gkal Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Wi-Fi Xperia Tablet Z SGP311 Android 4.2.2 10.3.1.C.0.136 firmware update * Model - Wi-Fi Xperia Tablet Z SGP311 * Android Version – 4.2.2 Jelly Bean * Firmware Build - 10.3.1.C.0.136 * Kernel – 3.4.0 Update... DONE! Edited August 29, 2013 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 No root anymore :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ηρθε και για το SGP 312 το android 4.2.2. Αντε να δουμε......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Just rooted... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Το πήρα και εγώ σήμερα, έγινε και το update στο τελευταίο firmware όλα μια χαρά Ελαφρύ και όμορφο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ποσο κανει να φορτισει πληρως ? Αργει αρκετα μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ποσο κανει να φορτισει πληρως ? Αργει αρκετα μου φαινεται Ναι, αργεί λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotidesgeor Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Με έχει βολέψει πολύ και στο σπίτι και στη δουλειά . Μετά από κανα δίμηνο που το έχω με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 1.5 GH έχω ενθουσιαστεί γτ όλα τα παιχνίδια που παίζω πάνε σφαίρα και η οθόνη του έχει πολύ ζωντανά χρώματα με πολύ καλή φωτεινότητα . Είναι και αδιάβροχο και μου δίνει και περισσότερη ασφάλεια . Με την μπαταρία δεν ξαίρω τι παίζει ....εμένα μου κρατάει 1,5 μέρα που με ικανοποιεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλώδιο που μπορώ να συνδέσω το tablet με την τηλεόραση (hdmi) υπάρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 http://www.skroutz.gr/c/585/kalodia-dedomenwn.html?from=catspan&keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BF+usb+hdmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzarimis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα στην παρέα Πήρα και εγώ το ταμπλετάκι σήμερα. Παρατήρησα ότι από την κάτω μεριά της οθόνης σε 4 σημεία υπάρχει bleeding της οθόνης με πιο έντονο κάτω από το τρίτο κουμπάκι αριστερά (multitasking). Δεν είναι τόσο ενοχλητικό και φαίνεται μόνο στο σκοτάδι αλλά το αναφέρω για το γ@μώτο. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο στο δικό του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καινούριος κάτοχος από χθες του LTE μοντέλου. Απλά απίστευτο και ειδικά το βάρος του σε κερδίζει αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καινούριος κάτοχος από χθες του LTE μοντέλου. Απλά απίστευτο και ειδικά το βάρος του σε κερδίζει αμέσως! Υπάρχει update... Μόνο με καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Υπάρχει update... Μόνο με καλώδιο. Αρχικά δεν μου αρέσουν τα καλώδια γιατί δεν χρησιμοποιώ windows :) Κατά δεύτερον πως μπορώ να το δω αν έχει μπει ήδη γιατί το πήρα από vodafone Ισπανίας και με το που άνοιξα μου άρχισε τα updates και νομίζω ότι είχα δει και για firmware κάτι. Άκυρο το είδα πιο κάτω, θα το δω όταν πάω σπίτι. Tελικά έχω πιο παλιό firmware. Edited October 7, 2013 by giorgaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Αρχικά δεν μου αρέσουν τα καλώδια γιατί δεν χρησιμοποιώ windows :) Κατά δεύτερον πως μπορώ να το δω αν έχει μπει ήδη γιατί το πήρα από vodafone Ισπανίας και με το που άνοιξα μου άρχισε τα updates και νομίζω ότι είχα δει και για firmware κάτι. Άκυρο το είδα πιο κάτω, θα το δω όταν πάω σπίτι. Tελικά έχω πιο παλιό firmware. Λογικό μου φαίνεται... Αυτό είναι... της ημέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Σήμερα παρέλαβα και τη poetic slimline :D:D Πρώτη εντύπωση άψογη, μπήκε άνετα, εφάρμοσε μια χαρά :) Στο fw, βλέπω κυκλοφορεί update για το let μόνο, για τα υπόλοιπα χωρίς lte τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλησπέρα Είμαι κοντά στην αγορά αλλά πρώτα έχω μερικές απορίες. -Είναι αρκετά φωτεινή η οθόνη; -Είναι βολικό στο χέρι; (επειδή έχει γωνίες) -Υπήρξαν σημαντικές βελτιώσεις με τις αναβαθμίσεις λογισμικού; (π.χ μπαταρία) -Βολεύει για επεξεργασίες office αρχείων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλησπέρα Είμαι κοντά στην αγορά αλλά πρώτα έχω μερικές απορίες. -Είναι αρκετά φωτεινή η οθόνη; -Είναι βολικό στο χέρι; (επειδή έχει γωνίες) -Υπήρξαν σημαντικές βελτιώσεις με τις αναβαθμίσεις λογισμικού; (π.χ μπαταρία) -Βολεύει για επεξεργασίες office αρχείων; Το λογισμικό της μπαταρίας έχει σημαντικές βελτιώσεις :lol: . το tablet Z έχει οθόνη με ζωντανά χρώματα και είναι φωτεινή ..... αν θυμάμαι καλά είναι στα 10 καλύτερα tablet στον κόσμο :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Το λογισμικό της μπαταρίας έχει σημαντικές βελτιώσεις :lol: . το tablet Z έχει οθόνη με ζωντανά χρώματα και είναι φωτεινή ..... αν θυμάμαι καλά είναι στα 10 καλύτερα tablet στον κόσμο :p:lol: Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία, δεν μίλησα για λογισμικό μπαταρίας. Επίσης όταν δίνεις 500+ ευρώ απαιτείς να είναι στα 10 καλύτερα tablet της χρονιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Έτσι και αλλιώς το tablet Z είναι πολύ δυνατό γτ μπορείς να το χρησιμοποιείς στη δουλειά αλλά και για προσωπική χρήση έχοντας πολύ καλή ανάλυση οθόνης και ζωντανά χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Τελικά το πήρα το "ταμπλετάκι". Απίστευτη οθόνη. -Καλώδιο (usb-hdmi) χρειάζεται ή adapter (hdmi-hdmi)για σύνδεση με την τηλεόραση; Έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω δει και adapter με τρίτο βύσμα για φόρτιση. -Η έξοδος είναι microusb ή mhl; Edited November 3, 2013 by thp87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εχω δει καποιες θηκες στο e-bay ..βασικα κατι τετοιο σκεφτομαι να προστατευει κι απο πτωσεις κτλ .. http://www.ebay.com/itm/Estuche-Cuero-para-Sony-Xperia-Tablet-Z-Negro-Cuero-Funda-Estuche-Funda-Soporte-/281189959445?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item41783a4715 Εχετε να προτεινετε κατι αλλο ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εχω δει καποιες θηκες στο e-bay ..βασικα κατι τετοιο σκεφτομαι να προστατευει κι απο πτωσεις κτλ .. http://www.ebay.com/itm/Estuche-Cuero-para-Sony-Xperia-Tablet-Z-Negro-Cuero-Funda-Estuche-Funda-Soporte-/281189959445?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item41783a4715 Εχετε να προτεινετε κατι αλλο ? Εχω αυτην http://www.mobigyaan.com/images/stories/Sony-Ericsson/Sony-Xperia-Tablet-Case-1.jpg ακριβη μεν αλλα καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πήρα αυτή την θήκη και μου αρέσει πολύ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00D9D74ZY/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1 Το σκεπτικό είναι πως ενώ έχουμε ελαφρύ και λεπτό tablet μην βάλουμε κάποια θήκη που θα το κάνει να χάσει αυτά τα πλεονεκτήματα. Έχω μία ερώτηση στο note 2 μου παίρνω χειρόγραφες σημειώσεις οπότε θέλω να κάνω το ίδιο και με το sony tablet με capacitive στυλό φυσικά. Πήρα αυτό http://www.amazon.es/gp/product/B00452V2CO/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 και τελικά δεν μου κάνει, η μύτη του είναι πολύ μεγάλη και γράφει χάλια. Περιμένω τώρα αυτό: http://www.amazon.es/gp/product/B009VESB34/ref=oh_details_o00_s01_i00?ie=UTF8&psc=1 που ελπίζω να κάνει. Έχετε καμία εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Τελικά κατέληξα σε Poetic Slimbook ,φοβούμενος μην πέσει καμιά φορά κάτω και το κλαίω όπως την XTS .. http://www.amazon.co.uk/Poetic-Slimbook-Xperia-Manufacturer-Warranty/dp/B00CT68RGM Πάντως η ταμπλέτα είναι πααρα πολύ καλή ,ελαφριά ,λεπτή ,κανένα lag ..έγινε root πανεύκολα ,πολυ καλη μπαταρια ,το σκαλιζω απο το μεσημερι κι απο 60% ειναι στο 38% τωρα ..ταλαντεύτηκα λίγο μεταξύ της και του ipad air ,αλλά μετά σκέφτηκα που να μπλέκω τώρα με νέα κλειστά οικοσυστήματα:p Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts