minotavros Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Όντως στις πληροφορίες τηλεφώνου λέει 4.4.2 αλλά είναι 4.2.2 λογικά. Με το notification led chios βρήκες λύση ? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Όντως στις πληροφορίες τηλεφώνου λέει 4.4.2 αλλά είναι 4.2.2 λογικά. Με το notification led chios βρήκες λύση ? Όχι δεν βρήκα λύση. Όταν έρχεται εμαιλ με το aquamail δουλεύει στις κλήσεις και SMS όχι. Το gravity box έχει ρύθμιση για το led;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Έχει μια ρύθμιση, θα το προσπαθήσω μόλις βρω χρόνο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Διόρθωση στα SMS δουλεύει αναβοσβήνει μοβ χρώμα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Κατάφερα και βρήκα άλλη πλακέτα το g3s και την άλλαξα στο δικό μου, τώρα το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω έιναι όταν κάνω κλήση σβήνει η οθόνη κι δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση.Πατάω το κουμπί power αλλά ανάβουν ΄μόνο τα φωτάκια από τρία κουμπιά στο κάτω ΄μερος της όθόνης. Η αλήθεια ΄είναι στην καινούρια πλακέτα πε΄ρασα ρόμ από την προηγούμένη πλακετα. Επίσης έκανα hard reset, factofy reset όλα τα σχετικά.Εαν περάσω άλλη ρομ θα διορθωθεί το πρόβλημα ή έχω γενικότερο με τον αισθητήτα proximity? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Όχι δεν βρήκα λύση. Όταν έρχεται εμαιλ με το aquamail δουλεύει στις κλήσεις και SMS όχι. Το gravity box έχει ρύθμιση για το led;; Τελικά βρήκα τι έφταιγε και δεν δούλευε το notification led. Είχα ενεργοποιήσει από τη διαχείριση ενεργείας τη λειτουργία stamina. Την απενεργοποίησα και τώρα το led δουλεύει κανονικά σε μωβ χρώμα. Βρήκα και στο xposed ένα module (xperia stamina led) που αναβει με τον εξής τρόπο: κοκκινο->2'' παυση-> πρασινο-μπλε :happy: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το πρόβλημα με τον αισθητήρα proximity διορθώθηκε καθώς κατά την συναρμολόγηση του κινητού μετά απο την αλλαγή πλακέτας είχε παραπέσει ένα λαστιχάκι που μπαίνει ώς κάλυμα γύρω από τον αισθητήρα. Με το που το έβαλα στην θέση του ( έπρεπε να διαλυθει όλο το κινητό ξανά) και τέσταρο τον αισθητήρα δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ρε τι τηλεφωνάρα εχουμε.... Και εχω και την απλη εκδοση με τον παλιο επεξεργαστη (G3S και οχι G3T) https://www.youtube.com/watch?v=olZVerhIlGE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πύραυλο το έχεις κάνει :up: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ρε τι τηλεφωνάρα εχουμε.... Και εχω και την απλη εκδοση με τον παλιο επεξεργαστη (G3S και οχι G3T) https://www.youtube.com/watch?v=olZVerhIlGE θελω να μου πεις ποια rom φορας? και να μου πις τι να κανω με το gps δεν βρισκει με τιποτα δορυφορους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημερα. Δωσε λινκ για τη ρομ. Παει σφαιρα το εργαλειο πραγματικα. Εχει ελληνικα αυτη η ρομ ? (οχι οτι ειναι απαραιτητο αλλα λεμε τωρα).... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Η τελευταια των Ισπανων ειναι παιδια: http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G3QC Ελληνικα δεν εχει, δυστυχως για τους φιλους που τα θελουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Η τελευταια των Ισπανων ειναι παιδια: http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G3QC Ελληνικα δεν εχει, δυστυχως για τους φιλους που τα θελουν. αυτην εχω και εγω, βοηθα με λιγο με το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημερα. Δωσε λινκ για τη ρομ. Παει σφαιρα το εργαλειο πραγματικα. Εχει ελληνικα αυτη η ρομ ? (οχι οτι ειναι απαραιτητο αλλα λεμε τωρα).... Η τελευταια των Ισπανων ειναι παιδια: http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G3QC Ελληνικα δεν εχει, δυστυχως για τους φιλους που τα θελουν. ...έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, ότι roms όπως από jiayu.es, μπορούν να πάρουν πλήρως ελληνικά μέσω των πακέτων ενημέρωσης από nikan (http://nikanweb.tk/news_section_entry_view_37.html) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 ...έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, ότι roms όπως από jiayu.es, μπορούν να πάρουν πλήρως ελληνικά μέσω των πακέτων ενημέρωσης από nikan (http://nikanweb.tk/news_section_entry_view_37.html) Thanks for the tip!!!:):):) Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλημερα. Εβαλα τη ρομ (την τελευταια των Ισπανων) χθες το βραδυ, μαζι με τα ελληνικά μέσω των πακέτων ενημέρωσης από nikan, και πραγματικα το κινητο παει σφαιρα. Το μονο προβλημα ειναι οτι αργει λιγο στην εκκινηση και αντι να μου βγαζει το εικονιδιο με το ANDROID που φαινεται στο βιντεο βγαζει αυτο με τους αντιπεριστρεφομενους κυκλους της JIAYUκαι μετα απο λιγο ξεκιναει. Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Καλημερα. Εβαλα τη ρομ (την τελευταια των Ισπανων) χθες το βραδυ, μαζι με τα ελληνικά μέσω των πακέτων ενημέρωσης από nikan, και πραγματικα το κινητο παει σφαιρα. Το μονο προβλημα ειναι οτι αργει λιγο στην εκκινηση και αντι να μου βγαζει το εικονιδιο με το ANDROID που φαινεται στο βιντεο βγαζει αυτο με τους αντιπεριστρεφομενους κυκλους της JIAYUκαι μετα απο λιγο ξεκιναει. Καμια ιδεα κανεις? ...προφανώς έχει αλλαχθεί το boot animation (μπορείς να βάλεις και εσύ όποιο θες συμβατό). Δε γνωρίζω αν είναι και σε ρύθμιση fastboot. Φαντάζομαι ο nikchris θα μπορούσε να μας διαφωτίσει και για τα δύο. Edited June 12, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ναι μπορείς να το αλλάξεις από την εφαρμογή jiayu Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 αυτην εχω και εγω, βοηθα με λιγο με το gps Δεν το πολυχρησιμοποιω το gps, παρα μονο σε μεγαλους περιπατους που κανω (6-7-8 χλμ) Εκει μου δουλευει καλα χωρις προβλημα. Βαλε το fastergps απο το play και δηλωσε Ελλαδα. ...έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, ότι roms όπως από jiayu.es, μπορούν να πάρουν πλήρως ελληνικά μέσω των πακέτων ενημέρωσης από nikan (http://nikanweb.tk/news_section_entry_view_37.html) Δεν εχω ασχοληθει, μιας και δεν θελω Ελληνικα ουτως η αλλως. Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Καλημερα. Εβαλα τη ρομ (την τελευταια των Ισπανων) χθες το βραδυ, μαζι με τα ελληνικά μέσω των πακέτων ενημέρωσης από nikan, και πραγματικα το κινητο παει σφαιρα. Το μονο προβλημα ειναι οτι αργει λιγο στην εκκινηση και αντι να μου βγαζει το εικονιδιο με το ANDROID που φαινεται στο βιντεο βγαζει αυτο με τους αντιπεριστρεφομενους κυκλους της JIAYUκαι μετα απο λιγο ξεκιναει. Καμια ιδεα κανεις? Καθε ποτε κανεις boot; Νομιζω δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις σε αυτην την ρομ. Εχω ακουσει ομως προβληματα με το fast boot. Αστο ετσι, ας αργει λιγο στο reboot, καλυτερα ειναι. ...προφανώς έχει αλλαχθεί το boot animation (μπορείς να βάλεις και εσύ όποιο θες συμβατό). Δε γνωρίζω αν είναι και σε ρύθμιση fastboot. Φαντάζομαι ο nikchris θα μπορούσε να μας διαφωτίσει και για τα δύο. Εγω το εχω αλλαξει απο το ROM Toolbox Pro. Αν θελει καποιος να το σβησει, θελει ρουτ. Eιναι το bootanimation.zip που βρισκεται στο /system/media Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 [ATTACH]46100[/ATTACH] όσοι έχετε την ρομ των Ισπανών πόσο τις % είναι το σύστημα Android; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) [ATTACH]46100[/ATTACH] όσοι έχετε την ρομ των Ισπανών πόσο τις % είναι το σύστημα Android; Και σε μενα ειναι στο 72%. Απο το πρωι ομως (9 πμ) με 4-5 συντομα τηλεφωνα και λιγο wifi εχει πεσει απο το 100 στο 92%, και ειναι και 12 μηνων η μπαταρια. Οσο αναφορα το boot animation το αλλαξα με το root browser και ειναι ολα ΟΚ. Edited June 13, 2014 by mihelone Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μετα απο μια πτωση (οχι η πρωτη) μου κανει θεματα στη οθονη. οχι πατηματα αλλα γραμμες και τετοια. υπαρχει τροπος επαναφορας η πρεπει να ψαξω για αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μετα απο μια πτωση (οχι η πρωτη) μου κανει θεματα στη οθονη. οχι πατηματα αλλα γραμμες και τετοια. υπαρχει τροπος επαναφορας η πρεπει να ψαξω για αλλο; Μάλλον πας γι αλλαγή όθόνης lcd (εσωτερικά) όχι το εξωτερικό γυαλί, εαν θυμάμαι καλά κοστίζει 38$. Εαν λιγο πιάνει το χέρι σου και δεν κάνεις καμμιά απροσεξία όπως εγώ (στο τέλος το έκαν να δουλέψει το κινητό) θα την αντικαταστήσεις σε μισή ώρα την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μάλλον πας γι αλλαγή όθόνης lcd (εσωτερικά) όχι το εξωτερικό γυαλί, εαν θυμάμαι καλά κοστίζει 38$. Εαν λιγο πιάνει το χέρι σου και δεν κάνεις καμμιά απροσεξία όπως εγώ (στο τέλος το έκαν να δουλέψει το κινητό) θα την αντικαταστήσεις σε μισή ώρα την οθόνη. Υπάρχει κάποιο βίντεο πως γίνεται η αλλαγή; οθόνη πιστεύω θα βρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Υπάρχει κάποιο βίντεο πως γίνεται η αλλαγή; οθόνη πιστεύω θα βρώ Αυτό το βίντεο ακολούθησα εγώ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts