konv Δημοσιεύτηκε July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2004 Παιδιά ξέρει κανείς να μου συστήσει κανένα προγραμματάκι για να κάνω capture από ραδιόφωνο ή κασσετόφωνο σε mp3 στον υπολογιστή μου; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Προγραμματάκι, Start-Run-sndrec32.exe Προγραμματάρα, Cool Edit 2000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Και το Creative Recorder που έρχεται με τις Audigy (και τις Live! νομίζω) είναι καλό και απλό. Αλλά γράφει μόνο σε .wav, οπότε πρέπει να κάνεις μόνος σου την μετατροπή σε mp3 μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Μία ερώτηση που την έχω ξανακάνει αλλα δεν πήρα ικανοποιητική απάντηση... σε τι ρυθμό πρέπει να γίνεται η δειγματοληψία στο capture απο το ραδιόφωνο; Μου βγάζει παράσιτα...και αν την μικρύνω γύρω στα 16000 κάπως διορθώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Για εγγραφή από ραδιόφωνο το να βάλεις πάνω απο 16 KHz δεν έχει νόημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (29 Ιούλ. 2004 , 14:38) Προγραμματάκι, Start-Run-sndrec32.exe Προγραμματάρα, Cool Edit 2000. Η προγραμματάρα είναι πλέον Adobe Audition Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Μικρό, free, πανάλαφρο... με μια λέξη ΑΨΟΓΟ StepVoice Recorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts