isolove Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Eπισης με το root και το titanium αφαιρεσα σαβουρα....απεριγραπτη,με αποτελεσμα η ελευθερη ram σε ΜΟΝΙΜΗ βαση να ειναι στα 380-400mb (oχι μετα απο επανεκινηση!!!!!)ΜΟΝΙΜΑ :D:D:D Η δε μπαταρια 2 μερες με κανονικη χρηση........ :D:D:D Edited November 30, 2014 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Eπισης με το root και το titanium αφαιρεσα σαβουρα....απεριγραπτη,με αποτελεσμα η ελευθερη ram σε ΜΟΝΙΜΗ βαση να ειναι στα 380-400mb (oχι μετα απο επανεκινηση!!!!!)ΜΟΝΙΜΑ :D:D:D Η δε μπαταρια 2 μερες με κανονικη χρηση........ :D:D:D Μπράβο φίλε !! συνολικά η αξιοποιήσιμη RAM είναι 841mb! Που να βάλεις και custom rom! Εμένα το live with walkman είχε 420mb εσωτερική μνήμη και 340mb αξιοποιήσιμη ram.. και με του που πέρασα custom rom έγινε 470mb η εσωτερική μνήμη και 412mb η αξιοποιήσιμη ram! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχει το dual sim, αν λειτουργούν ταυτόχρονα οι 2 κάρτες sim. Δηλαδή ενώ μιλάω με την Vodafone μπορεί κάποιος να με καλεί στο cosmote και να χτυπάει σαν δεύτερη γραμμή. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasko Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Eπισης με το root και το titanium αφαιρεσα σαβουρα....απεριγραπτη,με αποτελεσμα η ελευθερη ram σε ΜΟΝΙΜΗ βαση να ειναι στα 380-400mb (oχι μετα απο επανεκινηση!!!!!)ΜΟΝΙΜΑ :D:D:D Η δε μπαταρια 2 μερες με κανονικη χρηση........ :D:D:D Καλησπέρα, μπορείς να μου πεις πως έκανες root? (έχω το single sim). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχει το dual sim, αν λειτουργούν ταυτόχρονα οι 2 κάρτες sim. Δηλαδή ενώ μιλάω με την Vodafone μπορεί κάποιος να με καλεί στο cosmote και να χτυπάει σαν δεύτερη γραμμή. Ευχαριστώ πολύ! Όχι, το κινητό είναι dual sim stand by, οπότε, όταν σε καλούν στη sim1, η sim2 θα δείχνει απενεργοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ερωτεύσιμο το μωβάκι παίδες.. πρώτη μου επιλογή θα ήταν και μετά το λευκό! Το λάημ καλούτσικο και αυτό! Το μαύρο κλασσικό χρώμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλησπέρα, μπορείς να μου πεις πως έκανες root? (έχω το single sim). Εγώ σε single sim του έκανα με Towelroot, μετά SuperSU από το PlayStore κι όλα κομπλέ. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Βλέπω σε μερικά καταστήματα Sony Xperia M C2005 και σε άλλα Sony Xperia M C2004. Ποια είναι η διαφορά (αν υπάρχει); Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Xperia_M Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Προτιμότερο είναι το worldwide επομένως; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για το GSM που έχουμε εμείς δεν έχει καμία σημασία ποιο θα πάρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ευχαριστώ. Και άλλη μία ερώτηση: η dual sim συσκευή micro sim παίρνει; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ναι Micro sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralphakos Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι. Μετά από ένα σπάσιμο οθόνης, έδωσα το τηλέφωνο για επισκευή στο επίσημο service της Sony στο Ηράκλειο Κρήτης. Μετά την επισκευή και λίγο διάστημα αφότου το είχα παραλάβει συνειδητοποίησα ότι δεν είχαν κολλήσει καλά τη μια πλευρά της οθόνης με αποτέλεσμα να βλέπω όλο το λευκό backlight ειδικά στο σκότος. Είμαι για ένα διάστημα Αθήνα και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο site με τα εξουσιοδοτημένα service centres της sony στην Αθήνα γιατί δεν τα βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εγώ σε single sim του έκανα με Towelroot, μετά SuperSU από το PlayStore κι όλα κομπλέ. αυτο ειναι ....μισο root :) FULL ROOT: http://forum.xda-developers.com/xperia-m/general/towel-root-steps-to-root-t2789990 Τι παιζει με μεταφορα εφαρμογων στην sd?κατι πηγε να γινε με το link2sd,η το gltosd αυξηθικε ο χωρος 100mb,μετα τιποτα............ Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 αυτο ειναι ....μισο root :) FULL ROOT: http://forum.xda-developers.com/xperia-m/general/towel-root-steps-to-root-t2789990 Τι παιζει με μεταφορα εφαρμογων στην sd?κατι πηγε να γινε με το link2sd,η το gltosd αυξηθικε ο χωρος 100mb,μετα τιποτα............ Δεν νομίζω Τάκη. Μια χαρά full root έχω. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν νομίζω Τάκη. Μια χαρά full root έχω. Δεν ειναι πληρες root....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Φίλε μου το έχω 4 μήνες έτσι και τρέχω Titanium Adfree Greenify και πολλά άλλα. Επέτρεψε μου να ξέρω καλύτερα αν έχω root ή όχι. Η υπόλοιπη διαδικασία που περιγράφεται στο link που παρέθεσες αναφέρεται για να κάνεις κάποια επιπλέον πραγματάκια όπως LINK2SD χωρίς να πέφτεις σε reboot. Αυτό δε σημαίνει ότι έχω "μισό root" από τη στιγμή που όλα τα παραπάνω δουλεύουν ρολόι + έφυγε αρκετή bloatαδούρα. Edited December 8, 2014 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Με καλυψες πληρως, καλα που λες μονος σου: -) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Νέος κάτοχος του dual sim μοντέλου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με τη stock εφαρμογή για μηνύματα μπορούμε να στείλουμε sms 160 χαρακτήρων. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Νέος κάτοχος του dual sim μοντέλου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με τη stock εφαρμογή για μηνύματα μπορούμε να στείλουμε sms 160 χαρακτήρων. Αν ειναι παραεισαγωγης οχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δεν είναι ελληνικό. Μπορώ να βάλω κάποια άλλη εφαρμογή για sms; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δεν είναι ελληνικό. Μπορώ να βάλω κάποια άλλη εφαρμογή για sms; Φυσικα. Το handcent sms με το pack της ελληνικης γλωσσας και εισαι αρχοντας! Εξαιρετικη εφαρμογη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ξέρεις αν η συγκεκριμένη εφαρμογή δουλεύει πλέον και με dual sim κινητά; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ξέρεις αν η συγκεκριμένη εφαρμογή δουλεύει πλέον και με dual sim κινητά; Δεν το γνωριζω αυτο αλλα δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts