jnr Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 εντυπωσεις απο την paranoid;ειναι καλυτερη απο την slimkat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. October 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 εντυπωσεις απο την paranoid;ειναι καλυτερη απο την slimkat; Στην παρούσα φάση, η stable έκδοση της slimkat είναι καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη rom. Υπόψη ότι η ανάπτυξη στο δικό μας tablet πιάνει σιγά-σιγά "κορυφή". Μην περιμένετε πολύ περισσότερα από ότι κυκλοφορεί από εδώ και πέρα. Ότι νέο κυκλοφορεί, πιο πολλά bugs φέρνει παρά προσθέτει δυνατότητες. Σε όποιον επιθυμεί να παραμείνει σε μια σταθερή rom, προτείνω να εγκαταστήσει την stable έκδοση 8 της slimkat (όχι κάποιο weekly) και να μείνει εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Επιβεβαιώνω, η τελευταία stable Είναι σούπερ, αλλά μην μου πεις ότι δεν θα μπεις στον πειρασμό, όταν βγει το android L! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. October 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Επιβεβαιώνω, η τελευταία stable Είναι σούπερ, αλλά μην μου πεις ότι δεν θα μπεις στον πειρασμό, όταν βγει το android L! Φυσικά! Αλλά θέλει πολύ "ψωμί" για να είναι stable version. Το ταμπλετάκι αυτή τη στιγμή είναι εργαλείο για εμένα. Στο συγκεκριμένο περιορίζω τα πειράματα γιατί θέλω καθημερινά να δουλεύει χωρίς προβλήματα. Από τη slimkat στη stable version 8 έχω εντυπωσιαστεί. Δύσκολα βλέπω να βγαίνει κάτι καλύτερο. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε, ποτέ μη λες ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospor Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Dimfil να σε ρωτήσω αν η Slimkat 8 σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα?Την έκανα update απο την 7 και ενώ σαν rom μια χαρά μου έβγαλε πρόβλημα στα gapps.Kατέβασα τα full gapps αλλά και std gapps αλλά μου βγάζει πρόβλημα στο λογαριασμό της google που δεν τον αναγνωρίζει ,ούτε βάζοντάς τον manual.Αναγκάστηκα να κάνω restore στο back up μου. Παράθεση Letv Le1 Pro X800. When The smoke is going down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις!την κατεβασα αλλα δεν εχω βρει χρονο να την περασω,μολις το κανω θα αναφερω κι εγω τις εντυπωσεις μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Dimfil να σε ρωτήσω αν η Slimkat 8 σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα?Την έκανα update απο την 7 και ενώ σαν rom μια χαρά μου έβγαλε πρόβλημα στα gapps.Kατέβασα τα full gapps αλλά και std gapps αλλά μου βγάζει πρόβλημα στο λογαριασμό της google που δεν τον αναγνωρίζει ,ούτε βάζοντάς τον manual.Αναγκάστηκα να κάνω restore στο back up μου. Όχι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, εγώ δεν είχα κάνει update αλλά clean install της stable 8 με εγκατάσταση των αντίστοιχων mini gapps. Εφαρμογές έκανα restore από titanium backup που κράτησα πριν το clean install. Την παραπάνω μέθοδο ακολουθώ σε όλες τις συσκευές σε κάθε major update όλων των roms καθώς έχει αποδειχθεί η πιο ασφαλής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κι εγώ καθαρή εγκατάσταση κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ...στο αρχικό ποστ/οδηγό, στο τμήμα: "2. Απαραίτητες γνώσεις - Εκκίνηση του P31xx σε download mode. Για να το επιτύχουμε, κρατάμε πατημένα ταυτόχρονα το Power και το volume down. Μόλις εμφανιστεί το σχετικό μενού, πατάμε το volume down και το tab μπαίνει σε download mode." έχει λάθος. Θέλει volume up για να μπει σε download mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. October 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) ...στο αρχικό ποστ/οδηγό, στο τμήμα: "2. Απαραίτητες γνώσεις - Εκκίνηση του P31xx σε download mode. Για να το επιτύχουμε, κρατάμε πατημένα ταυτόχρονα το Power και το volume down. Μόλις εμφανιστεί το σχετικό μενού, πατάμε το volume down και το tab μπαίνει σε download mode." έχει λάθος. Θέλει volume up για να μπει σε download mode. Ναι, έχεις δίκιο... Κάπου θα μου ξέφυγε αλλά δεν το εντόπισα γιατί σε αυτό το σημείο το tablet γράφει δίπλα από την κάθε επιλογή τη σωστή κίνηση και δύσκολα κάνει κάποιος λάθος αν διαβάζει αυτά που βλέπει στην οθόνη... Edited October 19, 2014 by dimfil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ναι, έχεις δίκιο... Κάπου θα μου ξέφυγε αλλά δεν το εντόπισα γιατί σε αυτό το σημείο το tablet γράφει δίπλα από την κάθε επιλογή τη σωστή κίνηση και δύσκολα κάνει κάποιος λάθος αν διαβάζει αυτά που βλέπει στην οθόνη... ...απλά επισημάνθηκε για τους πιο αρχάριους και αφηρημένους :). Ευχαριστούμε πολύ για τις οδηγίες και την βοήθεια που έχετε προσφέρει έως τώρα. Με αφορμή το πρόσφατο dual boot που έστησα πρόσφατα για φίλο κάτοχο του εν λόγω tablet, και η δική μου αίσθηση είναι ότι η slimKat είναι η σταθερότερη/πληρέστερη. Η Paranoid επίσης αρκετά καλή για second rom, δοκίμασα και CM11 nightly, αλλά κάποια ζητηματάκια με τα gapps και η ανάγκη για repartition με απέτρεψαν λόγω χρόνου (έπρεπε να παραδοθεί). Παρεπιπτόντως, εφόσον επιθυμείτε CM11 και από micro gapps και πάνω, θα πρέπει να φτιάξετε με το blackhawk tool Samsung stock system.img και όχι CM based, παραδόξως, διότι δημιουργεί θέμα έλλειψης χώρου εγκατάστασης των gapps, τουλάχιστον από όσο διαπίστωσα (αν κάπου λανθάνω, παρακαλώ να μου επισημανθεί). :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ρε παιδιά να κάνω μια άλλη ερώτηση...με SlimKat (γενικά custom ROM) δεν είναι αυτόματα και ρουταρισμένη η συσκευή; Γιατί εγκατέστησα το supersu και μου έλεγε κάτι για no sudo binary κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ρε παιδιά να κάνω μια άλλη ερώτηση...με SlimKat (γενικά custom ROM) δεν είναι αυτόματα και ρουταρισμένη η συσκευή; Γιατί εγκατέστησα το supersu και μου έλεγε κάτι για no sudo binary κλπ... ...είναι, αλλά από default είναι απενεργοποιημένο. Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις, superuser και να το ενεργοποιήσεις (ανάλογα τη rom, μπορεί να βρίσκεται και στις επιλογές για προγραμματιστές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα τα μπέρδεψα όλα όταν πήγα να αλλάξω rom .....και τώρα το ταμπλετ δεν μπαίνει πουθενά ούτε σε recovery mod ούτε σε download mod μένει κολλημένο στο μήνυμα έναρξης SAMSUNG GALAXY TAB 2 και μετά η σβήνει ή μένει κολλημένο δεν γίνετε τπτ....να το πάω στο service της Samsung ? :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Οκ κατάφερα να μπω αλλα μου βγάζει αυτο το μυνημα ξέρει κάποιος να μου πει τι να κάνω ; [ATTACH]53369[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εντάξει βρήκα άκρη είχα cynogen έβαλα πάλι Cynogen και έφτιαξε ...θα ψάξω να βρω πως φεύγουν απο cynogen και πανε σε άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εντάξει βρήκα άκρη είχα cynogen έβαλα πάλι Cynogen και έφτιαξε ...θα ψάξω να βρω πως φεύγουν απο cynogen και πανε σε άλλη 'Οπως ήσουν στην φωτό που έβαλες,απλά ένα reboot to recovery ήθελε και ξανάπερναγες την rom κανονικά.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Γιάννη χαχχαχα καταλάθος αυτό έκανα !!!! Μια που δεν έχω πρόβλημα να μείνω στην CM10 ή να δοκιμάσω την slim ? Βασικά δεν μπορώ να βάλω άλλη μου βγάζει error δοκίμασα να σβήσω και ότι χρειάζεται αλλά δεν μπορώ να βάλω άλλη εκτός από την CM10 :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλημέρα! Μήπως πρέπει να περάσεις μια νεότερη version custom recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ξέρεις που θα βρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548257 Εδώ όλες οι custom recoveries! Περισσότερες οδηγίες θα έχει εκεί πέρα για το πως αλλαζεις/αναβαθμιζεις! Εγώ χρησιμοποιώ την cwm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Thanks :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmis00 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε να αλαλάξω rom στο tablet. δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν γνωρίζω καθόλου. τώρα έχω έκδοση 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπέρα Dimis! Βεβαίως να αλλάξεις ROM! Θα έχεις ένα συνολικά καλύτερο tablet, πιο γρήγορο και πιο ενημερωμένο! Εγώ σου προτείνω την SlimRom! Οδηγίες εδώ: http://www.teamandroid.com/2014/09/14/install-galaxy-tab-2-70-p3100-slimkat-android-444-kitkat-rom/2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmis00 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Φίλε μου αυτό που μου έστειλες είναι για την έκδοση gt-p3100. Εγώ έχω την έκδοση gt-3110 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts