mick_ Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Από το ελληνικό expansys το παραγγείλατε ή το αγγλικό ή δε παίζει ρόλο;; Εσείς που το πήρατε από εκεί με ποιους μιλήσατε για να επιβεβαιώσετε τα παραπάνω;; Η τιμή αγοράς είναι ίδια και στο αγγλικό και στο ελληνικό και πόσο θα κοστίσει μαζί με τα έξοδα αποστολής;; Απο το ελληνικό το πήρα, είχα μιλήσει στο τηλέφωνο για πληροφορίες αλλά ρώτησα και με email (για να υπάρχει γραπτή απάντηση) το θέμα της εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Απο το ελληνικό το πήρα, είχα μιλήσει στο τηλέφωνο για πληροφορίες αλλά ρώτησα και με email (για να υπάρχει γραπτή απάντηση) το θέμα της εγγύησης Μάλιστα! Θα στείλω κι εγώ e-mail για σιγουριά και από δευτέρα θα τηλεφωνήσω κιόλας. Και μία τελευταία ερώτηση (ίσως η πιο σημαντική..). Όσοι το αγοράσατε πήρατε το μαύρο ή το ασημί;; Έχω δει σχετικά συγκριτικά και μάλλον καταλήγω στο ασημί, αλλά διαβάζω ότι στο μάυρο έχουν διορθωθεί κάποιες κατασκευαστικές ατέλειες (κενά περιμετρικά, ανασήκωμα οθόνης πάνω-κάτω). Ισχύει;; Βέβαια το ότι το μαύρο συγκεντρώνει ή τουλάχιστον κάνει πιο εμφανή τα δαχτυλικά αποτυπώματα και το ότι είναι πιο δύσκολη η απομάκρυνσή τους με αποτρέπει από την αγορά του (αν και δείχνει πιο κομψό σε σχέση με το ασημί). Καμιά βοήθεια επί του θέματος από τους κατόχους;; Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πιστεύω είναι καθαρά θέμα γούστου. όσον αφορά τις κατασκευταστικές ατέλειες αυτές παρατηρήθηκαν στις πρώτες "φουρνιές" οπότε δε νομίζω να έχεις θέμα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Σήμερα μάλλον θα προχωρήσω στην αγορά του κινητού (Silver HTC One). Επειδή λέω να το παραγγείλω από expansys, κι επειδή βλέπω ότι στο αγγλικό η τιμή είναι κατά ~30€ χαμηλότερη, υπάρχουν διαφορές στο κινητό σε σχέση με το ελληνικό expansys;; Αξίζει να γι'αυτή τη μικρή διαφορά να το πάρω από το αγγλικό ή να προχωρήσω για σιγουριά στο ελληνικό;; Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) πρόσεχε μη γράφει b stock είναι μεταχειρισμένα. παρήγγειλα κι εγώ το μαύρο πριν λίγο απο expansys. πολλοί εξυπηρετικοί edit: προτού κάνω την παραγγελία απο expansys το κινητό το είχα βρει και στο handyshop.de στα πεντακοσαραντακατι ευρω με 20Ε μεταφορικά για ελλαδα με dhl. ρώτησα και αν στελνουν αποδειξη με imei και στελνουν. επίσης το κινητο ειναι unlocked και unbranded αλλα δε προχώρησα σε αγορα από εκει γιατί χτυπα ξύλο γίνει κατι αντε να συννενοηθω στα γερμανικά Edited July 8, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 πρόσεχε μη γράφει b stock είναι μεταχειρισμένα. παρήγγειλα κι εγώ το μαύρο πριν λίγο απο expansys. πολλοί εξυπηρετικοί edit: προτού κάνω την παραγγελία απο expansys το κινητό το είχα βρει και στο handyshop.de στα πεντακοσαραντακατι ευρω με 20Ε μεταφορικά για ελλαδα με dhl. ρώτησα και αν στελνουν αποδειξη με imei και στελνουν. επίσης το κινητο ειναι unlocked και unbranded αλλα δε προχώρησα σε αγορα από εκει γιατί χτυπα ξύλο γίνει κατι αντε να συννενοηθω στα γερμανικά Τουλάχιστον στο site δεν αναφέρει κάτι για b stock. Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι αν το stock που έχουν στο ελληνικό expansys είναι από τις αρχικές φουρνιές όπου είχαν παρουσιαστεί προβλήματα με non-zero gap,κτλ.. Έχει αγοράσει κάποιος πρόσφατα το ασημί από το ελληνικό expansys να μου πει αν είχε το οποιοδήποτε πρόβλημα;; Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο ειδικά για τα ασημι που φεύγουν πιο πολύ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Γιατι να το πάρει καποιος απο expansys και οχι απο kaizershop, kaizerstore, birdphone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Γιατι να το πάρει καποιος απο expansys και οχι απο kaizershop, kaizerstore, birdphone ? Και εγω αναμεσα σε expansys ή kaizerstore (το birdphone αυτη την στιγμη δεν το εχει) ειμαι..Ξερει κανεις αν το kaizerstore ειναι αξιοπιστο;Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Γιατι να το πάρει καποιος απο expansys και οχι απο kaizershop, kaizerstore, birdphone ? γιατί αν θέλεις το μαύρο τα παραπάνω δεν το έχουν και ουτε πρόκειται να το φέρουν άμεσα. εννοείται ότι αν θες το ασημί το παίρνεις από τα παραπάνω. Και εγω αναμεσα σε expansys ή kaizerstore (το birdphone αυτη την στιγμη δεν το εχει) ειμαι..Ξερει κανεις αν το kaizerstore ειναι αξιοπιστο;Ευχαριστω. αξιόπιστο είναι και είναι και Ελλάδα. πάρε άφοβα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 αξιόπιστο είναι και είναι και Ελλάδα. πάρε άφοβα Σε ευχαριστω πολυ gsir.Παρεμπιπτοντως το kaizerstore εχει το μαυρο ευρωπαικης αντιπροσωπειας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 καλα τα παληκάρια ότι να ναι χθες τους πήρα τηλ να δω αν θα φέρουν μαυρο και μου λενε δε προκειται και παρήγγειλα απο expansys :shock: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 καλα τα παληκάρια ότι να ναι χθες τους πήρα τηλ να δω αν θα φέρουν μαυρο και μου λενε δε προκειται και παρήγγειλα απο expansys :shock: Σε πιο καταστημα αναφερεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 στο kaizerstore. τους εστειλα μεηλ και τους εκραξα και με πηραν τηλεφωνο. η αληθεια ειναι οτι ειναι κομπλε. πολυ ευγενικοι κλπ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τι να πω...κακως που το εχουν στο ιντερνετ οτι ειναι διαθεσιμο αλλα δεν το εχουν καν!Καλα εκανες παντως!Αλλα και εγω τελικα expansys θα προτιμησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 δε με καταλαβες. απο τη προηγουμενη πεμπτη παιρνω καθε μερα και μου λενε οτι δε προκειται να φερουν μαυρο. πριν παραγγειλω απο expansys τη δευτερα τους ξαναπαιρνω και μου λενε το ιδιο. και χθες βλεπω διαθεσιμο! εκει τρελαθηκα! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Τελικά το μαύρο υπάρχει? http://kaizerstore.gr/htc-one-32gb-μαυρο-eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 το πρωί σίγουρα υπήρχε και λογικά υπάρχει ακόμα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ρε παιδιά, όσοι το έχετε είστε πλήρως ευχαριστημένοι; Ποιές οι εντυπώσεις σας; Ποιά πιστεύετε είναι τα υπέρ και τα κατά σε σχέση με το s4; Είμαι ανάμεσα σε htc one και galaxy s4. Αρχίζω και θέλω παραπάνω το htc one αφού μόνο υπερ βρίσκω πλέον. Οι αναβαθμίσεις δεν με καίνε τόσο, τα feutures του s4 είναι πράγματι ωραία, αλλά και το λειτουργικό του htc one έχει την χάρη του. Για έναν σχετικά άπλό χρήστη, ο οποίος θέλει εφαρμογές, μουσική, internet, βίντεο το προτείνετε έναντι του s4; Υποδοχή για σύνδεση με εξωτερικά δικά μου στερεοφωνικά έχει; Συγγνώμη για το πλήθος των ερωτήσεων, αλλά αυτό το δίλλημα με βασανίζει αρκετά τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Το κινητό ειναι πάρα πολύ καλό δε το περίμενα τόσο καλό. το ui του ειναι πανεμορφο και καλύτερο απ το touchwiz. τα 32gb ειναι υπεραρκετα, σου αφήνει 26 ελευθερα. η οθονη ειναι η καλυτερη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή(δε ξερω τι παίζει με το Oppo). για να μη τα πολυλογώ σε σχέση με s4 υπερέχει παντου πλην κάμερας. οι εξυπνες λειτουργιες της samsung για μενα προσωπικά ειναι εφέ και δε τις χρειάζομαι. σε άλλους μπορει να ειναι χρησιμες. usb otg παίζει κανονικάτα, τώρα με τη συνδεση με ηχεια δε ξερω. τα ηχεία είναι πολυυυυ δυνατα! Το μόνο μειον του και αυτό αναλόγως το τι απαιτήσεις έχεις από φωτογραφία ειναι η καμερα. εκεί το s4 είναι πολυ ανωτερο. μετα απο λιγη χρήση της καμερας του One τη χαρακτηρίζω ικανοποιητική, τιμια για το μεσο χρηστη. αν εισαι απο τους χρηστες που εχεις μεγαλες απαιτησεις στη καμερα δε πας σε one. αν θελεις ομως ενα κινητο που κανει τα παντα απροβληματιστα, ειναι τελειο out of the box, εχει ανω του μετριου καμερα και χαιρεσαι να το κρατας πας εκει. να τονισω οτι ημουν πρωην χρηστης s3. Δε μπηκα σε συγκριση το ενα βγαινει το καπακι και παιρνει sd το αλλο ειναι unibody και μεταλλικο γιατι ειναι καθαρα θεμα γουστου! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Οχι καμερα δεν με ενδιαφερει τοσο, εχω πολυ καλη δική μου. Ικανοποιητική που ειναι μου αρκεί. Αρα σε σχεση με το samsung μου λες να προχωρήσω προς τα εκει; Οι έξυπνες λειτουργίες πραγματι ισως ειναι ο ενθουσιασμός στην αρχή, αλλα τιποτα το ιδιαίτερο πρακτικά. Ευχαριστω, ελπίζω να βγάλω την απόφαση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 αν σ αρεσει το αλουμινιο και γενικα η πιο premium αισθηση στο κινητο, ειναι μονοδρομος Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Σε σχέση με το iphone5 ποια η αποψη σου; Με το ios ειμαι ιδιαιτερα εξοικειωμενος αλλα εχω ipad, iPod touch κλπ, οποτε για αλλαγή λεω να παω σε android. Θα μείνω περισσοτερο ικανοποιημένος θεωρείς σε σχεση με ενα iphone5; Αξιζει η μετάβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 δεν είχα ποτε ios συσκευη. στα συν ειναι η σταθεροτητα του λειτουργικου και η καλη κατασκευη. στα μειον το ποσο κλειστο ειναι. Στο htc εχεις εφαμιλλη κατασκευη και λογισμικο android με sense αλαγκαριστο. επισης μεγαλυτερη οθονη. σκεψου πολυ πριν κανεις τη μεταβαση γιατι αν τη κανεις μετα η οθονη του iphone, λογω μεγεθους, δε θα σε ικανοποιει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Ρε παιδιά, όσοι το έχετε είστε πλήρως ευχαριστημένοι; Ποιές οι εντυπώσεις σας; Ποιά πιστεύετε είναι τα υπέρ και τα κατά σε σχέση με το s4; Είμαι ανάμεσα σε htc one και galaxy s4. Αρχίζω και θέλω παραπάνω το htc one αφού μόνο υπερ βρίσκω πλέον. Οι αναβαθμίσεις δεν με καίνε τόσο, τα feutures του s4 είναι πράγματι ωραία, αλλά και το λειτουργικό του htc one έχει την χάρη του. Για έναν σχετικά άπλό χρήστη, ο οποίος θέλει εφαρμογές, μουσική, internet, βίντεο το προτείνετε έναντι του s4; Υποδοχή για σύνδεση με εξωτερικά δικά μου στερεοφωνικά έχει; Συγγνώμη για το πλήθος των ερωτήσεων, αλλά αυτό το δίλλημα με βασανίζει αρκετά τελευταία. Η δική μου γνώμη είναι να ρωτήσεις αυτούς που είχαν και τα 2,πιο από τα 2 κράτησαν,όταν έφυγε ο πρώτος ενθουσιασμός.Και εύκολα θα καταλήξεις :) Είναι ακριβή αγορά και θέλει σκέψη και όχι ενθουσιασμό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts