Jump to content

myphone.gr: Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2013

DJDB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή εμείς που δεν έχουμε κοντά μας θάλασσα τι θα κάνουμε?Δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος στο διαγωνισμό?Πρέπει οπωσδήποτε μέσα στη φωτογραφία να υπάρχει θάλασσα?

Εσυ με τετοιες φωτογραφιες που βγαζεις, δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι... για σενα ειδικα πρεπει να δημιουργησουν ειδικες συνθηκες να σε δυσκολεψουν λιγο....

• Απαντήσεις 123
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ θα απαγόρευα έτσι κι αλλιώς τα φίλτρα,μιλάμε για απλή φωτογραφία με φόντο καλοκαιρινό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια ετσι κ αλλιως τα φιλτρα θα χαλασουν και την μαγεια της φωτογραφιας... δεν υπαρχει λογος να προστεθουν σε μια ωραια φωτογραφια που μυριζει καλοκαιρακι...

Μόλις προστέθηκαν φωτογραφίες από τους CtavrosDem[/member], Plankton69[/member], crueljay[/member], bl4ckwar[/member] και panos1441[/member].

Όπως πάντα, θα τις βρείτε εδώ: http://flic.kr/s/aHsjFmRQcd

Well done παιδιά, περιμένουμε και τους υπόλοιπους! :)

• 2 weeks later...

Μόλις προστέθηκαν φωτογραφίες από τους alphonso79[/member], devill0[/member], smoothjimmy[/member] και motor[/member].

Βρείτε τις, στο set μας :) http://flic.kr/s/aHsjFmRQcd

Προστέθηκαν και φωτογραφίες από τους stefan_city[/member] και kbaigio[/member] :).

Βρείτε τις στο σετ μας στο Flickr http://flic.kr/s/aHsjFmRQcd.

Περιμένουμε φυσικά από όλους να στείλουν τις φωτογραφίες τους, μέχρι 31/8. Μην ξεχνάτε να σχολιάζετε εδώ ποιες σας αρέσουν και γιατί!

Του stefan_city πολυ ωραια φωτογραφια... καλοκαιρινο τοπιο, ομορφη γωνια ληψης, πολυ ομορφο μερος... μπραβο στο παληκαρι...

Ευχαριστώ συνονόματε, να'σαι καλά. Όντως, το μέρος είναι πολύ όμορφο και ήσυχο.

Προστέθηκαν φωτογραφίες από τους kokkinakisd[/member], venoos[/member] και ioannis_m[/member]. Βρείτε τις όλες στο σετ μας στο Flickr. :)

Θέλω να σας παρακαλέσω να μας στέλνετε φωτογραφίες που να μπορούν να θεωρηθούν καλοκαιρινές. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό και έχει εξηγηθεί και σε προηγούμενα posts. Αυτό σημαίνει πως κάποιες φωτογραφίες που μας στέλνετε δεν γίνονται δεκτές. Αυτό σημαίνει παράλληλα πως κάποιες άλλες γίνονται οριακά δεκτές για συμμετοχή στο διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση, αν λάβετε μήνυμα πως η φωτογραφία σας δεν έγινε δεκτή ή πως τελικά δεν μπορεί να πάρει μέρος (λόγω του ότι δεν μπορεί με τίποτα να θεωρηθεί καλοκαιρινή), σας δίνουμε το δικαίωμα να μας στείλετε και μια δεύτερη (αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον λόγο, όχι σε άλλη περίπτωση).

Edited by DJDB

• 2 weeks later...

Ανέβασα κι εγώ μια φωτογραφία αλλά δεν γνωρίζω με ποιό τρόπο μπορεί να προστεθεί στην υπάρχουσα συλλογή του διαγωνισμού...:blink:

http://www.flickr.com/photos/98516116@N02/

Προστέθηκαν φωτογραφίες από τους cs_gorjos[/member], myphone-fan[/member] και cathiki[/member].

Φυσικά, θα τις βρείτε στο σετ μας στο flickr και, όπως πάντα, περιμένουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές! :) (μέχρι 31 Αυγούστου)

Ωρα να αποδειξω , πως το Ν8, τραβει φοβερες macro! Ελπιζω να σας αρεσει η φωτογραφια μου, καλη επιτυχια σε ολους, και ευχαριστουμε myphone για αυτη την ευκαιρια!! :)
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Προστέθηκαν οι συμμετοχές από τους dimitrissa[/member], guskok21[/member] και Johnious13[/member] (με την τελευταία φωτογραφία να είναι από την πατρίδα μου, την Χίο :)).

Καλή επιτυχία σε όσους έχουν δηλώσει έως σήμερα συμμετοχή και, φυσικά, περιμένουμε ακόμη περισσότερες, έως τα τέλη Αυγούστου ;).

http://flic.kr/s/aHsjFmRQcd

Ρε superman συνδεθηκα μεσω yahoo και μου εβγαλε ενα κουτακι με τρια πεδια. Στα δυο πανω να γραψω ονομα και στο κατω ψευδονυμο. Το εκανα και μπηκα μαλλον στο site τους που εχουν ενα σωρο ασχετες φωτογραφιες. Στην ενοτητα σου djdb/myphone πως μπαινω, γιατι με την αναζητηση "τους" που εκανα πανω δεξια δεν μου βγαζει κατι.

Ρε superman συνδεθηκα μεσω yahoo και μου εβγαλε ενα κουτακι με τρια πεδια. Στα δυο πανω να γραψω ονομα και στο κατω ψευδονυμο. Το εκανα και μπηκα μαλλον στο site τους που εχουν ενα σωρο ασχετες φωτογραφιες. Στην ενοτητα σου djdb/myphone πως μπαινω, γιατι με την αναζητηση "τους" που εκανα πανω δεξια δεν μου βγαζει κατι.

Γιατί δεν κάνεις κλικ στο link που δίνω παραπάνω; ;)