rocky13 Δημοσιεύτηκε July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2004 Ti sindesi sto internet exete? Gia na doume ta pososta ti tha poun! :cool: PS: den vrika antoistixo thread stis protes 5 selides tou forum kai etsi eftiaksa auto... ena xrisimo thread pou afora emesa kai amesa olous mas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. July 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Ego prosopika exo mia ADSL 384 apo ton OTE me provider HOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 ...κι όμως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=1453 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Για να γίνω λίγο σπαστικός.... δεν νομίζω ότι υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που έχει Τ1, Τ2, Τ3 κλπ για τον πολύ απλό λόγο ότι ...δεν υπάρχουν Τχ στην Ελλάδα :) Τα Τχ είναι ΑμερικανοΙαπωνικά πρότυπα, στην Ευρώπη έχουμε Εχ... Σόρρυ που γίνομαι ξερόλας/σπασικλάκι... :) Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GHZ Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 εγω εχω pstn αλλα επειδη η συνολικη χρηση του ιντερνετ μου ερχεται 50 ευρω το μηνα και αλλα 100 το κινητο χωρις τα παγια θα κανω μια μικρη και σωστη κινηση για ενα ΄καλυτερο μελλον Μια οριστικη διακοπη και του σταθερου και του κινητου τηλεφωνου θα ησυχασω απο ενοχλητικουσ και κλαψουριδες που παιρνουν να μου πουν το πονο τους και απο ενοχλητικα <<καλημερα σσας σας κανουμε δωρο 10 πιστωτικες και 1000 διακοποδανεια...> Γλυτωνω και την ακτινοβολια {εως 2βαττ επι κατι ωρες το μηνα } καλες και οι τηλεκαρτες Παράθεση WWW.MSBOYCOTT.COM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GHZ (28 Ιούλ. 2004 , 02:03) εγω εχω pstn αλλα επειδη η συνολικη χρηση του ιντερνετ μου ερχεται 50 ευρω το μηνα και αλλα 100 το κινητο χωρις τα παγια θα κανω μια μικρη και σωστη κινηση για ενα ΄καλυτερο μελλον Μια οριστικη διακοπη και του σταθερου και του κινητου τηλεφωνου θα ησυχασω απο ενοχλητικουσ και κλαψουριδες που παιρνουν να μου πουν το πονο τους και απο ενοχλητικα <<καλημερα σσας σας κανουμε δωρο 10 πιστωτικες και 1000 διακοποδανεια...> Γλυτωνω και την ακτινοβολια {εως 2βαττ επι κατι ωρες το μηνα } καλες και οι τηλεκαρτες tin kaliteri doulia tha kaneis filaraki..xtipa kai mia asirmati sindesh kai eisai vasilias :) By the way teras min ksexnas oti kapoios mporei na milaei apo to tokio auti ti stigmi me t3 i apo ena panepistimio.to site auto mporei na einai elliniko alla auto de simainei oti den mporei eggegramena melh tou forum na vriskontai allou ektos apo tin ellada! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Pstn me tis treles taxitites!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 isdn64 :( Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 adsl 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Τώρα εγώ που έχω adsl 1mbit που βάζω ; :wacko: Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 dsl 384 toy Pote me isp forthnet Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzalex Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 isdn64 Παράθεση It's the question that drives us... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 isdn 64 kai syntoma adsl mallon 384 :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 dsl 512!apo ti blepo siga siga imaste pio polli aytoi me tis dsl! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 56k :( :cry: αλλα συντομα μαλλον ADSL 384 :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούν να υπάρχουν δύο δημοσκοπήσεις για το ίδιο πράγμα. Το άλλο θέμα ήταν πολύ παλιό (ένας χρόνος από το νεότερο post) και από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά στον τρόπο που μπαίνουμε στο internet, κυρίως επειδή το adsl έχει γίνει πλέον αρκετά προσιτό. Επομένως κλειδώθηκε και τα posts διαγράφτηκαν για να συνεχίσουμε εδώ. Όσοι είχαν ψηφίσει, παρακαλώ να το κάνουν στην παρούσα δημοσκόπηση η οποία τροποποιήθηκε και μηδενίστηκε ώστε να ξεκινήσει σωστά. H επιλογή LAN/Μισθωμένη γραμμή υπάρχει γιατί πολύ απλά αρκετοί μπαίνουν από τη δουλειά τους ή από πανεπιστήμια (και χρησιμοποιούν αυτή τη σύνδεση ως κύρια). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 adsl Hol 128 Μέχρι χθές, Απο χθές adsl 384 by Forthnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 adsl 1024 από cytanet :) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Δωρεάν ISDN 64K από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο & ISDN 128K από την FORTHnet Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Satellite για να....... γουσταρουμε!!! Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 adsl 384 ! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Wirelessly posted (SIE-M55/11 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.7.3 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από teras Για να γίνω λίγο σπαστικός.... δεν νομίζω ότι υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που έχει Τ1, Τ2, Τ3 κλπ για τον πολύ απλό λόγο ότι ...δεν υπάρχουν Τχ στην Ελλάδα :) Τα Τχ είναι ΑμερικανοΙαπωνικά πρότυπα, στην Ευρώπη έχουμε Εχ... Σόρρυ που γίνομαι ξερόλας/σπασικλάκι... :) stin eteria pou eimai pamtws exoume mia wraiotati e3 gia tin akriveia 16mbit Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 56ara ala sintoma otenet 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 aDSL 384/128 OTE+FORTHnet :) Aπόλυτα ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Adsl 384 με Forthnet. Eλπιζω απο Σεπτεμβρη και με 1024 αν ο Οτε μειωσει τα παγια οπως φημολογειται... Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts