chris_pro Δημοσιεύτηκε May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 22, 2013 (edited) To ειδατε?Τα ωραια καταφθανουν:D:D Edited September 7, 2013 by Superuser Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Προβλέψεις, προβλέψεις, προβλέψεις... http://i43.tinypic.com/xomzhe.jpg ΥΓ. Πόσο πιάνει ένα νεφρό στην μαύρη σήμερα? Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Διαβασα καλα? Pentile???? Τα ζομπι ξαναγυρνουν. Νοτε2 for ever. Ο γαμος δεν ειναι κακο πραγμα. Ειδικα αν εχεις μια εξαιρετικη συζυγο. Ελπιζω μονο τα καρναβαλιστικα (εχει 8πυρηνο. Καλα μπορει και να χει και 4πυρηνο. Ραδιο? Εξαρταται γιατι ρωτας? Κρυωνεις? Πατα antutu και βαλε το s4 στον κορφο σου. Full hd φιλε. Ναι αλλα pentile αδερφε. Αφου δεν τα βλεπεις. Αφου δεν τα βλεπω και στην hd αναλυση γιατι εβαλες full hd?) του s4 να τα περιορισει στο νοτε3. On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 To ειδατε?Τα ωραια καταφθανουν:D:D Αν οντως βγει ετσι, δεν βλεπω και κατι το συνταρακτικο.Εξαλου δεν περιμενουμε το τριαρι να ταραξει τα νερα οπως εκανε το note2, ισως η διαφορα γινει στο 4...ειδωμεν!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 "bezel raised for better glass protection" ... ίσως το μόνο που αξίζει, μαζί με τις καμπύλες στις γωνιές που μπορεί να μην αρέσουν αλλά το προστατεύουν στις πτώσεις (οι γωνίες/αιχμές είναι σημεία συγκέντρωσης τάσεων σε περίπτωση κρούσης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αν οντως βγει ετσι, δεν βλεπω και κατι το συνταρακτικο.Εξαλου δεν περιμενουμε το τριαρι να ταραξει τα νερα οπως εκανε το note2, ισως η διαφορα γινει στο 4...ειδωμεν!! Εγώ Πάρη πάντως αν ξεφύγει σε μέγεθος πολύ ειδικά σε πλάτος ή αν δεν έχει 3 τουλάχιστον giga ram δε πάω. Μια χαρά είμαι καλυμμένος με το καφέ noteli τώρα και θα το κρατήσω σα mini tablet αν γίνουν τα παραπάνω, αν και πιστεύω ότι θα είναι περίπου σε αναλογία οθόνης σασί ότι το s3 vs s4. Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 παιδια αν μεγαλωσουν την οθονη και κρατησουν παρομοιο σασι θα εχουμε θεμα με τα περιθωρια! Θα πεφτε το χερι μας πανω στην οθονη και αντε μετα ν μπορεις νατο δουλεψεις.Δεν ξερω και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το 2 και αν δεν δω μγαλη διαφορα και περισσοτερο στην εμφανιση δεν με βλεπω ναλλαζω. Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Εγώ Πάρη πάντως αν ξεφύγει σε μέγεθος πολύ ειδικά σε πλάτος ή αν δεν έχει 3 τουλάχιστον giga ram δε πάω. Μια χαρά είμαι καλυμμένος με το καφέ noteli τώρα και θα το κρατήσω σα mini tablet αν γίνουν τα παραπάνω, αν και πιστεύω ότι θα είναι περίπου σε αναλογία οθόνης σασί ότι το s3 vs s4. Tης ιδιας αποψης ειμαι κι εγω Μανο και δεν το βλεπω να το κουναω απο το νοτελι μας.Συμφωνα με αυτα τα χαρακτηριστικα (που καπως ετσι θα ειναι δηλαδη) δεν βλεπω που θα μου δωσει το κατι παραπανω για να πω <ναι αξιζει να αφησω το νοτελι μου για αυτο>.Κι εγω υπερκαλυμμενος ειμαι με το μωρο :baby: οποτε πολυ δυσκολα θα το αφησω (μου αρεσει το ατιμο και μου κανει ολα μου τα κεφια,αν το αφησω θα ειναι προδοσια :p :lol: ) @tpal εχεις απολυτο δικιο και πολυ φοβαμαι μην κανουν καμια πατατα σε αυτο το θεμα Edited May 22, 2013 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Tης ιδιας αποψης ειμαι κι εγω Μανο και δεν το βλεπω να το κουναω απο το νοτελι μας.Συμφωνα με αυτα τα χαρακτηριστικα (που καπως αι δηλαδη) δεν βλεπω που θα μου δωσει το κατι παραπανω για να πω <ναι αξιζει να αφησω το νοτελι μου για αυτο>.Κι εγω υπερκαλυμμενος ειμαι με το μωρο :baby: οποτε πολυ δυσκολα θα το αφησω (μου αρεσει το ατιμο και μου κανει ολα μου τα κεφια,αν το αφησω θα ειναι προδοσια :p :lol: ) @tpal εχεις απολυτο δικιο και πολυ φοβαμαι μην κανουν καμια πατατα σε αυτο το θεμα Οποιαδήποτε αύξηση μεγέθους θα δημιουργήσει πρόβλημα. Για μένα δεν πρέπει να αλλάξουν τίποτα. Οι 5,5 ίντσες είναι μια χαρά. Όμως θα το μεγαλώσουν για να κρατήσουν σταθερή τη διάφορα με το S4. Ψαχνομαι αυτόν τον καιρό και οι δοκιμές μου με συσκευές διαφόρων μεγεθών μου λέει ότι με το Νότε μονο του ναι μεν τα κανείς όλα, άλλα κουράζει αν το χρησιμοποιείς για πολλές ώρες. Οι 7 ίντσες του Nexus είναι πολύ πιο άνετες και χωράνε στην τσέπη, όταν είναι απαραίτητο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει την συνύπαρξη ενός ακόμα. Smartphone. Δύσκολη απόφαση πάντως. Δεν τολμώ να δώσω το Note2 παρόλο που μ έχει βολεψει ο συνδυασμός iPhone 4s + Nexus 7 γιατί είναι η πιο άρτια συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου. Προβλημα το μέγεθος τώρα το καλοκαίρι ειδικά όταν κυκλοφορεις με βερμούδες οπότε και παλι χρειάζεται κάποια βοηθητική συσκευή γι αυτές τις περιπτωσεις. Θα συνεχισω Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Αν οντως βγει ετσι, δεν βλεπω και κατι το συνταρακτικο.Εξαλου δεν περιμενουμε το τριαρι να ταραξει τα νερα οπως εκανε το note2, ισως η διαφορα γινει στο 4...ειδωμεν!! To Note2 ειναι βελτιωμενη εκδοση του Νοτε1 με την βοηθεια της 4.1.1. Το Νοτε3 Θα κανει παταγο λογο χαρακτηριστικων και επιδοσεων. Ολα τα χαρακτηριστικα του θα ειναι φουλλ αναβαθμισμενα!:respect: Edited May 22, 2013 by s_wind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πάντως όλα αυτά που λέμε για το καλοκαίρι κλπ κατάλαβα πως δεν ισχύουν για εμένα. Ίσως επειδή φοράω άνετες Βερμούδες το νοτελι γλιστράει μέσα και όλα καλά. Χειρότερα είναι με τα τζινς Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αν και νομίζω ότι είμαστε οφφτοπικ συζητώντας για το Note III εδώ :p (ας γίνει ένα split από τη ΣΟ σε νέο τόπικ με τίτλο "[Φήμες] Samsung Galaxy Note III"), προσωπικά μπορώ να ανεβω μέχρι και τις ~6 ιντσες,αλλά και οι 5,55 του Note II ια χαρα ειναι .Το θέμα ειναι η ανάλυση της οθόνης ,η οποία θα είναι σίγουρα 1920 Χ 1080. Αυτό είναι αρκετό από μονο του για να με πάει στο Note III ,μιας και πρόκειται για το μοναδικό feature που πραγματικά θα ηθελα πάρα πολύ στο κατα τα άλλα άψογο Note II . Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Προσωπικα θεωρω λαθος την αυξηση μεγεθους στο note 3. 5.5 ιντσες για μένα είναι υπεραρκετο. Ήδη ζοριζομαι στην χρήση του, οριακά μεν ζόρι δε. Πανγρηγορο πανεμορφο και γενικά ένα τηλ που δεν του λείπει τίποτα. Στην αναβάθμιση του, που είναι φυσιολογικό να έρθει θα ηθελα αναβάθμιση χαρακτηριστικων μονο και οχι μεγεθους οθονης. 3 gb μνήμη, καλύτερη ανάλυση (αν και αυτή που έχει μερικές φορές ακομα με χαζευουν τα χρώματα που είναι ικανή να βγάζει) ίσως κάποιο μέταλλο στην σχεδίαση, οτιδηποτε εκτός από αυξηση οθονης. Ας αφήσουν το νοτελι εδώ και ας βγαλουν αλλη σειρα για περισσοτερες ιντσες. Σε περίπτωση που το βγαλει μεγαλυτερο θα στραφώ σε άλλη εταιρία και πραγματικά δεν το θέλω γιατί θεωρώ την Samsung κορυφή. Προσωπικές απόψεις εκφραζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 ...Το θέμα ειναι η ανάλυση της οθόνης ,η οποία θα είναι σίγουρα 1920 Χ 1080. Αυτό είναι αρκετό από μονο του για να με πάει στο Note III ,μιας και πρόκειται για το μοναδικό feature που πραγματικά θα ηθελα πάρα πολύ στο κατα τα άλλα άψογο Note II . Το θέλεις για τις περιπτώσεις που το συνδεεις με full hd tv? Γενικά για ποιους λόγους; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Το θέλεις για τις περιπτώσεις που το συνδεεις με full hd tv? Γενικά για ποιους λόγους; Δεν ειμαι βεβαιος αλλα νομιζω οτι σε συνδεση hdmi δινει 1080i και σημερα αλλα δεν το εχω επιβεβαιωσει. Για το θεμα που θιγεται νομιζω οτι η hd αναλυση ειναι η ιδανικη. Ειδικα οταν ειναι full rgb. Το full hd το βρισκω διαφημιστικο πυροτέχνημα ανευ ουσιας ειδικα οταν πισωγυρναμε σε pentile (s3,s4) συν φυσικα την μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Μπορει το ματι να μην βλεπει τα πιξελ βλεπει ομως την χρωματικη λεπτομερεια και οξυτητα. Η full rgb ειναι η τεχνολογια που πρεπει να εχει καθε κορυφαιο. Θυμαμαι το s2 με την μικρη αναλυση ποσο κορυφαια οθονη ειχε. Το εβαζα διπλα σε νεξους και παρολη την υψηλοτερη αναλυση του νεξους το s2 με κερδιζε. Περα απο spen και μεγεθος οθονης το full rgb του νοτη2 με προσελκυσε σε σχεση με το pentile του s3. Edited May 23, 2013 by sleon On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης 1080p σε κινητά. Ήδη στο Note 2 που έχει RGB και 720p η ανάλυση και τα PPI είναι πολύ καλά (πρέπει να κολλήσω τη μάπα μου στην οθόνη για να διακρίνω pixel). Ποιος ο λόγος του να πας στα 1080p? Για να χρεάζεσαι μεγαλύτερο processing power/μπαταρία για να βλέπεις τα ίδια στην ουσία πράγματα; Και μια που πας μόνο και μόνο για θέμα εντυπωσιασμού, γιατί να πας μάλιστα σε Pentile 1080p που είναι πραγματικά αρκετά χαμηλότερο από πραγματικό 1080p; Θα μου πεις σου βάζω Pentile, αφου δε τα βλέπεις τα πιξελ σε τόσο μεγάλη ανάλυση. Θα σου πω αφου δεν τα βλέπω γιατί να μη μείνω στο 720p που επίσης δεν τα βλέπω και όλα θα είναι πιο γρήγορα λόγω χαμηλότερης ανάλυσης σε σχέση 1080p. Τα πίξελ δεν είναι καρπούζια, "βάλε για 30ευρώ Μήτσο, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 http://www.ibtimes.com/samsung-galaxy-note-3-rumors-device-beats-galaxy-s4-antutu-benchmark-running-android-43-jelly-bean Φημες,φημες,φημες....... Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Το θέλεις για τις περιπτώσεις που το συνδεεις με full hd tv? Γενικά για ποιους λόγους; Για να έχω περισσότερη πληροφορία στην οθόνη,τόσο απλά :). Αν ανοίξεις μια σελίδα σε οθόνη 1080p, θα έχεις πολύ περισσότερη πληροφορία από μία οθόνη 720p. Μόνο αυτό ζηλεύω από τις flagships του 2013. Πιστέυω ότι το sweet spot είναι μια ~6ιντση 1920 Χ 1080 οθόνη,η οποία βγάζει ~350 ppi σε χορταστικό μεγεθος με πολλή πληροφορία σην οθόνη : και δεν κάνει το overkill των ~440 ppi και βλέπεις πολλή πληροφορία και με 6 ιντσες τα εικονιδια και τα γραμματα εχουν μια χαρά μεγεθος , win-win-win :). Φυσικά,μαζί με την 1080p οθόνη περιμένουμε τον Octa core, 3 ή 4 GB's RAM, καλύτερη κάρτα γραφικών, μεγαλύτερη μπαταρία , περισσότερα κόλπα με το S-pen :) και καλύτερη κάμερα. Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 περισσότερη πληροφορία έχω ήδη με 240dpi (αντί 320) ρύθμιση οθόνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Αφενός θες ρουτ,αφετέρου 1080p με 720p δεν είναι ίδια οθόνη.Δεν είναι τυχαίο που οι flagships του 2013 βγαίνουν με 1080p, πλέον είναι αναγκαιότητα για να κρατηθείς στον αφρό ;) . Επίσης,θελω να δω τον Octa core σε μαζική παραγωγή και χρήση,ενώ η περισσότερη RAM δεν έβλαψε ποτέ κανεναν . Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πάντως με όσα διαβάζω δεν έχω συγκινηθεί. Βεβαίως σε αυτό μάλλον δεν φταίει ότι το note 3 δεν είναι αρκετά δυνατό, όσο ότι το note 2 ήταν μπροστά από τον χρόνο του. Λογικά με βλέπω να συζητάω το note 4 σε 1,5 χρόνο ...όταν θα λήγει και η προσφορά του Dropbox. Ίσως γενικά η μετάβαση από το ένα μοντέλο στο μεθεπόμενο να είναι πιο λογική υπό την έννοια ότι μεταξύ δύο συνεχόμενων μοντέλων οι βελτιώσεις είναι συνήθως οριακές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πιστεύω ότι ίσως χάσουν κόσμο αυξάνοντας τις διαστάσεις. Το πιο πιθανό είναι να μεγαλώσουν οθόνη χωρίς να αυξηθεί η συνολική διάσταση της συσκευής, ότι έγινε ακριβώς και με S4.. Λογικά θα έχει την HD ανάλυση, μεγαλύτερη μπαταρία και design στο μοτίβο του S4.. Ίσως οι κάτοχοι του note2 θα το σκεφτούν πολύ για αναβάθμιση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πιστεύω ότι ίσως χάσουν κόσμο αυξάνοντας τις διαστάσεις. Το πιο πιθανό είναι να μεγαλώσουν οθόνη χωρίς να αυξηθεί η συνολική διάσταση της συσκευής, ότι έγινε ακριβώς και με S4.. Λογικά θα έχει την HD ανάλυση, μεγαλύτερη μπαταρία και design στο μοτίβο του S4.. Ίσως οι κάτοχοι του note2 θα το σκεφτούν πολύ για αναβάθμιση ;)Το θεμα Ευθυμη ειναι οτι στο νοτελι δεν υπαρχουν τα μεγαλα περιθωρια που ειχε το s3 και τα οποια μικρυναν στο s4 δινοντας χωρο για μεγαλυτερη οθονη.Πιστευω οτι ο συνδιασμος οθονης-περιθωριων στο note ειναι ηδη οριακος και αν πανε να κανουν οτι εκαναν και στο s4 θα εχουμε πλεον θεμα..θα μπλεκουμε πληκτρα και οθονη, αλλο θα θελουμε και αλλο θα παταμε.Προσωπικη μου αποψη, οτι θα αναγκαστουν να μεγαλωσουν τις διαστασεις της συσκευης Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το θεμα Ευθυμη ειναι οτι στο νοτελι δεν υπαρχουν τα μεγαλα περιθωρια που ειχε το s3 και τα οποια μικρυναν στο s4 δινοντας χωρο για μεγαλυτερη οθονη.Πιστευω οτι ο συνδιασμος οθονης-περιθωριων στο note ειναι ηδη οριακος και αν πανε να κανουν οτι εκαναν και στο s4 θα εχουμε πλεον θεμα..θα μπλεκουμε πληκτρα και οθονη, αλλο θα θελουμε και αλλο θα παταμε.Προσωπικη μου αποψη, οτι θα αναγκαστουν να μεγαλωσουν τις διαστασεις της συσκευης Με ένα ελαφρύ τράβηγμα ίσως βγει 5,7 αλλά για 5,9 δεν παίζει χωρίς να αυξηθεί η συνολική διάσταση.. Μακάρι να το αφήσουν ως έχει αλλά δυστυχώς δεν νομίζω να το κάνουν. Δεν έχεις άδικο στο θέμα πλήκτρων, ίσως έρθει η στιγμή να υιοθετήσει άλλο design χωρίς hd κεντρικό πλήκτρο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το μονο που μπορούν να κάνουν ειναι κερδίσουν 2.5 + 2.5 mm στο πλάτος και να αυξήσουν μονο το ύψος μισό πόντο. Κατα τα αλλα το Note2 ειναι τοσο smooth και δυνατό που αντέχει άνετα ενα χρονο ακομα. Το μονο που φοβάμαι ειναι το update σε 4.2.2 & 4.3 μαζι με τα νεα futures της Samsung. Βεβαια υπαρχει και η λύση της παραμονής στην τελεια 4.1.2 αν δουμε προβληματα. Εμένα παντως οι βελτιώσεις που φέρνουν οι νέοι επεξεργαστες δεν με συγκινούν. Ουτε η FHD οθόνη. Αν δεν υπάρξει βελτίωση εξωτερικά δεν θα το παρω. Θα κρατησω το 2. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts