scos Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Παιδιά δουλεύω κάθε μέρα χωρίς ρεπό εκείνες τις ώρες και δεν μπορώ. Θα το ήθελα πολύ! Την άλλη φορά κάντε το λίγο πιο αργά κατά τις 8... Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Κυριε Nagata να μας πείτε και τις αρχικές τιμές καταλόγου να έχουμε και μια ιδέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Δεν έχω τον κατάλογο μπροστά μου Βασίλη, αλλά είναι καλά με την έκπτωση, ενδεικτικά ο καφές θα βγει 2,80 ευρώ, για φραπεδάκι μιλάμε. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Hardcore Symbianάδες δέχεστε;;; :p :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 έλα εσύ και το κινητό θα είστε. symbian? μάρκα από φριτέζες είναι? :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Θα είναι κι άλλοι vassilis018 μη στεναχωριέσαι γι αυτό! Αν μου βρεις και φριτέζα μ' αυτό το όνομα φέρτην μαζί σου! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Θα είναι κι άλλοι vassilis018 μη στεναχωριέσαι γι αυτό! Αν μου βρεις και φριτέζα μ' αυτό το όνομα φέρτην μαζί σου! Είσαι τυχερός που δεν μπορώ να ξηλώσω/κουβαλήσω τηλεόραση Νokia... :shifty: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά , μου έτυχε κάτι και θα είμαι εκτός θεσνίκης απο αύριο . Κρίμα , ήθελα να έρθω πολύ..... Διαγράψτε με απο την λίστα. Συγγνώμη για την ακύρωση αλλα πρέπει να φύγω. Καλα να περάσετε guys . Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Είσαι τυχερός που δεν μπορώ να ξηλώσω/κουβαλήσω τηλεόραση Νokia... :shifty: Καλά, στο επόμενο meeting θα σε βοηθήσω να τη φέρεις!.. :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγώ θα φέρω και τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου... :lol: :lol: http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=86&article=2221 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγώ θα φέρω και τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου... :lol: :lol: http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=86&article=2221 αν είναι βαλούτες όπως τα κινητά προτιμώ να μείνω με τα Eagle F1 :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 αν είναι βαλούτες όπως τα κινητά προτιμώ να μείνω με τα Eagle F1 :lol::p Τέτοια λάστιχα έχει το τουμπανάκι μου... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Πωωωω! Παιδες μολις μου αλλαξαν το προγραμμα στη δουλεια λογο αδειων!! Παλι δεν θα τα καταφερω τελικα!! Φτουυυυυυυυυυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 αντε λιγότερο απο δυο μερούλες έμειναν..πέσαμε και πάνω στο διαγωνισμό του μηλοφωνου και δεν φαίνεται σχεδον πότε το thread μας στην αρχική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Υπάρχει προγραμματισμένο κάτι μετά τον καφέ; Πληροφοριακά για να γνωρίζω και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι να έρθουν στο after κατευθείαν, σε περίπτωση που δεν προλάβουν τον καφέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Εγώ λέω να κλειδώσει το thread γιατί σιγά σιγά την κάνουν όλοι με ελαφρά..... Και όποιος από τους υπόλοιπους δεν έρθει να έχει στέρηση βαθμού.... :lol: :lol: Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Σταυρο κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά ρε φίλε, δυστυχώς δεν θα μπορέσω στο meeting.... Και όσοι άλλοι με νοτελια στην κατοχή τους Οκ φιλαράκι οπότε θες, να σαι καλά.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Υπάρχει προγραμματισμένο κάτι μετά τον καφέ; Πληροφοριακά για να γνωρίζω και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι να έρθουν στο after κατευθείαν, σε περίπτωση που δεν προλάβουν τον καφέ! Μέχρι τις 9 και θα μαστε για καφε, μετά δεν ξέρω... Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Όλο και κάτι θα γίνει μετά τον καφέ, trust me. ;) Είμαι σίγουρος ότι κάποια παιδάκια :p ακονίζουν από τώρα τα πηρούνια τους και αν τολμούν ας βγουν να με διαψεύσουν. :) Μην ξεχνάμε τις μικρές αλλά ευχάριστες, θέλω να πιστεύω, εκπλήξεις. Να σημειώσω επίσης ότι βρέθηκε "λύση" σε παλιό "αίτημα" κάποιων μελών της κοινότητας. Stay tuned for more. Υ.Γ. Αν μας επιτρέψει το ασύρματο δίκτυο του μαγαζιού, κάποιος με Note 2 και Opera mobile για ένα πείραμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Εγώ θα φέρω και τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου... :lol: :lol: http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=86&article=2221 Φερε το laptop εσυ μαζι .:rolleyes: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Φερε το laptop εσυ μαζι .:rolleyes: Αυτό το είπαμε.. ;) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Αυτό το είπαμε.. ;) Χαχαχα οκ:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Όλο και κάτι θα γίνει μετά τον καφέ, trust me. ;) Έλεγα και εγώ θα πάμε τίποτα μπουζούκια μετά... :lol: Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ω ρε!!!! θα γεμίσει γκατζετάκια ο τόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ελπίζω να μη βρέχει όπως τώρα (Cosmos)! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts