Nikos2k5 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εχω την 2.24.401.8.δηλαδη ποια η διαφορα;sorry αλλα ειμαι απο νεξους και ειναι για μενα πρωτογνωρα αυτα.... Καλά μην φανταστείς, δεν είναι ότι και γω είμαι ειδήμων Απλά τα διάβασα αναγκαστικά τις τελευταίες μέρες γιατί χάλασε η κάμερα και προσπαθώ να το επαναφέρω όσο πιο κοντά σε στοκ γίνεται και να είναι σίγουρο ότι δεν θα πουν τίποτα στο σέρβις Η ROM (π.χ. η ARHD) αλλάζει κυρίως το system.img και το kernel αν έχω καταλάβει καλά. Και πριν βάλεις τη ROM έχεις μόνος σου αλλάξει το recovery. H συσκευή σου όμως έχει και ένα firmware, που ας πούμε χοντρικά ότι περιλαμβάνει το radio, τους drivers για την οθόνη αφής, IRDA drivers, το resource power manager, κλπ. Αυτά δεν ανανεώνονται βάζοντας μια νέα έκδοση της ARHD. Πρέπει να κάνεις ξεχωριστά ένα update στο firmware για να είναι πιο καινούργιο, και να είναι πιθανότερο να δουλεύει αρμονικά με τις νέες εκδόσεις της ROM. Εγώ π.χ. συνάντησα πρόβλημα firmware όταν έβαλα μια πιο παλιά ROM για το CID της συσκευής μου (ήταν το μόνο που βρήκα σε backup) και έχοντας νεότερο firmware με άλλους drivers του touch panel, δεν δούλευε η αφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αυτο το τελευταιο με to touch το εχω δει και εγω σε βιντεακι και καταλαβαινω τι λες...οποτε προτεινεις να το κανω soff;στο λεω γιατι αν για παραδειγμα κατεβασω την στοκ αλλα 4.3 γιατι βαρεθηκα να περιμενω με sense 5.5 ,στην ουσια θα ειναι το ιδιο πραγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αυτο το τελευταιο με to touch το εχω δει και εγω σε βιντεακι και καταλαβαινω τι λες...οποτε προτεινεις να το κανω soff;στο λεω γιατι αν για παραδειγμα κατεβασω την στοκ αλλα 4.3 γιατι βαρεθηκα να περιμενω με sense 5.5 ,στην ουσια θα ειναι το ιδιο πραγμα; Την 4.3 με το Sense 5.5 μπορείς να την βάλεις και χωρίς S-OFF Κάνεις UNLOCK, περνάς ένα Custom Recovery (π.χ. TWRP) και μετά περνάς την 4.3 με Sense 5.5 της αρεσκείας σου. Το S-OFF σου δίνει επιπλέον δυνατότητες, όπως το να αλλάξεις το firmware. Δεν είναι όμως απαραίτητο για να περάσεις μια ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Πριν λίγο βγήκε το rumrunner s-off για 1.54 (και 1.55 από όσα διαβάζω) με μερικές προϋποθέσεις. Ξεκίνησα ήδη το restore σε stock και θα ενημερώσω σε λίγο για την έκβαση. Wish me luck! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2487888 Edit: Όλα καλά παιδιά, hboot 1.54 s-off αναίμακτα και χωρίς προβλήματα! Edited October 17, 2013 by BillGS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Πριν λίγο βγήκε το rumrunner s-off για 1.54 (και 1.55 από όσα διαβάζω) με μερικές προϋποθέσεις. Ξεκίνησα ήδη το restore σε stock και θα ενημερώσω σε λίγο για την έκβαση. Wish me luck! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2487888 Edit: Όλα καλά παιδιά, hboot 1.54 s-off αναίμακτα και χωρίς προβλήματα! Παίδες πρέπει να περάσεις κάποια στοκ ρομ πρώτα πριν εφαρμόσεις αυτό? Δηλαδή εγώ που είμαι στην revolutionhd30 δεν μπορώ απευθείας να το τρέξω μόνο? Και να κρατήσω τα δεδομένα μου? Και αν πρέπει να κατεβάσω μια άλλη ρομ να φλασαρω Ποια είναι αυτή? Είμαι son με 1.54hboot Edited October 18, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Να ρωτησω κατι. Προσπαθω να καταλαβω αν μπορω να κανω soff το κινητο μου που ειναι hboot 1.54, δηλαδη να δω αν υποστηρίζεται αυτο το μοντελο απο το rumrunner. Ειδα οτι το cid μου ειναι VODAP102, και οταν εκανα fastboot ειδα επισης την ένδειξη "2.24.161.1", την οποια την βλεπω οτι αναγράφεται στην συγκεκριμενη λιστα http://rumrunner.us/downloads-2/ Αυτο σημαίνει οτι μπορω να προχωρήσω με το s-off, ή πρεπει να τσεκάρω και το VODAP102? Θελω να πω σε αυτο το σημειο οτι ειμαι εντελώς STOCK, δεν το εχω rootαρει ποτε και οπως καταλαβαίνετε στοχεύω σε αλλαγή cid για να αποβάλω απο πανω μου το Vodafone branding. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 φυσικα και μπορεις να προχωρησεις σε s-off προχωρα..μην καθυστερεις καθολου! Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) φυσικα και μπορεις να προχωρησεις σε s-off προχωρα..μην καθυστερεις καθολου! πωωωω πλακα μου κανεις??? μου εφτιαξες το σαββατοκύριακο!!! :D:D μια τελευταια ερώτηση, ποιο μοντελο (cid) μου προτείνετε να βαλω για να εχω γρηγορα τα OTA updates της HTC? Google edition δεν θελω, γιατι γουσταρω τα Sense features κτλ κτλ :) Edited October 19, 2013 by Katsour66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Μόλις πετύχεις soff θα πας κατευθείαν για super cid 111111..Επίσης ψάξε στο xda υπάρχει αντίστοιχο thread.. Επίσης νομίζω ότι για να κάνεις αυτό που λες πρέπει να αλλάξεις modelid και cid ταυτόχρονα.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 19, 2013 by kollatos Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Επίσης νομίζω ότι για να κάνεις αυτό που λες πρέπει να αλλάξεις modelid και cid ταυτόχρονα.. ok cool, παω να ψαχτω μπας και βρω κανενα ωραιο guide. σε ευχαριστω πολυ! update: παιδια, πρεπει να πετυχε!!! Λεει Tampered ψηλά ψηλά και απο κατω "PUT SHIP S-OFF" Edited October 19, 2013 by Katsour66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) αυτος εισαι φιλε!! πετυχε το s-off ευγε!!αντε να χαρεις την ελευθερια της συσκευης σου τωρα..και προσεχε τι θα κανεις με το modelid..το supercid να το περασεις οπωσδηποτε! και στο θεμα του thread τωρα: εχω περασει την sd v9 r15 και εχω να πω οτι σε 40% μπαταρια απο 68εως28 εχω 2,5 ωρες screen on time σεταρωντας το κινητο με ανοιχτο wifi παντα και αρκετα reboots..stock kernel φυσικα η ρομ ειναι πληρης εξτρα χαρακτηριστικων οτι μπορει να ζητησει κανεις..και επισης πολυ σταθερη και γρηγορη.. απλα δοκιμαστε την! μολις δε ετοιμαστει και ο δικος τους kernel με sweep2wake κλπ κολπα θα ειναι απεκτη..εχει και svn!! Edited October 19, 2013 by Sardelisp Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) αυτος εισαι φιλε!! πετυχε το s-off ευγε!!αντε να χαρεις την ελευθερια της συσκευης σου τωρα..και προσεχε τι θα κανεις με το modelid..το supercid να το περασεις οπωσδηποτε! και στο θεμα του thread τωρα: εχω περασει την sd v9 r15 και εχω να πω οτι σε 40% μπαταρια απο 68εως28 εχω 2,5 ωρες screen on time σεταρωντας το κινητο με ανοιχτο wifi παντα και αρκετα reboots..stock kernel φυσικα η ρομ ειναι πληρης εξτρα χαρακτηριστικων οτι μπορει να ζητησει κανεις..και επισης πολυ σταθερη και γρηγορη.. απλα δοκιμαστε την! μολις δε ετοιμαστει και ο δικος τους kernel με sweep2wake κλπ κολπα θα ειναι απεκτη..εχει και svn!! εφυγα για supercid, δεν το συζηταω. και μετα σαν ανθρωπος χωρις vodafone! τι απαικτα στατιστικά ειναι αυτα ρε φιλε στην sky dragon? :blink: update: εβαλα την developer edition σε χρονο ντετε, δεν χρειαστηκε να αλλαξω και το modelid, και μετα ξανααλλαξα το cid σε HTC__102 ωστε να δεχομαι τα μελλοντικά ota. Edited October 20, 2013 by Katsour66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ρε παιδιά, επειδή έχω ψιλοχαθεί. Πήρα ένα One το οποίο είναι S-OFF με περασμένη HD Revo 30.Θέλω να το γυρίσω εντελώς stock αλλα έχω κάτι χρόνια να δουλέψω HTC και δεν ξέρω απο πού ξεκινάω.Help pliz? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ρε παιδιά, επειδή έχω ψιλοχαθεί. Πήρα ένα One το οποίο είναι S-OFF με περασμένη HD Revo 30.Θέλω να το γυρίσω εντελώς stock αλλα έχω κάτι χρόνια να δουλέψω HTC και δεν ξέρω απο πού ξεκινάω.Help pliz? :/ θελει καλο διαβασμα πριν ξεκινησεις..να καταλαβεις καλα τι πρεπει να κανεις..υπαρχει κυνδινος να brickareis το κινητο.. εδω ειναι ο οδηγος ξεκινα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358738 Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 θελει καλο διαβασμα πριν ξεκινησεις..να καταλαβεις καλα τι πρεπει να κανεις..υπαρχει κυνδινος να brickareis το κινητο.. εδω ειναι ο οδηγος ξεκινα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358738 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε!Έχω ξεκινήσει ήδη αλλα χάθηκα λίγο με τα cid.Εμένα λέει N34 και προσπαθώ να κατεβάσω το ruu αλλα δεν υπάρχει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε!Έχω ξεκινήσει ήδη αλλα χάθηκα λίγο με τα cid.Εμένα λέει N34 και προσπαθώ να κατεβάσω το ruu αλλα δεν υπάρχει πουθενά. Sorry κιόλας αλλά γιατί ψάχνεις για ruu? Μπορείς να το επαναφέρεις και χωρίς το ruu.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Sorry κιόλας αλλά γιατί ψάχνεις για ruu? Μπορείς να το επαναφέρεις και χωρίς το ruu.. πως θα κανει s-on χωρις να φλασαρει στοκ ruu? εγω καταλαβα οτι θελει να επαναφερει εντελως την συσκευη..αν απλα θελει να περασει στοκ ρομ τοτε αλλαζει.. Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 πως θα κανει s-on χωρις να φλασαρει στοκ ruu? εγω καταλαβα οτι θελει να επαναφερει εντελως την συσκευη..αν απλα θελει να περασει στοκ ρομ τοτε αλλαζει.. Ποιος είπε ότι για να κάνει s-on χρειάζεται ruu? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ποιος είπε ότι για να κάνει s-on χρειάζεται ruu? αν δεν το ειπε κανενας τοτε λαθος μου..θα διαβασω λιγο καλυτερα..αλλα νομιζω οτι με ενα ruu καθαριζεις μια κ εξω..φλασαρεις στοκ ολα τα partitions του κινητου..ετσι ξερω Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 αν δεν το ειπε κανενας τοτε λαθος μου..θα διαβασω λιγο καλυτερα..αλλα νομιζω οτι με ενα ruu καθαριζεις μια κ εξω..φλασαρεις στοκ ολα τα partitions του κινητου..ετσι ξερω Λοιπόν για να γυρίσεις σε s-on δεν φλασάρεις τίποτα απλά μια εντολή τρέχεις στον bootloader. Τώρα για να γυρίσεις σε stock, σίγουρα η εύκολη λύση είναι το ruu αλλά δυστυχώς μετά τα περσινά είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να βρεις ruu, οπότε απλά περνάς από recovery τη stock rom μαζί με τον kernel και μετά περνάς και το recovery και είσαι τελείως stock. Από κει και πέρα αν θες κάνεις και relock για να περνάνε τα ota χωρίς πρόβλημα. Αλλά γνώμη μου είναι να μην γίνεται s-on πάλι γιατί εκτός του ότι είναι αρκετή επικίνδυνη διαδικασία, αν μετά αλλάξεις γνώμη και θέλεις να το πειράξεις ίσως να μην μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε!Έχω ξεκινήσει ήδη αλλα χάθηκα λίγο με τα cid.Εμένα λέει N34 και προσπαθώ να κατεβάσω το ruu αλλα δεν υπάρχει πουθενά. To HTC__N34 είναι το CID για Ελλάδα. To Firmware όμως ποιο είναι? RUU πιθανότατα δεν θα βρεις. Έχεις κρατήσει nandroid backup? Αν όχι, δες αν κάτι από εδώ [COLLECTION][GUIDE] HTC M7 RUU, OTA, and Stock Nandroid Downloads ή από εδώ Stock ROM – Guru Reset Downloads ταιριάζει στο firmware που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ειπα να πω 1-2 εντυπώσεις που ειχα μετα το soff της 1,54 bootloader και αφου αντικατέστησα το vodafone ruu με την developers edition rom της htc. Μετα απο ενα πρωτο σοκ της μερας οπου η μπαταρια επεσε απιστευτα γρηγορα και το κινητακι ανεβασε καπως θερμοκρασία με σχετική ευκολια, μετα απο τους 2 πρωτους κυκλους φόρτισης η διάρκεια της μπαταριας ειναι απλα... σουπερ! μου θυμίζει την τρομερη απόδοση που ειχε το κινητο πριν παρει την 4.2.2, πραγματικα έχω μείνει άναυδος Το μόνο κουσούρι που εμεινε στο κινητο, ειναι οτι το λαμπακι γινεται πράσινο οταν φτανει τα 96% και οχι τα 100%. Αλλα χαλάλι ετσι οπως εγινε η κινητάρα!! :D Ευχαριστώ και πάλι ολα τα παιδιά που με βοήθησαν σε αυτο το τοπικ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μήπως έχει κανείς nandroid backup της έκδοσης 2.24.161.1? (CID: VODAP102) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μήπως έχει κανείς nandroid backup της έκδοσης 2.24.161.1? (CID: VODAP102) http://www.htc1guru.com/dld/guru_reset_m7_2-24-161-1-zip/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 http://www.htc1guru.com/dld/guru_reset_m7_2-24-161-1-zip/ Thanks kollate, το δοκίμασα αυτό αλλά φαίνεται να μην έχει στο σωστό stock recovery, η ένδειξη *tampered* παραμένει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts