Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να τον ξανακλειδώσεις και χωρίς s-off αλλά θα γράφει RELOCKED και όχι LOCKED και θα φαίνεται ότι είχε κάποτε ξεκλειδωθεί

Για το flash memory, βάλε αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check

Αλλά ποιος ο σκοπός?

Αν κάνω relock,θεωρητικά πάλι δεν θα έχω εγγύηση..

Όσο για το chip λένε ότι οποία αρχίζουν από 9001 δεν μπορούν να γίνουν soff μέχρι στιγμής..

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 960
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά sos. Rootara το One μου του ξεκλειδωσα το bootloader και του πέρασα μια rom της sprint την 4.1.2 μιας και το είχα πάρει από Αμερική , για να του κάνω sim unlock αλλά όταν πάω να το ανοίξω κολλάει στο logo της htc. Μόλις το συνδέω στον υπολογιστή δεν αναγνωρίζει την συσκευή . Έχω κάνει reset αλλά και πάλι τίποτα. Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Παιδιά sos. Rootara το One μου του ξεκλειδωσα το bootloader και του πέρασα μια rom της sprint την 4.1.2 μιας και το είχα πάρει από Αμερική , για να του κάνω sim unlock αλλά όταν πάω να το ανοίξω κολλάει στο logo της htc. Μόλις το συνδέω στον υπολογιστή δεν αναγνωρίζει την συσκευή . Έχω κάνει reset αλλά και πάλι τίποτα. Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτερων.

fastboot getvar all

και γράψε εδώ τι σου βγάζει να δούμε τι πρέπει να γίνει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλήμερα παιδιά, θα χρειαστώ άμεσα την βοήθεια σας γιατι σκοπεύω να στείλω το κινητο μου για service και θελω να του ξανα περασω την stock rom της htc διοτι τωρα του εχω περασει mia stock androin GE ROM.

Ετσι λιγο που εψαξα βρήκα αυτην εδω! απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752 θα ειναι οκ ? εγω πρεπει να του περασω την odex? h deodex? αν εχετε καποιο αλλο λινκ να βρω την stock htc rom θα με βοηθουσατε αρκετα...

μετα λετε να εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση και το service επειδη εχω unlock bootloader? kai s-off?

το κινητο ειναι απο vodafone uk. αλλα δεν θελω την rom της voda.... και το στελνω γιατι εχει προβλημα ο αισθητήρας της κάμερας (μοβ πεπλο) .

επιπλεον αν περασω την stock της htc να βαλω το CID που ειχα παλια οταν αγορασα το τηλεφωνο κα φορούσε την thn htc vodafone rom? η να βαλω καποιο αλλο cid?

Σας ευχαριστω πολυ!!

Edited by kavroulis

Αν το τηλέφωνο δεν γίνει όπως ήταν όταν άνοιξες το κουτί ξέχνα την εγγύηση. Το μόνο που δεν επηρεάζει είναι το s-off. Αυτό μπορείς να το κρατήσεις, δεν χρειάζεται δηλαδή να γίνει s-on για να ισχύει η εγγύηση, αλλά όλα τα υπόλοιπα πρέπει να επανέλθουν στην αρχική κατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
δυστυχώς εδώ είναι το νήμα για το Μ7:) αν υπάρχει κάποιο παιδί που έχει το Μ8 και γράφει σε αυτό το νήμα ας σε βοηθήσει

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παίδες..

Το λοιπόν είμαι εδώ και καιρό με InsertCoin 3.0.6 - 4.4.2 KitKat

Το θέμα μου είναι ότι λόγω του ότι δεν μπορώ να γυρίσω σε S-OFF (έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός από το 25άρι του sunshine..),

δεν μπορώ να εγκαταστήσω καινούριο firmware που από ότι έχω καταλάβει είναι απαραίτητο, αν όχι για όλες τις 4.4.3 ROMs, τουλάχιστον για τη νέα έκδοση IC 4.0.1.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής..Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω σε σχεδόν στοκ κατάσταση ώστε να πάρω μέσω ΟTA το νέο firmware (όταν αυτό βγει σε tmobile συσκευές) και μετά να ξαναφλασάρω την IC;

Aυτή τη στιγμή είμαι

Τampered Unlocked

S-ON

HBOOT:1.55.0000

OS-3.63.111.4

cid T-MOB101

mid PN0710000

Ή μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω το τελευταίο firmware?

Υπομονή μέχρι να δώσει το update η tmob. Μόλις το δώσει θα μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση το firmware χωρίς να χρειαστεί να γυρίσει σε stock. Και μετά περνάς τη rom που προτιμάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπομονή να κάνω δεν έχω πρόβλημα.. :P

Αλλά πες ότι το δίνει το update η tmob.Εγώ πως θα το περάσω;

Από bootloader με τις παρακάτω εντολές:

fastboot oem lock (γιατί με unlocked bootloader δεν μπορείς να το περάσεις)

fastboot oem rebootRUU

fastboot flash zip όνομα_πακέτου.zip

Υπόψιν ότι θα πρέπει να κρατήσεις backup από ότι έχεις στην "κάρτα μνήμης" γιατί θα διαγραφούν όλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όμορφα.

Και μία τελευταία noobικη ερώτηση.

Σε ποιο μέρος θα μπορέσω να βρω το firmware.zip της tmob; :P

Υπάρχει κάποιο μέρος που το ανεβάζουν;

Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!

Λογικά όταν βγει θα το ανεβάσουν στο xda. Εναλλακτικά κατεβάζεις το ota update, το ανοίγεις και τραβάς από μέσα το firmware.zip.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Καλησπέρα και πάλι!

Απ'ότι είδα στο επίσημο θέμα του HTC ONE η tmobile προχώρησε σε ανάβάθμιση σε 4.4.3

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανεβάσει το update κάπου ώστε να μπορέσω να το κατεβάσω και να περάσω το firmware?

Kollatos μήπως μπορείς να δεις αν έχει ανέβει κάτι στο xda γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι;

Ευχαριστώ!

Υπάρχουν κάπου διαθέσιμες σε μορφή apk (ή μέσω εφαρμογής) οι γραμματοσειρές του ubuntu για το M8;

Ομολογω οτι δεν το εχω ψαξει στο forum, αλλα δεν νομιζω να εχει ξαναγραφτει:

Αντιμετωπιζει κανενας φιλος προβλημα με το Adaway? Εχω την τελευταια version (2.9.1) και την Insertcoin 4.0.2, Android 4.4.3, Sense 6. Τα ιδια (που θα περιγραψω παρακατω) ειχαν συμβει και με την Viper με Android 4.4.2... Πριν απο αυτες τις version, ειτε με stock, ειτε με custom δεν το ειχα παρατηρησει...

Λοιπον: Αν για καποιο λογο κανω reboot τη συσκευη (κυριως για ενεργοποιηση καποιου updated module του Xposed Framework - αλλος λογος δεν υπαρχει :p ) το Adaway γινεται disable...

Το κανω ξανα enable, αφου προηγουμενως του εχω "πει" να μην κανει reboot ποτε... Κατεβαζει λοιπον τα updates του, κανει το apply........ και κανει reboot!!! Οταν με το καλο επανελθει η συσκευη και δωσω το pin, το ξανανοιγω, εννοειται οτι ειναι disable, κανω τα update / apply, ΔΕΝ ξανακανει reboot (με ρωταει και του λεω οχι) και ολα καλα....

Αν ξανακανω reboot τη συσκευη, φτου απο την αρχη.......................

Αυτο οπως εγραψα και ποιο πανω, δεν μου ειχε συμβει ποτε οσο ειχα την 4.3... Απο την 4.4.x και μετα προσεξα οτι ξεκινησε...

Εχει καποιος αλλος αυτη την εμπειρια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας και δεν βλέπω να κυκλοφορεί πουθενά το update για την 4.4.3 και πριν προχωρήσω στην αγορά του sunshine, θέλω να ρωτήσω το εξής.

Αν φλασάρω το εξής http://www.htc1guru.com/dld/guru_reset_m7_2-24-111-3-zip/ το οποίο έχει και το stock recovery μέσα, θα μπορώ να πάρω official ΟΤΑ;

Αυτή τη στιγμή είμαι με:

Tampered Unlocked

S-ON

HBOOT-1.55.0000

OS-3.63.111.4

Ρώτησα και στο thread του xda αλλά πιο πολύ μπερδεύτηκα.. :wacko:

• 3 weeks later...

Kαλησπέρα και πάλι!

Μετά από πολύ ψάξιμο και λίγο τύχη κατάφερα και βρήκα σε αυτή τη γερμανική σελίδα http://www.handy-faq.de/forum/htc_one_custom_roms/282822-htc_one_firmwaresammlung_ruus_otas_backups.html όλα τα ΟΤΑ updates που έχει η δώσει η Tmobile Γερμανίας.

Τα κατέβασα έκανα extract το αρχείο του ΟΤΑ και μέσα εκτός όλων των άλλων αρχείων έχει και το firmware.zip

Eγώ όπως είπα και παραπάνω είμαι στο 3.63.111.4

Και ακολουθούν τα εξής : 4.10.111.21 - 5.16.111.4 - 6.14.111.2

Πρέπει να τα περάσω ένα προς ένα με χρονολογική σειρά ή μπορώ να πάω κατευθείαν στο τελευταίο;

Χρειάζομαι το stock recovery για να κάνω δουλειά ή με το TWRP είμαι κομπλέ;

Αυτές τι εντολές τις περνάω όπως προσπαθούσα να περάσω το rumnnurer,firewater για το SOFF κτλ κτλ;

fastboot oem lock (γιατί με unlocked bootloader δεν μπορείς να το περάσεις)

fastboot oem rebootRUU

fastboot flash zip όνομα_πακέτου.zip <--- εκεί που μου γράφεις όνομα πακέτου.zip θα βάλω firmware.zip που υπάρχει μέσα στο ΟΤΑ;

Εφόσον μου λες ότι η sd θα διαγραφεί, αν κρατήσω nandroid backup το περάσω στο pc και μετά ξανά μανά στο κινητό μετά από το update του firmware θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Σόρρυ για όλες τις ερωτήσεις αλλά δε θέλω να κάνω καμιά πατάτα.

Καλύτερα να τα περάσεις ένα προς ένα μιας και υπάρχει κίνδυνος να brickάρεις το τηλέφωνο αν πας απευθείας στην τελευταία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ το φαντάστηκα ότι θα υπάρχει θέμα.

Μόλις πέρασα το πρώτο! :D

Δε μου σβήστηκε τίποτα όμως... Μόνο ο kernel (elementalx) σβήστηκε και πέρασε τον στοκ από πάνω,αλλά έτσι κι αλλιώς θα τον έβγαζα γιατί θα χρειαστώ άλλη version για 4.4.3.

Για να γυρίσω πάλι σε unlock μετά τα updates με fastboot oem unlock θα παίξω;

Καλησπέρα σε όλους. Τελείως άσχετος με το One και έχω ένα τεράστιο πρόβλημα. Αφού το ξεκλείδωσα και του πέρασα και CWM προσπάθησα να περάσω την Android revolution. Κάτι δεν πήγε καλά και έμεινε στην αρχική οθόνη για πάνω από δέκα λεπτά. Έκανα επανεκκίνηση και την ξαναπέρασα αλλά πάλι τα ίδια. Η κατάληξη είναι μετά από διάφορες δοκιμές που έκανα να μην μπορώ να μπω ούτε στη recovery. Σε fastboot μπορώ να μπω. Κάποια ιδέα για το τι να κάνω;

Πολύ πιθανών να κατέβασες corrupted αρχείο.. Γνώμη μου είναι να την ξανακατεβάσεις και να δοκιμάσεις να την περάσεις με το twrp recovery. Επίσης φρόντισε να έχεις και το σωστό firmware ανάλογα με την έκδοση android που θέλεις να περάσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα εδώ είναι το πιο μεγάλο μου πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω σε recovery. Δοκίμασα να περάσω ξανά και CWM και TWRP και όταν επιλέγω να μπω σε recovery απο τον bootloader, εμφανίζει την εικόνα της recovery και αμέσως μετά κάνει μια δόνηση, εμφανίζει την αρχική εικόνα της HTC και μένει εκεί.

Ξεκίνα από την αρχή, βεβαιώσου πως είσαι unlocked ή s-off, πέρνα σωστά το recovery (αν είσαι unlocked με fastboot flash recovery recovery_name.img), κάνε wipe cache (fastboot erase cache) και μετά δοκίμασε να μπεις στο recovery..

Αν δεν τα καταφέρεις στείλε μου pm να τα πούμε πιο αναλυτικά από κει..

[sIGPIC][/sIGPIC]