Jump to content

Real Racing 3: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αχα!!! Δεν τους είχα χρησιμοποιήσει, αλλά πάλι έστω και 1 χρυσό δεν το χαλαλίζω γιατί είναι πολύτιμο! Προτιμώ κούτσα-κούτσα με 70000 την φορά να μαζεύω παρά να δίνω σε χρυσό!

Ίσως δεν κατάλαβες δεν έδωσα κανένα χρυσό.

Βέβαια δεν τον έχω χρησιμοποιησει περισσότερες από δυο φορές οπότε να έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

• Απαντήσεις 811
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ίσως δεν κατάλαβες δεν έδωσα κανένα χρυσό.

Βέβαια δεν τον έχω χρησιμοποιησει περισσότερες από δυο φορές οπότε να έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Στην ίδια πίστα τρέχουμε καταρχήν για να μαζέψουμε χρήματα!;) Για εξήγησέ μου γιατί δεν κατάλαβα καλά. Δεν έδωσες 1 χρυσό με 40% μπόνους και την βοήθεια του manager για να πάρεις 103 χιλ.;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

λοιπον, σημερα ασχοληθηκα σοβαρα με την νεα αναβαθμιση. εχουν αυξησει παρα πολυ τοσο τα χρηματα για την πρωτη θεση οσο και τα fame points. πολυ θετικο αυτο. σε συνδυασμο με την επιλογη για διπλασιασμο χρηματων η fame ποντων μιλαμε για πολυ μεγαλη βελτιωση. ενδεικτικα για πρωτη θεση πηρα 170.000 και 11.600 fame points. παροτι ειμαι στο 220 level η μπαρα γεμιζει πολυ γρηγορα
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον, σημερα ασχοληθηκα σοβαρα με την νεα αναβαθμιση. εχουν αυξησει παρα πολυ τοσο τα χρηματα για την πρωτη θεση οσο και τα fame points. πολυ θετικο αυτο. σε συνδυασμο με την επιλογη για διπλασιασμο χρηματων η fame ποντων μιλαμε για πολυ μεγαλη βελτιωση. ενδεικτικα για πρωτη θεση πηρα 170.000 και 11.600 fame points. παροτι ειμαι στο 220 level η μπαρα γεμιζει πολυ γρηγορα

170000;;;;;;; Που τα πήρες αυτά;;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

170000;;;;;;; Που τα πήρες αυτά;;;

Accolade open. Στην τελευταια πιστα. Με 100% διπλασιασμο και εξτρα διπλασιασμο απο τον μανατζερ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Accolade open. Στην τελευταια πιστα. Με 100% διπλασιασμο και εξτρα διπλασιασμο απο τον μανατζερ.

Είσαι σίγουρος για 170000;;; Εγώ με 100% μπόνους και μάνατζερ παίρνω 140000! Έχει σχέση άραγε το level που είσαι; Εγώ πχ είμαι 148.

Πάντως πλέον δίνει ΠΟΛΛΑ λεφτά και τα χρυσά έρχονται πιο εύκολα, ειδικά με τους μάνατζερ που ανά 2 αγώνες από όσο είδα έως τώρα είναι τζάμπα!!!

Είσαι σίγουρος για 170000;;; Εγώ με 100% μπόνους και μάνατζερ παίρνω 140000! Έχει σχέση άραγε το level που είσαι; Εγώ πχ είμαι 148.

Πάντως πλέον δίνει ΠΟΛΛΑ λεφτά και τα χρυσά έρχονται πιο εύκολα, ειδικά με τους μάνατζερ που ανά 2 αγώνες από όσο είδα έως τώρα είναι τζάμπα!!!

Πως μπορω να βαλω φωτογταφια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μπορω να βαλω φωτογταφια;

Σε πιστεύω, απλά απορώ πως εσύ παίρνεις 170000 με 40% μπόνους και εγώ 140000 με 100% μπόνους!

Οι αλλαγές που έκαναν με τους managers είναι το αποτέλεσμα του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ που έφαγαν όλο αυτό το καιρό με τα πενιχρά κέρδη σε R$ και χρυσό. ΟΛΟΙ έλεγαν ότι είναι δυνατόν να τρέχουμε με αυτοκίνητο των 2,5εκ R$ σε πίστα για 5-6 γύρους με άλλα 20 υπεραυτοκίνητα, να βγαίνεις πρώτος και να κερδίζεις 9-10Κ R$ ? :rolleyes:

Όχι ότι τώρα έγινε κανονικό και λογικό το παιχνίδι. Εξακολουθεί να είναι απίστευτη cash-machine (απάτη κανονική θα το έλεγα εγώ), όταν π.χ. ένα και μόνο από τα καλά packs κοστίζει πιο πολύ από το κανονικό GranTurismo5 για PS3 :blink:

Εγώ πάντως μέχρι και περίπου το 60% του παιχνιδιού έπαιζα "κανονικά" και νόμιμα, χωρίς φυσικά να έχω ξοδέψει ούτε ένα ευρώ (αφού εξαρχής είδα ότι είναι απάτη το όλο σύστημα). Όταν όμως είδα και κατάλαβα ότι το grinding που απαιτείται για να φτάσω να αποκτήσω όλα τα αυτοκίνητα και να παίξω σε όλα τα events φτάνει τους αιώνες :lol:, έκανα το λογικό και hackαρα με GameKiller...Και όχι, δεν χάνει την ομορφιά του το παιχνίδι, αρκετά events είναι ήδη πολύ δύσκολα λόγω τελευταίας θέσης στο grid, computer-assistance στους αντιπάλους και οδήγηση στο 100% από τους πρώτους της κατάταξης....

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Σε πιστεύω, απλά απορώ πως εσύ παίρνεις 170000 με 40% μπόνους και εγώ 140000 με 100% μπόνους!

καταρχην δεν εγραψα για 40% μπονους. βεβαια ουτε για 100% εγραψα αλλα αυτο εννοουσα. αρα παιρνουμε το ιδιο. φανταζομαι οτι η διαφορα των 30.000 προκυπτει απο το friends bonus οπου για 21 φιλους ειναι αλλες 30.000.

Edited by pexths
[sIGPIC][/sIGPIC]

computer-assistance στους ....

Politically correct sic :)

Αυτό που πριν μερικά ποστ έγραφα για "δαχτυλομένο"

Έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λέει το παλληκάρι

καταρχην δεν εγραψα για 40% μπονους. βεβαια ουτε για 100% εγραψα αλλα αυτο εννοουσα. αρα παιρνουμε το ιδιο. φανταζομαι οτι η διαφορα των 30.000 προκυπτει απο το friends bonus οπου για 21 φιλους ειναι αλλες 30.000.

Οκ, τώρα εξηγείται!! Χωρίς μπόνους από φίλους, το καθαρό ποσό είναι 140000.;)

Politically correct sic :)

Αυτό που πριν μερικά ποστ έγραφα για "δαχτυλομένο"

Έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λέει το παλληκάρι

Μα μερικές φορές βγάζει μάτι...το πιο κλασσικό είναι να βγαίνω από στροφή δίπλα-δίπλα με αυτοκίνητο που είναι 7-8 μονάδες κάτω στο rating, να έχω όλα τα upgrades και 10-20% καλύτερη επιτάχυνση, και παρόλα αυτά να με αφήνει πίσω λες και έχω τραβήξει χειρόφρενο :rolleyes:

Ίσως έχει απαντηθεί,άλλα έχουμε κανένα link για hack η' χρήματα;

Θα σου έδινα τα δικά μου links στο FB του RR3 στο πως το έκανα εγώ, αλλά μου τα σβήνουν συνεχώς οι διαχειριστές τους :lol:

Mε GameKiller (και μόνο, τα άλλα hackερίστικα progs δεν δουλεύουν) κάνεις το εξής απλό: κάνεις ένα save/backup (για να μπορείς να γυρίσεις αν κάτι πάει στραβά), φορτώνεις GK, φορτώνεις RR3, ψάχνεις για ποσό R$, κάνεις μια -μικρή- αγορά, ξαναψάχνεις (με delta ή το νέο ποσό), επαναλαμβάνεις άλλη μια φορά και θα πρέπει να καταλήξεις σε δύο μεταβλητές/καταχωρητές: νομίζω είναι το πρώτο, αλλά δεν έχει σημασία, πειράζεις και βλέπεις. Το αυτό και με Gold, μόνο που εδώ θέλει αρκετές προσπάθειες, γιατί το παιχνίδι μετακινεί συνεχώς -πιο συχνά από το R$- τους καταχωρητές. Προφανώς εδώ κάνε μικρές αγορές του 1G (π.χ. upgrades σε φθηνά αυτοκίνητα), μέχρι να το πετύχεις. Εδώ θέλει και λίγο τύχη για να μη σου πάρει πολύ χρόνο.

Συνολικά θα ασχοληθείς κανά τεταρτάκι, και μετά δεν θα ξανασχοληθείς με καθυστερήσεις, αγορές, upgrades κπλ :cool:

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ίσως έχει απαντηθεί,άλλα έχουμε κανένα link για hack η' χρήματα;

Δες στην σελίδα 14 φίλε μου έχω βάλει εγώ λινκ και μερικές απλές οδηγίες για ios συσκευές αν σε ενδιαφέρει.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Με την τελευταία αναβάθμιση πάντως το παιχνίδι παίζεται μια χαρά. Τα κερδή είναι πολύ ικανοποιητικά, όταν σε μια μόνο πίστα μπορείς να πάρεις 140.000.

Τα R$ δεν είναι πλέον πρόβλημα, ο χρυσός εξακολουθεί να είναι γιατί σε κάθε update βάζουν και ένα-δυο αυτοκίνητα που αγοράζονται με χρυσό.

Την Porsce την καινούρια δεν βλέπω να την παίρνουμε ποτέ. Όλα τα άλλα πάντως τα παίρνω.

Το παιχνίδι σε tablet είναι απολαυστικό και είναι και δωρεάν.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να παραπονιόμαστε.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Και μενα μονο η πορσε η τελευταια μου λειπει και μου τη σπαει πολυ. Απο την αλλη δεν τους δινω ουτε μισο ευρω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντωμεταξύ μόλις πρόσεξα ότι και τα updates έχουν γίνει πολύ φθηνότερα. :D

Πχ στην Bugatti updates που είχαν πάνω από 100.000 τώρα έχουν 57.000. Μια χαρά.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Μα μερικές φορές βγάζει μάτι...το πιο κλασσικό είναι να βγαίνω από στροφή δίπλα-δίπλα με αυτοκίνητο που είναι 7-8 μονάδες κάτω στο rating, να έχω όλα τα upgrades και 10-20% καλύτερη επιτάχυνση, και παρόλα αυτά να με αφήνει πίσω λες και έχω τραβήξει χειρόφρενο :rolleyes:

Θα σου έδινα τα δικά μου links στο FB του RR3 στο πως το έκανα εγώ, αλλά μου τα σβήνουν συνεχώς οι διαχειριστές τους :lol:

Mε GameKiller (και μόνο, τα άλλα hackερίστικα progs δεν δουλεύουν) κάνεις το εξής απλό: κάνεις ένα save/backup (για να μπορείς να γυρίσεις αν κάτι πάει στραβά), φορτώνεις GK, φορτώνεις RR3, ψάχνεις για ποσό R$, κάνεις μια -μικρή- αγορά, ξαναψάχνεις (με delta ή το νέο ποσό), επαναλαμβάνεις άλλη μια φορά και θα πρέπει να καταλήξεις σε δύο μεταβλητές/καταχωρητές: νομίζω είναι το πρώτο, αλλά δεν έχει σημασία, πειράζεις και βλέπεις. Το αυτό και με Gold, μόνο που εδώ θέλει αρκετές προσπάθειες, γιατί το παιχνίδι μετακινεί συνεχώς -πιο συχνά από το R$- τους καταχωρητές. Προφανώς εδώ κάνε μικρές αγορές του 1G (π.χ. upgrades σε φθηνά αυτοκίνητα), μέχρι να το πετύχεις. Εδώ θέλει και λίγο τύχη για να μη σου πάρει πολύ χρόνο.

Συνολικά θα ασχοληθείς κανά τεταρτάκι, και μετά δεν θα ξανασχοληθείς με καθυστερήσεις, αγορές, upgrades κπλ :cool:

Ευχαριστω, 9.999.999 & 9.999 :lol:

Εντωμεταξύ μόλις πρόσεξα ότι και τα updates έχουν γίνει πολύ φθηνότερα. :D

Πχ στην Bugatti updates που είχαν πάνω από 100.000 τώρα έχουν 57.000. Μια χαρά.

Σωστη παρατηρηση. Και οχι μονο οι αναβαθμισεις με χρηματα αλλα και αναβαθμισεις με χρυσο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω παντως εκανα χακ γιατι μου την εσπαγε που ξεκιναγα τελευταιος(UNREAL), και γιατι οταν ακουμπαγες αμαξι ηταν λες και παταγες κολλα(UNREAL)

Θα το βαρεθω σε μια βδομαδα αλλα ετσι κι αλλιως το ειχα βαρεθει με αυτα τα προβληματα