minotavros Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Για μένα ναι. Απο χθες που τη δουλεύω είναι σουπερ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το τηλέφωνο υποστηρίζει otg γιατί του έβαλα ένα στικακι και δεν έκανε τπτ. Έχω miui μήπως αυτό φταίει ? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το recovery mode σε αγγλικα? Έχω βάλει recovery απο jiayu.es αλλά μπαίνοντας τα βγάζει κινέζικα. edit: τελικά τα καταφερα. Ενω ειχα κατεβάσει το zip δεν ειχα πάει να πατήσω install rececovery. Η εφαρμογή τα σπάει πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια. Δεν ξέρω με αλλο τηλέφωνο αν τα κατάφερνα Edited December 18, 2013 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το τηλέφωνο υποστηρίζει otg γιατί του έβαλα ένα στικακι και δεν έκανε τπτ. Έχω miui μήπως αυτό φταίει ?δεν υποστηρίζει otg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 δεν υποστηρίζει otg Μου κάνει εντύπωση το zte967s να έχει και αυτό όχι που έχει πιο καινούργιο επεξεργαστή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 παιδιά sos μάλλον κατέστρεψα το κινητό, πήγα να βάλω την τελευταία ρομ από το jiayu es και κόλλησε στην εκκίνηση μετά πήγα να βάλω μία άλλη ρομ που είχα κατεβάσει από το jiayu es πάλι από recovery και κόλλησε τελείως ούτε με sp flash δεν μπορώ πλέον μου βγάζει brom error s_da_soc_check_fai (3013) έχει κανείς κάποια ιδέα? το s/n της συσκευής είναι jyg3t1330073134 οπότε πρέπει να έχω το g3t. κολλούσε συχνά και μου έβγαζε στους επεξεργαστές ταχύτητα 1.2. Στο sp flash μόνο με μπαταρία μου το διαβάζει. Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 παιδιά sos μάλλον κατέστρεψα το κινητό, πήγα να βάλω την τελευταία ρομ από το jiayu es και κόλλησε στην εκκίνηση μετά πήγα να βάλω μία άλλη ρομ που είχα κατεβάσει από το jiayu es πάλι από recovery και κόλλησε τελείως ούτε με sp flash δεν μπορώ πλέον μου βγάζει brom error s_da_soc_check_fai (3013) έχει κανείς κάποια ιδέα? το s/n της συσκευής είναι jyg3t1330073134 οπότε πρέπει να έχω το g3t. κολλούσε συχνά και μου έβγαζε στους επεξεργαστές ταχύτητα 1.2. Στο sp flash μόνο με μπαταρία μου το διαβάζει. Τι εννοεις μονο με μπαταρια στο διαβαζει; https://disk.yandex.com/public/?hash=76vSb4u6q%2F0YIqUi%2FMFf9Z%2F9AwBppRhq12gq9F6Ehao%3D%3A%2F04.09.2013%2F Κατεβασε απο εκει την ρομ και περνα την με sp flashtool. Drivers εχεις; Την διαδικασια την ξερεις; YΓ Δοκιμασε αλλη εκδοση flash tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 τλκ οκ όλα καλά έπρεπε να μου φάει όλο το βράδυ, ήθελε πιο καινουριο sp flash tool και έγινε, τλκ ποια ρομ να βάλω από es? g3qct ή g3qc? Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 τλκ οκ όλα καλά έπρεπε να μου φάει όλο το βράδυ, ήθελε πιο καινουριο sp flash tool και έγινε, τλκ ποια ρομ να βάλω από es? g3qct ή g3qc? Εξαρταται ποια εκδοση εχεις. Αν βγαζεις ~13.000 στο antutu, βαλε την Q3C, αν βγαζεις 15-16.000 βαλε την Q3CT.. Αν και εγω σου προτεινω την μαμισια απο το λινκ που σου εστειλα πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 έχεις απόλυτο δίκιο έβαλα es q3c και μου έχει κολλήσει σε μια λευκή οθόνη με ένα μπιλάκι πάνω κάτω οπότε με σπ φλασ θα βάλω την μανίσια, έχει και ελληνικά?? Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 έχεις απόλυτο δίκιο έβαλα es q3c και μου έχει κολλήσει σε μια λευκή οθόνη με ένα μπιλάκι πάνω κάτω οπότε με σπ φλασ θα βάλω την μανίσια, έχει και ελληνικά?? Οχι! Ελληνικα εχει ομως η AOSP Mini απο το needrom, αν και δεν μου αρεσε οταν την δοκιμασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 έχει κάποια κολλήματα το κινητό κυρίως όταν μπαίνω με wifi με την μανίσια για αυτό δοκίμασα να βάλω άλλες ρομ, Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 έχει κάποια κολλήματα το κινητό κυρίως όταν μπαίνω με wifi με την μανίσια για αυτό δοκίμασα να βάλω άλλες ρομ, Αυτη που σου εδωσα ειναι η τελευταια, που εδω δουλευει χωρις κανενα σφαλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Εγώ έβαλα την παρακάτω που ειναι για το 1,5ghz και δεν ειχα κανένα προβλημα.Το δικό μου ειναι 1.5ghz. Την εβαλα μέσω εφαρμογής (jiayu.es) αν και δεν ειχα περάσει τη recovery ούτε ειχα κάνει back up την προηγούμενη ήμουν τυχερός που δούλεψε. Τη λευκή οθόνη με το μπαλακι να πηγαίνει δεξιά αριστερα τη βγάζει φυσιολογικά πριν την εκίνηση. Αν το κανεις μέσο εφαρμογής επειδή διαβαζει το τηλέφωνο βγάζει αυτοματα ποια ειναι συμβατή με το τηλέφωνο αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος Edited December 19, 2013 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 το antutu moy bg;aei 6589t αλλά χρονισμένο στα 1.2, τλκ καλή ήταν και η αρχική με τα ελληνικά ουφ, θα δοκιμάσω και την asop mini να δω τι παίζει. πόση ώρα θα έπρεπε να περιμένω την αρχική με το μπαλάκι? το σταμάτησα στο 10λεπτο είδα το κινητό να θερμαίνεται Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Οχι 10 10λεπτο δε θυμαμαι να ήταν την πρώτη φορά μαλλον σου κολλησε Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 τλκ οκ όλα καλά έπρεπε να μου φάει όλο το βράδυ, ήθελε πιο καινουριο sp flash tool και έγινε, τλκ ποια ρομ να βάλω από es? g3qct ή g3qc? σελιδα 86 ποστ 1280. ειναι η δικη μου ρομ με ελληνικα . τη δουλευω 3 μηνες χωρις κανενα προβλημα. και τη βαζεις απλα απο το ρεκοβερυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΜ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩ BACKUP-RESTORE • Κατεβάζουμε το mobileuncle tools από το play store • Εγκαθιστούμε αν δε το έχουμε ήδη το cwrecovery • Εγκατάσταση recovery το αρχείο για το recovery υπαρχει στο jiayu.es η εναλακτικά από εδώ http://www.4shared.com/file/0KXgZ4Ls/g4recovery_cwm_6028_eng.html και το αποθηκεύουμε στη κάρτα. Ανοίγουμε το mobileuncle tools και πάμε recovery update και επιλέγουμε το 1ο στη λίστα recovery file in sccard και κάνουμε εγκατάσταση. Από το mobileuncle tools παλι πάμε into recovery mode για να κάνει επανεκκίνηση το κινητό σε recovery mode. • Εκεί πάμε εκεί που λέει backup-restore χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα της έντασης και επιλογή με το power και κάνουμε καλού κακού ένα backup του υπάρχοντος συστήματος. • Επανερχόμαστε σε κανονική λειτουργία • Κατεβάζουμε τη ρομ με τα ελληνικά από εδώ http://www.4shared.com/rar/lc1Z9xbf/2013-09-21092252.html και κανουμε αποσυμπίεση. • Τη αποθηκεύουμε στη ίδια θέση στη κάρτα που υπάρχει και το backup που πήραμε πιο πρίν. Cd/clockwordmod/backup • Μπαίνουμε πάλι σε recovery mode -backup and restore-advanced restore-επιλεγουμε το αρχείο που μόλις γράψαμε -επιλογη system • Επαναφορά και είμαστε έτοιμοι με τα ελληνικά εγκατεστημένα στο κινητό μας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ JIAYU G3S ΜΕ 1.5 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ TO KANETE ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Αυτο το βήμα με την αποσυμπίεση το κανουμε μέσω pc ή απο το τηλεφωνο? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Αυτο το βήμα με την αποσυμπίεση το κανουμε μέσω pc ή απο το τηλεφωνο? στο πισι κανουμε αποσυμπιεση και το αποσυμπιεσμενο αρχειο το μεταφερουμε στη καρτα μνημης του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Σε ευχαριστώ! Απο το παραπάνω λινκ ( http://www.4shared.com/rar/lc1Z9xbf/2013-09-21092252.html ) ποιο ακριβώς ειναι το αρχείο με τη ρομ, απο δεξιά το πρώτο? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Σε ευχαριστώ! Απο το παραπάνω λινκ ( http://www.4shared.com/rar/lc1Z9xbf/2013-09-21092252.html ) ποιο ακριβώς ειναι το αρχείο με τη ρομ, απο δεξιά το πρώτο? 2013-09-21.09.22.52.rar το γραφει με μεγαλα γραμματα :):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Την εχω πατήσει πολλές φορές με download αρχειων γι'αυτο σε επριξα λίγο. Οκ να σαι καλα:) Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Για δωστε κανα λινκ ρε παιδες απο κανα screen protector. Ειχα παρει καποια απο ebay, αλλα ειναι λιγο μικροτερα απο την οθονη και δε με βολευουν. Αφηνουν ενα κενα 1-2mm στα πλαγια που ειναι αισθητο στην αφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazagr4 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Για δωστε κανα λινκ ρε παιδες απο κανα screen protector. Ειχα παρει καποια απο ebay, αλλα ειναι λιγο μικροτερα απο την οθονη και δε με βολευουν. Αφηνουν ενα κενα 1-2mm στα πλαγια που ειναι αισθητο στην αφη. Βρήκα από έναν πακιστανό μία δερμάτινη θήκη πολύ καλή με 5 ευρώ, από βλακεία δεν αγόρασα και για μένα αλλά μόνο για την κοπέλα μου αν και είμαι καλυμένος για τώρα με την δώρο θήκη από to2c θα πάρω μία. Είναι κρίμα να βάλουμε σε τόσο ωραία οθόνη προστατευτικό Παράθεση Laza Lee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Βρήκα από έναν πακιστανό μία δερμάτινη θήκη πολύ καλή με 5 ευρώ, από βλακεία δεν αγόρασα και για μένα αλλά μόνο για την κοπέλα μου αν και είμαι καλυμένος για τώρα με την δώρο θήκη από to2c θα πάρω μία. Είναι κρίμα να βάλουμε σε τόσο ωραία οθόνη προστατευτικό Σιγα το gorilla glass 2, δεν το εμπιστευομαι, γραμμωνει πανευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts