nek46 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλησπερα ξερουμε ποια module δουλεουν στην lolipop ? βρηκα το true silent mode και το περασα δουλευη οκ. καποιο αλλο? αν καποιος φιλος εχει κεφι ασ μας πει Ευχαριστω. Bγηκε και η viper one 8.0.0 για οποιον ενδιαφερεται http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59293977&postcount=43643 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλησπερα ξερουμε ποια module δουλεουν στην lolipop ? βρηκα το true silent mode και το περασα δουλευη οκ. καποιο αλλο? αν καποιος φιλος εχει κεφι ασ μας πει Ευχαριστω. Bγηκε και η viper one 8.0.0 για οποιον ενδιαφερεται http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59293977&postcount=43643 Σ'ωραίος έχω περάσει την ARHD αλλά χωρίς xposed για να δω τι bugs θα έχει από μαμά μιας και είμαι ακόμα με το firmware της kitkat. Κάτι μικροmods που χρησιμοποίησα για το gap-fix στον launcher και φακό στο power button προκαλέσανε fcs.. Μαμά ARHD δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα αλλά χωρίς sense toolbox παραείναι στοκ το κινητό so θα περάσω μία τη viber να δούμε τι θα δούμε... :P Με μια γρήγορη ματιά δες αν κάτι χρησιμοποιούσες και πριν... http://android.wonderhowto.com/inspiration/complete-list-lollipop-compatible-xposed-modules-0160380/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έψαξα αλλά άκρη δε βρήκα.Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει.Στο sense 6 toolbox στο sense mods,έχει μια επιλογή reduce gap.Ως επεξήγηση γράφει fix the bottom gap for stock 4x4 homescreens. Είτε το έχω επιλεγμένο είτε όχι δεν έχει διαφορά.Ξέρει κανείς τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Σ'ωραίος έχω περάσει την ARHD αλλά χωρίς xposed για να δω τι bugs θα έχει από μαμά μιας και είμαι ακόμα με το firmware της kitkat. Κάτι μικροmods που χρησιμοποίησα για το gap-fix στον launcher και φακό στο power button προκαλέσανε fcs.. Μαμά ARHD δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα αλλά χωρίς sense toolbox παραείναι στοκ το κινητό so θα περάσω μία τη viber να δούμε τι θα δούμε... :P Με μια γρήγορη ματιά δες αν κάτι χρησιμοποιούσες και πριν... http://android.wonderhowto.com/inspiration/complete-list-lollipop-compatible-xposed-modules-0160380/ Σε ευχαριστω αδερφε :D δεν ειναι ακομα 100% η viper, Πχ δεν εχει το foul animation στον καιρο μου ειπαν στο xda οτι θα μπει στην πορεια . Για το xposed αν το περασεις βαλε το ark και μετα φλασαρε το zip για να ενεργοποιηθη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Και τελος απλα για ενημερωση το ξυπνητηρι με viper lolipop χτυπησε κανονικα μεχρι στιγμης δεν βλεπω bug. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έψαξα αλλά άκρη δε βρήκα.Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει.Στο sense 6 toolbox στο sense mods,έχει μια επιλογή reduce gap.Ως επεξήγηση γράφει fix the bottom gap for stock 4x4 homescreens. Είτε το έχω επιλεγμένο είτε όχι δεν έχει διαφορά.Ξέρει κανείς τι είναι; Δε δουλεύει ακόμα με lollipop το sense 6 toolbox, η κάποιο άλλο module για HTC( HTC tweaker,κλπ) ας ελπίσουμε να τα φτιάξουν γρήγορα.. Η viper έχει τα κλασικά mods που είχε και στις προηγούμενες εκδόσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δε δουλεύει ακόμα με lollipop το sense 6 toolbox, η κάποιο άλλο module για HTC( HTC tweaker,κλπ) ας ελπίσουμε να τα φτιάξουν γρήγορα.. Η viper έχει τα κλασικά mods που είχε και στις προηγούμενες εκδόσεις; Αγγελε στο περιπου τα εχει θελει ψαξιμο παντως απο χτες που την εχω μου φαινεται σταθερη και γρηγορη για viper, αν και δεν εχω δοκιμασει αρκετες custom ειμαι φαν της viper αρκετα χρονια. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ωραία θα τη δοκιμάσω σήμερα πιστεύω, και με τη βοήθεια του xposed πιστεύω να είναι μια χαρά Όταν λες γρήγορη για viper , τι εννοείς; Πόσο αργεί είναι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ωραία θα τη δοκιμάσω σήμερα πιστεύω, και με τη βοήθεια του xposed πιστεύω να είναι μια χαρά Όταν λες γρήγορη για viper , τι εννοείς; Πόσο αργεί είναι; :p Κοιτα η προηγουμενη εκδοση viper kitkat τον τελευταιο καιρο μια μικρη καθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων το ειχε βεβαια να πω πως εγω το σκαλιζω συνεχεια δεν καθομαι στα αυγα μου :lol: και οταν δοκιμασα την insert coin lolipop οταν βγηκε μου φανηκε οτι πεταγε η συσκευη . Αν θα φλασαρης την viper, τωρα ποια εκδοση recovery εχεις ? σε ρωταω γιατι θελει λιγο ψαξιμο με το recovery για να bootarei η ρομ . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δε δουλεύει ακόμα με lollipop το sense 6 toolbox, η κάποιο άλλο module για HTC( HTC tweaker,κλπ) ας ελπίσουμε να τα φτιάξουν γρήγορα.. Η viper έχει τα κλασικά mods που είχε και στις προηγούμενες εκδόσεις; Εγώ είμαι με κιτ κατ!Και θέλω να μάθω τι είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Εγώ είμαι με κιτ κατ!Και θέλω να μάθω τι είναι αυτό. To gap fix μειώνει το κενό ανάμεσα στο dock και στην αποπάνω πλευρά που είτε έχεις εικονίδιο, φάκελο ή widget. Aν έχεις περασμένη custom rom είναι πιθανό αυτό το gap να μην υπάρχει και να έχει διορθωθεί κατευθείαν από τους devs. Δες για να καταλάβεις τη διαφορά. [ATTACH]57876[/ATTACH][ATTACH]57877[/ATTACH] Τώρα όσον αφορά τη viper έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά! Αν εξαιρέσεις bootmanager, youtubeadaway, MinMinGuard, Statusbar Scroll to Top που χρησιμοποιούσα μαζί με sense6toolbox δε μου λείπει κάτι. Καμία σχέση με τη viper της kitkat όπως είπε κι ο Nek46. Εντάξει ήταν λογικό να ήταν πιο αργή με όλα αυτά που έχει μέσα σε σχέση με πιο stock roms όπως IC,MAXIMUS,ARHD που χρησιμποιούσα μέχρι τώρα, αλλά στο lollipop δεν παρατηρώ καμία μα καμία διαφορά. Ίσα ίσα που το boot time -με stock kernel βέβαια- είναι κατά πολύ πιο γρήγορο απ'ότι τη Maximus και ARHD που δοκίμασα τις 2 τελευταίες βδομάδες. Επίσης με 2.8.3.0 δεν είχα κανένα πρόβλημα με το πέρασμα της rom.Αν όμως έχεις κάποιο θέμα δοκίμασε με τη τελευταία έκδοση. Εdit: Tο μόνο θέμα που έχω είναι και το ανακάλυψα πριν λίγο είναι ότι screenshot από το tile των quick settings δε λειτουργεί :P Edited March 9, 2015 by Leontamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Οντως το screenshot απο το tile και σε μενα δεν βγαινει απο το πληκτρο on off βγαζει κανονικα εγω μεχρι στιγμης βρηκα 1 bug βαζω την οθονη να σβηνει στα 45 δευτερα και γυρναει μονο του στο λεπτο Απο τα module δουλεψε το Gravity box lp ,εβαλα το CPUTemp in Statusbar' και παγωσε η συσκευη στην προηγουμενη viper δουλευε {μικρο το κακο} Οσο για το recovery σε μενα μπουταρε η συσκευη με το 2.8.0.2 δεν θυμαμαι πιο ειχα πριν αλλα με το προηγουμενο recovery δεν μπουταρε . Και απο kernel φλασαρα το τελευταιο elementalx για το m7. EDIT" ΜΗΝ ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ELEMENTAX 19.2 σημερα ξανα φλασαρα την rom αλλα ο Εlementax δεν μπουταρει. EDIT: 2 Φλασαρα την εκδοση 19.5 και ολα οκ. Edited March 10, 2015 by nek46 κερνελ προβλημα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Κοιτα η προηγουμενη εκδοση viper kitkat τον τελευταιο καιρο μια μικρη καθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων το ειχε βεβαια να πω πως εγω το σκαλιζω συνεχεια δεν καθομαι στα αυγα μου :lol: και οταν δοκιμασα την insert coin lolipop οταν βγηκε μου φανηκε οτι πεταγε η συσκευη . Αν θα φλασαρης την viper, τωρα ποια εκδοση recovery εχεις ? σε ρωταω γιατι θελει λιγο ψαξιμο με το recovery για να bootarei η ρομ . Έχω την 2.7.3 , αλλά μάλλον θα έχω θέμα,οπότε θα κατεβάσω την τελευταία. Επίσης βλέπω έχει αρκετά bugs, ελπίζω τπτ σοβαρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Αγγελε αν δεις οτι εχεις θεμα με το recovery ανοιξε την γραμμη εντολων και δωσε αυτη την εντολη "fastboot erase cache" φλασαρε το recovery και φλασαρε την rom Ενταξει νεα ρομ λογικο να υπαρχουν καποια bug Nεκ. EDIT κρατα και ενα nandroid bacck up απο την rom που εχεις τωρα μηπως και δεν σου αρεσει η viper. Edited March 9, 2015 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitt_Adam Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί λιγάκι σαν αρχάριος :wacko: Αποφάσισα να ρουτάρω το HTC One M7 (μετά από 2 χρόνια που το έχω στα χέρια μου). Ενημερωτικά, πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε είχα ήδη κάνει update σε 5.0.2 lollipop. Ξεκίνησα με το να κάνω Unlock Bootloader από το HTCDEV αφού gia S-OFF δεν μπορούσα με το HBOOT 1.61. Είμαι τώρα στο επόμενο βήμα που πρέπει να εγκαταστήσω custom recovery και custom rom. Βοηθήστε με λίγο εδώ με το τι επιλογές έχω και φυσικά τι μου προτείνετε εσείς μιας και εγώ είμαι πρωτάρης σε αυτά. Πείτε μου αν θέλετε να σας στείλω ένα fastboot getvar all Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί λιγάκι σαν αρχάριος :wacko: Αποφάσισα να ρουτάρω το HTC One M7 (μετά από 2 χρόνια που το έχω στα χέρια μου). Ενημερωτικά, πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε είχα ήδη κάνει update σε 5.0.2 lollipop. Ξεκίνησα με το να κάνω Unlock Bootloader από το HTCDEV αφού gia S-OFF δεν μπορούσα με το HBOOT 1.61. Είμαι τώρα στο επόμενο βήμα που πρέπει να εγκαταστήσω custom recovery και custom rom. Βοηθήστε με λίγο εδώ με το τι επιλογές έχω και φυσικά τι μου προτείνετε εσείς μιας και εγώ είμαι πρωτάρης σε αυτά. Πείτε μου αν θέλετε να σας στείλω ένα fastboot getvar all Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..! Αφου ξεκλειδωσες τον bootloader εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι http://forum.xda-developers.com/htc-one Μολις περασεις το custom recovery κανε ενα nandroid backup απο την rom που εχεις τωρα και αστο να υπαρχει για παν ενδεχομενο. Ποια rom θα διαλεξεις εχεις αρκετες επιλογες διαλεξε αυτη που σου αρεσει και φλασαρε.:) Οτι και να δοκιμαζεις βαζεις στην συσκευη πριν απο ολα να κρατας backup.;) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Κυκλοφόρησε η SkyDragon με Sense7... Δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε... :lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouk Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Το Μ7 που πήρα είναι ΤΙΜ Italia branded. Έκανε update μέχρι την 4.4.2 αλλά, από εκεί και πέρα, μένει στο Checking!! Από ότι είδα στην ΤΙΜ είναι διαθέσιμη η τελευταία έκδοση λογισμικού 5.0.2. Χρειάζεται να κάνω κάτι? Η κάνω κάτι λάθος? Σημειώστε ότι οι αναβαθμίσεις έγιναν με την σειρά. Από την έκδοση που είχε το τηλέφωνο στην 4.4.2. Δεν με πήγε απευθείας στην πιο πρόσφατη. Επίσης, υπάρχει τρόπος να διαγράψω τις εφαρμογές και τις εικόνες της ΤΙΜ. Δεν θέλω να κάνω root. Να με συγχωρέσετε αν οι ερωτήσεις είναι "χαζες". Πρωτάρης στα Android. Παράθεση http://img221.imageshack.us/img221/2345/kouksig3el.jpg AΟΠΛΟΣ ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΩΝ- ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κυκλοφόρησε η SkyDragon με Sense7... Δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε... :lol::D Ωραια.. ακομα δεν στησαμε την viper :lol: φλασαραμε την skydragon :p απιστευτο.. το sense 7 :bow: htc εγραψες παλι :) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitt_Adam Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Αφου ξεκλειδωσες τον bootloader εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι http://forum.xda-developers.com/htc-one Μολις περασεις το custom recovery κανε ενα nandroid backup απο την rom που εχεις τωρα και αστο να υπαρχει για παν ενδεχομενο. Ποια rom θα διαλεξεις εχεις αρκετες επιλογες διαλεξε αυτη που σου αρεσει και φλασαρε.:) Οτι και να δοκιμαζεις βαζεις στην συσκευη πριν απο ολα να κρατας backup.;) Τελικά πέρασα την TWRP 2.8.3.0 και την viberOne 8.0.0. Για όσους την έχετε δοκιμάσει... τι launcher τρέχετε? Εγώ έχω το nova pro αλλά όταν κάνω αλλαγές από το venom tweaks (πχ: icons, status bar) δεν αλλάζει τίποτα! Edited March 12, 2015 by Pitt_Adam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Τελικά πέρασα την TWRP 2.8.3.0 και την viberOne 8.0.0. Για όσους την έχετε δοκιμάσει... τι launcher τρέχετε? Εγώ έχω το nova pro αλλά όταν κάνω αλλαγές από το venom tweaks (πχ: icons, status bar) δεν αλλάζει τίποτα! Eγω προσωπικα δεν χρησιμοποιω launcher θελω το sense :) δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ωραια.. ακομα δεν στησαμε την viper :lol: φλασαραμε την skydragon :p απιστευτο.. το sense 7 :bow: htc εγραψες παλι :) Τώρα γιατί μας το κάνεις αυτό, πάνω που στήθηκε η venom είναι σα να μου λες περνά την skydragon..:p Τελικά πέρασα την TWRP 2.8.3.0 και την viberOne 8.0.0. Για όσους την έχετε δοκιμάσει... τι launcher τρέχετε? Εγώ έχω το nova pro αλλά όταν κάνω αλλαγές από το venom tweaks (πχ: icons, status bar) δεν αλλάζει τίποτα! Νομίζω οι αλλαγές από τα tweaks είναι μόνο για το BlinkFeed (HTC launcher ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Τώρα γιατί μας το κάνεις αυτό, πάνω που στήθηκε η venom είναι σα να μου λες περνά την skydragon..:p Νομίζω οι αλλαγές από τα tweaks είναι μόνο για το BlinkFeed (HTC launcher ) Ειμαι παλιοπαιδο το ξερω:lol::lol::lol: http://s17.postimg.org/lstnmsvsb/shot_000007_1.jpg http://s13.postimg.org/gt8qwojjn/shot_000005_1.jpg http://s13.postimg.org/jxo077ppv/shot_000006_1.jpg http://s3.postimg.org/uqogfel9b/shot_000001_1.jpg http://s13.postimg.org/vpcdoxdrn/shot_000001.jpg Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδια ψαχνω ν βρω την official recovery για την εκδοση 7.1θ9.401.2.. Το cid μου ειναι htc_203 . εχει κανεις λινκ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδια ψαχνω ν βρω την official recovery για την εκδοση 7.1θ9.401.2.. Το cid μου ειναι htc_203 . εχει κανεις λινκ; ευχαριστω http://www.htc1guru.com/downloads/ruu-file-downloads/ .Αυτο ζητας; Επισης μετα απο λιγο καιρο με την viper εχω πολλα κολληματα, επισης και αρκετα system ui has stooped. Κανεις αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλησπερα εχει βαλει καποιος φιλος το xtended settings ? και αν ναι σας δουλευη ? Λεει οτι ειναι συμβατο με lolipop και sense 7 .Το εχω τικαρισμενο ενεργοποιημενο απο το xposed αλλα καθε που το ανοιγω μου λεει πως δεν ειναι ενεργοποιημενο και ζηταει ενεργοποιηση:( Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts