yiannisv2000 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Παιδεία αν ξέρετε μπορούμε μια φωτο που βγάλαμε απο το κινιτο να την κάνουμε ζουμ και να την ξανά βγάλουμε στην νέα της μορφή απο το κινητό? Ναι φυσικα Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Πως αν ειναι εύκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πως βγάζουμε macro φωτογραφίες;;;Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πως βγάζουμε macro φωτογραφίες;;;Ευχαριστώ... Απο οσο ξερω το σ4 δεν εχει ρυθμιση για macro! οταν ομως το εχεις στο αυτοματο το κανει απο μονο του το autofocus! :) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αξίζει η αλλαγή του galaxy s2 μου με το galaxy s4 λόγο της της cameras η δεν έχουν πολλές διάφορες σε ποιότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αξιζει. Αλλωστε λογικο δεν ειναι 2 χρονων τεχνολογια να ειναι καλυτερη; Και το s6 θα εχει καλυτερη καμερα απο το s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αξίζει η αλλαγή του galaxy s2 μου με το galaxy s4 λόγο της της cameras η δεν έχουν πολλές διάφορες σε ποιότητα? Αν ήμουν σπίτι θα σου ανεβαζα φωτο απο τα δυο τηλέφωνα να δεις οτι είναι η μέρα με την νύχτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αξίζει η αλλαγή του galaxy s2 μου με το galaxy s4 λόγο της της cameras η δεν έχουν πολλές διάφορες σε ποιότητα? Αν κρίνω από το s3 με το s2 που έχω και η διαφορά είναι εμφανής, στην περίπτωση του s4 θα ναι πολύ μεγάλη...Και σε ταχύτητα focus, λήψης και ετοιμότητας για την επόμενη λήψη αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα. Το sgs4 είναι από τα καλύτερα σε αυτόν τον τομέα πίσω μόνο από τα dedicated camera phones στην ουσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Πρώτη προσπάθεια και από μένα! http://img826.imageshack.us/img826/8343/3tow.jpg Edited October 3, 2013 by iosifm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πολύ ωραία και γυαλιστερή φωτογραφία.:) Έχεις επεξεργαστεί καθόλου την φωτό?Σταθερό σημείο με τριποδάκι η στο χέρι?Ειναι πάρα πολύ καλή,αν μπορείς να ανεβάσεις την φωτό να δούμε και τις ρυθμίσεις που είχε η κάμερα θα ήταν πολύ μεγάλο βοήθημα.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πήρα και εγώ τον φακό που προσαρμόζεται στο κινητό για οτπικό ζουμ 12Χ και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, όπως φαίνεται και από τις 2 φωτογραφίες που βάζω παρακάτω. Παρόλα αυτά επειδή δεν μου είναι πρακτικό, λέω να το δώσω 10 ευρώ + μεταφορικά, αν ενδιαφέρεται κάποιος. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πολύ ωραία και γυαλιστερή φωτογραφία.:) Έχεις επεξεργαστεί καθόλου την φωτό?Σταθερό σημείο με τριποδάκι η στο χέρι?Ειναι πάρα πολύ καλή,αν μπορείς να ανεβάσεις την φωτό να δούμε και τις ρυθμίσεις που είχε η κάμερα θα ήταν πολύ μεγάλο βοήθημα.:) Φίλε, όλα στο auto και με το χέρι, χωρίς τρίποδα. Αν θες την ανεβάζω ευχαρίστως, αρκεί να μου πεις τον τρόπο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πολυ ωραια φωτο Ιωσηφ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πολυ ωραια φωτο Ιωσηφ... Ευχαριστώ πολύ φίλε. Η κάμερα είναι ο κυριότερος λόγος που επέλεξα το s4 αντί το htc one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε. Η κάμερα είναι ο κυριότερος λόγος που επέλεξα το s4 αντί το htc one. Ναι ισχυει και οι περισσοτεροι που ειμασταν αναμεσα στα 2 ηταν ενας σοβαρος λογος. Δεν το μετανιωσα παντως. Αν με την 4.3 εξαλειφθουν και τα lags τοτε θα μιλαμε για στανταρ καλυτερη εμπειρια. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Συννεφιέέέέές :D http://img854.imageshack.us/img854/2056/7z65.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Και μια βραδινη με την 4.3 http://i40.tinypic.com/rhk4nn.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Κωστα ποια ROM περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Κωστα ποια ROM περασες? Την 4.3 leaked http://i44.tinypic.com/n1cig4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Την 4.3 leaked http://i44.tinypic.com/n1cig4.png Είδες διάφορα στην κάμερα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Είδες διάφορα στην κάμερα? Δεν εχω καταληξει ακομη σε ασφαλη συμπερασματα. Εκει που ειδα διαφορα ειναι σε εσωτερικους χωρους, βραδυ με φωτισμο δωματιου η με χαμηλο φωτισμο. Εκει υπαρχει βελτιωση...ειναι πιο ποιοτικες οι φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Δεν εχω καταληξει ακομη σε ασφαλη συμπερασματα. Εκει που ειδα διαφορα ειναι σε εσωτερικους χωρους, βραδυ με φωτισμο δωματιου η με χαμηλο φωτισμο. Εκει υπαρχει βελτιωση...ειναι πιο ποιοτικες οι φωτο. Περιμένω την 4.3 με ανυπομονησία γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη android έκδοση ως τώρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν καποιος εχει s2 κs4 μας ανεβασει φοτο για να συγκρινουμε.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Android 4.3 GT-i9505 stock camera Indoors, average light, auto night mode (no edit) http://i39.tinypic.com/5p338i.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Υπόσχεση (?) για καλές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό στο S5. http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S5-and-Samsung-Galaxy-Note-4-camera-to-be-8-times-brighter-than-current-models_id48023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts