/01/2013 - Lamborghini Gallardo LP560-4 / Hockenheimring

10/08/2013 - McLaren F1 / Laguna Seca

10/15/2013 - Chevrolet Camaro ZL1 / Mount Panorama

10/22/2013 - Lexus LFA / Dubai Autodrome

10/29/2013 - Koenigegg CCXR / Melbourne

11/05/2013 - Dodgr Viper SRT10 ACR-X / Laguna Seca

11/12/2013 – COBRA Maplethorpe Tyres Flying Start Sprint / Indianapolis Speedway

11/19/2013 - BMW M6 Coupe / Suzuka Circuit

11/26/2013 - Ford GT FIA GT1 / Melbourne

12/03/2013 - Porsche 911 GT2 / Mount Panorama

12/10/2013 - Bugatti Veyron 16.4 / Hockenheimring

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 811
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

04/23/2013 - Audi R8 V10 Coupe / Melbourne

04/30/2013 - Porsche 918 RSR Concept / Suzuka Circuit

05/07/2013 - Ford GT / Circuit de Spa-Francorchamps

05/14/2013 - Pagani Zonda F / Laguna Seca

..............

Αρχηγός!! Δυστυχώς δεν έχει βγάλει σε προσφορά το ZONDA R & Koenigegg Agera R! Σε ευχαριστώ όπως και να έχει!;)

Χθες από το απόγευμα και μετά δεν μου έδινε καμιά προσφορά στο bear!

Ή την επόμενη εβδομάδα ή την μεθεπόμενη βγάζει, προσφορά μάλλον, την FERRARI ENZO, αλλά τι να το κάνεις, μια που η αγορά της γίνεται με χρήματα και όχι με χρυσό... Αυτή τη στιγμή έχω 663 χρυσά και μου λείπουν από τα κορυφαία αυτοκίνητα όλες οι FERRARI, το ZONDA R & Koenigegg Agera R! Σύνολο αυτών σε χρυσά 1820!!! Μείον 20% έκπτωση που τα δίνει χρειάζονται 1456 χρυσά για να τα πάρει κάποιος! Δεν μαζεύονται με τίποτε!! Για αυτό και ελπίζω σε καμιά 50% έκπτωση μπας και.....

Άραγε στο σπασμένο RR3 με τα άπειρα χρήματα-χρυσά μπορούμε να βρούμε το αρχείο (αν υπάρχει) που έχει να κάνει μόνο με τα χρυσά ή και τα χρήματα, έτσι ώστε να κάνουμε copy paste το ένα αρχείο με το άλλο και να μην αλλάξει τίποτε στον προσωπικό μας λογαριασμό; Λέω εγώ τώρα....

Επίσης υπάρχει τρόπος να ξεγελάσουμε τον σέρβερ και να αγοράσουμε χρυσά χωρίς να πληρώσουμε;; Ρωτώ γιατί θυμάμαι ότι κάτι διάβασα κάπου πριν μήνες, ότι κάνεις όλη την διαδικασία αγοράς χρυσών και κάτι κάνεις στο τέλος και δεν σε χρεώνει.....

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Γύρισα την ημερομηνία πίσω στις 10/12013, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει προσφορά για την Lamborghini LP560-4. 168.900 είχε, τόσο έχει και στην ημερομηνία αυτή. Τι κάνω λάθος;

Μήπως είναι 1/10/2013;

Ούτε και έτσι αλλάζει η τιμή!

Edited by cb600f

Οταν αλλαζεις εισαι offline?

Όχι, ήμουν συνδεδεμένος στο Wi-Fi. Θα δοκιμάσω χωρίς.

Edit: pexths ευχαριστώ, το πήρα με περίπου 116000, να είσαι καλά.

Edited by cb600f

Όχι, ήμουν συνδεδεμένος στο Wi-Fi. Θα δοκιμάσω χωρίς.

Edit: pexths ευχαριστώ, το πήρα με περίπου 116000, να είσαι καλά.

οτι πονηρια πας να κανεις, να ξερεις. παντα offline.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παντως δεν ξερω τι συμβαινει και δεν μπορω να ξαναδω τα βιντεο ουτε με το bear. Καμια ιδεα τι κανω λαθος;

Τίποτα, ούτε εμένα μου τα ξαναφορτώνει.

Αν δοκιμάσεις αρκετές φορές (αλλάζοντας χώρες) μπορεί να σου δώσει ένα ή το πολύ δύο συνολικά.

Βέβαια σε άλλους δίνει περισσότερα, δεν ξέρω γιατί.

Περί PR σε όσες πίστες δεν έχω τελειώσει (Battle Italia, AWD attack, The legend continues κ.α.) δεν άλλαξε τίποτα.

Από αυτοκίνητα μου λείπουν η Porsche των 600 χρυσών και η 599 gto (έχω χρυσά να την πάρω, αλλά περιμένω μπας και βγει καμιά προσφορά). Ημερομηνία δεν έχω αλλάξει ποτέ. Αν αλλάξω θα μπορέσω να πάρω με έκπτωση την Porsche χωρίς παρενέργειες;

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

.

Από αυτοκίνητα μου λείπουν η Porsche των 600 χρυσών και η 599 gto (έχω χρυσά να την πάρω, αλλά περιμένω μπας και βγει καμιά προσφορά). Ημερομηνία δεν έχω αλλάξει ποτέ. Αν αλλάξω θα μπορέσω να πάρω με έκπτωση την Porsche χωρίς παρενέργειες;

εγω ετσι την πηρα προσφατα με 360 αντι για 600 χρυσα χωρις κανενα προβλημα. ηταν το τελευταιο αμαξι που μου ελειπε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία, ποια ημερομηνία είναι; Δεν την βλέπω πάνω που πόσταρες.

Porche 911 RSR.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Ωραία, ποια ημερομηνία είναι; Δεν την βλέπω πάνω που πόσταρες.

Porche 911 RSR.

πανε offline και βαλε 12/9

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλο αυτό το μήνυμα του φίλου, θα πρέπει να μπει στο πρώτο post. Έτσι, όλοι θα μπορούν να βλέπουν τις ημερομηνίες και να γλιτώνουν λίγα μετρητά ή πολύτιμο χρυσό.

Λοιπόν σας έχω τρελά νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εντελώς τυχαία ανακάλυψα bug που παίρνεις χρυσά!!!!!!!!!!!! Τι κάνουμε;;

Συνδεόμαστε με wifi, κάνουμε αποσύνδεση από τον λογαριασμό μας και πλέον είμαστε σαν quest. Πηγαίνουμε σε κάποιο πρωτάθλημα πχ στο πρώτο και επιλέγουμε ένα trial. Μόλις το επιλέξουμε θα μας πάει στο 97%! Το ολοκληρώνουμε παίρνουμε τα 2 χρυσά και ξανά το ίδιο μέχρι να βαρεθούμε, μια που μένει συνέχεια στο 97%!! Ούτε bear ούτε τίποτε!! Μαζέψτε χρυσά πριν το διορθώσουν!!

Το παραπάνω το δοκίμασε και κολλητός με iphone και δούλεψε και εκεί!!!!!;)

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Η πατεντα ειναι τρελη. Θελει λιγο μπρος πισω στο menu του trial για να διαβασει το 97%, αλλα μετα σαν να "κομπλαρει" και δεν παει ποτε 100%, πρακτικα μπορεις να μεινεις σε αυτη την οθονη μεχρι να σου αδειασουν τα trial και παλι απο την αρχη!!!

Προτεινω μαλιστα την BMW 1 M εχει στην αρχη μια και τρεχει στην Indianapolis Speedway και χωρις να στριβεις πρακτικα τελειωνεις την πιστα σε λιγοτερο απο λεπτο!!

Μπαινει στην πρωτη σελιδα of course, τρεχατε!!!

Τip: Σύμφωνα με tip του χρήστη topet[/member], ένας εύκολος και νόμιμος τρόπος να παίρνει κανείς χρυσό είναι ο εξής: Κάνετε logout από τον λογαριασμό που έχετε συνδεθεί στο παιχνίδι (π.χ. Facebook). Αυτόματα γυρνάτε σε κατάσταση guest. Βγαίνετε από το παιχνίδι, ξαναμπαίνετε και πηγαίνετε να τρέξετε ένα trial από μια κατηγορία που έχετε προηγουμένως φτάσει στο 100%. Όταν πατήσετε για να τρέξετε, η κατηγορία πέφτει στο 97%. Έτσι τελειώνοντας το trial θα επιβραβευτείτε όχι μόνο με το χρηματικό έπαθλο αλλά και με 2 χρυσά επειδή φτάσατε στο 100% ξανά. Μάλιστα το παιχνίδι ενώ δίνει τα 2 χρυσά, δεν τερματίζει ποτέ στο 100% αλλά παραμένει στο 97%, έτσι μπορείτε να τρέξετε ξανά για να συνεχίσετε να παίρνετε χρυσά. Εγώ δοκίμασα το trial της BMW Series 1 η οποία τρέχει στην πίστα του Indianapolis, με διάρκεια του ενός λεπτού, και χρηματικό έπαθλο 6410.

Edited by vlachaquito

This is a gold maker. Curious to know if anybody can duplicate or has duplicated.

1. Sign out of Game Center but stay online.

2. Open rr3 and check back on series you've completed.

If its like mine, you should see some of your series showing less than 100% complete. Mine have 1 or 2 tt's showing "new". If I race that time trial, I get the 3k r$ and 3 gc completion bonus, yet it doesn't take away he "new" status, so I can rerun it again. And again. And again. I've made over 100 gc today alone by running the same tt over and over again. With 2 pips, you can make 6 gc every 16-18 minutes or so. If you can do it, use one of the top tier series and short races. I'm using speed demons, agera at Dubai. Run it at 1:10 a pop, so 6 gc in about 2:30 then wait to reload. I've got another lower tier series doing the same thing, but its only 2 gc, so I eschew it. (Word of the day for last Sunday on my calendar, but I forgot to use it then.)

Καλυτερα το πρωτο tt στο high rev rush. 35 δευτερολεπτα και 3 χρυσα για καθε διαδρομη.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα του χρυσού! :D

topet έγραψες!

Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα του χρυσού! :D

topet έγραψες!

Για αυτό είμαστε εδώ παιδιά, για να τα λέμε!!!:D

Δεν ξέρω αν είναι bug ή αν το έχουν κάνει επίτηδες..... Όπως και να έχει μαζί με την αλλαγή ημερομηνίας που κάνουμε εδώ και καιρό, είναι οι δύο κορυφαίοι τρόποι για να μαζέψει κάποιος νόμιμα χρήματα και χρυσό!

Έχει time trial που δίνει 3 χρυσά; Δεν το είχα προσέξει! Θα το δοκιμάσω....;)

Για αυτό είμαστε εδώ παιδιά, για να τα λέμε!!!:D

Δεν ξέρω αν είναι bug ή αν το έχουν κάνει επίτηδες..... Όπως και να έχει μαζί με την αλλαγή ημερομηνίας που κάνουμε εδώ και καιρό, είναι οι δύο κορυφαίοι τρόποι για να μαζέψει κάποιος νόμιμα χρήματα και χρυσό!

Έχει time trial που δίνει 3 χρυσά; Δεν το είχα προσέξει! Θα το δοκιμάσω....;)

Στις τελευταιες πιστες ολα τα tt δινουν 3 χρυσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, όσον αφορά την "κλοπή" που λέτε συνεχώς για το "χρυσό" και τα "λεφτά" μέσω hack στο save game: ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα έλεγε κουβέντα (και δεν θα χάκαρε -καλά υπερβάλλω, όλο και κάποιοι θα χάκαραν :lol:) αν η εταιρεία δεν τιμολογούσε ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ τα διάφορα "πακέτα" της. Το έχω γράψει πολλές φορές στο FB τους, ενώ το ίδιο έχουν πει και χιλιάδες άλλοι χρήστες/gamers από όλο το κόσμο. Απλώς με/μας αγνοούν...

Έδωσα σήμερα 69€ και αγόρασα το ΠΛΗΡΕΣ -σε ΕΙΔΙΚH ΕΚΔΟΣΗ- GranTurismo6 Special Edition για το PS3, που είναι πλήρες, τεράστιο, super duper παιχνίδι, που θα μου χαρίσει ώρες και ημέρες και μήνες παιχνιδιού, με δεκάδες πίστες, δεκάδες διοργανώσεις, χιλιάδες αυτοκίνητα με εκατοντάδες upgrades και ρυθμίσεις, online παιχνίδια, extra υλικό κλπ κλπ.

Τι ακριβώς αγοράζω με 69€ από τα "πακέτα" του RR3 (ενός μικρού σχετικά παιχνιδιού για φορητές συσκευές) ? Όπως ξέρετε όλοι, ούτε καν ένα από τα hypercars, ή ούτε ένα πλήρες upgrade για ένα από τα supercars. Καλό παιχνιδάκι, δεν αντιλέγω, αλλά η σύγκριση αποδεικνύει εύκολα αυτό που θέλω να πω.

Γι'αυτό λοιπόν όποτε ακούω τη λέξη "κλοπή" ειδικά για το RR3, μόνο να μειδιάσω μπορώ...:p

Το παιχνίδι και η τιμολόγησή του είναι εξ'ορισμού "κλοπή" των gamers...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλά εντάξει, αν χαρακτηρίσεις τις τιμές τους τραγικές, είναι κομπλιμέντο.

Ποιος φωστήρας της σκέφτηκε ήθελα να ήξερα.

Περί time trial: Με τα drive πλήρως αναβαθμισμένα και κάνοντας refill, μέσα σε 1 ώρα έχεις κοντά στα 100 χρυσά.

Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. :lol:

Χοχοχο...αυτό είναι χριστουγεννιάτικο δώρο!Θα αγοράσω όσα περισσότερα αμάξια μπορώ που ήθελαν τρελλό χρυσό...όσα προλαβαίνω,μπάς και το πάρουν χαμπάρι κ το διορθώσουν...

Ερωτηση, απο ποια κατηγορια και πανω παιρνεις 3 gold καθε 100%?

Από τις elite και πάνω. Δηλαδή από το Gt1 Grand tour και μετά.

Προσοχή, αυτό με το Lexus δίνει μόνο δύο.

Σκέφτηκα κάτι. Αν σε μία πίστα ολοκληρώσεις τα πάντα και αφήσεις μόνο ένα time trial χωρίς να το παίξεις (χωρίς να έχεις πάρει ποτέ το 100% completion bonus δηλαδή) και κάνεις το γνωστό κόλπο, θα σου δίνει κάθε φορά το full bonus; Δηλαδή 20 και πάνω χρυσά;

Αν μπορεί ας το δοκιμάσει κάποιος, δεν μπορώ να το δοκιμάσω άμεσα.