Jump to content

myphone.gr: Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2013

DJDB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 123
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις προστέθηκαν και οι φωτογραφίες από τους haris013[/member], charlie_pace4[/member], giannis12a[/member], Nero55[/member], xamilos[/member], BestMan[/member].

http://flic.kr/s/aHsjFmRQcd :)

Καλά που δεν ψηφίζουμε εμείς την καλύτερη γιατί είναι μεγάλο μπέρδεμα με τόσες ωραίες φωτογραφίες!!
ALFA ROMEO rulezzzzz

Καλά που δεν ψηφίζουμε εμείς την καλύτερη γιατί είναι μεγάλο μπέρδεμα με τόσες ωραίες φωτογραφίες!!

Χεχε, εσείς θα την ψηφίσετε, σε λίγες μέρες ;).

Έχω στείλει κι εγώ τη δικιά μου απ' τις 24!

Εννοείς από τις 24 του μήνα; Το e-mail σου ήρθε σε εμάς πριν 6 ώρες και δεν έχει μέσα κάποια φωτογραφία.

Οπότε θα πρέπει να το ξαναστείλεις μέχρι αύριο.

Όσοι btw μπείτε στο set μας και δεν βλέπετε την φωτογραφία σας, σημαίνει πως δεν έχει φτάσει σε εμάς.

Μπορείτε να μας την ξαναστείλετε μέχρι αύριο.

Προστέθηκε και η φωτογραφία από τον gerstavros2[/member].

http://flic.kr/s/aHsjFmRQcd

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα συμμετοχών, μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας έως τις 23:59 :).

εστειλα και εγω μια φωτογραφια

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μόλις έκλεισαν οι συμμετοχές :-).

Σας ευχαριστούμε όλους. Μέσα στις επόμενες ώρες θα μπουν και οι τελευταίες φωτογραφίες.

Σύντομα θα ξεκινήσει και η ψηφοφορία.

Μόλις έκλεισαν οι συμμετοχές :-).

Σας ευχαριστούμε όλους. Μέσα στις επόμενες ώρες θα μπουν και οι τελευταίες φωτογραφίες.

Σύντομα θα ξεκινήσει και η ψηφοφορία.

Δεν ειχα στειλει και εγω μια φωτο;;

(Μπορει και να μη θυμαμαι καλα βεβαια)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Λοιπόν, προστέθηκαν και οι τελευταίες φωτογραφίες από τους moralas[/member], ANGO[/member], Asterisd[/member], Karthan7[/member], ioannis8558[/member].

Θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες στο σετ μας: http://flic.kr/s/aHsjFmRQcd.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει σύντομα, σε δεύτερο topic.

Περισσότερα σύντομα! :)

@ddr2: Δεν βρίσκω κάτι δικό σου στο mail, ούτε σε κάποιο φάκελο spam (μήπως και είχε καταλήξει εκεί, για κάποιο λόγο). Άρα όχι, σε εμάς δεν έχει φτάσει τίποτα. Δεν πειράζει, next time.

Edited by DJDB

Κάποιοι που έχετε ήδη στείλει φωτογραφία, έχετε λάβει ΠΜ και mail, για θέματα σχετικά με τη φωτογραφία σας.

Please check και απαντήστε στο γνωστό mail :).

Λοιπόν, προστέθηκαν και οι τελευταίες φωτογραφίες από τους moralas[/member], ANGO[/member], Asterisd[/member], Karthan7[/member], ioannis8558[/member].

Θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες στο σετ μας: http://flic.kr/s/aHsjFmRQcd.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει σύντομα, σε δεύτερο topic.

Περισσότερα σύντομα! :)

@ddr2: Δεν βρίσκω κάτι δικό σου στο mail, ούτε σε κάποιο φάκελο spam (μήπως και είχε καταλήξει εκεί, για κάποιο λόγο). Άρα όχι, σε εμάς δεν έχει φτάσει τίποτα. Δεν πειράζει, next time.

Μιας και δεν βρισκω το mail, ουτε στα δικα μου απεσταλμενα, μαλλον εχεις δικιο.

Next time :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ενημερώνω πως η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα, αφού ολοκληρωθούν κάποια τυπικά τσεκαρίσματα στις φωτογραφίες και αφού τελειώσει και η παράταση που έχει δοθεί σε όσους είχαν στείλει παλαιότερες από το 2013 φωτογραφίες, ούτως ώστε να τις αντικαταστήσουν.

Stay tuned :).

Λοιπον καποιες παρατηρησεις. Ειχατε πει δεν επιτρεπονται προσωπα ή βουνα. Οχι μονο τελικα μπηκαν και ψηφιστηκαν, αλλα ο αλλος ανεβασε φωτογραφια ολο το μοναστηρακι που δεν εχει καμια σχεση με διακοπες καθως τουλαχιστον εμεις οι Αθηναιοι το υπομενουμε μια φορα την εβδομαδα τουλαχιστον.

Παρεπιπτωντως ironwolf η φωτογραφια σου ηταν τελεια, ηθελα και γω καποτε να τραβηξω μερα μεσιμερι το μοναστηρακι απο εκει πανω αλλα δεν τυχαινε. Το εκανες εσυ για μενα, και τολμω να πω οτι αποθηκευσα την φωτο σου στον υπολογιστη μου και την εβαλα στην επιφανεια εργασιας. Πολυ καλη η φωτογραφια σου αν και δεν ταιριαζε πολυ με τον διαγωνισμο.

Plankton69 μπορουσες να τραβηξεις πολυ καλυτερες φωτογραφιες στο λιμανι της Θεσσαλονικης. Μου φαινεται τραβηξες μια μονο και μονο για αγγαρια, για να δηλωσεις και εσυ μια, απο τις πολλες συμμετοχες που υπαρχουν ηδη. Μπορουσες να τραβηξεις πλοια πχ, που παραπεμπουν στα μεσα, με τα οποια ταξιδευουν για τις διακοπες τους οι ανθρωποι. Σκοτεινη, με τα μολυσμενα σκοτεινα νερα του λιμανιου, συννεφια.. Αν και ειδα υπαρχει ανθρωπος που ψηφισε (απο ολες τις αλλες) την δικη σου φωτο ως καλυτερη.. (ο ερωτας ειναι..)

..Επισης οτι εχει να κανει με την συννεφια ηταν επισης ακυρο για μενα, καθως οι ιδιες φωτογραφιες θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν στον Φθινωπωρινο ή ανοιξιατικο διαγωνισμο φωτογραφιας.

Επισης η φωτογραφια με τη λιμνη των Ιωαννινων εχει ωραια αρμονια χρωματων πρασινου αλλα παλι δεν αφορουσε τον διαγωνισμο, καθως και το βουνο σε μια αλλη.

Μου αρεσαν πολλες φωτογραφιες, κυριως αυτες που δειχνουν την ανατολη ή δυση του ηλιου, αρκετες ειχαν ωραια αληθοφανη χρωματα, αλλες ειχαν υποστει καργα επεξεργασια, και σε μια αλλη μου εκανε εντυπωση ειχε κατω δεξια ενα ονομα σε καλυγραφικο στυλ. Σαν καρποσταλ ηταν.

Τελικα εριξα την ψηφο μου στον myphone-fan γιατι πιστευω ηταν απο τις λιγες φωτογραφιες που οταν τις βλεπεις σκεφτεσαι κατευθειαν καλοκαιρι και διακοπες.

Τα διαφορα αλλα τοπια που επισης ηταν καταπληκτικα, μπορουμε να τα τραβηξουμε οποιαδηποτε εποχη του χρονου αρκει να εχει ξαστερια. Καποιες μερες ακομα και του χειμωνα μπορουμε να πετυχουμε ξαστερια και να τραβηξουμε τα ωραια χρωματα της δυσης και της ανατολης. Απλως μεσα απο την φωτογραφια, δεν μπορουμε να αντιληφθουμε το κρυο.

@REDHOTSTEF

Όσοι πλέον στέλνουν κάτι που δεν περιέχει θάλασσα, ενημερώνονται περί του διαγωνισμού και, αν δεν επιθυμούν την αποστολή άλλης φωτογραφίας, απλώς προστίθεται αυτή που έστειλαν :).

Νομίζω πως αυτή η αναφορά μου για το θέμα σε καλύπτει και σου διευκρινίζει την απορία.

Γα οποιαδήποτε άλλη απορία περί των διαδικασιών του διαγωνισμού, μπορείτε όλοι να απευθύνεστε σε εμένα μέσω ΠΜ.

Thx.

• 2 weeks later...
Plankton69 μπορουσες να τραβηξεις πολυ καλυτερες φωτογραφιες στο λιμανι της Θεσσαλονικης. Μου φαινεται τραβηξες μια μονο και μονο για αγγαρια, για να δηλωσεις και εσυ μια, απο τις πολλες συμμετοχες που υπαρχουν ηδη. Μπορουσες να τραβηξεις πλοια πχ, που παραπεμπουν στα μεσα, με τα οποια ταξιδευουν για τις διακοπες τους οι ανθρωποι. Σκοτεινη, με τα μολυσμενα σκοτεινα νερα του λιμανιου, συννεφια.. Αν και ειδα υπαρχει ανθρωπος που ψηφισε (απο ολες τις αλλες) την δικη σου φωτο ως καλυτερη.. (ο ερωτας ειναι..)

Στέφανε, είχα λόγους που δεν μπόρεσα να ετοιμάσω κάτι καλύτερο (και επειδή είναι προσωπικοί, δεν θα τους πω εδώ). Μια εβδομάδα μετά είχα κάτι καλύτερο που όμως, δεν μπορούσα να αλλάξω σύμφωνα με τους κανόνες. Είχα σχεδιάσει για βουνό, το οποίο το είχα πιο πρόχειρο αλλά ήταν εκτός κανόνων επίσης.

Επιπλέον, δεν πάω για βραβείο. Κάθε χρόνο μπορεί να βγάλω 500+ φωτογραφίες, σε κάθε στιγμή που κρίνω ενδιαφέρουσα από μεριάς μου. Για μένα, η Θεσσαλονίκη συννεφιασμένη, μελαγχολική και με κακοκαιρία «φωτογραφίζει» το πως νιώθω γι'αυτή...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB