guideman Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Ελεος !!! και λεω κατι μου θυμίζει αυτη η μυρωδιά :lol: αντε μετα να το πουλήσεις αυτο το κινητο :wacko::) Γεια σου ρε Γιωργη με τις ιδεες σου :respect: Σιγα βρε Τζωρτζ, πως κανεις ετσι, μια απλη στρατιωτικη καλτσουλα ειναι απο τις αρβιλες στο στρατο..:lol: Βαλε καλυτερα καποιο εξειδικευμενο προγραμμα πλοηγησης εαν το χρησιμοποιεις σοβαρα γι αυτη τη δουλεια, μπορει να ειναι θεμα των maps αυτο με την οθονη. ;) Ειναι γεγονος πως δεν θα το χρησιμοποιω ιδιαιτερα σαν αυτο καθ εαυτο GPS αλλα σε καποια στιγμη θα βαλω καποιο.. Το επομενο σταδιο ποιο ειναι ρε παιδια; Εχω παραγγειλει απο 20 και ακομα δεν εχει φυγει απο Κινα; Στις 24/06 εχει φυγει απο Κινα το G3s σου λεει.. Εδω το λεει καθαρα http://track-chinapost.com/startairmail.php Edited June 27, 2013 by guideman συνεχόμενα posts Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 http://www.minideal.net/jiayu-g3s-silver-mtk6589-quad-core-android-4-2-smart-phone.html Out of stock... Και στη παραγγελια μου λεει ακομα Processing... Φυσικα οταν το παραγγειλα ηταν in stock και ρωτησα και την κινεζουλα στο chat. Τους περιμενα λιγακι πιο σοβαρους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) με γεια σου!! μπορώ να φορτίσω με 2Α αφού έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία? 2750mA είναι αν δεν κάνω λάθος ...δεν υφίσταται θέμα με τις σύγχρονες συσκευές όπως τα smartphones. Ο χρόνος φόρτισης θα είναι μειωμένος και αισθητά. Γενικά πάντως προτείνεται να μην αποφορτίζουμε τις συσκευές πλήρως πριν φορτιστούν, αλλά να ακολουθούμε κύκλους φόρτισης που δεν εκκινούν κάτω από το 50%, με τα ποσοστά μικρότερης αποφόρτισης να ευνοούν τη μεγιστοποίηση των κύκλων. Να ρωτησω και τους ειδημονες, υπαρχει καποια ρυθμιση του GPS ωστε να μην σβηνει η οθονη κατα την λειτουργια του? Διαπιστωσα πως οταν σβηνει η οθονη, απενεργοποιειται και το GPS, γιατι οταν παταω το power για να ξανααναψει η οθονη, βλεπω οτι το GPS κανει εκ νεου ανιχνευση (η τελεία αναβοσβηνει για λιγο). Ριξτε φως οι γνωστες. ...αρκετές εφαρμογές GPS έχουν συγκεκριμένη ρύθμιση ή παραμένουν ανοιχτές αυτόματα εφόσον πλοηγείσαι (navigation) και δεν κοιτάς απλά χάρτες π.χ. (Google Maps). Edited June 27, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αρα το φορτιζω με 2Α σωστα? Υπαρχει επιλογη για την λειτουργεια του φλας οταν τραβαει βιντεο η εγω δεν την βλεπω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αρα το φορτιζω με 2Α σωστα? ...αν το επιθυμείς ναι. (εννοείται προσοχή να είναι το output 5V) Υπαρχει επιλογη για την λειτουργεια του φλας οταν τραβαει βιντεο η εγω δεν την βλεπω?? ...δεν έχει εικονίδιο σαν κεραυνό επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Oχι δεν βλεπω κατι Με το που πατας στο βιντεο αρχιζει κ τραβαει -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 28, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Στις 24/06 εχει φυγει απο Κινα το G3s σου λεει.. Εδω το λεει καθαρα http://track-chinapost.com/startairmail.php Mε το ιδιο tracking number θα το ψαξω απο ΕΛΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) http://www.minideal.net/jiayu-g3s-silver-mtk6589-quad-core-android-4-2-smart-phone.html Out of stock... Και στη παραγγελια μου λεει ακομα Processing... Φυσικα οταν το παραγγειλα ηταν in stock και ρωτησα και την κινεζουλα στο chat. Τους περιμενα λιγακι πιο σοβαρους... Γιωργο και σε μενα ετσι εγινε, το παραγγειλα (πληρωσα δηλαδη), ακριβως μετα βγηκε out of stock και την επομενη μερa μου εδωσαν tracking number. ...αρκετές εφαρμογές GPS έχουν συγκεκριμένη ρύθμιση ή παραμένουν ανοιχτές αυτόματα εφόσον πλοηγείσαι (navigation) και δεν κοιτάς απλά χάρτες π.χ. (Google Maps). Εφ οσον λοιπον εγω κινιομουν με το αυτοκινητο και η οθονη απενεργοποιειτο (μαζι και το GPS), αρα οι Google maps δεν εχουν τετοια επιλογη, σωστα? Mε το ιδιο tracking number θα το ψαξω απο ΕΛΤΑ? Ναι, αυτο δεν αλλαζει. Edited June 28, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Παιδια να ρωτησω εσας που το εχετε παρει αλλα υποθετω και οι εχοντες το διπυρηνο θα μπορουν να μου απαντησουν 1) Δεν υπαρχει δυνατοτητα να εγκαταστησω δικους μου ηχους για τα εισερχομενα sms, mms, κλπ ? Δεν βρισκω καποια επιλογη καπου, μονον βρισκω τα ηδη εγκατεστημενα. 2) Πατωντας το εικονιδιο messaging, settings, text message, εχει μια επιλογη request delivery report. Αν και την εχω τσεκαρει, οταν στελνω sms, δεν παιρνω αναφορα παραδοσης. Καμμια γνωμη? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Γιωργη, κανε εδω ενα post με copy-paste την απαντηση που σου εστειλα στα μηνύματα (γιατι το έσβησα, ο βλακας και δεν εχω ορεξη να το ξαναγραφω) για να διαβασει και καποιος αλλος που ισως εχει την ιδια ερωτηση Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Παιδιά θα το αγοράσω και εγώ τελικά... Μόνο δε ξέρω να ζητήσω να είναι root ή όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Εγω δεν ζητησα αλλα με root ηρθε! :lol::lol: (minideal μαλλον χρειαζεται για να περασουν ελληνικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Εγω πριν το παραγγειλω, μιλησα με το chat και ειπα "Ελληνικα βαζετε?" "-Ναι αμε, γραψτε το στο καταλληλο πεδιο." "-root κανετε?" "-οχι" :lol::lol: Πλακα θα εχει να ερθει με root :lol::lol: Παντως παρολο που εξαντληθηκε το ασημί, το εστειλαν και μαλιστα ηδη το tracking λειτουργει στο πρωταρχικο του σταδιο! Σωστοι. Παιδιά θα το αγοράσω και εγώ τελικά... Μόνο δε ξέρω να ζητήσω να είναι root ή όχι... Εαν δε το βιαζεσαι και σου αρεσει το ασημι, υπαρχει κωδικος 23mini που το παει στα 189,85$. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Μπα κλασικούρα είμαι οπότε θα μείνω στο μαύρο... lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Τοτε βαλε κωδικο 24mini για να παει στα 187$ :) Παιδια αυτο το ειδατε? http://www.minideal.net/jiayu-g3s-mtk6589-quad-core-android-4-1-3g-smart-phone-with-4-5-qhd-capacitive-touch-screen.html Root Need +$5.00 :lol::lol::lol: Edited June 29, 2013 by GeorgeManim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 μπορεί κάποιος κάτοχος να δει πως βάζουμε φλας στο βίντεο? Δεν μπορώ να το βρω Στο G2S υπήρχε επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosc Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Τοτε βαλε κωδικο 24mini για να παει στα 187$ :) Ευχαριστώ ρε!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 "-Ναι αμε, γραψτε το στο καταλληλο πεδιο." Αυτο το "αμε" το ειπαν στα Αγγλικα? Αυτοι δεν ξερουν την τυφλα τους..:lol: Παιδια το δικο μου ειναι ρουταρισμενο? Εχει ενα εικονιδιο SuperSU στο μενου, τι ειναι αυτο, Superuser? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Εφ οσον λοιπον εγω κινιομουν με το αυτοκινητο και η οθονη απενεργοποιειτο (μαζι και το GPS), αρα οι Google maps δεν εχουν τετοια επιλογη, σωστα? Ναι, αυτο δεν αλλαζει. ...δε φαίνεται να έχει αλλά π.χ. στο Sygic η οθόνη δεν απενεργοποιείται μπορεί κάποιος κάτοχος να δει πως βάζουμε φλας στο βίντεο? Δεν μπορώ να το βρω Στο G2S υπήρχε επιλογή ...νομίζω με τη stock εφαρμογή δε γίνεται. Χρειάζεσαι κάποια άλλη εφαρμογή που το υποστηρίζει (π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moblynx.camerajbplus&hl=el) ή έμμεσα μέσω εφαρμογής LED Flashlight. Παιδια το δικο μου ειναι ρουταρισμενο? Εχει ενα εικονιδιο SuperSU στο μενου, τι ειναι αυτο, Superuser? ...για να το έχει έτσι φαίνεται αλλά έλεγξέ το μέσω κάποιας εφαρμογής για σιγουριά (Root Checker ή ανάλογο) Edited June 29, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 στην στοκ του G2S γινόταν κανονικά κατέβασα την ICS camera και δουλεύει...αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει, ή τουλάχιστον δεν το έχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 To site των ΕΛΤΑ ειναι down απο χτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Αυτο το "αμε" το ειπαν στα Αγγλικα? Αυτοι δεν ξερουν την τυφλα τους..:lol: Παιδια το δικο μου ειναι ρουταρισμενο? Εχει ενα εικονιδιο SuperSU στο μενου, τι ειναι αυτο, Superuser? Χαχα απ ο,τι καταλαβες εκανα πολυ ελευθερη μεταφραση :p Ναι ειναι μια εκδοση superuser, πρεπει να εισαι root λογικα κι εσυ! :D To site των ΕΛΤΑ ειναι down απο χτες? Ναι την τυχη του... Σαββατοκυριακο βλεπεις. Κατα τη δευτερα θα το σηκωσουν παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ναι την τυχη του... Σαββατοκυριακο βλεπεις. Κατα τη δευτερα θα το σηκωσουν παλι... Αααα, το κλεινουν τα Σ/Κ; lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Αααα, το κλεινουν τα Σ/Κ; lol Οχι, αλλα αμα πεσει ποιος παει να το σηκωσει... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εχεις ενα δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts