Jump to content

1 χρονου σχεση

Johntftyd98
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας σε 1 μηνα κλεινω 1 χρονο με τη κοπελα μου & θα ειθελα να κανω κατι να την εντυπωσιασω μηπως θα μπορουσατε ετσι λιγο να μου δωσετε καμια ιδεα για το που θα μπορουσα να τη παω να περασσουμε ετσι ομορφα κατι εντυπωσιακο.........ευχαριστω εκ των προτερων :)

Αγόρασε της ένα Android κινητό. (Για να είμαστε και εντός θέματος). Όπου και να την πάς, θα ξεχαστεί μετά από λίγο. Ενώ το κινητό θα της μείνει.

Ενα ταξιδι τον γυρο της Αμερικής?
ειπε να κανει κατι εντυπωσιακο αλλα οχι και να χρεοκοπησουνε:lol::lol: .πηγαινε της ενα ταξιδι στο παρισι.η ρομαντικη πολη για ρομαντικες σχεσεισ
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Να τη χωρισεις και να βρεις αλλη. Ενας χρονος μαζι ειναι αρκετα μεγαλο διάστημα :D:D:D

Παρίσι,ότι καλύτερό

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Χώρισε την και βρες κάποια για την οποία δεν χρειάζεται να ρωτάς εδώ, για το τι να κάνεις για να την εντυπωσιάσεις...

Μετά από ένα χρόνο θα έπρεπε να ξέρεις τι χρειάζεται...

Ότι και να σου πούμε εμείς θα είναι από γελοίο μέχρι καφρίλες :lol::p:love:

ρε παιδιά τι λέτε???? :lol::lol:

αν το 98 στο nickname υποδεικνύει την ηλικία(όπως και το είδος της ερώτησης) τότε σας κόβω για κανένα mcdonalds.. :p

πέρα από την πλάκα πήγαινε την σε κάποιο εστιατόριο (μπορείς να βρεις και κάποια προσφορά στα deal sites) και μετά για κανένα ποτάκι ή σε κάποιο ξενοδοχείο για να κλείσει ιδανικά η βραδιά.. και μην ξεχάσεις και κάποιο δώρο έτσι? (κάτι από τα swarovski ίσως, έχει και με 50 ευρώ αν δεν θες να χαλάσεις πολλά λεφτά)

Λοιπον ειμαστε & οι 2 15 & περα απο τη πλακα θα ειθελα κατι καλο αν μπορειτε να μου προτεινεται ευχαριστω για οσους ασχοληθηκαν :D

Λοιπον ειμαστε & οι 2 15 & περα απο τη πλακα θα ειθελα κατι καλο αν μπορειτε να μου προτεινεται ευχαριστω για οσους ασχοληθηκαν :D

Αν είστε κοντά σε κάποιο waterpark, κάνε της έκπληξη με μία μέρα εκεί!

Το budget ποιο είναι?

Αν αντεχεις οικονομικα την πας σε ενα ωραιο/ακριβο εστιατοριο you know romantic και τετοια ή οπου αλλου θελεις.Ή της κανεις ενα ωραιο δωρο,αυτο το αφηνω πανω σου.

Αλλα το θεμα ειναι πως θα το παρουσιασεις.Λοιπον,θα της πεις οτι το δωρο σου ειναι π.χ μεσα σ'αυτο το συρταρι,λεω τωρα.Στο συρταρι εχεις βαλει ενα χαρτακι που λεει πηγαινε στο σαλονι,στο σαλονι εχεις βαλει αλλο χαρτακι που λεει πηγαινε στην κουζινα,στην κουζινα εχεις βαλει αλλο χαρτακι που λεει πηγαινε στο ψυγειο,και βαζεις σε οσα σημεια θελεις απο ενα χαρτακι με οδηγειες που να παει.Οσο ποιο ακριβω δωρο ειναι,τοσο ποιο πολυ τρεξτην.

Το εχω κανει σε γκομενακι και την εχω σκυλιασει(καλα της ειχα βαλει 15 σημεια να τρεχει σε ολο το σπιτι)φυσικα και το δωρο ηταν ουαου,εεε στο τελος επεσε μονη της:D:D

Προσεχε μονο μην μπερδεψεις τα χαρτακια με τα σημεια.Εγω τα ειχα αριθμησει απο πισω,και φυσικα κανε προβες πριν,να δεις αν ειναι ολα οκ.Οτι και να κανεις καλα να περασετε.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Στα goodys και να της πάρεις junior με Μπομπ σφουγκαρακι. Ααααα μήπως να διαβαζες καλυτερα τα μαθήματα σου παρα να γραφείς πιπες σε φορά; έτσι θα εντυπωσιασεις περισσότερους απο μια πιτσιρικά

Στο jumbo τότε! Και πες της να διαλέξει ότι θέλει μέχρι 15 ευρώ

Διαφορετικά αν σου γκρινιάξει με τα jumbo πες της για τον Μουστάκα

Βόλτα στα Allou Fun Park, μετά ταινία στα Village και στο τέλος φαγητό στα Goody's.

Τα απλά είναι τα καλύτερα. ;)

Κλαίω με ολα τα σχόλια αλλα περισσότερο με την αποκάλυψη της ηλικίας. Οπως ειπε και ενας φιλος κοιτα τα μαθήματα σου καλύτερα.

Αλλα επειδη δεν θελω να ειμαι και τοσο αρνητικός αν εχεις ορεξη και ξέρεις απο βίντεο, φτιάξε ενα βίντεο με φωτογραφίες και βίντεο απο δικες σας στιγμές. Με ωραιο ρομαντικό τραγουδι και κανε της ενα δείπνο.

Εγγυημένο!

Θοδωρής

Συνηθως τα πιο ωραία δώρα είναι τα πιο απλά.

Μάζεψε μερικές φωτογραφίες που έχετε βγάλει μαζί, εκτύπωσέ τες, και σε κάθε μία γράψε πάνω της (μπροστά αν εχεις χώρο ή πίσω αν έχεις πολλά να πείς) αυτό που ένιωθες ή σκεφτόσουν μέσα σου εκείνη τη στιγμή. :)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Εντάξει τα περισσότερα σχόλια είναι ωραία αλλά ένιωσα και λίγο άσχημα ρε παίδες :p:D:ninja::lol: .

Ένας φίλος που είπε παραπάνω με τα χαρτάκια είναι όντως πολύ ωραίο, το έχω κάνει κι εγώ, αλλά το παιδί λέει ότι είναι 15 άρα το πιο πιθανό είναι τα χαρτάκια να τα βρει είτε η μητέρα του είτε ο πατέρας του και μετά να έχουμε και άλλα. Δεν νομίζω ότι μένει μόνος του, εκτός εάν μπορεί να τους "διώξει" από το σπίτι.

Φίλε μου, μπορεί να είσαι μικρός αλλά κι εγώ ερωτευμένος ήμουν στην ηλικία αυτή και σε νιώθω(προσπαθώ να θυμηθώ αλλά οκ). Η ιδέα του να την πας σε ένα εστιατόριο είναι αρκετά καλή πιστεύω.

Εγώ θα έστελνα και λουλούδια σπίτι της την ίδια μέρα, ειδικά εάν δουλεύουν οι γονείς της άρα θα είναι μόνη της στο σπίτι. Θα μου πεις γιατί να μην τα πας εσύ; Εγώ έτσι θα το έκανα και θα έβαζα και μία κάρτα στην ανθοδέσμη(μην τρελαθείς και δώσεις 100 ευρώ για τα λουλούδια, κάνεις ωραίες ανθοδέσμες και με 30-45) που θα της λέω για το βράδυ, πώς να ντυθεί(μην σκεφτεί κανείς τπτ πρόστυχο, ενοώ ότι άμα είναι να πάνε σε εστιατόριο μη φορέσει τη πυτζάμα της αλλά κάτι καλύτερο, πρόστυχα μυαλά). Δεν θα της έλεγα το εστιατόριο, θα ήταν έκπληξη. Προφανώς θα πρέπει να την έχεις προετοιμάσει ότι κάτι ετοιμάζεις, μην της έρθει κεραμίδι στο κεφάλι και ψάχνει μετά ρούχα ή τι να πει κοκ.

Νομίζω ότι είναι αρκετά αυτά, λουλούδια + κάρτα + εστιατόριο, τώρα άμα έχεις λεφτά και όρεξη μπορείς να της πάρει και κάτι μικρό να της το δώσεις στο εστιατόριο πχ.

Μην τρελένεσαι. Σε αυτήν την ηλικία όλοι είχαμε την τάση να μεγαλοποιούμε πράγματα και να θέλουμε να μοιάσουμε σε μεγαλύτερους αλλά έως εκεί που φτάνεις. Μην ανοίξεις πορτοφόλια δλδ και μαζεύεις. Ό,τι και να κάνεις το οποίο είτε δεν το έχετε κάνει ποτέ ή δεν είναι στην "ρουτίνα" σας τότε θα είσαι super.

Για εστιατόρια κοίταξε σε sites με deals, θα βρεις σίγουρα καλά εστιατόρια με προσφορά γύρω στα 30 με 50 ευρώ για δύο άτομα. Όσο για το πως θα το αγοράσεις, εντάξει δεν είναι ντροπή να το πεις στον πατέρα σου και να σου δώσει την κάρτα του για την αγορά του από το ίντερνετ.;)

ΥΓ. Μην ξεχάσεις στο budget σου να μετρήσεις και τα έξοδα μεταφορά όσα και εάν είναι αυτά αλλά να είσαι και λίγο πιο χαλαρός(να έχει extra δλδ) μήπως θελήσετε κάτι.

Edited by slash7

:D

Άρης

Follow me

Ε εντάξει, δε ζούμε και στην εποχή του 1930 να πρέπει να κρύβουμε τις σχέσεις μας γιατί "φωνάζουν οι δικοί μου 'η τι θα πει η γειτονιά!"
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Εντάξει τα περισσότερα σχόλια είναι ωραία αλλά ένιωσα και λίγο άσχημα ρε παίδες :p:D:ninja::lol: .

Ένας φίλος που είπε παραπάνω με τα χαρτάκια είναι όντως πολύ ωραίο, το έχω κάνει κι εγώ, αλλά το παιδί λέει ότι είναι 15 άρα το πιο πιθανό είναι τα χαρτάκια να τα βρει είτε η μητέρα του είτε ο πατέρας του και μετά να έχουμε και άλλα. Δεν νομίζω ότι μένει μόνος του, εκτός εάν μπορεί να τους "διώξει" από το σπίτι.

Φίλε μου, μπορεί να είσαι μικρός αλλά κι εγώ ερωτευμένος ήμουν στην ηλικία αυτή και σε νιώθω(προσπαθώ να θυμηθώ αλλά οκ). Η ιδέα του να την πας σε ένα εστιατόριο είναι αρκετά καλή πιστεύω.

Εγώ θα έστελνα και λουλούδια σπίτι της την ίδια μέρα, ειδικά εάν δουλεύουν οι γονείς της άρα θα είναι μόνη της στο σπίτι. Θα μου πεις γιατί να μην τα πας εσύ; Εγώ έτσι θα το έκανα και θα έβαζα και μία κάρτα στην ανθοδέσμη(μην τρελαθείς και δώσεις 100 ευρώ για τα λουλούδια, κάνεις ωραίες ανθοδέσμες και με 30-45) που θα της λέω για το βράδυ, πώς να ντυθεί(μην σκεφτεί κανείς τπτ πρόστυχο, ενοώ ότι άμα είναι να πάνε σε εστιατόριο μη φορέσει τη πυτζάμα της αλλά κάτι καλύτερο, πρόστυχα μυαλά). Δεν θα της έλεγα το εστιατόριο, θα ήταν έκπληξη. Προφανώς θα πρέπει να την έχεις προετοιμάσει ότι κάτι ετοιμάζεις, μην της έρθει κεραμίδι στο κεφάλι και ψάχνει μετά ρούχα ή τι να πει κοκ.

Νομίζω ότι είναι αρκετά αυτά, λουλούδια + κάρτα + εστιατόριο, τώρα άμα έχεις λεφτά και όρεξη μπορείς να της πάρει και κάτι μικρό να της το δώσεις στο εστιατόριο πχ.

Μην τρελένεσαι. Σε αυτήν την ηλικία όλοι είχαμε την τάση να μεγαλοποιούμε πράγματα και να θέλουμε να μοιάσουμε σε μεγαλύτερους αλλά έως εκεί που φτάνεις. Μην ανοίξεις πορτοφόλια δλδ και μαζεύεις. Ό,τι και να κάνεις το οποίο είτε δεν το έχετε κάνει ποτέ ή δεν είναι στην "ρουτίνα" σας τότε θα είσαι super.

Για εστιατόρια κοίταξε σε sites με deals, θα βρεις σίγουρα καλά εστιατόρια με προσφορά γύρω στα 30 με 50 ευρώ για δύο άτομα. Όσο για το πως θα το αγοράσεις, εντάξει δεν είναι ντροπή να το πεις στον πατέρα σου και να σου δώσει την κάρτα του για την αγορά του από το ίντερνετ.;)

ΥΓ. Μην ξεχάσεις στο budget σου να μετρήσεις και τα έξοδα μεταφορά όσα και εάν είναι αυτά αλλά να είσαι και λίγο πιο χαλαρός(να έχει extra δλδ) μήπως θελήσετε κάτι.

Eπιτελους ρε αρη και μια λογικη φωνη στη βοηθεια που θελει ο φιλος για να εντυπωσιαση την κοπελια του.

Συγνωμη κιολας αλλα που ειδες οτι ειναι ωραια αυτα που γραφουνε?(δεν θα τα χαρακτηρισω,θα φαω ban σιγουρα)Μονο ραντεβου για να τον πλακωσουν στο ξυλο δεν ειδα γιατι θελει να παρει μια γνωμη για να προσφερει ενα δωρο.Εκτος και αν ειναι ανεραστοι και ζηλευουν.Ή τεραστια πνευματικα μυαλα και του λενε διαβασε διαβασε(εξυπακουεται οτι πρεπει να διαβαζει)Δλδ δικαιωμα στην αγαπη δεν εχει γιατι ειναι 15?Ας μην γραψουν τιποτα στο κατω κατω πρεπει να τον κοροιδευουν?Μυαλο δεν εχουν και να σκεφτουν οτι μπορει να τον στεναχωρησουν.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Eπιτελους ρε αρη και μια λογικη φωνη στη βοηθεια που θελει ο φιλος για να εντυπωσιαση την κοπελια του.

Συγνωμη κιολας αλλα που ειδες οτι ειναι ωραια αυτα που γραφουνε?(δεν θα τα χαρακτηρισω,θα φαω ban σιγουρα)Μονο ραντεβου για να τον πλακωσουν στο ξυλο δεν ειδα γιατι θελει να παρει μια γνωμη για να προσφερει ενα δωρο.Εκτος και αν ειναι ανεραστοι και ζηλευουν.Ή τεραστια πνευματικα μυαλα και του λενε διαβασε διαβασε(εξυπακουεται οτι πρεπει να διαβαζει)Δλδ δικαιωμα στην αγαπη δεν εχει γιατι ειναι 15?Ας μην γραψουν τιποτα στο κατω κατω πρεπει να τον κοροιδευουν?Μυαλο δεν εχουν και να σκεφτουν οτι μπορει να τον στεναχωρησουν.

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα και όσο για το ωραία που είπα στο μήνυμά μου ήταν περισσότερο ειρωνικό και λιγότερο στα σοβαρά(εάν και κάποια ήταν αστεία).

Συμφωνώ 100% με την τελευταία σου πρόταση.

ΥΓ. Ελπίζω ο φίλος να ασχολείται με το θέμα και να μην την έκανε με "την ουρά κάτω από τα σκέλια". Αλλιώς άντε να ξαναγράψει σε forum.

Ε εντάξει, δε ζούμε και στην εποχή του 1930 να πρέπει να κρύβουμε τις σχέσεις μας γιατί "φωνάζουν οι δικοί μου 'η τι θα πει η γειτονιά!"

Δεν είπα αυτό φίλε μου. Εγώ όμως(γιατί προφανώς μιλάω με βάση τις εμπειρίες μου) εάν έλεγα στους γονείς μου που δουλεύουν όλη ημέρα πχ "να σας πω δεν την κάνετε από το σπίτι μορέ γιατί θα έρθει η κοπέλα μου; Ε όσο για εσάς μεγάλοι είστε όλο και κάπου θα πάτε.." θα με κοίταγαν κάπως έτσι :blink: .. Προφανώς άμα έχει τη δυνατότητα αυτή ας το κάνει. :):)

:D

Άρης

Follow me