slash7 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Μπορείς και να το επιστρέψεις. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Γι αυτο το εγραψα εδω για να δω μηπως υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα η να μου πειτε αν ειναι χαρακτηριστικο του κινητου.Οταν λες προβλημα εννοεις στον επεξεργαστη?Υπαρχει τετοια περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 αν διαβασεις στο φορουμ θα δεις οτι ολοι λενε πως το One παει σφαίρα. για αρχή δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σου και αν συνεχίσει έχει θέμα η συσκευή και το γυρνάς πισω για εγγυηση. τι προβλημα ειναι δε μπορώ να ξέρω Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Και γω διαβαζα παντου οτι ειναι σφαιρα αλλωστε γι αυτο και το αγορασα.Οσον αφορα την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το εκανα σημερα.Δεν νομιζω πως εκανε καμμια διαφορα δυστυχως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 κρίμα φίλε μου αλλά μάλλον έτυχες σε ελαττωματική συσκευή. από που το αγόρασες το κινητό; πόσο καιρό το έχεις; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Το αγορασα απο ενα ιντερνετικο μαγαζι μεσω του σκρουτζ.Δεν ξερω αν κανει να πω το ονομα.Αν θελετε σας το λεω.Το εχω ενα μηνα το τηλεφωνο και το πηρα 550 ευρω.Απλα το θεμα ειναι οτι ειμαι Βεροια και το μαγαζι Αθηνα.Αν ηταν στην πολη μου θα το ειχα παει ηδη πισω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 γιατί να μην κάνει να πεις το ονομα δε τρέχει τιποτα. εξάλλου και το μαγαζί δε φταίει αν εχεις ελαττωματική συσκευή. μπορεί να έτυχε. το προβλημα που εχεις το αντιμετωπίζεις απο την αρχή και αν ναι γιατί δε το έστειλες πίσω απο την αρχή που σε καλυπτε και το doa. τώρα αναγκαστηκα σε καλυπτει η εγγυηση και το μαγαζί που το πήρες δε μπορει να κανει κάτι. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Το πηρα απο tokinito.gr .Tο προβλημα εχει λιγες μερες που το παρατηρησα.Δεν ξερω αν υπηρχε απο την αρχη αλλα εμενα στην αντιληψη μου επεσε την τελευταια εβδομαδα οταν ενας φιλος με galaxy s2 μου λεει μπες λιγο σ αυτο το site και πατησαμε ταυτοχρονα τυχαια και αυτος αρχισε να μιλαει για το περιεχομενο του συγκεκριμενου site ενω εμενα ακομα φορτωνε!!Σημερα εσκεμενα εβαλα διπλα μου ενα one x και βρηκα ενα 13λεπτο βιντεο hd στο you tube.Τα ξεκινησα μαζι.Μετα απο λιγο το δικο μου κολλησε και εβγαλε τον γνωστο κυκλο του φορτωματος ενω εκεινο επαιζε κανονικα!Υπαρχει κανενας τροπος να δω την δυναμη του επεξεργαστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 μπορει να κατεβάσεις την εφαρμογή antutu απο το play και να την τρέξεις; ολα αυτα που αναφέρεις τα κινητά ηταν συνδεμένα σε wifi δικτυο η 3g? επισης οτι αναφερεις εχει σχεση με ταχυτητα δικτυου και οχι του κινητου. στη κυλιση πως σου φαινεται το τηλεφωνο οταν πλοηγεισαι μεσα στο μενου οταν ανοιγεις εφαρμογες; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Mεσα στο μενου και στις εφαρμογες κανενα προβλημα.Τα κινητα στην ''κοντρα''στο βιντεο hd ηταν συνδεδεμενα στο ιδιο δικτυο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 ποιον brower χρησιμοποιεις; έχεις ενεργοποιημένο τον flash player? δοκιμασες να τρέξεις το antutu benchmark? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Mε το google μπαινω την υδρογειο που εχει στην αρχικη σελιδα.Το flash player δεν το εχω ανοιξει ποτε.τωρα το κατεβασα το antutu και το τρεχω.Τι πρεπει να δειξει για να ναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 23000 πανω κατω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 23900........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Το αγορασα απο ενα ιντερνετικο μαγαζι μεσω του σκρουτζ.Δεν ξερω αν κανει να πω το ονομα.Αν θελετε σας το λεω.Το εχω ενα μηνα το τηλεφωνο και το πηρα 550 ευρω.Απλα το θεμα ειναι οτι ειμαι Βεροια και το μαγαζι Αθηνα.Αν ηταν στην πολη μου θα το ειχα παει ηδη πισω!! Τους παίρνεις τηλέφωνο και τους λες το πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις και με το service στην Ελλάδα και τους λες επίσης το πρόβλημα. Έκανες αναβάθμιση σε 4.2.2 ? Όχι ότι πριν είχε πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 23900........ φιλε μου δεν νομιζω να εχεις θεμα. δε ξερω τι μπορει να συνεβει αν ειχες καποια ρυθμιση η καποιο προσθετο ανοιχτο αλλα το κινητο σου κομπλε το βρισκω. για να σου φυγει η απορια βαλε ξεχωριστα τα 2 κινητα να φορτωσουν την ιδια σελιδα και οχι μαζι δε ξερω τι αλλο να προτεινω... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Ναι η αναβαθμιση εγινε κανονικα!Τελος παντων αφου λες οτι η μετρηση βγηκε καλη ισως να ηταν καποιο αλλο το προβλημα.Θα το δω....Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για την βοηθεια και πιο πολυ εσενα φιλε gsir που ασχοληθηκες με το προβλημα μου,να σαι παντα καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) Ναι η αναβαθμιση εγινε κανονικα!Τελος παντων αφου λες οτι η μετρηση βγηκε καλη ισως να ηταν καποιο αλλο το προβλημα.Θα το δω....Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για την βοηθεια και πιο πολυ εσενα φιλε gsir που ασχοληθηκες με το προβλημα μου,να σαι παντα καλα!!! Το Σάββατο θα είμαι Βέροια....αν θες πίνουμε καφεδάκι και βλέπουμε σε σύγκριση με το δικό μου One τι δε πάει καλά. http://www.veriorama.com/info_details.php?id=2149 Εκεί πηγαίνω,έχει και wi-fi. Edited August 19, 2013 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Δυστυχως Παρασκευη φευγω για λιγες μερες.Απο Σεπτεβριο πολυ ευχαριστως να πιουμε καφε και να τα πουμε φιλε imperia.Ευχαριστω πολυ παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Δυστυχως Παρασκευη φευγω για λιγες μερες.Απο Σεπτεβριο πολυ ευχαριστως να πιουμε καφε και να τα πουμε φιλε imperia.Ευχαριστω πολυ παντως... Ok από Σεπτέβριο.....στείλε PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Εγώ παιδιά έχω δύο παράπονα: 1) Υπάρχει διαρροή φωτός στην οθόνη κάτω δεξιά 2) Η θήκη της HTC γρατζουνάει τις γωνίες του κινητού στο πίσω μέρος και χάνεται σιγά σιγά το χρώμα του (στις γωνίες πίσω πάντα) :cry: Χωρίς τη θήκη θα ήταν πολύ χειρότερα. :p Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποχαιρετιστώ για ένα μήνα για να πάει στο σέρβις να το φτιάξουν, και φυσικά δεν επιχειρώ να το ανοίξω μόνος. Όσοι έχετε πρόβλημα με την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό δοκιμάστε να ρυθμίσετε το ISO. Σε εμένα και σε άλλους φταίει που είναι στο αυτόματο. Στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε η κάμερα. Ελπίζω η HTC να βγάλει το HTC Two χωρίς κατασκευαστικά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isaakexc Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Μια άλλη απορία μου είναι το NFC που είναι μόνιμα αναμμένο στο πάνω μέρος της οθόνης είναι κάτι σαν το bluetooth;;Πρέπει να είναι μονίμως αναμμένο;; Εγω έχω την θήκη της incipio την carbon.Έχει διπλή προστασία,μαλακό λάστιχο από μέσα και έξω πλαστικό-carbon περίβλημα.Πολυ όμορφη θήκη με πολύ καλή προστασία του κινητού --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 20, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Εγώ παιδιά έχω δύο παράπονα: 1) Υπάρχει διαρροή φωτός στην οθόνη κάτω δεξιά 2) Η θήκη της HTC γρατζουνάει τις γωνίες του κινητού στο πίσω μέρος και χάνεται σιγά σιγά το χρώμα του (στις γωνίες πίσω πάντα) :cry: Χωρίς τη θήκη θα ήταν πολύ χειρότερα. :p Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποχαιρετιστώ για ένα μήνα για να πάει στο σέρβις να το φτιάξουν, και φυσικά δεν επιχειρώ να το ανοίξω μόνος. Όσοι έχετε πρόβλημα με την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό δοκιμάστε να ρυθμίσετε το ISO. Σε εμένα και σε άλλους φταίει που είναι στο αυτόματο. Στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε η κάμερα. Ελπίζω η HTC να βγάλει το HTC Two χωρίς κατασκευαστικά προβλήματα. 1) έχει ξανααναφερθει από κάποιο παιδί και είναι όντως κατασκευαστικο και δε θα γίνει χειρότερα.. 2) η θήκη που έχεις έχουμε πει πολλές φορές ότι σημαδεύει το τηλεφωνο Επίσης σε ποια τιμή βάζεις το iso? Μια άλλη απορία μου είναι το NFC που είναι μόνιμα αναμμένο στο πάνω μέρος της οθόνης είναι κάτι σαν το bluetooth;;Πρέπει να είναι μονίμως αναμμένο;; αν δε το χρησιμοποιείς μπορείς να το απενεργοποιήσεις απο τις ρυθμίσεις..σου καταναλώνει τσάμπα μπαταρία... Edited August 20, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Εγώ παιδιά έχω δύο παράπονα: 1) Υπάρχει διαρροή φωτός στην οθόνη κάτω δεξιά 2) Η θήκη της HTC γρατζουνάει τις γωνίες του κινητού στο πίσω μέρος και χάνεται σιγά σιγά το χρώμα του (στις γωνίες πίσω πάντα) :cry: Χωρίς τη θήκη θα ήταν πολύ χειρότερα. :p Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποχαιρετιστώ για ένα μήνα για να πάει στο σέρβις να το φτιάξουν, και φυσικά δεν επιχειρώ να το ανοίξω μόνος. Όσοι έχετε πρόβλημα με την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό δοκιμάστε να ρυθμίσετε το ISO. Σε εμένα και σε άλλους φταίει που είναι στο αυτόματο. Στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε η κάμερα. Ελπίζω η HTC να βγάλει το HTC Two χωρίς κατασκευαστικά προβλήματα. Η διαρροή είναι από την οθόνη που δεν πατάει καλά στο κέντρο. Αν το κοιτάξεις δεξιά στο ύψος του κουμπιού μείωσης της έντασης θα δεις ότι η οθόνη είναι σνασηκωμένη. Τουλάχιστον έτσι ήταν σε μένα. Εμένα μου το άλλαξαν με άλλο. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 bous αυτος ηταν ο λογος που το πήγες τότε πίσω; τι έλεγε η εμπειρία σου με την arvato? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts