diaoloS Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 το θέμα με την ram το είχα και εγώ για τον λογο ότι με την εκκινηση του κίνητου τρέχανε και αδροιντ εφαρμογές. Κατεβάζεις το dalvik stop και είσαι κύριως Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rocket_Raccoon Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 σορυ για το οφτοπικ, αλλα το ταμπλετακι της jolla ξερει κανενας ποτε θα βγει? με εψησε αρκετα και εκανα και donate αν και δε βλεπω να το φτανει το οριο για 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 4000 χιλιάρικα ούτε το Nokia 1100 RH-18 δε δίνανε.. Με ένα 30άρι το βρίσκεις πια το RH-18... Τελικά πέρα από σπάνια παρτίδα, όντως το χρησιμοποιούσαν οι crackers??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελληνικό πληκτρολόγιο ναι, ελληνικά μενού όχι, υπάρχει project στο transifex εδώ και καιρό. Τι χρειάζεται για να προχωρήσει η ελληνική μετάφραση??? Γράφτηκα και έστειλα αίτηση στην ομάδα, είδα και κάποια άτομα από εδώ, και περιμένω... Αν κάτσουμε σιγά σιγά και το μεταφράσουμε όλο, θα έχει μετά ελληνικά; ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σορυ για το οφτοπικ, αλλα το ταμπλετακι της jolla ξερει κανενας ποτε θα βγει? με εψησε αρκετα και εκανα και donate αν και δε βλεπω να το φτανει το οριο για 3g. Θυμάμαι για Μάιο και μετά λέγανε... Να δούμε το 2ο τηλέφωνο πότε θα βγει... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ναι αυτό είναι το αντιστροφο και συμφωνω. Αλλα επειδή εχω δουλεψει android το θεωρω unstable συγκρινοντας το παντα με το windows phone που ειχα. Το θεμα δεν είναι αυτό. Εγω θετω ως προτεραιότητα μου όχι το πληθος των εφαρμογών αλλα το ποσο απροβλημάτιστα και ομαλα τρεχει ένα τηλ. με την παροδο του χρονου. Ελπιζω το Jolla να μην εχει προβλήματα μνημης και να είμαι Ok. Ωραίο και διαφορετικό, όπως και τρελό κόλημα το Jolla, αλλά.... Δε θα το συνιστούσα για κάποιον που απλά θέλει τηλέφωνο να κάνει τη δουλειά του. Πολλά bugs, πολύ καιρό τώρα. Θέλει διάβασμα για να το στρώσεις όπως θες. Για μερικούς (όπως εγώ), αξίζει το κόπο και έχει και μια δόση ικανοποίησης και εξατομίκευσης που γοητεύει. θα πάρει χρόνο πολύ να σταθεροποιηθεί σε καλό επίπεδο. Κατά τ'άλλα, αν έχεις λίγο χρόνο να ασχολείσαι και σ'αρέσει, μπορείς να το πάρεις. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ωραίο και διαφορετικό, όπως και τρελό κόλημα το Jolla, αλλά.... Δε θα το συνιστούσα για κάποιον που απλά θέλει τηλέφωνο να κάνει τη δουλειά του. Πολλά bugs, πολύ καιρό τώρα. Θέλει διάβασμα για να το στρώσεις όπως θες. Για μερικούς (όπως εγώ), αξίζει το κόπο και έχει και μια δόση ικανοποίησης και εξατομίκευσης που γοητεύει. θα πάρει χρόνο πολύ να σταθεροποιηθεί σε καλό επίπεδο. Κατά τ'άλλα, αν έχεις λίγο χρόνο να ασχολείσαι και σ'αρέσει, μπορείς να το πάρεις. φίλε μου είναι στην εκδοση 1.1 ακόμα και σε λίγο περναει στη 2.0. σιγά σιγά:D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα είναι σε ημι-σταθερή κατάσταση. Με R&D και feedback απ'τους χρήστες και beta testing των apps των devs και των νέων features από μας πριν βγούν σε επίσημη ενημέρωση. έχει τη φάση του, αλλά όχι για όλους. Αν θες τηλέφωνο απλά να κάνεις 5 πραματάκια όμορφα κι ωραία, δε παίρνεις Jolla. Aκόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με προγραμματισμούς και linux και terminal, υπάρχουν φορές που δεν αντέχω την αναξιοπιστία σε στιγμές που πρέπει να είμαι γρήγορος και αποτελεσματικός. Ελπίζω μόνο να γίνει συλλεκτικό...! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα είναι σε ημι-σταθερή κατάσταση. Με R&D και feedback απ'τους χρήστες και beta testing των apps των devs και των νέων features από μας πριν βγούν σε επίσημη ενημέρωση. έχει τη φάση του, αλλά όχι για όλους. Αν θες τηλέφωνο απλά να κάνεις 5 πραματάκια όμορφα κι ωραία, δε παίρνεις Jolla. Aκόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με προγραμματισμούς και linux και terminal, υπάρχουν φορές που δεν αντέχω την αναξιοπιστία σε στιγμές που πρέπει να είμαι γρήγορος και αποτελεσματικός. Ελπίζω μόνο να γίνει συλλεκτικό...! Είναι ήδη :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα είναι σε ημι-σταθερή κατάσταση. Με R&D και feedback απ'τους χρήστες και beta testing των apps των devs και των νέων features από μας πριν βγούν σε επίσημη ενημέρωση. έχει τη φάση του, αλλά όχι για όλους. Αν θες τηλέφωνο απλά να κάνεις 5 πραματάκια όμορφα κι ωραία, δε παίρνεις Jolla. Aκόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με προγραμματισμούς και linux και terminal, υπάρχουν φορές που δεν αντέχω την αναξιοπιστία σε στιγμές που πρέπει να είμαι γρήγορος και αποτελεσματικός. Ελπίζω μόνο να γίνει συλλεκτικό...! Τι ακριβώς εννοείς "ημι-σταθερή κατάσταση"; Δε λέω bugs υπάρχουν αλλά για μένα τα βασικά (κλήσεις, sms, email, browsing) μια χαρά σταθερά τα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δε λέω bugs υπάρχουν αλλά για μένα τα βασικά (κλήσεις, sms, email, browsing) μια χαρά σταθερά τα κάνει. Skype και Microsoft Office έχει παιδιά ή όχι ακόμη; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Δυστυχώς ημι-σταθερό εννοώ αφού κολλάει πολλές φορές το UI και με restart ξανάρχεται. Μερικές φορές μόνο με βγάλε-βάλε της μπαταρίας! Ιδιαίτερα χωρίς dalvik kill, είναι πιο εμφανές. Πολλά bugs σοβαρά έχουν λυθεί, έχουν παραμείνει, έχουν δημιουργηθεί άλλα... Δεν είναι λύση σαν έτοιμο τηλέφωνο να δουλέψει out-of-the-box. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Skype και Microsoft Office έχει παιδιά ή όχι ακόμη; Native όχι, μέσω του android compatibility layer το skype νομίζω δουλεύει αρκετά καλά, για το MS Office δεν ξέρω. Δυστυχώς ημι-σταθερό εννοώ αφού κολλάει πολλές φορές το UI και με restart ξανάρχεται. Μερικές φορές μόνο με βγάλε-βάλε της μπαταρίας! Ιδιαίτερα χωρίς dalvik kill, είναι πιο εμφανές. Πολλά bugs σοβαρά έχουν λυθεί, έχουν παραμείνει, έχουν δημιουργηθεί άλλα... Δεν είναι λύση σαν έτοιμο τηλέφωνο να δουλέψει out-of-the-box. Α οκ.. περίεργο σε μένα δεν κολλάει με αυτό τον τρόπο. Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποια από τα UI patches που κυκλοφορούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εννοείται πως έχω εγκαταστήσει Patches! Αλλιώς, πολλά features λείπουν. Πλέον, τα patches είναι η δοκιμασία χαρακτηριστικών που θα μπουν (μάλλον) σε επόμενα updates. έτσι έχω καταλάβει... Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Σε νιώθω αλλά επειδή έχω ψιλιαστεί ότι δεν είναι και πολύ καλής ποιότητας αυτά τα patches δεν έχω μπει στον κόπο - ακόμα. Αν δε δω προκοπή με τα επόμενα updates ίσως ασχοληθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Όντως είναι λίγο πρόχειρα, αλλά κάποια τα χρησιμοποιώ και τα χρειάζομαι. Tις πιο πολλές φορές, τα κολήμματα τα βαράει με το Warehouse client και τις Android εφαρμογές. Τα περισσότερα patches είναι έτσι "για να δούμε πως θα πάει" και τα ενσωματώνουμε σε κάποιο πιθανό επόμενο update. Πάει και το "κάθε μήνα update"... χάθηκε. Skype και Microsoft Office έχει παιδιά ή όχι ακόμη; Kουτσο-έχει, αλλά δε θα τα συνιστούσα. Το Skype απλά δεεεε.... Ούτε καν βιντεοκλήση δε κάνεις, μόνο γράφεις. Πρέπει να αφήσεις ανοιχτή την εφαρμογή για να μένει και να στέλνει ειδοποιήσεις. Άχρηστο! Office δε δοκίμασα, δε μου χρειάστηκε. Word ανοίγει, excel δε ξέρω. Αν, γενικά δεν είναι native εφαρμογή δε.... Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Kουτσο-έχει, αλλά δε θα τα συνιστούσα. Το Skype απλά δεεεε.... Ούτε καν βιντεοκλήση δε κάνεις, μόνο γράφεις. Πρέπει να αφήσεις ανοιχτή την εφαρμογή για να μένει και να στέλνει ειδοποιήσεις. Άχρηστο! Office δε δοκίμασα, δε μου χρειάστηκε. Word ανοίγει, excel δε ξέρω. Αν, γενικά δεν είναι native εφαρμογή δε.... Skype με ενδιαφέρουν οι βιντεοκλήσεις βασικά. Μηνύματα στέλνεις και με άλλες εφαρμογές τύπου Whatsapp κοκ... Word, Excel, Powerpoint μπα, ε; Κατάλαβα... Έχει δρόμο ακόμη... Με τη μετάφραση στα ελληνικά τι γίνεται; Είχα γράψει να γίνω μέλος να βοηθήσω αλλά τίποτα... Στο μεταξύ είδα πάρα πολλά λάθη και πρέπει να διορθωθούν... Άμα τελειώσουμε τη μετάφραση πάντως, θα μπει στο Sailfish μετά ή τσάμπα κόπος? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Skype με ενδιαφέρουν οι βιντεοκλήσεις βασικά. Μηνύματα στέλνεις και με άλλες εφαρμογές τύπου Whatsapp κοκ... Word, Excel, Powerpoint μπα, ε; Κατάλαβα... Έχει δρόμο ακόμη... Με τη μετάφραση στα ελληνικά τι γίνεται; Είχα γράψει να γίνω μέλος να βοηθήσω αλλά τίποτα... Στο μεταξύ είδα πάρα πολλά λάθη και πρέπει να διορθωθούν... Άμα τελειώσουμε τη μετάφραση πάντως, θα μπει στο Sailfish μετά ή τσάμπα κόπος? Εγκατέστησα το skype από το aptoide για να το δοκιμάσω μιας και το αναφέρατε, η βιντεοκλήση πάντως μου δούλεψε άψογα! Για τα ελληνικά τώρα. Maintainer του translation project στο transifex είναι ο χρήστης kenya888, στείλε του μήνυμα για να σε βάλει ή αν δε μπορείς πέσμου να του στείλω εγώ. Αν ολοκληρωθεί η ελληνική μετάφραση, μετά μπορούμε να κάνουμε ένα .rpm πακέτο και να το ανεβάσουμε π.χ στο openrepos, δίνει οδηγίες ο ίδιος για το πώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Λυπάμαι, δεν ήξερα πως δούλεψε το Skype τελικά! Θα το δοκιμάσω. Ναι, τα Ελληνικά θα μπουν άμεσα όταν ολοκληρωθεί η μετάφραση. Είχα βοηθήσει και γω για λίγο, αλλά πριν ένα χρόνο! Τόσο κρατάει η μετάφραση. Μάλλον δε χρειάζεται σε κανέναν, προσωπικά ούτε εμένα. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Με ένα 30άρι το βρίσκεις πια το RH-18... Τελικά πέρα από σπάνια παρτίδα, όντως το χρησιμοποιούσαν οι crackers??? [...] Ναι, για τον γνωστό λόγο, βέβαια πλέον το bug του gsm δεν υπάρχει απ' όσο γνωρίζω, οπότε δεν έχει την αξία που χε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Εγκατέστησα το skype από το aptoide για να το δοκιμάσω μιας και το αναφέρατε, η βιντεοκλήση πάντως μου δούλεψε άψογα! Για τα ελληνικά τώρα. Maintainer του translation project στο transifex είναι ο χρήστης kenya888, στείλε του μήνυμα για να σε βάλει ή αν δε μπορείς πέσμου να του στείλω εγώ. Αν ολοκληρωθεί η ελληνική μετάφραση, μετά μπορούμε να κάνουμε ένα .rpm πακέτο και να το ανεβάσουμε π.χ στο openrepos, δίνει οδηγίες ο ίδιος για το πώς. Έστειλα μήνυμα και περιμένω... Πολύ εθελοντισμό βλέπω τελευταία... Μια με την κοινότητα του Symbian, μια με του Meego, τώρα με το Sailfish OS... Με κόβω να το ψάχνω και για Ubuntu για τηλέφωνο όπως πάει το πράγμα...! Οτιδήποτε για να αποδεσμευτούμε από τους "μεγάλους". ;) Έχω δει και κάτι jolla μεταχειρισμένα, το ψήνω να χτυπάω κανένα και άμα πάρει λίγο τα πάνω του, και με καλύπτει σε Skype, Office, Here Maps, και καναδυο εφαρμογές για ενημέρωση είμαστε καλά (και τότε παίζει να πουλήσω το 64άρι 1020, γιατί για 3 συσκευές παράλληλα δεν με παίρνει!) Edited February 12, 2015 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 μα σου λεω με 200 καινουργιο Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 μα σου λεω με 200 καινουργιο Άμα μπορέσω και γλιτώσω κανα 50άρι 70άρι για μεταχειρισμένο έχει καλώς, διαφορετικά θα περιμένω για καμιά καλύτερη προσφορά αργότερα ή μια και καλή για το επόμενο μοντέλο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλύτερα μεταχείρω, ή περίμενε το καινούριο. Θα αργήσει, πάντως, να ξέρεις! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. February 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Υπάρχει native 3rd party app για τις εφαρμογες Facebook, instagram, twitter, youtube, foursquare? Ειναι οι εφαρμογες που χρησημοποιω καθημερινα και θα ηθελα να γνωριζω πριν αγορασω. Εάν ναι, πως τρεχουν; Και τελος ο browser πως τα παει? τρεχει απροβληαμτιστα η λαγκαρι πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ναι υπάρχουν αντίστοιχες native εφαρμογές. δεν είναι και πολύ καλές, αλλά πάντα έχεις την επιλογή των αντίστοιχων από android. Υπάρχουν δύο native browsers που χρησιμοποιούνται. Πολύ καλοί και γρήγοροι για κάτι της στιγμής, αλλά επειδή δεν ασχολήθηκα (εγώ τουλάχιστον) να εισάγω τα bookmarks από το PC (firefox). Δουλεύω χωρις πρόβλημα με το firefox android app που συγχρονίζει τέλεια με foxmarks και LastPass. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Υπάρχει native 3rd party app για τις εφαρμογες Facebook, instagram, twitter, youtube, foursquare? Ειναι οι εφαρμογες που χρησημοποιω καθημερινα και θα ηθελα να γνωριζω πριν αγορασω. Εάν ναι, πως τρεχουν; Και τελος ο browser πως τα παει? τρεχει απροβληαμτιστα η λαγκαρι πολυ? facebook υπαρχει η εφαρμογη friends instagram: sailgram σε απλό στάδιο ακομα κατεβάζεις του android twitter : tweetian το καλύτερο 4sq: 4sail browser: webcat, web pirate, defalut. Πολύ καλοι όλοι τους κανένας δεν κολλαει σε λίγες μέρες και το επόμενο http://www.jollausers.com/2015/02/release-notes-upgrade-1-1-2-yliaavanlampi-early-access/ http://www.jollausers.com/2015/02/update-11-visual-presentation-picture-gallery/ Edited February 22, 2015 by athanaso77 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts