Jump to content

Sony Xperia Tablet Ζ

cableguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως τα είπε ο Κώστας είναι,

Sgp31x =wifi only, 311/16gb, 312/32gb

Sgp32x =Lte

Ευχαριστω πολυ.Οποτε αυτο με το ΛΤΕ ηταν που κοιτουσα σημερα γιατι ηταν το ακριβοτερο.Οι διαφορες τους ειναι μονο σε αυτο? Στο software-hardware ειναι ακριβως ιδια?

Τελικά είναι απαραίτητο το backup πριν την αναβάθμιση σε 4.3; μπορεί να χαθούν αρχεία;

Τίποτα δεν χάνεται στην αναβάθμιση

Ευχαριστω πολυ.Οποτε αυτο με το ΛΤΕ ηταν που κοιτουσα σημερα γιατι ηταν το ακριβοτερο.Οι διαφορες τους ειναι μονο σε αυτο? Στο software-hardware ειναι ακριβως ιδια?

Ναι, μόνο αυτές είναι οι διαφορές φίλε μου... Όλα τα άλλα είναι ίδια.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Φιλε duc να εισαι καλα! Οτι αποριες 8α εχω απο το σαββατο και μετα πρωτα ο 8εος που 8α το παρω 8α σας ρωτησω!

Φιλε duc να εισαι καλα! Οτι αποριες 8α εχω απο το σαββατο και μετα πρωτα ο 8εος που 8α το παρω 8α σας ρωτησω!

Απλά να ξέρεις πως έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή αγοράς, χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου νομίζω πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή, θα το ευχαριστηθείς.....

Με τα λεγόμενα σου είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθώ και με το παραπάνω και δεν θα μετανιώσω ούτε ένα ευρώ για αυτό το tablet. Διάβασα εδώ τις αρχικές σελίδες μίας και βρήκα χρόνο και μόνο θετικά σχόλια βλέπω! Άντε να έρθει το Σάββατο να το πάρω

Παίδες, επειδή δεν έχω καταλάβει, το cpu του είναι το snapdragon 400? Ή κάποιο άλλο ?

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι καθώς θεωρείται γενιάς xperia Z αλλά βγήκε πιο μετά. Ο λόγος που δεν το πήρα είναι γιατί Android με snapdragon 800 είναι το μόνο αλαγκαριστο ανροιδ ( γενικά).

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παίδες, επειδή δεν έχω καταλάβει, το cpu του είναι το snapdragon 400? Ή κάποιο άλλο ?

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι καθώς θεωρείται γενιάς xperia Z αλλά βγήκε πιο μετά. Ο λόγος που δεν το πήρα είναι γιατί Android με snapdragon 800 είναι το μόνο αλαγκαριστο ανροιδ ( γενικά).

Μετά από αναζήτηση, κατάλαβα ότι το SoC του XPERIA TABLET Z (Snapdragon S4 Pro), πρόκειται ουσιαστικά για το Snapdragon 600, με την νέα ονοματολογία της Qualcomm, με κάποιες βελτιώσεις στον 600 στη συχνότητα λειτουργίας της CPU, και στο memory channel. Αν και νεότερο και βελτιωμένο το S4 Pro του XTZ, δεν πρέπει να έχει τεράστιες διαφορές από το 600ρι, των π.χ. Galaxy S4 ή Google Nexus 4.

http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)

Μετά από αναζήτηση, κατάλαβα ότι το SoC του XPERIA TABLET Z (Snapdragon S4 Pro), πρόκειται ουσιαστικά για το Snapdragon 600, με την νέα ονοματολογία της Qualcomm, με κάποιες βελτιώσεις στον 600 στη συχνότητα λειτουργίας της CPU, και στο memory channel. Αν και νεότερο και βελτιωμένο το S4 Pro του XTZ, δεν πρέπει να έχει τεράστιες διαφορές από το 600ρι, των π.χ. Galaxy S4 ή Google Nexus 4.

http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)

οκ, ευχαριστω. αρα ειναι αρκετα γρηγορο. εγω με το padfone infinity 2 που εχει τον snapdragon 800 εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος καθως παιζει αψογα, αλλα θα ηθελα το Ζ για το παχος του και την θηκη με πληκτρολογιο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• 2 weeks later...
Καλή χρονιά σε όλους! Μάλλον το 2014 δεν άρεσε στο ταμπλετάκι, γιατί σήμερα όταν προσπάθησα να το ανοίξω από stand by το μόνο που εμφανίζει είναι κάθετες γραμμές. Η οθόνη ανταποκρίνεται στην αφή και το κουμπί on/off δουλεύει, αλλά δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω για να έχω πρόσβαση με το pc companion ή να του κάνω reset μήπως ισιώσει. Έκδοση LTE ελληνικό με 4.3. Καμιά ιδέα;

2014-01-01%2013.11.26.jpg

Προς ενημέρωση, τελικά απ'ότι μου είπαν στην Αρβάτο είχε πρόβλημα η πλακέτα και μου το αντικατέστησαν με καινούργιο...Πάντως ήταν εντελώς ξαφνικό, το είχα βάλει δίπλα στο κρεβάτι να φορτίσει το βράδυ και το πρωί που πήγα να το ανοίξω το βρήκα έτσι, δεν είχε προηγηθεί πτώση ή κάτι άλλο...Αγορασμένο Ιούλιο νομίζω

Προς ενημέρωση, τελικά απ'ότι μου είπαν στην Αρβάτο είχε πρόβλημα η πλακέτα και μου το αντικατέστησαν με καινούργιο...Πάντως ήταν εντελώς ξαφνικό, το είχα βάλει δίπλα στο κρεβάτι να φορτίσει το βράδυ και το πρωί που πήγα να το ανοίξω το βρήκα έτσι, δεν είχε προηγηθεί πτώση ή κάτι άλλο...Αγορασμένο Ιούλιο νομίζω

Είσαι τυχερός σχετιά με "Αρβάτο", δεν έχει καλή φήμη...

Ψάξτο αν θες.

Παιδες εχω ενα προβληαμτακι...τις τελευταιες μερες μου κανει ενα τρεμοπαιγμα στην οθονη..κυριως οταν ειναι ανοιχτο το πληκτρολογιο...ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει?

Παιδες εχω ενα προβληαμτακι...τις τελευταιες μερες μου κανει ενα τρεμοπαιγμα στην οθονη..κυριως οταν ειναι ανοιχτο το πληκτρολογιο...ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει?

Συμβαίνει σε όλους στην 4.3, θα φτιαχτεί σε επόμενη αναβάθμιση

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το xperia z tablet δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχα καμία σχέση με tablet και κινητά της Sony έχω ενα Note 10.1 2014 που σκοπεύω να το δόσω . Το κύριο που με ενδιαφέρει είναι αν γίνεται το tablet root. Διάβασα ότι η 4.3 δεν γίνεται root αληθεύει αυτό;

Σκοπεύω να το αγοράσω μεταχειρισμένο απο αγγελία (αν βρω) τι θα πρέπει να προσέξω; Αν και μεγάλο παιδί είμαι gamer εαν έχει κανείς προσωπική εμπειρία πόσο περίπου κρατάει η μπαταρία του με gaming;;;; (Ο λόγος που δίνω το Note 10.1 2014 που έχω είναι οτι με gaming πίνει την μπαταρία σαν νερό).

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων για τυχών απαντήσεις σας. ;)

Root απευθείας στην 4,3 δεν έχει βγει από όσο ξέρω, από την 4,2 μπορείς να βάλεις την prerooted, έχω ποστάρει λινκ και διαδικασία λίγο πιο πίσω, η μπαταρία του είναι πολύ καλή και με την 4,3 βελτιώθηκε κι άλλο

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Σε όλα τα tablets καταναλώνεται σχετικά γρήγορα η μπαταρία με το gaming. Δε νομίζω πως το Tablet Z θα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα σε αυτόν τον τομέα από το Note...

Σε όλα τα tablets καταναλώνεται σχετικά γρήγορα η μπαταρία με το gaming. Δε νομίζω πως το Tablet Z θα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα σε αυτόν τον τομέα από το Note...

Επειδή τα έχω και τα δύο, αλλά και ipad 4 και mini retina, με σιγουριά σου λέω ότι το Z έχει καλύτερη μπαταρία από το Note, όμως και τα 2 (όπως και όλα τα Android tablets) απέχουν έτη φωτός από την αυτονομία των ipad και νομίζω ότι τελικά αυτός ο παράγοντας είναι ο σημαντικότερος στην επιλογή ταμπλέτας.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ισχύει για τα iPad, το επιβεβαιώνω με iPad 2 όπου συνήθως η μπαταρία διαρκεί πέραν των δέκα ωρών χρήσης. Αλλά και στο τελευταίο Note μου φάνηκε επίσης καλή. Τώρα, για το Tablet Z δε μπορώ να είμαι σίγουρος...

New firmware (10.4.1.B.0.101) rolling for Xperia Z, ZL, ZR, Tablet Z; improvements to Bluetooth, battery and YouTube app

Sony is rolling out a new firmware update with build version 10.4.1.B.0.101 for the Xperia Z, Xperia ZL and Xperia ZR. The Sony Xperia Tablet Z will also get the same update next week. This firmware remains Android 4.3 Jelly Bean, so don’t get your hopes up on KitKat just yet. The firmware follows on from the first Android 4.3 update with build number 10.4.B.0.569.

According to the changelog, the update brings an enhanced user experience, an improved battery life and software performance improvements. This includes better Bluetooth connectivity and YouTube app improvements. So far there is a very limited rollout, we only know of the Singapore Xperia ZL (C6503) where the firmware is rolling, however it can’t be too long before it hits other devices and regions. If you get hold of the update, please includes some pictures and impressions in the comments below.

Edited by gkal

Εδώ και λίγες ώρες επιτέλους το κρατάω στα χέρια μου...Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές! Οθόνη πολύ ωραία,ήχος επίσης!δεν μου φάνηκε αδύναμος.Από αυτονομία της μπαταρίας δεν μπορώ να πω τίποτα μίας και ακόμα σήμερα το πήρα.Η κάμερα του αρκετά καλή!Το iPad air που πήρε ο αδερφός μου η κάμερα του μου φάνηκε αρκετά καλύτερη. Για ότι απορίες έχω στην πορεία θα ρωτήσω.

Μου ήρθε και μια αναβάθμιση σήμερα 10 31Α 267. Η 4.3 ξέρουμε πότε θα έρθει?

Εδώ και λίγες ώρες επιτέλους το κρατάω στα χέρια μου...Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές! Οθόνη πολύ ωραία,ήχος επίσης!δεν μου φάνηκε αδύναμος.Από αυτονομία της μπαταρίας δεν μπορώ να πω τίποτα μίας και ακόμα σήμερα το πήρα.Η κάμερα του αρκετά καλή!Το iPad air που πήρε ο αδερφός μου η κάμερα του μου φάνηκε αρκετά καλύτερη. Για ότι απορίες έχω στην πορεία θα ρωτήσω.

Μου ήρθε και μια αναβάθμιση σήμερα 10 31Α 267. Η 4.3 ξέρουμε πότε θα έρθει?

Αυτή πρέπει να είναι η 4.3 που σου ήρθε, εδώ και ένα μήνα έχουμε πάρει την 4.3 οι υπόλοιποι. Όπου να είναι θα πάρουμε την 4.4.

Αυτή πρέπει να είναι η 4.3 που σου ήρθε, εδώ και ένα μήνα έχουμε πάρει την 4.3 οι υπόλοιποι. Όπου να είναι θα πάρουμε την 4.4.

Μάλιστα θα την εγκαταστήσω αύριο γιατί μου ζητάει 50% μπαταρία και δεν έχω τόσο.Έχω όμως ένα πρόβλημα με τον chrome.δεν μπορώ να κάνω σύνδεση στο Facebook

Κάνε μια απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση Ίσως αυτό λύσει το πρόβλημα σου...

Μπα η τελευταια 4.2 είναι.

Η 4.3 είναι η 10.4.Β.0.569;)

sks13 :alien:

Το πρόβλημα παραμένει πάλι με τον chrome...Οπότε μάλλον βλέπω να κατεβάζω τον dolphin όπως και στο κινητό γιατί από την fb εφαρμογή δεν παλεύεται

• The title was changed to Sony Xperia Tablet Ζ