Jump to content

[Επίσημο] Motorola E398


greg60
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ως προς το ότι δεν ανοίγει ο MP3 player, φαντάζομαι πως είχες ρυθμίσει τη χρονολογία, ε? Γιατί όταν το πρωτοανοίγεις, έχει ημερομηνία 1/1/2000 και όταν πας να ανοίξεις ορισμένες java εφαρμογές βγάζει μήνυμα λάθους, κάτι του στυλ "η εφαρμογή έχει λήξει".

Όσο για το δικό μου πρόβλημα, η φίλη μου που δουλεύει στην ΤΙΜ ρώτησε, και της είπαν πως παίζει ενδεχόμενο ασυμβατότητας SIM με συσκευή (την έχω 3 χρόνια την κάρτα). Μετά από ένα μήνα ρωτάω? Συμβαίνουν αυτά, λένε. Τρέχα γύρευε. Πάντως δε φταίει μάλλον η συσκεη.

 

Όταν έχω χρόνο πάντως θα συμμετάσχω στη συζήτηση με τα θετικά κι αρνητικά της συσκευής. Επιγραμματικά, πολύ καλές δυνατότητες αλλά υπό συζήτηση αξιοπιστία στα πρώτα μοντέλα. Το 2ο που πήρα πάντως σαφώς βελτιωμένο...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 819
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Update...

Σχετικά με το πρόβλημα στη λήψη από το δίκτυο (ΤΙΜ) δεν ευθύνεται κατά πάσα πιθανότητα τίποτα άλλο παρά το κινητό- ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με άλλα λόγια.

Αναγκαστικά θα επικοινωνήσω με το service της MOTOROLA κι ό,τι γίνει.

Συμπέρασμα, το Ε398 έχει άθλια αξιοπιστία. Σήμερα με έφερε στα όρια του παροξυσμού γιατί οδηγούσα, ήθελα να επικοινωνήσω για οδηγίες για να πάω σε ένα ραντεβού, και χρειάστηκε να δοκιμάσω 10 φορές ώσπου να συνδεθεί και να καλέσει το νούμερο. Ο μόνος λόγος που δεν το συνέθλιψα και το δεν πέταξα από το παράθυρο είναι η εγγύηση...

 

Εκτός κι αν οι επόμενες παρτίδες είναι αισθητά αναβαθμισμένες, το κινητό αυτό αντέχει 2 βδομάδες και μετά αρχίζουν τα μεγάλα προβλήματα...

Εξακολουθώ να το θεωρώ ιδανικό σε δυνατότητες για μένα, αλλά η υπομονή έχει τα όρια της και δεν είναι δυνατόν να μου προκαλεί τόσο μεγάλο εκνευρισμό ένα κινητό- για την ακρίβεια είναι γελοίο.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου κι εγω στην ΤΙΜ είμαι 3 χρόνια και πρόβλημα ασυμβατότητος δεν εχω αντιμετωπίσει μεχρι τώρα, ειδικα με το Ε398. Μηπως είναι αλλού το πρόβλημα? Θέλω να πω μήπως όντως φταίει η ΤΙΜ και όχι το κινητό?

 

Στο δικό μου πάντως η εφαρμογή mp3 player αρνείται πεισματικά να ανοίξει...ακόμα, και είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχω με το συγκεκριμένο κινητό. Τέλος πάντων τα mp3 μου τα ακούω απο την εφαρμογή multimedia, ηχοι, αλλαγή μέσου αποθήκευσης, trans....και κάπως εξομαλύνεται η κατάσταση. Οταν έχω χρόνο θα το πάω στο σερβις της Μοτο και βλέπουμε. Πιστεύω οτι θα είναι κάτι απλό.

 

Κατα τ'αλλα, το κινητάκι δεν έχει κολλήσει ουτε μια φορά, έχει λήψη παντού, παίζει καμπάνα τα mp3's, έχει καλή αυτονομία (σημαντικό) και στο μέλλον βλέπουμε.

 

Τωρα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το προβλημα του mp3 player, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Μπορώ να ξαναπεράσω την εφαρμογή αυτή αραγε? Reset πάντως έκανα, αλλα δεν βοήθησε. Ημερομηνία σωστή.

 

Τα λέμε πάλι :)

Link to comment
Share on other sites

@NickNT: Eisai apla atyxos, yparxoun alloi me E398 pou

den exoun ta idia problhmata.

 

@antonis_wrx: H anafora paradoshs SMS einai apenergopoihmenh.

Prepei na thn epilegeis se kathe SMS. Ma kala, den mporousan na

to baloun ws epilogh sta SMS options? TI m******* einai autes!

 

BTW, anakalypsa oti paizei kai wav.

Yeah baby yeah!
Link to comment
Share on other sites

EMENA MOY EXEI KSEKOLISEI TO E398 POY EINAI KATO APO TO PLIKTROLOGIO OPOS EPISEIS EXEI KOPEI K TO PLASTIKO PANO STHN ISAGOGI TON AKOYSTIKON ALLA KATA ALLA OLA KALA NO PROBLEM

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αλλά έτυχε χοντρό πρόβλημα και στα δύο Ε398 που είχα- άρα ή είμαι πολύ άτυχος ή δε ξέρω κι εγώ τι! Τέλος πάντων, το άφησα στο service, ευελπιστώ μεθαύριο να έχει λυθεί το πρόβλημα και να περάσουν ένα αξιόπιστο firmware.
Link to comment
Share on other sites

Αξίζει αν δεν έχει προβλήματα. Είναι πολύ ενδιαφέρον κινητό και η δυνατότητα μεταφοράς 64ΜΒ μου έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη- όταν το κινητό δουλεύει βέβαια. Αν τα επόμενα κομμάτια είναι εξίσου προβληματικά, οκ δε λέει μία, αλλά αν οι επόμενοι είστε πιο τυχεροί από μένα, και πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το MP3 player, μάλλον αξίζει...
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NickNT ( 4 Οκτ. 2004 , 16:19)

 

Ναι, αλλά έτυχε χοντρό πρόβλημα και στα δύο Ε398 που είχα- άρα ή είμαι πολύ άτυχος ή δε ξέρω κι εγώ τι! Τέλος πάντων, το άφησα στο service, ευελπιστώ μεθαύριο να έχει λυθεί το πρόβλημα και να περάσουν ένα αξιόπιστο firmware.

 

to idio ixa pauei me to sagem myx-6 3 moy allaksane stin voda!!!!!!!!!!

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Link to comment
Share on other sites

bre paidia endiaferomai kai ego na antikatastiso to v525 mou

me ena E398 alla kapou diabasa parapano oti den trabaei video.kapoio lathos prepei na kanete.ego apo oti eida sti selida tis motorola trabaei kai video klik opote to kinito einai mallon asteri.den ksero omos mipos se merikous mines erthoun trella kinita kai metanioso tin allagi pou skopeyo na kano.eseis ti proteinete?

o kosmos den paei kala telika
Link to comment
Share on other sites

Φιλε δεν θα σου προτεινα τετοια αλλαγη απο V525 σε Ε398...

Οπως ειπωθηκε παραπανω βγαινουν νεα μοντελα σε καλυτρες τιμες,και τα υπαρχοντα γινονται φτηνοτερα...

 

Οσο για βιντεο το παμε πολλες φορες:

ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ (το γ******ο)

 

(Διαβαστε τα προηγουμενα posts πριν κανετε ερωτησεις για να μη γραφουμε συνεχεια τα ιδια,στο τελος θα φαει κλειδωμα το foroum και θα χει δικιο ο Webmaster...)

 

Ξαναλεω οτι οποιος παει για αναβαθμιση λογισμικου να μας πει ποια εκδοση ειχε,ποια του βαλανε,και τι διορθωθηκε.

ΜΕΝΟΥ,ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ,ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,

ΕΚΔΟΣΗ SOFTWARE.

 

H δικια μου ειναι R372_G_OE.20.59R

 

Μετα λυπης μου λεω οτι μετα απο 9 σελιδες το φορουμ βρισκεται ακομα σε νηπιακο σταδιο... ALTUS δεν ασχολεισαι λιγο και με το Ε398???

 

Mερικα likns απ τα bookmarks μου για τους νεους στο forum:

http://www.motclub.com

http://www.motocoder.com/motorola/pcsHome.jsp

http://www.zedge.no

http://www.vstuff.co.uk

http://www.motowalls.sillywalker.com

http://www.3gmobiledownloads.com

gsmzone.com.ua

http://www.siterocks.com/Default.aspx?tabid=28

 

Αντε καλο χειμωνα :p

Pffff...

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω εγώ τι ΔΕΝ έκαναν στο κινητό μου. Για αρχή, δεν το έφτιαξαν.

 

Πήγα σήμερα να το πάρω, και μου λένε πως δεν είχε πρόβλημα, κάτι στο μενού απλά διόρθωσαν!!! Νιώθοντας εξαιρετικά άσχετος εκείνη τη στιγμή, ρωτάω τι ακριβώς έκαναν- ήμουν σίγουρος πως το είχα ξεψαχνίσει μέχρι να το πάω στο service. "Α δε ξέρουμε, ο τεχνικός ξέρει". Άντε καλά, αφού διορθώθηκε ας μην το ζαλίζουμε άλλο.

 

Πάω στο αυτοκίνητο, αλλάζω τη SIM από το παλιό κινητό στο E398 και πραγματοποιώ την πρώτη κλήση- λάθος, ΔΟΚΙΜΑΖΩ να πραγματοποιήσω! Πάλι τα ίδια, κλήση απέτυχε κτλ κτλ. Σκέφτομαι θα φταίει πως είμαι στο Λυκαβηττό, κάτσε να κατέβω χαμηλά κέντρο που έχει σήμα καμπάνα. Φυσικά έκανε πάλι τα ίδια.

 

Πάλι στο service. Το πρόβλημα παραμένει, λέω. Η ευγενική κοπέλα φωνάζει τον τεχνικό.

 

- Δεν έχει κανένα πρόβλημα λέει, ήταν ρυθμισμένο για Αμερική (πως, από μόνο του σε 2 βδομάδες αποφάσισε να μεταναστεύσει ή να αλλάξει συνήθειες?).

- Ξέρετε στις ρυθμίσεις δικτύου δοκίμασα τα πάντα, αυτόματη, Ευρώπη/ Ασία, έως κι Αμερική, αλλά μετά το γύρισα στο αυτόματη (default)- αφού απελπίστηκα. Άντε, το πολύ πολύ μέσα στις απέλπιδες προσπάθειες μου να το ξέχασα Αμερική (που μεταξυ μας το αποκλείω). Τεσπά, δεν έχει να κάνει γιατί το πρόβλημα παραμένει, σωστά?.

- Ε, μου λέει, εδώ μέσα δεν έχει και καλό σήμα η ΤΙΜ!!!!

- Ναι, αλλά περπατούσα 30 λεπτά στο κέντρο και δεν είχε σήμα.

- Στείλ' το σε ανώτερο service τότε!

Και, κλασικά, υφάκι πως κατά βάθος φταίω εγώ ή κάποια κοσμική συνομωσία, πάντως σίγουρα όχι αυτός που δε βρήκε βλάβη.

 

Συμπέρασμα, άλλη μια βδομαδούλα στο περίμενε και ίσως να βρεθεί τι φταίει. Δε τα λέω για να αποθαρρύνω κάποιον από αυτό το κινητό, αλλά λίγη υπομονή για να έρθει καμιά αξιόπιστη παρτίδα δε θα βλάψει κανέναν...

Link to comment
Share on other sites

Προσωπική μου άποψη είναι πως το κινητό είναι αστέρι !

Εγώ έχω το V525@600 και παρακολουθώ το Ε398 από τα πρώτα Reviews εδώ στο My Phone καθώς και τα ποστ που γράφετε , όλα τα κινητά έχουν μικροπροβλήματα τα οποία μπορούν να λυθούν με κάποιο Update ( Απο εξουσιοδοτημένα μαγαζιά ή από εμάς τους ίδιους ), για να πω την αλήθεια ετοιμαζόμουν να το πάρω το κινητό για την φίλη μου αλλά όπως βλέπω από τις παρατηρήσεις σας θα πρέπει να περιμένω έως τα Χριστούγεννα μήπως και έρθουν καινούργιες παρτίδες διορθωμένες όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πάντως το σίγουρο είναι πως το κινητό θα το αγοράσω.

Νομίζω εάν δεν κάνω λάθος βέβαια ότι σχεδόν όλα ( για να μην πω όλα ) τα games , προγράμματα και ήχοι που «τρέχουν» στα V525 , V600 «τρέχουν» και στο Ε698 άρα μπορείτε να διαβάσετε κάποια από τα ποστ !

Αυτά προς το παρόν τα υπόλοιπα με την αγορά 

Καλά να περνάμε 

Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, τελευταία φορά που το φόρτισα την περασμένη Δευτέρα, μιλάω πολυ συχνά στο τηλέφωνο καθημερινά, ακούω mp3, και η μπαταρία του δεν λέει να πέσει.

Μήπως έχω ελλατωματική συσκευή? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

re paidia to exw to kinhtaki edw kai enamish mhna kai paraponw kanena den exw, mia xara paei, to mono pou mou synebei einai pws mou 3ekolhse kai emena to aytokolhto 398 apo to katw meros, alla den htan kati pou mia logo den mporouse na dior8wsei... to mp3 player oute emena mou epaize opote kai to esbhsa apo ta neyra mou... twra akouw mp3 katey8eian apo to menu... To mono pou me enoxlei einai pws einai poly e3w h o8onh tou kai einai eykolo na thn gratzouniseis...kata ta alla nomizw to kinhto einai asteri... Apla ayth thn stigmh 8a to skeftomoun sobara na parw to 6600 kai as dwsw kati parapanw...

 

AAA!!! kai douleuei poly kalytera me bluetooth apo oti me usb...(toulaxiston dikh mou apopsh...)

Exei bgei kanena kainourgio firmware? ta phone tools sas douleuoun me bluetooth kai thn karta mesa?

make god laugh...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...