Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα την canvas μια χαρά δουλεύει, το superkernel μπορώ να το βάλω; και πως;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

-Απο needrom χυμα στην καρτα sd

-install zip

- wipe cache και wipe dalvik cache

- reboot

Με το superkernel διακρινω μια καλυτερη εκρηξη γενικα στη συμπεριφορά του τηλεφώνου. Για πείτε και εσεις γνώμες..

Edited by minotavros
No root->No problem

-Απο needrom χυμα στην καρτα sd

-install zip

- wipe cache και wipe dalvik cache

- reboot

Με το superkernel διακρινω μια καλυτερη εκρηξη γενικα στη συμπεριφορά του τηλεφώνου. Για πείτε και εσεις γνώμες..

Η εφαρμογές θα χαθούν;;

Δεν μπορώ να το κατεβάσω υπάρχει κάποιο λινκ;;

http://www.needrom.com/mobile/kernelmt6589mt6589tsuperkernel-fraggelerfae/

Πρέπει να βγάλεις τον αποκλεισμό διαφημίσεων και να κάνεις refresh τη σελίδα 2-3 φορές

Αν προσπαθείς απο το κινητό δοκίμασε να ανοίξεις το σύνδεσμο σε νέα καρτέλα

Edited by minotavros
No root->No problem

Ευχαριστώ το πέρασα όλα καλά.

Το απεγκατεστησα το superkernel γιατί έχασα τις επαφές και δεν μου τις συγχρονίζει με το Gmail.

Ένα θέμα που έχω με την canvas HD είναι ότι όταν απομακρύνω το τηλέφωνο από το αυτί μου αργεί να ανοίξει η οθόνη, αυτό μπορώ από κάπου να το ρυθμίσω;;

Εγω εβαλα εδω και 2-3 μερες canvas4 HD προς εκπληξη μου ηταν και multilanguage!

Τερμα το προβλημα με deep sleep! Kαι απο μπαταρια τα παει αψογα! το χω βγαλει απο τον φορτιστη εδω και 13 ώρες κοντα και ειναι στο 80% με το wifi συνεχεια ανοιχτο και 4-5 τηλέφωνα

Βάζοντας την προηγούμενη έκδοση αυτής της rom πράγματι είχα γλιτώσει το deep sleep αλλά μετά από ένα μήνα επανήλθε.

Τσέκαρέ το για καμιά 10αριά μέρες και μας ενημερώνεις ;)

Βάζοντας την προηγούμενη έκδοση αυτής της rom πράγματι είχα γλιτώσει το deep sleep αλλά μετά από ένα μήνα επανήλθε.

Γιατι ρε παιδια δεν σας κοιμαται το κινητο;

Εγω δεν εχω δει ποτε τετοιο προβλημα!

εμενα με τις oficial και σχεδον με ολες τις custom ειδικα οταν περναω το xposed/gravity μου τρώει την μπαταρια το android system και κατι τετοια, μονο με την lewa του qweeter εχω βρει την ησυχία μου με την μπαταρια http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=489595&st=2360#entry29920641

Μήπως το προκαλεί τελικά κάποιο application?

εδιτ

δε λεγαμε τπτ ?ηρθε το πρωτο deep sleep

Αλλα σε καινουρια μορφη.Μιλάγα στο τηλεφωνο και εκει π εκλεισε ο συνομιλητής μου το κινητο εμεινε με κλειστη την οθονη.

Μου το κανε 2 φορές...

πφφ

Edited by aGka8l

Μήπως το προκαλεί τελικά κάποιο application?

εδιτ

δε λεγαμε τπτ ?ηρθε το πρωτο deep sleep

Αλλα σε καινουρια μορφη.Μιλάγα στο τηλεφωνο και εκει π εκλεισε ο συνομιλητής μου το κινητο εμεινε με κλειστη την οθονη.

Μου το κανε 2 φορές...

πφφ

Την πέρασα και εγώ την canvasHD, καλή είναι, αλλά από εχτές έχω 3 restarts και 5 κολλήματα στην οθόνη. Καμιά φορά δεν ανοίγει αλλά το led ειδοποίησης συνεχίζει να αναβοσβήνει, άλλες παγώνει αλλά η ώρα κτλ προχωράνε κι άλλες κλείνει εντελώς. Με αλλά λόγια πάμε για άλλα, αλλά ποιον Κινέζο να εμπιστευτούμε τώρα; :P

Την πέρασα και εγώ την canvasHD, καλή είναι, αλλά από εχτές έχω 3 restarts και 5 κολλήματα στην οθόνη. Καμιά φορά δεν ανοίγει αλλά το led ειδοποίησης συνεχίζει να αναβοσβήνει, άλλες παγώνει αλλά η ώρα κτλ προχωράνε κι άλλες κλείνει εντελώς. Με αλλά λόγια πάμε για άλλα, αλλά ποιον Κινέζο να εμπιστευτούμε τώρα; :P

εχω ξενερωσει ασχημα και σκεφτομαι να το στειλω πισω! αν εχει 1 χρονο εγγυηση προλαβαινω για 1 μηνα!

Αλλαξα και μια αλλη μπαταρια και βλεπουμε αν φταει και αυτη..

Ωστοσο εμενα μεχρι τον Φλεβαρη δουλευε αψογα..

Μετα άρχισα και παρατηρησα οτι κοβόταν το σημα και απο τις 2 καρτες στα καλα καθουμενα και ηθελε 3-4 επανεκκινήσεις για να στωσει.Το προβλημα αυτο δε το κανε οταν εκοβα το 3g!δουλευε ρολοι... μετα εβαλα 3-4 baseband π ειχα βρει σε ena site για να βαλω μια miui γτ οταν την εβαλα δεν σηκωνε καθολου σημα αλλα τζιφος.ετσι εβαλα το αρχικο baseband και φλασαρα την jiayu.es οπου σταματησε το κολπο με το σημα και αρχησαν τα deep sleep....

δε ξερω τι να πω

Edited by aGka8l

Καλύτερα να το στείλεις πίσω όσο προλαβαίνεις την εγγύηση εμένα πάντως οποία ρομ και να δοκίμασα τέτοια προβλήματα δεν έχω.

Δοκιμασίες να βγαλεις την κάρτα sd μήπως σου δημιουργεί το πρόβλημα κάτι απο εκεί μεσά?
No root->No problem

Δοκιμασίες να βγαλεις την κάρτα sd μήπως σου δημιουργεί το πρόβλημα κάτι απο εκεί μεσά?

η αληθεια ειναι πως οχι.οχι μια 16αρα απο το 2009 !

τζιφος.. παλι τα ιδια... μεσα σε ενα 4ωρο μπηκε σε deep sleep και ηθελε battery pull ;P

Edited by aGka8l

εχω ξενερωσει ασχημα και σκεφτομαι να το στειλω πισω! αν εχει 1 χρονο εγγυηση προλαβαινω για 1 μηνα!

Αλλαξα και μια αλλη μπαταρια και βλεπουμε αν φταει και αυτη..

Ωστοσο εμενα μεχρι τον Φλεβαρη δουλευε αψογα..

Μετα άρχισα και παρατηρησα οτι κοβόταν το σημα και απο τις 2 καρτες στα καλα καθουμενα και ηθελε 3-4 επανεκκινήσεις για να στωσει.Το προβλημα αυτο δε το κανε οταν εκοβα το 3g!δουλευε ρολοι... μετα εβαλα 3-4 baseband π ειχα βρει σε ena site για να βαλω μια miui γτ οταν την εβαλα δεν σηκωνε καθολου σημα αλλα τζιφος.ετσι εβαλα το αρχικο baseband και φλασαρα την jiayu.es οπου σταματησε το κολπο με το σημα και αρχησαν τα deep sleep....

δε ξερω τι να πω

Έτσι ξεκίνησε κι εμένα τα Χριστούγεννα. 1-2 μήνες έχει εγγύηση ακόμα, αλλά βάλε ένα μήνα μέχρι να γυρίσει, τα μεταφορικά, αν βρουν πρόβλημα γιατί λειτουργικά δεν κολλάει και αν σου στείλουν νέο και βγάλει το ίδιο πρόβλημα; :P

Έχω 2 σιμ πάνω, έχανε σήμα εντελώς και μετά άρχισε τα σβησίματα στο stand by. Δοκίμασα και χωρίς σιμ, και χωρίς sd και με τόσες ρομ αλλά και πάλι. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το πρόβλημα εμφανίζεται πιο έντονα μετά από φόρτιση στο φορτιστή του (όχι με usb στο pc), οπότε ίσως να επηρεάζεται από εκεί. Αν και το πρόβλημα φαίνεται software. Επίσης σήμερα παρατήρησα ότι κουνιούνται η πάνω και και η κάτω "μεταλλικές" μπάρες.

Πριν πό λίγο και΄ρο όπως είχα γράψει μου έιχε σπάσει το digitizer από το g3s και πάρείγγηλα άλλο για να το αντικατοστήσω, σήμερα αποφάσισα να το κάνω και καθώς το άνοιξα το κινητό και το διάλυσσα, κατάλαθος μου χάλασα κάτι πάνω στην κεντρική πλακέτα. Άλλαξα το digitizer, μπήκε το καινούριο όλα μια χαρά, βίδωδα ολα τα τμήματα με το άχγος τι ακριβώς ΄χάλασα, ευχόμουν να ήταν η κεράια του gps αλλά δυστύχώς είχε ξεκολλήσει η κεραία για το σήμα τηλεφωνίας και όταν έβαλα την κάρτα μεσα δεν βρίσκει σήμα. Το ΄΄εδωσα σε εναν φίλο να μου το κολλήσει, εαν γίνεται φυσικά και θα νου το φέρει αύριο. Εδώ είναι που λένε ΄ότι η εγχέιρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε. Ξέρει κάποιος να μου πει εαν μπορώ ν βρώ κεραία και ν την κολλήσω ή θα πρέπει να παραγγείλω όλη την πλακέτα και να την αντικαταστήσω; Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Πριν πό λίγο και΄ρο όπως είχα γράψει μου έιχε σπάσει το digitizer από το g3s και πάρείγγηλα άλλο για να το αντικατοστήσω, σήμερα αποφάσισα να το κάνω και καθώς το άνοιξα το κινητό και το διάλυσσα, κατάλαθος μου χάλασα κάτι πάνω στην κεντρική πλακέτα. Άλλαξα το digitizer, μπήκε το καινούριο όλα μια χαρά, βίδωδα ολα τα τμήματα με το άχγος τι ακριβώς ΄χάλασα, ευχόμουν να ήταν η κεράια του gps αλλά δυστύχώς είχε ξεκολλήσει η κεραία για το σήμα τηλεφωνίας και όταν έβαλα την κάρτα μεσα δεν βρίσκει σήμα. Το ΄΄εδωσα σε εναν φίλο να μου το κολλήσει, εαν γίνεται φυσικά και θα νου το φέρει αύριο. Εδώ είναι που λένε ΄ότι η εγχέιρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε. Ξέρει κάποιος να μου πει εαν μπορώ ν βρώ κεραία και ν την κολλήσω ή θα πρέπει να παραγγείλω όλη την πλακέτα και να την αντικαταστήσω; Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.

http://www.antelife.com/original-gsm-antenna-for-jiayu-g3.html

Τετλικά το πρόβλημα στο σήμα δεν προέρχεται από την κεραία που εγραψα αλλά από ένα τσιπ ή πυκνοτή ή όπως αλλιώς λέγεται και είναι πάνω στην μητρική πλακέτα στην κάτω άκρη αριστερά (της πλακέτας). περιμερνω να δω εαν ολλήσει και έπειτα εαν θα λειτουργει

http://www.blog-android.com/wp-content/uploads/zq.png

Port firmware PureXperia Z2

-Έχει Ελληνικά

-Δε δουλευει το notification led. Δεν ξέρω αν έχει κάποια ρυθμιση και δεν την έχω βρει

-Η εφαρμογή jiayu.es δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο αλλά δουλεύει

-Το gravity box δουλεύει

No root->No problem

http://www.blog-android.com/wp-content/uploads/zq.png

Port firmware PureXperia Z2

-Έχει Ελληνικά

-Δε δουλευει το notification led. Δεν ξέρω αν έχει κάποια ρυθμιση και δεν την έχω βρει

-Η εφαρμογή jiayu.es δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο αλλά δουλεύει

-Το gravity box δουλεύει

Την έβαλα και την δοκιμάζω είναι πολύ όμορφη. Θέλω να δω πως πάει από μπαταρία.

Έκδοση Android. Λέει. 4.4.2 είναι κιτκατ ??

Edited by chios

4.2 ειναι, που ειδες Kitkat;

Εγω δοκιμασα στην τελευταια που βγηκε στο needrom (Amoi) καλη μου φανηκε, αλλα αυτη των Ισπανων παραμενει top.