sfortis Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) :dance: το θέμα τώρα είναι να μην χάσουμε το root ... δεν το κανω ακομα, θελει ψαξιμο. update: εδώ για όσους θελουν να κρατήσουν το root (SGP321) http://i.imgur.com/eE3DwIB.jpg Edited May 22, 2014 by sfortis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) δεν είχα root, οπότε το μεσημέρι θα την περάσω..... Ξεκίνησα την διαδικασία (χωρίς clean install βεβαίως), άντε καλώς μας ήρθες Kit Kat 4.4.2, ελπίζω να είναι όσο καλή ακούγεται. Τα σπάει λέμε, πρώτη εντύπωση... Απλά άριστη, τώρα για όλα τα υπόλοιπα εν καιρώ..... :mad::mad::mad::mad: Τι γίνεται... Την τρέλα μου μέσα, δεν κατεβάζει torrents με τίποτα ( no peers) μου λέει, δεν με αφήνει να μεταφέρω τίποτα στην κάρτα, πρέπει λέει να είμαι root και να χρησιμοποιείσω από το Playstore ένα πρόγραμμα το fix tool. Νίκο, όταν βγει Root ενημέρωσε εντάξει; Edited May 23, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Καλησπέρα. Έχω αυτά τα ακουστικά http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/akoustika/Microsoft-Headset-Lifechat-Lx-3000-JUG-00002.htm Πώς μπορώ να τα συνδέσω στο ταμπλετ;. Στο pc τα βάζω κατευθείαν στη usb θύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Καλησπέρα. Έχω αυτά τα ακουστικά http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/akoustika/Microsoft-Headset-Lifechat-Lx-3000-JUG-00002.htm Πώς μπορώ να τα συνδέσω στο ταμπλετ;. Στο pc τα βάζω κατευθείαν στη usb θύρα. Νομίζω οτι δεν θα κάνεις δουλειά , κάτι τέτοιο θες , http://www.amazon.fr/gp/product/B00BG95U5O/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 η οτιδήποτε με bluetooth Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο καλώδιο από mini usb σε κανονικό usb. Οπότε ίσως αν το συνδέσω εκεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Έχει αρχίσει και ρολαρει η 4.4.2 και για την wifi version sgp311, @duc, Κώστα και λοιποί ανεβάστε κάπου το ftf file όταν με το καλό την λάβετε ώστε να το δώσουμε στον zippy να φτιάξει τα απαιτούμενα για την prerooted ,γιατί δεν βλέπω και πολλή κινητικότητα στο xda Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ok, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2766952 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2767847 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ok, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2766952 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2767847 Νίκο για το δικό μου που είναι το μοντέλο wifi κάνουν αυτές; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) sgp311=16gb & sgp312=32gb Wifi only Edited May 31, 2014 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 sgp311=16gb & sgp312=32gb Wifi only Shit, έκανα λάθος εμένα είναι το 3g Νίκο. Οπότε χλωμό το βλέπω να βρω Rom. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Shit, έκανα λάθος εμένα είναι το 3g Νίκο. Οπότε χλωμό το βλέπω να βρω Rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759141 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ Νίκο...... Θα κατεβάσω τα αρχεία και θα το κάνω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Με την kit kat τι γίνεται ? Έχει έρθει σε κάποιον ? Εμένα τίποτα ακόμα.. Γερμανικό το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Με την kit kat τι γίνεται ? Έχει έρθει σε κάποιον ? Εμένα τίποτα ακόμα.. Γερμανικό το δικό μου Ακόμα δεν σου ήρθε; Εμένα εδώ και τρεις εβδομάδες σίγουρα. Για συνδεσέ το ξανά στο PC Companion Γιώργο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ακόμα δεν σου ήρθε; Εμένα εδώ και τρεις εβδομάδες σίγουρα. Για συνδεσέ το ξανά στο PC Companion Γιώργο. Μόλις ηρθα σπίτι και το συνδεσα...Συνεχίζει να μου λέει ότι έχω το ποίο πρόσφατο λογισμικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μόλις ηρθα σπίτι και το συνδεσα...Συνεχίζει να μου λέει ότι έχω το ποίο πρόσφατο λογισμικό Παράξενο, αλλά λογικά μέσα στο επόμενο 15μερο θα σου έρθει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παράξενο, αλλά λογικά μέσα στο επόμενο 15μερο θα σου έρθει. Ας έρθει όποτε θέλει,αρκεί να είναι χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά εμένα κάνει ένα τρεμοπαιγμα η οθόνη πολύ έντονο.. Κυρίως όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο.. Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά εμένα κάνει ένα τρεμοπαιγμα η οθόνη πολύ έντονο.. Κυρίως όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο.. Ξέρει κανείς τι παίζει? bug της 4,3 είναι ,μην ανησυχεις .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδιά εμένα κάνει ένα τρεμοπαιγμα η οθόνη πολύ έντονο.. Κυρίως όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο.. Ξέρει κανείς τι παίζει? Εμένα το κάνει στο άνοιγμα της Notification bar, και το κάνει πολύ έντονα. Όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο εμένα δεν το κάνει πάντως, λογικά είναι το Bug το οποίο ήρθε από την 4.3 και υποτίθεται ότι θα το διόρθωναν με την 4.4.2. Δεν έγινε απ ότι φαίνεται τπτ, οπότε περιμένουμε μήπως το διορθώσουν με κάποιο Update. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 παντως ειναι εντυπωσιακή η μπαταρία στο 4.4 με το stamina ενεργοποιημενο. Το φορτίζω καθε 4-5 μέρες και τα εχω ολα ανοικτα (wifi/bt/nfc/gps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εγώ με την έκδοση wifi ακόμα περιμένω τη ρημάδα την σοκολάτα...να γλυκαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Mια από τα ίδια κι εγώ .. ελληνικό από Πλαίσιο η έκδοση wifi , ξέρει κανείς άραγε πότε θα έρθει και για μας η κικ κατ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγο καιρό. Θα την πάρει το πλαίσιο θα την τροποποιήσει σε turbo-X kit Kat και μετά θα τη στείλει OTA με περιστέρια στον καθένα μας ξεχωριστά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Mια από τα ίδια κι εγώ .. ελληνικό από Πλαίσιο η έκδοση wifi , ξέρει κανείς άραγε πότε θα έρθει και για μας η κικ κατ ? Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγο καιρό. Θα την πάρει το πλαίσιο θα την τροποποιήσει σε turbo-X kit Kat και μετά θα τη στείλει OTA με περιστέρια στον καθένα μας ξεχωριστά. :p Κάντε λίγο υπομονή, γιατί πραγματικά αξίζει η αναμονή μέχρι με την περάσετε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts