Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα....περασα μια 4.4 στην συσκευη χωρις εχω s-of και να εχω περασει τη τελευταια recovery.και τωρα το κινητο δεν μπαινει σε recovery και δεν το αναγνωριζει το pc για να περασω μια καινουρια απο καποιο toolkit:( διορθωνεται η να δοκιμασω....ν το παω στο servise;;;;;

• Απαντήσεις 960
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα....περασα μια 4.4 στην συσκευη χωρις εχω s-of και να εχω περασει τη τελευταια recovery.και τωρα το κινητο δεν μπαινει σε recovery και δεν το αναγνωριζει το pc για να περασω μια καινουρια απο καποιο toolkit:( διορθωνεται η να δοκιμασω....ν το παω στο servise;;;;;

Διορθώνεται.. Στείλε μου pm, να τα πούμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Γεια σας παιδια,αυτες τις μερες προσπαθω να περασω την google edition 4.4 στο htc one μου.(το κινητο βρισκετε στη 4.3 και εχει μια ρομ vodafone uk)

Εκανα unlock το bootloader.

προσπαθησα να κανω s off με Rumrunner S-OFF[4.3][HBOOT-1.55] αλλα καμια φορα δεν εγινε! την μια φορα π πηγε να γινει σταματησε στην οθονη του bootloader και μετα με εβγαλε failed.

γενικα ειχα βαλει το SDK TOOLS ΣΤΟ PC μου C:\sdk-tools τα αποια ηταν τα platrorm tools απο το sdk του ανδροιντ.

ειχα βαλει τα driver της συσκευης και ειχα απεγκαταστησει το htc sync . εβαλα την συσκευη μου usb debugging απο της ρυθμισεις για developers εκλεισα το fast boot και δεν ειχα καποια λοκ σκριιν. Τα εκανα ολα αυτα ετρεχα το αρχειο και συναιχεια μου εβγαζε failed.

δεν ξερω τι αλλο να κανω! μεχρι και το twrp εκανα ενα back up και μετα εκανα ροοτ αλλα επειδη δεν εβρισκα λυση ουτε με αυτο εκανα unroot και ξανα restore απο το back up.

Και επισης το κινητο μολις γραφω στο cmd adb devices μου βγαζει και καλα την ληστα με τις συσκευες αλλα δεν φαινεται πουθενα η συσκευη .

εχω βγαλει ολα τα drive και οτι ειχα περασει! για να ξανα κανω απο την αρχη την διαδικασια! μπορει καποιος να με βοηθήσει να μ εξηγήσει την διαδικασια .

τωρα το κινητο οταν μπαινω στο bootloader γραφει TAMPERED και απο κατω UNLOCKED ....m7_vl pvt ship s-on και εχει hboot1.55

Η ακόμα να βάλω την 4.4 νε πιο εύκολο τρόπο χωρίς να κάνω s off γίνετε ;;;

σας ευχαριστω πολυ!

Edited by kavroulis

Δοκίμασε με Linux, εγώ έτσι το έκανα με την πρώτη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

4.4 χωρίς s-off δε γίνεται. Θα πέσεις σε πέσεις σε απίστευτα bootloop. Χαμός έχει γίνει στο XDA

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

...

Και επισης το κινητο μολις γραφω στο cmd adb devices μου βγαζει και καλα την ληστα με τις συσκευες αλλα δεν φαινεται πουθενα η συσκευη .

...

Αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα, και δεν νομίζω να μπορεί να δουλέψει το rumrunner χωρίς σωστό adb connection

Δηλαδή έχεις εκκινήσει την συσκευή σου, είσαι μέσα στο Android, και στο command line στο pc γράφεις adb devices, και σου βγάζει List of Devices και τίποτα από κάτω?

Ναι μου βγάζει attached list και από κάτω τίποτα μόνο μια φορά μου έβγαλε ένα ht και κάτι αριθμούς και δίπλα έγραφε offline . Λέτε να προσπαθησω με Linux; με live CD θα γίνετε; ή πρέπει να περάσω τα Linux στο σληρο του pc ; Από Linux δεν ξέρω τίποτα! Χρειάζονται drivers και εκεί κ όλα τα σχετικά; Τώρα το κινητό σε τι στάδιο βρίσκετε όταν γράφει tampered unlocked ;;

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι

Ναι μου βγάζει attached list και από κάτω τίποτα μόνο μια φορά μου έβγαλε ένα ht και κάτι αριθμούς και δίπλα έγραφε offline . Λέτε να προσπαθησω με Linux; με live CD θα γίνετε; ή πρέπει να περάσω τα Linux στο σληρο του pc ; Από Linux δεν ξέρω τίποτα! Χρειάζονται drivers και εκεί κ όλα τα σχετικά; Τώρα το κινητό σε τι στάδιο βρίσκετε όταν γράφει tampered unlocked ;;

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι

Αυτό το HTxxxxxxxx που σου έβγαζε, είναι το serial number. Αν δεν στο βγάζει, δεν έχεις adb connection

Τσέκαρε πάλι ότι δεν έχεις HTC Sync, ότι έχεις drivers, δοκίμασε και σε άλλο USB port (όχι 3.0), και USB debugging enabled

Και όλα αυτά επειδή όταν ή συσκευή να είναι ανοιχτή κανονικά η να έχει μπει στο boot loader;;

Ανοιχτή κανονικά, εντός του Android (και εντός του recovery ίσως)

Στο bootloader, παίζει μόνο το fastboot.

Ανοιχτή κανονικά, εντός του Android (και εντός του recovery ίσως)

Στο bootloader, παίζει μόνο το fastboot.

Δηλαδή να μπω στο recovery από το boot loader ; αν είναι έτσι πρέπει να διεγραψω το twrp γιατί θα κάνει recovery μόνο αυτό.

Το adb παίζει:

α. Όταν το τηλέφωνο είναι σε κανονική λειτουργία με usb debugging on

β. Όταν είσαι μέσα στο TWRP ή στο CWM recovery

Το adb παίζει:

α. Όταν το τηλέφωνο είναι σε κανονική λειτουργία με usb debugging on

β. Όταν είσαι μέσα στο TWRP ή στο CWM recovery

δηλαδή η διαδικασία θα πιάσει αν ειμαι μεσα στο twrp και ξεκινήσω s off εχοντας ολα αυτα που προϋποθέτει το rumrunner ρυθμισμενα?

θα προσπαθησω παντως οτι τροπο μπορω και θα σας πω!!!

δηλαδή η διαδικασία θα πιάσει αν ειμαι μεσα στο twrp και ξεκινήσω s off εχοντας ολα αυτα που προϋποθέτει το rumrunner ρυθμισμενα?

Όχι βέβαια, διάβασε τι απαιτήσεις έχει το rumrunner και θα καταλάβεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

To rumrunner το τρέχεις όντας μέσα στο Android system.

Τίποτα όμως δεν θα λειτουργήσει αν δεν καταφέρεις να έχεις adb connection. Και εφόσον το "adb devices" δεν σου βγάζει τίποτα, δεν έχεις adb connection. Από εκεί ξεκίνα. Δεν έχει νόημα να μιλάς για rumrunner όταν δεν έχεις καταφέρει να συνδέσεις το PC με το κινητό.

΄Λοιπον παιδια καταφερα να κανω ενα καλο adb conection με τα χιλια ζορια ! εκλεισα firewal antivirus ktl και μετα απο καμποσα reboot οταν εκανα το s off μου εβγαλε αυτο http://imageshack.com/a/img96/8093/vevl.jpg .

τι να κανω? πρεπει η συσκευη να γινει root!

η συσκευη ειναι αγορασμενη απο birdphone και ειναι vodafone uk

Ξεκλειδώνεις bootloader μέσω HTC dev και ρουταρεις. Μετά θα γίνει.

Έχω κάνει unlock το boot loader και μου γράφει το κινητό tampered unlocked στο boot loader .

Πρέπει να το ξανα κάνω το unlock ;;

Η να συνεχισω σε ροουτ;;

Συνεχίζεις με root.

Συνεχίζεις με root.

Λοιπον εκανα επυτυχως S-OFF!!!!! ΤΩΡΑ θελω να του περασω 4.4 google edition αλλα το modelid μου ειναι PN0710000 και σε αυτον εδω τον οδηγο http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/convert-any-htc-one-into-stock-google-play-edition-with-bootloader-recovery-ota-updates-0148068/ λεει οτι θελει να εχεις PN0712000 και μετα σου λεει να κανεις μια τεραστια διαδικασια για το αλλαξεις! π μου φενετε και αρκετα επικυνδυνη για εμενα που δεν ειμαι και πολυ σχετικος!

Μπορω να περασω 4.4 χωρις να αλλαξω το modelid ? και τι θα χασω απο αυτο τα ota updates? (να περναω μονος μου τα updates μετα ειναι δυσκολο?

πως να συνεχισω την διαδικασια αν ειναι να μην αλλαξω το modelid?

μετα θα μπορω να κανω restore και back up απο το twrp και να ξανα βαλω την εκδοση που ειχα πριν!?

ΑΑ!! και ποια απο τις δυο 4.4 να κατεβασω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358781

Stock(non-rooted) 4.4-3.58.1700.5 RUU Zip ή

Pre Rooted 4.4 RUU Zip:

για την CyanogenMod kitkat τι λετε καλυτερη???

ευχαριστω παιδια και παλι! :)

Edited by kavroulis

ειχα ενα vodafone branded κινητο και πριν απο καιρο εκανα soff, περασα την developers edition ruu, αλλαξα το cid σε bs_us001 αλλα για καποιον λογο το κινητο δεν βρισκει το ota update για 4.4 και sense 5.5 που βγηκε σημερα. Ξερει κανεις τι παιζει? Πρεπει να αλλαξω και τιποτα αλλο?

ειχα ενα vodafone branded κινητο και πριν απο καιρο εκανα soff, περασα την developers edition ruu, αλλαξα το cid σε bs_us001 αλλα για καποιον λογο το κινητο δεν βρισκει το ota update για 4.4 και sense 5.5 που βγηκε σημερα. Ξερει κανεις τι παιζει? Πρεπει να αλλαξω και τιποτα αλλο?

to developers edition einai sense based?

Αν θες sense, υπάρχουν μαγειρεμένες:

Android Revolution HD 40.2

MaximusHD | 30.0.0

InsertCoin 7.0-3

Edited by Nikos2k5

to developers edition einai sense based?

Αν θες sense, υπάρχουν μαγειρεμένες:

Android Revolution HD 40.2

MaximusHD | 30.0.0

InsertCoin 7.0-3

μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε μαγειρεμένες... Εμαθα οτι για να παιρνω ota updates αυτόματα δεν φτάνει να εχεις cid και stock ruu, αλλα πρεπει να αλλαξεις και το MID. Οποτε ειτε flashαρω το επισημο ruu manually, ειτε android revolution, ένα και το αυτό.

επισης, το root δεν ειναι απαραίτητο για να βαλεις το revolution?

Λοιπον εκανα επυτυχως S-OFF!!!!! ΤΩΡΑ θελω να του περασω 4.4 google edition αλλα το modelid μου ειναι PN0710000 και σε αυτον εδω τον οδηγο http://htc-one.wonderhowto.com/how-to/convert-any-htc-one-into-stock-google-play-edition-with-bootloader-recovery-ota-updates-0148068/ λεει οτι θελει να εχεις PN0712000 και μετα σου λεει να κανεις μια τεραστια διαδικασια για το αλλαξεις! π μου φενετε και αρκετα επικυνδυνη για εμενα που δεν ειμαι και πολυ σχετικος!

Μπορω να περασω 4.4 χωρις να αλλαξω το modelid ? και τι θα χασω απο αυτο τα ota updates? (να περναω μονος μου τα updates μετα ειναι δυσκολο?

πως να συνεχισω την διαδικασια αν ειναι να μην αλλαξω το modelid?

μετα θα μπορω να κανω restore και back up απο το twrp και να ξανα βαλω την εκδοση που ειχα πριν!?

ΑΑ!! και ποια απο τις δυο 4.4 να κατεβασω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358781

Stock(non-rooted) 4.4-3.58.1700.5 RUU Zip ή

Pre Rooted 4.4 RUU Zip:

για την CyanogenMod kitkat τι λετε καλυτερη???

ευχαριστω παιδια και παλι! :)

βασικα, εγω που flashαρα την επισημη RUU της htc, δεν χρειάστηκα να αλλαξω Modelid, μονο soff, unlocked και μετα εβαλα το universal CID HTC_001 και την flashαρα και ολα καλα. Λογικα, το ιδιο θα γινεται και με ηταν google edition, αλλα δεν τοχω δοκιμασει με google edition. Αποτι εμαθα στα xda, το modelid το χρειάζεσαι για τα OTA updates που θα παιρνεις αυτοματα μεσω htc στο κινητο σου. Το manual flashing, δλδ να κατεβασεις μονος σου το ota και να το flashαρεις απο το pc σου. γινεται νομιζω και χωρις αλλαγη του mid.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

...

επισης, το root δεν ειναι απαραίτητο για να βαλεις το revolution?

Δεν είναι προϋπόθεση, αν αυτό ρωτάς.

Και η Android Revolution είναι rooted από μόνη της, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα επιπλέον για να αποκτήσεις root μετά την εγκατάστασή της.

Εννοείται ότι προϋπόθεση για εγκατάσταση custom rom είναι να έχεις ένα custom recovery (TWRP ή CWM).

Ειδικά η έκδοση Kitkat της Android Revolution (έκδοση 40.3) εγκαθίσταται μόνο με την τελευταία έκδοση του TWRP (2.6.3.3)

Δεν είναι προϋπόθεση, αν αυτό ρωτάς.

Και η Android Revolution είναι rooted από μόνη της, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα επιπλέον για να αποκτήσεις root μετά την εγκατάστασή της.

Εννοείται ότι προϋπόθεση για εγκατάσταση custom rom είναι να έχεις ένα custom recovery (TWRP ή CWM).

Ειδικά η έκδοση Kitkat της Android Revolution (έκδοση 40.3) εγκαθίσταται μόνο με την τελευταία έκδοση του TWRP (2.6.3.3)

αα κομπλε. και γενικα, η android revolution λειτουργει τζιτζι ετσι? την εχεις αρκετο καιρο? Ρωταω γιατι με root και custom rom (δεν θυμαμαι ποια) επι htc sensation xe εποχες δεν ειχα και την καλυτερη δυνατη εμπειρια για να ειμαι ειλικρινείς :blink:

επισης, blinkfeed εχει κανονικα κομπλε?

Edited by Katsour66