Electrified Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Sn: FA362W900918 Αυτός ο σειριακος αριθμός τι λεει; Ποια παρτιδα είναι; Το βρήκα στο insomnia και περιμενει απάντηση οπότε όποιος μπορεί ας απαντήσει γρήγορα! Νομίζω οτι σε αυτα με 35, 36, 37 υπήρχε αρκετά το πρόβλημα με το purple tint στην κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 δεν δουλευει το site για να το τσεκαρουμε... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Υπάρχει περίπτωση να είναι καλό δηλαδή; Είναι μιας βδομάδας και ελληνικό, λίγο ύποπτο δεν είναι ότι το δίνει τόσο σύντομα; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 γιατί να μην υπάρχει. αν ο πωλητης εχει καλες αξιολογησεις δε βρισκω λογο να τρέχει κατι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ο συγκεκριμένος εχει όντως πολυ καλες αξιολογησεις. Μου έστειλε μάλιστα κι αυτή τη φωτό για να το δω σε απόλυτο σκοτάδι: https://www.dropbox.com/s/q3nzvk9lwwj7rh4/IMAG0025.jpg Μπορεί να βγει συμπερασμα από αυτό; Αν είναι ελληνικό το κινητό δε μπορω εντός εγγύησης να το στείλω πισω για purple tint χωρίς να με απορρίψουν από arvato; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ίσως έχει αναφερθεί ξανά αλλά με ένα γρήγορο Google search βρήκα αυτό από την ίδια την HTC: http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN βλέπεις και χώρα (αν είναι ελληνικό ή όχι) και ημερομηνία κατασκευης. πχ αυτό που παρέθεσα πριν κατασκευαστηκε ιούνιο παρότι είναι μιας βδομάδας και είναι όντως ελληνικό... Δε μου αρέσει η παλιά παρτίδα αλλά από την άλλη είναι όντως ελληνικό και σε τιμή κάτω από 400... Είναι και αξιόπιστος ο πωλητής, δεν ξέρω τι να κάνω; Θα το αγοραζατε στη θέση μου; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 για να σου φυγουν οι περιεργειες μιλα στο τηλεφωνο μαζι του και πες του να σου στειλει φωτο με το κινητο περιμετρικα την αποδειξη αγορας κλπ και οτι αλλο εσυ νομιζεις. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδια προκειται να πουλησω το iphone 5 και να παρω το one.δεν ξερω αν ειναι σωστη επιλογη αλλα λεω να δοκιμασω.θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω οταν παραγγειλω απο ιντερνετ απο skroutzoμαγαζα.μαλλον για birdphone καταληγω. Γραφετε κατι για "brandet".τι σημαινει; Τι να προσεξω; Επισης τι αλλο να προσεξω με τις εγγυησεις και τι με τους σειριακους αριθμους; Παιζει να υπαρχουν ακομα "πρωτες" παρτιδες στοκ στα μαγαζια αυτα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Είδα κι αποείδα με τα μεταχειρισμένα και πήρα με τη σειρά τηλέφωνα σε όλα τα σκρουτζομάγαζα σήμερα. Με ελάχιστες εξαιρέσεις είτε δεν είχαν στοκ για να μου πούνε serial number ή I MEI είτε δε μπορούσαν να ξέρουν ποια συσκευή θα έπαιρνα από την αποθήκη για να με ενημερώσουν. Από δύο μόνο που πήρα σειριακό αριθμό παρότι έλεγαν εισαγωγής στην περιγραφή αποδείχθηκαν ελληνικές συσκευές μεν, παλιές παρτίδες Μαΐου και Ιουνίου δε. Εν ολίγοις αν θέλω πρόσφατο One στα σίγουρα πρέπει να πάω σε κατάστημα τύπου πλαίσιο και να το πάρω στα χέρια μου να ελέγξω ο ίδιος το κουτί εκείνη την ώρα... Έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. 600+ που ζητάει το κάθε πλαίσιο δεν έχω να δώσω, οι υπόλοιποι είναι ρώσικη ρουλέτα και τα μεταχειρισμένα με το ζόρι βρίσκω και συνήθως ότι να ναι. Με βλέπω να μένω με το Desire μου φαίνεται... Μήπως έχουμε γίνει πολύ ψείρες με τις παρτίδες και τα προβλήματα; Να πάρω ένα και να τελειώνω; Τι να κάνω :-( Είπα να αγοράσω καινούριο κινητό που το ονειρευόμουν μετά από 3 χρόνια με το πιστό μου Desire και περισσότερο άγχος και τρέξιμο έχω παρά χαρά μέχρι τώρα :-| Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Είδα κι αποείδα με τα μεταχειρισμένα και πήρα με τη σειρά τηλέφωνα σε όλα τα σκρουτζομάγαζα σήμερα. Με ελάχιστες εξαιρέσεις είτε δεν είχαν στοκ για να μου πούνε serial number ή I MEI είτε δε μπορούσαν να ξέρουν ποια συσκευή θα έπαιρνα από την αποθήκη για να με ενημερώσουν. Από δύο μόνο που πήρα σειριακό αριθμό παρότι έλεγαν εισαγωγής στην περιγραφή αποδείχθηκαν ελληνικές συσκευές μεν, παλιές παρτίδες Μαΐου και Ιουνίου δε. Εν ολίγοις αν θέλω πρόσφατο One στα σίγουρα πρέπει να πάω σε κατάστημα τύπου πλαίσιο και να το πάρω στα χέρια μου να ελέγξω ο ίδιος το κουτί εκείνη την ώρα... Έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. 600+ που ζητάει το κάθε πλαίσιο δεν έχω να δώσω, οι υπόλοιποι είναι ρώσικη ρουλέτα και τα μεταχειρισμένα με το ζόρι βρίσκω και συνήθως ότι να ναι. Με βλέπω να μένω με το Desire μου φαίνεται... Μήπως έχουμε γίνει πολύ ψείρες με τις παρτίδες και τα προβλήματα; Να πάρω ένα και να τελειώνω; Τι να κάνω :-( Είπα να αγοράσω καινούριο κινητό που το ονειρευόμουν μετά από 3 χρόνια με το πιστό μου Desire και περισσότερο άγχος και τρέξιμο έχω παρά χαρά μέχρι τώρα :-| Είμαι τακτικότατος θά'λεγα πελάτης του Πλαισίου. Κοιτάζοντας λίγο τις συσκευές, ρώτησα ποια παρτίδα είναι τα ΟΝΕs. Στο s/n είδα το 35 και τουλάχιστον εκεί, όλα ήταν 35αρια... Αν το Πλαίσιο ήταν το πολύ καμιά 30ρια ευρώ ακριβότερο, θα το έπαιρνα σίγουρα από κει. Bottom line: μην είσαι σίγουρος ότι έχουν οπωσδήποτε τις πιο φρέσκες συσκευές... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 αν δεν σε απασχολει το μωβ πεπλο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου παρε ενα να ησυχασεις. παρε απο ενα καταστημα που υποστηριζει doa για να σαι καλυμμενος Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Αυτό ακριβώς με απασχολεί! Είναι δυνατόν να ζητάνε τόσα χρήματα για κινητό που είναι και η ναυαρχίδα της εταιρείας και να πρέπει να κάνω συμβιβασμούς στη λειτουργία της; Ειδικά μάλιστα στον τομέα που υποτίθεται είναι το δυνατό της σημείο - οι νυχτερινές φωτογραφίες; Έχω ξενερώσει απίστευτα με το όλο θέμα, άρχισα να κοιτάω και προς Xperia Z1. Πιο δυνατό από χαρακτηριστικά και αδιάβροχο! Μόνο από ομορφιά χάνει και το βρίσκω και λίγο πολύ στην ίδια τιμή με το One. Και λιγότερα θέματα από ότι διάβασα στο αντίστοιχο θέμα των κατόχων του, μόνο κάποια με καμένα pixels. Μου την έχει δώσει το θέμα HTC και το κυνήγι για καλό One. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ... Μήπως έχουμε γίνει πολύ ψείρες με τις παρτίδες και τα προβλήματα; Να πάρω ένα και να τελειώνω; Τι να κάνω :-( Είπα να αγοράσω καινούριο κινητό που το ονειρευόμουν μετά από 3 χρόνια με το πιστό μου Desire και περισσότερο άγχος και τρέξιμο έχω παρά χαρά μέχρι τώρα :-| Τέτοιο προβληματισμό στην αγορά καινούργιου τηλεφώνου, μόνο η HTC καταφέρνει και δημιουργεί :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Αυτό ακριβώς με απασχολεί! Είναι δυνατόν να ζητάνε τόσα χρήματα για κινητό που είναι και η ναυαρχίδα της εταιρείας και να πρέπει να κάνω συμβιβασμούς στη λειτουργία της; Ειδικά μάλιστα στον τομέα που υποτίθεται είναι το δυνατό της σημείο - οι νυχτερινές φωτογραφίες; Έχω ξενερώσει απίστευτα με το όλο θέμα, άρχισα να κοιτάω και προς Xperia Z1. Πιο δυνατό από χαρακτηριστικά και αδιάβροχο! Μόνο από ομορφιά χάνει και το βρίσκω και λίγο πολύ στην ίδια τιμή με το One. Και λιγότερα θέματα από ότι διάβασα στο αντίστοιχο θέμα των κατόχων του, μόνο κάποια με καμένα pixels. Μου την έχει δώσει το θέμα HTC και το κυνήγι για καλό One. Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, και αυτό νομίζω δικαιολογεί και την πορεία των πωλήσεων, της κερδοφορίας, και της τιμής της μετοχής της HTC (παρότι έχει καλά προϊόντα σχεδιαστικά). Εξέτασε και το One από Amazon Γερμανίας, με 480 ευρώ συνολικά (469+11 μεταφορικά), λογικά εκεί έχουν μεγαλύτερη ροή και ίσως πιο καινούργιο στοκ (χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς να στο διασφαλίσει ότι θα πάρεις από νέα παρτίδα) http://www.amazon.de/gp/product/B00BFUS8C6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Είδα το Ζ1 το Sony από κοντά στο Public σήμερα. Δίπλα ήταν και το One. Μου έφυγε το δίλημμα γιατί απλά το Ζ1 ήταν μια τεράστια παντόφλα σαν τετράγωνο Note. Δε μου άρεσε καθόλου. Το One παραμένει πραγματικό κόσμημα και συναισθηματική αγορά. Το θέμα Amazon το σκέφτηκα κι εγώ ότι λόγω μεγάλου όγκου πωλήσεων αν έχει κάποιος πρόσφατη παρτίδα θα είναι αυτός. Όντως τέτοιος προβληματισμός δεν μου έχει ξανασυμβεί με καμία αγορά. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Είδα το Ζ1 το Sony από κοντά στο Public σήμερα. Δίπλα ήταν και το One. Μου έφυγε το δίλημμα γιατί απλά το Ζ1 ήταν μια τεράστια παντόφλα σαν τετράγωνο Note. Δε μου άρεσε καθόλου. Το One παραμένει πραγματικό κόσμημα και συναισθηματική αγορά. Το θέμα Amazon το σκέφτηκα κι εγώ ότι λόγω μεγάλου όγκου πωλήσεων αν έχει κάποιος πρόσφατη παρτίδα θα είναι αυτός. Όντως τέτοιος προβληματισμός δεν μου έχει ξανασυμβεί με καμία αγορά. Το άμαζον είναι πάντα καλή λύση (αρκεί να το αγοράζεις από το ίδιο το άμαζον και όχι από τρίτο) γιατί είναι πολύ σωστοί σε θέματα σέρβις-επιστροφών κτλ. Επειδή σε βλέπω που... πονάς, να σου πω ότι τα άλλα κινητά που λες δεν θα σου δώσουν την ικανοποίηση που θα σου δώσει το One. Το θέμα είναι να μην πέσεις σε συσκευή με πρόβλημα (που επί της ουσίας το μόνο πρόβλημα είναι η κάμερα γιατί αλλιώς δεν έχει θέματα). Αυτό είναι λίγο Τζόκερ. Είτε θα κάνεις λίγη υπομονή ακόμα (έρχονται και γιορτές και μπορεί να πέσεις σε καμιά προσφορά) να είσαι σίγουρος ότι θα είναι από καινούρια παρτίδα, είτε θα το ρισκάρεις λίγο. Η φωτό που σου έστειλε πάντως ο πωλητής φαίνεται ΟΚ, αλλά μπορεί να μην έχει "ζεσταθεί" ο σένσορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Έχω φτάσει στο σημείο με το που ξυπνάω να ανοίγω skroutz και να κοιτάω τιμές κάθε μέρα :-P Σήμερα λοιπόν μεγάλη πτώση στα 450 πλέον από τα πρώτα skroutzομαγαζα. Ο πωλητής που είχε στείλει τη φώτο το έδινε 380. Αν τελικά δεν άλλαξε γνώμη θα το πάρω σήμερα από αυτόν, αλλιώς καινούριο από kaizer. Απόψε θα έχω παραγγείλει το ένα ή το άλλο δεν κρατιέμαι άλλο. Άμα είναι να βγει και το Μ8 τι να το κάνω μια ζωή θα περιμένω. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Έχω φτάσει στο σημείο με το που ξυπνάω να ανοίγω skroutz και να κοιτάω τιμές κάθε μέρα :-P Σήμερα λοιπόν μεγάλη πτώση στα 450 πλέον από τα πρώτα skroutzομαγαζα. Ο πωλητής που είχε στείλει τη φώτο το έδινε 380. Αν τελικά δεν άλλαξε γνώμη θα το πάρω σήμερα από αυτόν, αλλιώς καινούριο από kaizer. Απόψε θα έχω παραγγείλει το ένα ή το άλλο δεν κρατιέμαι άλλο. Άμα είναι να βγει και το Μ8 τι να το κάνω μια ζωή θα περιμένω. To kaizerstore.gr έχει τα κουτιά μπροστά σου, στο ράφι, οπότε σίγουρα μπορείς να δεις το serial number στο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το μπλε, εκτός από το carphone warehouse, υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 http://www.handyshop.de/hersteller/htc/963871/htc-one-vivid-blau-32gb Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Παράγγειλα καινούριο τελικά εν όψει και της περαιτέρω μείωσης τιμής στα 450€ από kaizerstore.gr και το περιμένω αύριο πρωί! Αυτό που ήθελα όμως να πω είναι η βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου σε έναν άνθρωπο που ούτε με ήξερε ούτε είχε λόγο να το κάνει, αλλά πήγε στο κατάστημα και τράβηξε φωτογραφίες όλα τα serial numbers από τα HTC One που είχε για να διαλέξω παρτίδα! Ούτε το ζήτησα ούτε τίποτα! Απλά άνοιξα το inbox μου με προσωπικό μήνυμα και ο άνθρωπος προσφερόταν από μόνος του να κατέβει μέχρι το μαγαζί και να ψάξει για μένα (αφού βρίσκομαι στο Βόλο και δε θα μπορούσα να το κάνω εγώ). Και όντως βρήκα ένα σειρά 39 δηλαδή τέλη σεπτέμβρη κατασκευή γερμανικό και το τσίμπησα! babill2004 πραγματικά σ'ευχαριστώ φίλε από καρδιάς! Είμαι πολύ χαρούμενος αφενός γιατί βρήκα αυτό που ήθελα και το παράγγειλα χωρίς ενδοιασμούς και αφετέρου γιατί η κοινότητά μας δημιουργεί έναν τέτοιο ιδιότυπο δεσμό. Η κοινή αγάπη για την τεχνολογία οδήγησε τον babill2004 απλά και μόνο διαβάζοντας για το αδιέξοδο ψάξιμό μου για ένα καλό One να κατέβει μέχρι το kaizerstore και να ψειρίσει ό,τι στοκ είχε το κατάστημα. Απίστευτα πράγματα. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μπραβο στον Πετρο γι αυτο που έκανε. Καλοδουλευτο και σε σένα, που απ ότι φαίνεται έχεις "κάψα" για το one Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Ευχαριστώ για τα (υπερβολικά) καλά λόγια του φίλτατου. Θεώρησέ το ως pay it forward διότι ένας άλλος φίλος εδώ με βοήθησε πολύ στην επιλογή, που είχε τα μάτια του ανοικτά και με ειδοποίησε για αγγελία ενώ εγώ δεν μπορούσα, και ήταν support line όλη την ώρα, ακόμα και τώρα. Και αναφέρομαι στον Αντώνη, gsir, που έγραψε το σχόλιο πριν από αυτό το δικό μου. Ας ελπίσουμε ότι θα του βγει καλό και θα το ευχαριστηθούμε. Και πάλι σας ευχαριστώ και για τα καλά λόγια και όλους εδώ για το μεράκι και την τρέλα σας. Πέτρος. Edited November 28, 2013 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το κινητό ήρθε 09.30 σήμερα το πρωί. Είναι έρωτας πραγματικά. Έπαθα πλάκα. Το χάιδευα στα χέρια μου μέχρι να πατήσω το power και ένιωθα το αλουμίνιο. Μέχρι που το βάζω μπροστά και... σήμα της Vodafone :angry: Τηλέφωνο στο Kaiser shop και ερώτηση σχετικά (μου είχαν υποσχεθεί unbranded). Δε θα το έκανα περαιτέρω θέμα και θα χαιρόμουν με την αγορά μου αλλά μου την έδωσε το ύφος του πωλητή που μόνο που δε μ'έβρισε και προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν είναι branded και ότι μόλις βάλω κάρτα Cosmote μέσα θα φύγουν οι εφαρμογές της Vodafone και ότι δεν έχει σχέση με τις αναβαθμίσεις και θα τις παίρνω έγκαιρα. Τέλος πάντων το κινητό είναι παρτίδα 39 κατασκευής στις 25/9 που το βρήκα χάρη στον Πέτρο και προσπαθώντας να βγάλω με την κάμερα σε σκοτάδι δεν είδα τίποτα περίεργα μωβ. Πάντως αν αποδειχθεί και η κάμερα να έχει θέματα τότε θα φύγει πετώντας για Αθήνα. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το κινητό ήρθε 09.30 σήμερα το πρωί. Είναι έρωτας πραγματικά. Έπαθα πλάκα. Το χάιδευα στα χέρια μου μέχρι να πατήσω το power και ένιωθα το αλουμίνιο. Μέχρι που το βάζω μπροστά και... σήμα της Vodafone :angry: Τηλέφωνο στο Kaiser shop και ερώτηση σχετικά (μου είχαν υποσχεθεί unbranded). Δε θα το έκανα περαιτέρω θέμα και θα χαιρόμουν με την αγορά μου αλλά μου την έδωσε το ύφος του πωλητή που μόνο που δε μ'έβρισε και προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν είναι branded και ότι μόλις βάλω κάρτα Cosmote μέσα θα φύγουν οι εφαρμογές της Vodafone και ότι δεν έχει σχέση με τις αναβαθμίσεις και θα τις παίρνω έγκαιρα. Τέλος πάντων το κινητό είναι παρτίδα 39 κατασκευής στις 25/9 που το βρήκα χάρη στον Πέτρο και προσπαθώντας να βγάλω με την κάμερα σε σκοτάδι δεν είδα τίποτα περίεργα μωβ. Πάντως αν αποδειχθεί και η κάμερα να έχει θέματα τότε θα φύγει πετώντας για Αθήνα. Με γεια. Πολλοί με "branded" εννοούν SIM-Locked σε συγκεκριμένο πάροχο, ή το να έχει Logo παρόχου πάνω στη συσκευή. Το Logo της Vodafone στο startup και τα σχετικά apps θα φύγουν όταν βάλεις μια άλλη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts