chios Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εγώ όσο είχα το τηλέφωνο αυτό μόνιμα είχα miui και δούλευε χωρίς πρόβλημα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 μπας και θυμασαι την βερσιον που εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 o sta2z ειναι εγγυηση . βαλτη χωρις φοβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 αντε λοιπον να το τολμησω, αν προλαβω μπορει να την περασω και αυριο και ολα να πανε κατ ευχην :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έχω και γω θέμα με το κινητό. Είναι νεκρό εντελώς ούτε φορτίζει ούτε ανοίγει ούτε καν άμα βγάλω μπαταρία και το συνδέσω στον υπολογιστή το αναγνωρίζει, τίποτα. Έχετε να προτείνετε κάτι? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Μορφεα οταν ηταν στα καλα του, ειχες συνδεση με τον υπολογιστη? edit: Με την ισπανικη rom εδω και δυο μερες το κινητο η μπαταρια του απο φουλ φορτισμενη εχει φτασει τωρα στο 80% με ελαφρια χρηση ομως, με μολις 5 τηλεφωνηματα αλλα θεωρω την καταναλωση ισως και καλυτερη απο τοτε που το πρωτο ειχα παρει. Edited January 18, 2016 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μορφεα οταν ηταν στα καλα του, ειχες συνδεση με τον υπολογιστη? Μια χαρα δουλευε πριν. Δε ξερω εχω δοκιμασει πολλα αλλα τιποτα δε δουλευει. Μαλλον ειναι νεκρο... εντελως.... :( Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 δεν νομιζω να ειναι νεκρο, απο οτι εχω ακουσει αν δεν εχει προβλημα hardware επαναφερεται μια χαρα. Απο την αλλη ομως δεν εχω επιχειρησει κατι τετοιο οποτε προσωπικα ειμαι πολυ πισω για να σε βοηθησω. Φανταζομαι αλλα μελη μπορουν να σου δωσουν πιο σαφης οδηγιες για να το ζωντανεψεις. Νομιζω οτι με SP FLASH TOOL μπορει να ξαναδουλεψει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το έχω δοκιμάσει το flash tools αλλά αν δεν το βλέπει ο υπολογιστής καθόλου όταν το συνδέω πώς να κάνω δουλειά έτσι? Μάλλον είμαι με πρόβλημα hardware... Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω, δεν εχω φτασει σε αυτο το επιπεδο, εδω καλα καλα τρομαξα να του βαλω μια νεα rom και εφαγα 3 μερες μεχρι να τα καταφερω, ποσο μαλλον να εχω εμπειρια σε αυτο που ρωτας. Καλυτερα καποιος αλλος πιο μπασμενος να ξερει να σου πει κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 o sta2z ειναι εγγυηση . βαλτη χωρις φοβο την εβγαλα χωρις φοβο :p και τελικα ας πω τα βασικα, δεν μου αναγνωριζε καμια SIM, μου εβγαζε "no service" Επισης εχει και ενα εργαλειο, sim toolkit το οποιο το ετρεξα, και μου λεει οτι δεν εχω μεσα καρτα.... παρτο το εγκ και χερκατ δηλαδη..... Κατα τα αλλα, ομορφη ρομ καλοσχεδιασμενη. Μερικες εφαρμογες που ανοιγα ομως, οπως ανοιγαν εκλειναν καπακι! Δεν ξερω ισως δεν κανει για την συσκευη μου. Επανηλθα με την ισπανικη και απο οτι φαινεται θα μεινω ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Πιστεύω πριν να βάλεις την sta2z να έκανες clean factory reset ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πολύ ευχαριστημένος ήμουν με αυτήν την Ρομ http://www.needrom.com/download/jiayu-g3s-6/ Δοκίμασε την δεν χάνεις κάτι. Κανε πρώτα φορματ data, cache, dalvin cache Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) εκανα αλλα για καποιον λογο εκανε επανεκινηση.... λες να εφταιγε αυτο? εννοω οτι τουλαχιστον δεν επρεπε να βλεπει τις σιμ? εντιτ: ξαναβαζω απο την αρχη να δω τι θα γινει. Τελειωσα, τελικα τα ειχα κανει μανταρα. Τωρα μου εχει μεινει ενα προβλημα, δεν δεχεται κωδικο wifi, μηπως θελει καμια ρυθμιση? Edited January 24, 2016 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Μπες στο recovery και κάνε wipe αυτά που σου είπα πριν. Πριν βάλουμε μια άλλη Ρομ πάντα κάνουμε wipe. Εσύ τα έκανες; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο το πούλησα Πριν κάνα δυο χρόνια με τη Rom sta2z και δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα μέχρι σήμερα. Και το λέω αυτό Επειδή τον κάτοχο τον βλέπω και το δουλεύει ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 ενταξει παιδες μπηκε, προφανως εγω ειχα κανει καποια πατατα.... Το dial pad μονο με ζοριζει αλλα οκ θα βαλω το pixel phone που ειχα απο παντα. Τελευταια απορια, αυτη η miui ειναι ας πουμε η καλυτερη rom που παιρνει το κινητο? Αν ειναι ετσι να μην κανω αλλα πειραματα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εν τέλει μάλλον δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Είναι εντελώς νεκρό το τηλ. Μόνο ίσως να παίξω με τα Test points θα μπορούσα αλλά ενώ έχω βγάλει όλες τις βίδες δεν ανοίγει το πίσω καπάκι. Τι να πω μάλλον παίξαμε και χάσαμε. Κρίμα... Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 ενταξει παιδες μπηκε, προφανως εγω ειχα κανει καποια πατατα.... Το dial pad μονο με ζοριζει αλλα οκ θα βαλω το pixel phone που ειχα απο παντα. Τελευταια απορια, αυτη η miui ειναι ας πουμε η καλυτερη rom που παιρνει το κινητο? Αν ειναι ετσι να μην κανω αλλα πειραματα ε? Αφού μπήκες στο κόπο να δοκιμάσεις Ρομ βάλε και αυτή που σου έδωσα παραπάνω από το LG g3 είναι πολύ καλή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 ναι αμε γιατι οχι, αλλα σε κανα δυο μερες γιατι ειμαι τα ζωα μου σλοουυυυυυυ :lol: για να κανω μια δουλεια δεκα λεπτων τρωω μια ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infested Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Παιδια original μπαταρία για το jiayu g3s απο που μπορώ να προμηθευτώ; Υπάρχει κάποιο κατάστημα από Ευρώπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 απο ολα τα γνωστα κινεζομαγαζα μπορεις να βρεις, ευρωπη δεν εχω ψαξει. Παντως και μια μαιμου που πηρα, δεν ειδα διαφορα μεγαλη, δεν ξερω βεβαια αν σε βαθος χρονου τα φτυνει πιο ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infested Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 απο ολα τα γνωστα κινεζομαγαζα μπορεις να βρεις, ευρωπη δεν εχω ψαξει. Παντως και μια μαιμου που πηρα, δεν ειδα διαφορα μεγαλη, δεν ξερω βεβαια αν σε βαθος χρονου τα φτυνει πιο ευκολα. Τελικά παράγγειλα από ebay, στα κινεζομάγαζα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα (εκτός από aliexpress). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 εγω πηρα αυτη http://www.dx.com/p/replacement-3000mah-li-polymer-battery-for-jiayu-g3-343968#.VuF-Q_mLTIU γενικα δουλευει, αλλα και λιγο να κρατησει, δεν θα την κλαψω και παρα πολυ. 5,5 ευρω εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδια original μπαταρία για το jiayu g3s απο που μπορώ να προμηθευτώ; Υπάρχει κάποιο κατάστημα από Ευρώπη; πρεπει να εχω 2 μπαταριες απο g3s που απεβιωσαν. αν ενδιαφερεσε ακομη στειλε μηνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infested Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Σήμερα σταμάτησαν στα καλά καθούμενα τα 3 κουμπιά που βρίσκονται κάτω (home,back) να αποκρίνονται. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να το επιδιορθώσω; Το κινητό δουλεύει τρία χρόνια χωρίς σοβαρά προβλήματα με την rom του minideal και σκόπευα να το κρατήσω 1-2 χρόνια ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts