gagailos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Για μένα είναι λάθος η αυξηση σε ίντσες. 5.5 μια χαρά είναι. Επανασχεδιασμος και τουμπανο specs, αυτο είναι για μένα το σωστό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Προσωπικά ανεβαίνω μέχρι τις ~6 ιντσες από τις 5,55 του Note II, αλλά μάλλον ανήκω στη μειοψηφία :p. Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Προσωπικά ανεβαίνω μέχρι τις ~6 ιντσες από τις 5,55 του Note II, αλλά μάλλον ανήκω στη μειοψηφία :p. Δεν νομιζω να ανηκεις στην μειοψηφια...θα το δεις οταν βγει... τα ιδια λεγαμε ολοι για το note2... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Προσωπικά ανεβαίνω μέχρι τις ~6 ιντσες από τις 5,55 του Note II, αλλά μάλλον ανήκω στη μειοψηφία :p. Και εγώ άνετα ανεβαίνω, μόνο μη το μεγαλώσουν άλλο σε πλάτος, ας πάρει ελάχιστα σε ύψος και ας το κάνουν πιο λεπτό και είμαι μέσα! :) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αυτό μάλιστα.. Εξ αρχής τσιπακι τούμπανο και με υποστήριξη LTE κτλ.. http://www.gsmarena.com/snapdragon_800_to_power_the_samsung_galaxy_note_iii-news-6113.php Μακάρι να μην το κάνουν τεράστιο ρε παιδιά.. Για μερικούς από είναι ήδη μεγάλο το note2 κι άλλο θα το "σπρωξουν" σε διαστάσεις??!! 5.9 θα ειναι Ευθυμη, με πραγματικα μικρη αυξηση των διαστασεων. Εννοειται πως το εχω αγορασει day 1... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 5.9 θα ειναι Ευθυμη, με πραγματικα μικρη αυξηση των διαστασεων. Εννοειται πως το εχω αγορασει day 1... Μακάρι να έχει μικρή αύξηση διαστάσεων γιατί είναι το απόλυτο εργαλείο και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα με τα προβλήματα του S4 και τις αστοχίες της εκεί. Στην νεα μου δουλειά έχω αυξημένες πλέον απαιτήσεις και μπορώ να πω ότι άρχισα να λοξοκοιταζω πάλι το noteli οπότε πόσο μάλλον όταν θα βγει το note3 και με τέτοια χαρακτηριστικα θα έχω δυσκολία να αντισταθώ... Να δούμε, έχουμε καιρό μπροστά μας αρκετό δυστυχώς :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Μακάρι να έχει μικρή αύξηση διαστάσεων γιατί είναι το απόλυτο εργαλείο και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα με τα προβλήματα του S4 και τις αστοχίες της εκεί. Στην νεα μου δουλειά έχω αυξημένες πλέον απαιτήσεις και μπορώ να πω ότι άρχισα να λοξοκοιταζω πάλι το noteli οπότε πόσο μάλλον όταν θα βγει το note3 και με τέτοια χαρακτηριστικα θα έχω δυσκολία να αντισταθώ... Να δούμε, έχουμε καιρό μπροστά μας αρκετό δυστυχώς :( Προσωπικα Ευθυμη οπως και στο note 1, ετσι και στο 2, ο,τι και να δοκιμασα, οπως και τα σουπερ ντουπερ htc one, s4, εφυγαν νυχτα. Γιατι απλα το νοτελι παιζει μονο του. Αν μπορουσα να εχω 2 συσκευες αυτες θα ηταν το note 2 και το HTC One, αλλα πλεον δεν ειναι καιρος για 2 συσκευες (χαμενο χρημα αλλα και χρονος)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Προσωπικα Ευθυμη οπως και στο note 1, ετσι και στο 2, ο,τι και να δοκιμασα, οπως και τα σουπερ ντουπερ htc one, s4, εφυγαν νυχτα. Γιατι απλα το νοτελι παιζει μονο του. Αν μπορουσα να εχω 2 συσκευες αυτες θα ηταν το note 2 και το HTC One, αλλα πλεον δεν ειναι καιρος για 2 συσκευες (χαμενο χρημα αλλα και χρονος)... Εγώ ξέρεις τι θα ήθελα?? Ένα note2 με 5αρα οθόνη σε διαστάσεις S4 :p Και εννοώ ένα εργαλείο με την απρόσκοπτη λειτουργία του note2.. Ευσεβείς πόθοι φυσικά αλλά αν δεν τα πούμε εδώ τότε που??!! Πάντως δείχνει ότι πάλι θα είναι η απόλυτη συσκευή της χρονιάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αυτό μάλιστα.. Εξ αρχής τσιπακι τούμπανο και με υποστήριξη LTE κτλ.. http://www.gsmarena.com/snapdragon_800_to_power_the_samsung_galaxy_note_iii-news-6113.php Μακάρι να μην το κάνουν τεράστιο ρε παιδιά.. Για μερικούς από είναι ήδη μεγάλο το note2 κι άλλο θα το "σπρωξουν" σε διαστάσεις??!! Αυτο που αναρωτιεμαι εγω,ειναι αν αυτο το τουμπανο τσιπακι,θα μπορει να παιξει αρχεια 24/96,που εχω αρκετα.:p Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Εγώ ξέρεις τι θα ήθελα?? Ένα note2 με 5αρα οθόνη σε διαστάσεις S4 :p Και εννοώ ένα εργαλείο με την απρόσκοπτη λειτουργία του note2.. Ευσεβείς πόθοι φυσικά αλλά αν δεν τα πούμε εδώ τότε που??!! Πάντως δείχνει ότι πάλι θα είναι η απόλυτη συσκευή της χρονιάς ;) 5αρα? Απαπαπα, πολυ μικρη Ευθυμη. Μονο για δοκιμη 5ιντσα πλεον, δε μπορουν σε καμια περιπτωση να υποκαταστησουν τις 5.5 της νοτελαρας (και 5.9 οσονουπω) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 5αρα? Απαπαπα, πολυ μικρη Ευθυμη. Μονο για δοκιμη 5ιντσα πλεον, δε μπορουν σε καμια περιπτωση να υποκαταστησουν τις 5.5 της νοτελαρας (και 5.9 οσονουπω) :lol: Πες τα. Και εγώ έτσι. Πλέον και με ένα χέρι στις 5.5! Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Οπτικό σταθεροποιητή εικόνας θα διαθέτει η κάμερα του Samsung Galaxy Note III; http://www.digitallife.gr/samsung-galaxy-note-iii-ois-105098 Παντως οτι θα ειναι εστω και λιγο καλυτερη απ την ηδη πολυ καλη του S4 αυτο ειναι σιγουρο!:) off Λετε να δουμε κανα τετοιο! xaxaxa http://www.pestaola.gr/galaxy-s-4-zoom-16-megapixel-10x-optical-zoom/ Edited May 30, 2013 by manan69t Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αναρωτιέμαι αν είμαι από τους λίγους που θέλουν τη σαμυ να τραβήξει πορεία δική της με exynos.. Έχει καταστρέψει ήδη μεγάλο μέρος από τους πόρους του πλανήτη για την παραγωγή του s4(αν φτάσει τα 100kk πωλήσεις), πόσο δύσκολο είναι να βάλει και ένα bloody exynos στη γραμμή παραγωγής? Σχετικά με τις ίντσες είμαι κ εγώ δεκτικός μέχρι 6. Αρκεί όμως να έχουμε ένα τούμπανο smartphone με σημαίνουσα διαφορά από τον προκάτοχό του. Δεν μου φτάνει η full hd και η 13αρα κάμερα. Θέλω ΤΈΡΑΣ όπως το 2 :-) me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Προσωπικά θα προτιμούσα να κρατήσει τις 5,5'' αλλά να μικρύνει το τηλέφωνο σε διαστάσεις πλησιάζοντας τα 5ιντσα. Αυτό είναι σοβαρό challenge... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Οπτικό σταθεροποιητή εικόνας θα διαθέτει η κάμερα του Samsung Galaxy Note III;[/url] Καλο και αυτο,αντε για να μην μας την βγαινουν και οι της NOKIA στη γωνια:D Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Καλο και αυτο,αντε για να μην μας την βγαινουν και οι της NOKIA στη γωνια:D Έτσι είναι το note 2 είχε κορυφαία κάμερα και έτσι πρέπει να είναι και το 3 Edited May 31, 2013 by manan69t Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Προσωπικά θα προτιμούσα να κρατήσει τις 5,5'' αλλά να μικρύνει το τηλέφωνο σε διαστάσεις πλησιάζοντας τα 5ιντσα. Αυτό είναι σοβαρό challenge... Αυτο ειναι μαγικα, δεν ειναι challenge Δημητρη. Απλα δεν... :lol: @manan69t Κορυφαια κανατα? Αν μη τι αλλο βγαζουν γελιο τα διαφορα swiftkey, swipe κλπ... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Μην το λες Βαγγέλη. Υπάρχουν περιθώρια (π.χ. ενιαία πρόσοψη#οθόνη). Μικρά μεν αλλά υπάρχουν. Καλημέρες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Μην το λες Βαγγέλη. Υπάρχουν περιθώρια (π.χ. ενιαία πρόσοψη#οθόνη). Μικρά μεν αλλά υπάρχουν. Καλημέρες :) Εννοείς χωρίς καθόλου πλαίσιο γύρω γύρω? me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Δυστυχως παιδια,η κυρα sammy δεν διαβαζει myphone.gr,και κατ'επεκταση το thread των φημων του Note 3(αυτοι χανουν)γιατι δεν βλεπω να εισακουγομαστε για να ΜΗΝ μεγαλωσει το μεγεθος του τηλεφωνο.Παντου διαβαζω για 6''. Πωω,τι θα κανω ρε παιδια,δεν την παλευω αλλο με το μεγεθος:cry::cry: Αρχισανε http://phandroid.com/2013/05/21/samsung-galaxy-note-3/ και το βλεπω πολυ''αυστηρο''.Καλα μεχρι τοτε θα πειτε,πολλα θα δουνε τα ματακια μας,εεε σε thread με φημες δεν ειμαστε:p:p Οκτωμβρη στα καταστηματα,να αρχισω κομποδεμα??? Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ωχ.. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του στα σχέδια για το πως θα είναι πάρα το γεγονός ότι η Samsung έχει αποδείξει ότι η σειρά Note έχει την εμφάνιση της αντίστοιχης σειράς S. Και δεν εννοώ για εμάς εδώ, μην έχουμε παρεξηγήσεις..! Γιατί αυτούς που τα βγάζουν λέω! Πάντως για να είμαι ειλικρινής κι εγώ όσο και να λατρεύω το Note το μέγεθος είναι ένα θέμα. Το συνηθίζεις μεν, όμως είναι ήδη εντελώς οριακό του 2. Ελπίζω να μην το μεγαλώσουν ή και να το μεγαλώσουν να είναι ελάχιστα που να μην είναι αισθητό. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Εγώ πάντως δεν το φοβάμαι πλέον το μέγεθος σε Samsung συσκευή. Στις 5.85 μπορεί να πάει χωρίς να μεγαλώσει σε διαστάσεις. Στο 0.15 θα κολλήσουμε? :p Θα ήθελα να δω όμως πότε θα σταματήσουν να μεγαλώνουν οι συσκευές. 4,3 για μινι, 5 για s, 6 για note, 5,8-6,3 για mega.. Πιστεύω πως θα μπορούσαν να μείνουν έτσι χωρίς άλλες αυξήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εγώ πάντως δεν το φοβάμαι πλέον το μέγεθος σε Samsung συσκευή. Στις 5.85 μπορεί να πάει χωρίς να μεγαλώσει σε διαστάσεις. Στο 0.15 θα κολλήσουμε? :p Θα ήθελα να δω όμως πότε θα σταματήσουν να μεγαλώνουν οι συσκευές. 4,3 για μινι, 5 για s, 6 για note, 5,8-6,3 για mega.. Πιστεύω πως θα μπορούσαν να μείνουν έτσι χωρίς άλλες αυξήσεις. Αντε ρε παιδες , καμια διαροη δεν εχουμε ? Κανα youtubeμπακι ετσι για να ανεβουμε δεν αντεχω αλλο...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Για εμενα το σημαντικοτερο απο ολα ειναι να δουλευει τελεια out of the box οπως ο προκατοχος του. Το μεγεθος μεχρι 6in για phablet ειναι καλο, απο εκει και πανω ειναι tablet και οχι phablet. Το μονο αρνητικο που μπορω να καταλογισω για την ωρα ειναι ο χρονος που θελουμε μεχρι να ερθει στα χερια μας !!:p:lol: KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αντε ρε παιδες , καμια διαροη δεν εχουμε ? Κανα youtubeμπακι ετσι για να ανεβουμε δεν αντεχω αλλο...:lol: Για το 3 οχι ακομα αλλα για τον καθως φαινεται αμεσο ανταγωνιστη του κατι υπαρχει! http://www.digitallife.gr/htc-one-phablet-105405 Το μονο κακο δε βλεπω τη RAM να ανεβαινει και κατι μου κανει!:p Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts