taigetos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παρτίδα όντως καινούρια, το T-mobile κακό όμως για τις αναβαθμίσεις... Τουλάχιστον της Vodafone όπως το δικό μου πήραν κανονικά αναβάθμιση 4.3 με Sense 5.5 και λογικά και το KitKat... Το δικό σου ήρθε με 4.3 και sense 5.5; Απο που το αγορασες; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Το δικό μου ήρθε με 4.2 και sense 5 και με το που το άνοιξα είχε διαθέσιμη αναβάθμιση. Είναι γερμανικό από Kaiserstore. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δηλαδή να προτιμήσω vodafone απο tmobile, δίνει γενικά πιο γρήγορα αναβαθμίσεις; Σήμερα-αυριο λέω να παραγγείλω αλλά δεν ξέρω απο ποιό σκρουτζομάγαζο. Για να είμαι ειλικρινής με βάζει σε σκέψεις και το θέμα service, διαβαζα κάτι ιστορίες τρόμου εδω οτι η συσκευη αν είναι branded πρέπει να πάει εξωτερικό και για ιδιοκτήτες του one που εμειναν χωρις το smartphone τους για 3-4 εβδομάδες και έχω προβληματιστεί αρκετά. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δηλαδή να προτιμήσω vodafone απο tmobile, δίνει γενικά πιο γρήγορα αναβαθμίσεις; Σήμερα-αυριο λέω να παραγγείλω αλλά δεν ξέρω απο ποιό σκρουτζομάγαζο. Για να είμαι ειλικρινής με βάζει σε σκέψεις και το θέμα service, διαβαζα κάτι ιστορίες τρόμου εδω οτι η συσκευη αν είναι branded πρέπει να πάει εξωτερικό και για ιδιοκτήτες του one που εμειναν χωρις το smartphone τους για 3-4 εβδομάδες και έχω προβληματιστεί αρκετά. Εγώ είχα branded Vodafone Γερμανίας από κάποιο kaizer, μου χάλασε η φωτογραφική και το έστειλα για service, σε 15 μέρες επέστρεψε, λίγο δύσκολο να πήγε Γερμανία. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Βρήκα ελληνικό (ισπανικο-unbranded) στα 500 ευρω, απο σκρουτζ μου βγαίνει στα 440 μάζι με μεταφορικά αξίζουν τα 60 παραπάνω για unbranded; Αυτο λαμβάνοντας υποψην ότι κάποια στιγμή θα επέμβω στο κινητό με root, αλλαγή ROM κλπ. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 αν εχεις σκοπο να επεμβεις οχι δεν αξιζουν! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ευχαριστώ! Αγορα απο σκρουτζ λοιπόν... Το μόνο που μένει είναι να βρω με κάποιον τρόπο καινούργια παρτίδα (δεν μου λενε S/N τα καταστήματα που μίλησα) και αν γίνεται branded σε vodafone :shifty: Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ευχαριστώ! Αγορα απο σκρουτζ λοιπόν... Το μόνο που μένει είναι να βρω με κάποιον τρόπο καινούργια παρτίδα (δεν μου λενε S/N τα καταστήματα που μίλησα) και αν γίνεται branded σε vodafone :shifty: Ρώτα στο Kaizer. Εγώ παράγγειλα το δεύτερο χθες από κει και ήταν παρτίδα ολοκαίνουρια (11 νοέμβρη)! Απλά παρότι λένε Vodafone εμένα ήταν t-mobile και αυτό είναι ένα ρίσκο. Από την άλλη αν έχεις σκοπό να ρουτάρεις όρμα, έχουν μόνο καινούρια απ'ότι μου είπανε. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ρώτα στο Kaizer. Εγώ παράγγειλα το δεύτερο χθες από κει και ήταν παρτίδα ολοκαίνουρια (11 νοέμβρη)! Απλά παρότι λένε Vodafone εμένα ήταν t-mobile και αυτό είναι ένα ρίσκο. Από την άλλη αν έχεις σκοπό να ρουτάρεις όρμα, έχουν μόνο καινούρια απ'ότι μου είπανε. Το είδα που το πόσταρες πιο πάνω, καλορίζικο by the way! Θα μείνω stock για αρχη και επειδή δεν ξερώ τι ακριβώς γινεται με τις αναβαθμίσεις με branded θα ήθελα να μου πείτε, υπάρχει περίπτωση η tmobile να μην αναβαθμίσει την συσκευη σε 4.3 όπως η vodafone και να σταματησει την υποστήριξη στην 4.2.2; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) αυτο φιλε δεν νομιζω να γινει αλλα κανεις δε σου λεει οτι δεν θα δωσει την αναβαθμιση Μαρτιο ας πουμε. οποτε φεξε μου και γλιστρησα..αφου θα ασχοληθεις με modding κρατα το τηλ μια βδομαδα οπως ειναι και μετα περασε ενα αλλο cid και παρε την τελευταια αναβαθμιση.. κι εσυ ρε makinen σε δουλεια να βρισκεσαι. εδωσες το ασημενιο για μαυρο και τελικα πηρες την ιδια συσκευη :P Edited December 6, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 κι εσυ ρε makinen σε δουλεια να βρισκεσαι. εδωσες το ασημενιο για μαυρο και τελικα πηρες την ιδια συσκευη :P Ισχύει :p Τουλάχιστο πήρα made in Taiwan και πολύ πολύ πιο καινούρια. Όχι ότι είχε κάποια διαφορά εκτός του ότι έμεινα χωρίς Sense 5.5 και Android 4.3 :lol: Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 δεν πειραζει, θα τη παρεις πλαγιως την αναβαθμιση αν χρειαστει..το θεμα ειναι οτι εχεις αψεγαδιαστη συσκευη.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Θα κάνω υπομονή μέχρι τα χριστούγεννα και αν δω ότι δεν... CID change και γίνομαι unbranded και άντε γεια. Τόσα χρόνια με το Desire δεν έμεινα στιγμή stock rom Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει και μένα κάποιους το είναι αυτά τα cid ,το κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Από το E-Shop έχει αγοράσει κάποιος; Branded φέρνει; Και αν ναι T-Mobile, Voadafone ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 CID= Custom ID. Κάθε περιοχή και κάθε πάροχος έχει το δικό του. Αγγλία πχ έχει HTC_001 η Γερμανία HTC_102. Μ αυτόν τον τρόπο ελέγχεις καλύτερα τη διάθεση συσκευών στις διάφορες χώρες Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Από το E-Shop έχει αγοράσει κάποιος; Branded φέρνει; Και αν ναι T-Mobile, Voadafone ή κάτι άλλο; Λέει GR στην περιγραφή οπότε ελληνικό άρα unbranded. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δεν θα εμπιστευομουν ότι το eshop δίνει unbranded..μη πω ούτε καν ελληνικό.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει και μένα κάποιους το είναι αυτά τα cid ,το κάνουν... Σημαίνει Carrier ID. Οι Over The Air αναβαθμίσεις του λειτουργικού (OTA updates) περιέχουν την πληροφορία για το ποια CIDs καλύπτουν, και έτσι δεν μπαίνουν σε όλες τις συσκευές. Άρα το CID που έχεις επηρεάζει το πότε (και αν) θα λάβεις μια αναβάθμιση. Asia-HK-CHT HTC__622 ATT CWS__001 BM BM___001 Bouygues-Telecom BOUYG201 Brightstar-PTB BSTAR502 Brightstar-SPA BSTAR301 Chunghwa-Taiwan CHT__601 CA_Dave DAVE_001 CA_Videotron VIDEO001 CT HTCCN702 CU HTCCN703 DCM DOCOM801 DOPOD DOPOD701 Era T-MOB009 Entel BSTAR306 Tigo BSTAR307 Movistar BSTAR308 Fastweb-IT FASTW401 GOOGLE GOOGL001 H3G-AT H3G__106 H3G-DAN H3G__F05 H3G-Italy H3G__402 H3G-ROI H3G__003 H3G-SWE H3G__G04 H3G-UK H3G__001 HTC-Asia-SEA HTC__037 HTC-Asia-SEA-WWE HTC__044 HTC-Australia HTC__023 HTC-BE HTC__E41 HTC-Czech HTC__C24 HTC-Denmark HTC__F08 HTC-Dutch HTC__E11 HTC-EastEurope HTC__032 HTC-ELL HTC__N34 HTC-FRA HTC__203 HTC-FRA-Bouygues HTC__247 HTC-FRA-NRJ HTC__249 HTC-GCC HTC__J15 HTC-GER HTC__102 HTC-India HTC__038 HTC Israel HTC__K18 HTC-ITA HTC__405 HTC-Nor HTC__Y13 HTC-Norway HTC__H10 HTC-Poland HTC__B25 HTC-PTG HTC__506 HTC-Russia HTC__A07 HTC-SPA HTC__304 HTC-Sweden HTC__G09 HTC-Tesco HTC__052 HTC-Turkey HTC__M27 HTC-WWE HTC__001 Hutch-Australia HUTCH001 O2-DE O2___102 O2-UK O2___001 Open-Channel HTCCN701 Optus-Australia OPTUS001 ORANGE-AT ORANG113 ORANGE-BE ORANG012 ORANGE-CH-FRA ORANG203 ORANGE-CH-GER ORANG104 ORANGE-ES ORANG309 ORANGE-French ORANG202 ORANGE-PL ORANGB10 ORANGE-PO ORANG008 ORANGE-SK ORANG006 ORANGE-UK ORANG001 Rogers ROGER001 SKT_KR SKT__901 SMC-Voda-HK SMCVD001 TELEF-Spain TELEF301 Telstra TELST001 TELUS TELUS001 TIM-Italy TIM__401 TMA T-MOB102 TMCZ T-MOB004 TMD T-MOB101 TMH T-MOB007 TMHR T-MOB006 TMMK T-MOBL11 TMNL T-MOB003 TMSK T-MOB008 TMUK T-MOB005 TMUS T-MOB010 TWM-TW HTC__621 VIRGIN-UK VIRGI001 VODA-Africa-South HTC__016 VODA-Australia VODAP021 VODA-Germany VODAP102 VODA-Greece VODAP006 VODA-Ireland VODAP019 VODA-Italy VODAP405 VODA-Mobilkom VODAP120 VODA-Netherland VODAPE17 VODA-New-Zealand VODAP022 VODA-Portugal VODAPD18 VODA-Proximus VODAP024 VODA-SA VODAP026 VODA-SFR VODAP203 VODA-Spain VODAP304 VODA-Swisscom-DE VODAP110 VODA-Swisscom-FR VODAP212 VODA-Swisscom-IT VODAP416 VODA-Swisscom-WWE VODAP015 VODA-TR VODAPM27 VODA-UK VODAP001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) 'Ακυρο μήνυμα. Δεν έβρισκα το δικό μου αλλά τώρα το δα. Τ-Mobile Γερμανίας. Τα "ελληνικά" One άραγε τι CID έχουν; Γιατί το Ν34 το έχει το Desire μου αλλά δεν έχω δει ούτε έναν με One να το χει αυτό. Edited December 7, 2013 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 'Ακυρο μήνυμα. Δεν έβρισκα το δικό μου αλλά τώρα το δα. Τ-Mobile Γερμανίας. Τα "ελληνικά" One άραγε τι CID έχουν; Γιατί το Ν34 το έχει το Desire μου αλλά δεν έχω δει ούτε έναν με One να το χει αυτό. HTC_304. Τα ελληνικά είναι τα ισπανικά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Οπότε αυτο βάζουμε με την αλλαγή του CID για να παίρνουμε OTA updates Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 νομίζω ότι ota δεν παιρνεις πάντως... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Αν αυτό ισχύει δεν αξίζει τον κόπο... Ήθελα να είναι ουσιαστικά ελληνικό και unbranded, αλλιώς δε λέει... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Αν αυτό ισχύει δεν αξίζει τον κόπο... Ήθελα να είναι ουσιαστικά ελληνικό και unbranded, αλλιώς δε λέει... Δεν αλλάζεις μόνο το CID. Πρέπει να περάσεις και την Ευρωπαική ROM. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts