Sotnem Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ναι αλλά αυτο δεν εμφανίστηκε μετά από τις τελευταίες ρομ?Το λέω,γιατί κάποια παιδιά παρόλο που το άλλαξαν με καινούργιο,το εμφάνισε πάλι άμεσα....Κάποια ίσως αναβάθμιση στην κάμερα έκανε την ζημια,και εμφάνισε την υπερθέρμανση στα παλαιότερα module.Στην τελική περιμένετε λιγάκι να ξεστοκαρει τα παλαιά η εδώ αντιπροσωπεια,και πηγαινετε το για αλλαγη. Είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα. Κι αυτό γιατί μπορεί απλά να είναι θέμα hardware που επιδεινώνεται με τον καιρό οπότε συνέπεσε σε χρονική στιγμή που έκανε update κάποιος να εμφανιστεί και το θέμα. Μια που έχω διαβάσει πολλά ποστς στο xda, βλέπεις αρκετές διαφορετικές απόψεις. Πιστεύω πάντως ότι δεν έχει να κάνει με τα updates γιατί αρκετοί το είχαν με το 4.1.2 Αυτό που γίνεται με το 4.3 που βλέπω στο δικό μου είναι ότι στην αρχή έχει μαύρο και μετά κοκκινίζει κάπως (όπως λέει κι ο bouss) για να γίνει "απότομα" ξανά μαύρο. Σαν δηλαδή να αρχίζει να λειτουργεί κάτι που το επαναφέρει στο κανονικό. Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σε άλλους όμως το θέμα είναι έντονο και ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα. Κι αυτό γιατί μπορεί απλά να είναι θέμα hardware που επιδεινώνεται με τον καιρό οπότε συνέπεσε σε χρονική στιγμή που έκανε update κάποιος να εμφανιστεί και το θέμα. Μια που έχω διαβάσει πολλά ποστς στο xda, βλέπεις αρκετές διαφορετικές απόψεις. Πιστεύω πάντως ότι δεν έχει να κάνει με τα updates γιατί αρκετοί το είχαν με το 4.1.2 Αυτό που γίνεται με το 4.3 που βλέπω στο δικό μου είναι ότι στην αρχή έχει μαύρο και μετά κοκκινίζει κάπως (όπως λέει κι ο bouss) για να γίνει "απότομα" ξανά μαύρο. Σαν δηλαδή να αρχίζει να λειτουργεί κάτι που το επαναφέρει στο κανονικό. Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σε άλλους όμως το θέμα είναι έντονο και ενοχλητικό. Εγώ δεν έχω 4.3. Η σκέψη μου είναι ότι το κοκκίνισμα πρέπει να είναι η αντίδραση στο ελάχιστο φως που περνάει στον φακό. Προσπαθώντας να δημιουργήσει καλές συνθήκες για νυχτερινή φωτογραφία ανεβάζει κατακόρυφα το ISO με αποτέλεσμα να χάνεται πια το μαύρο και να γίνεται αυτό το κόκκινο που βλέπουμε (ίσως να ήταν ρύθμιση στην 4.2 που απλα δεν βγήκε αφού μιλάμε για ακραία σενάρια). Στην 4.3 που λες εσύ προφανώς μόλις αντιληφθεί κάτι τέτοιο το σύστημα ξανακατεβάζει το iso έτσι ώστε να μην έχουμε αυτό το φαινόμενο. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό μειώνει τη δυνατότητα της συσκευής στα σκοτεινά θέματα. Προτιμώ το κόκκινο που έχω τώρα (αν μείνει έτσι) πάρα νυχτερινές σαν τους υπόλοιπους. Όταν ο φωτισμός είναι λίγος μεν αλλά φυσιολογικός το one παίζει πολύ καλύτερα από τα περισσότερα (αν όχι όλα). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ναι άλλα παρουσιάζεται ακόμα και σε καινούργια του κουτιου.Παντως από το βίντεο φάνηκε να ειναι θέμα υπερθέρμανσης.Τι να πω θα περιμένουμε να δουμε το αποτέλεσμά.Ειμαι περίεργος να δω τελικά τι ειναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Ναι άλλα παρουσιάζεται ακόμα και σε καινούργια του κουτιου.Παντως από το βίντεο φάνηκε να ειναι θέμα υπερθέρμανσης.Τι να πω θα περιμένουμε να δουμε το αποτέλεσμά.Ειμαι περίεργος να δω τελικά τι ειναι. Υπερθέρμανσης όχι γιατί γίνεται κατευθείαν. Σε κρύο κινητό το ανοίγεις με τη φωτογραφική και κοκκινίζει αμέσως. Αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης (καταστροφή δηλαδή) πάλι όχι γιατί ακριβώς παρουσιάζεται και σε ολοκαίνουρια. Μήπως τελικά είναι software που επηρεάζει παρτίδες; Υ.Γ. Επίσης δεν αναπαράγεται με τίποτα σε βίντεο. Edited October 14, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 καλησπερας σας φιλοι μου θελω παρακαλω την βοηθεια σας,μεσα σε 15 μερες αλλαξα 2 ολοκαινουργια κινητα,το 1 ηταν το galaxy s4 το οποιο οπου και να το εποιανα ετριζε ολοκληρο κ τα buttons ετρεμαν αρκετα και το εδωσα,μετα πηρα το I phone 5 κ ειχε το γνωστο προβλημα,οταν το κουναγες δυνατα με το χερι σου κατι ακουγες απο μεσα να παιζει,θελω να παρω το htc one αλλα επειδη ειμαι απο επαρχια δεν το εχω δει Live,ποιοτηκα ειναι καλο?χωρις να τριζει η να παιζει η οθονη?η τα Buttons Να τρεμουν?θελω την γνωμη σας εαν εχει βγαλει καποια προβληματα για να το παραγγειλω!χιλια ευχαριστω σε ολους σας κ καλο απογευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 καλησπερας σας φιλοι μου θελω παρακαλω την βοηθεια σας,μεσα σε 15 μερες αλλαξα 2 ολοκαινουργια κινητα,το 1 ηταν το galaxy s4 το οποιο οπου και να το εποιανα ετριζε ολοκληρο κ τα buttons ετρεμαν αρκετα και το εδωσα,μετα πηρα το I phone 5 κ ειχε το γνωστο προβλημα,οταν το κουναγες δυνατα με το χερι σου κατι ακουγες απο μεσα να παιζει,θελω να παρω το htc one αλλα επειδη ειμαι απο επαρχια δεν το εχω δει Live,ποιοτηκα ειναι καλο?χωρις να τριζει η να παιζει η οθονη?η τα Buttons Να τρεμουν?θελω την γνωμη σας εαν εχει βγαλει καποια προβληματα για να το παραγγειλω!χιλια ευχαριστω σε ολους σας κ καλο απογευμα. To HTC ONE είναι πολύ καλό κινητό, και αν δεν τύχεις σε προβληματική συσκευή ούτε τρίζει τίποτα ούτε παίζει η οθόνη. Αλλά με την τύχη που είχες στο S4 και στο iPhone, πολύ αμφιβάλλω αν θα πετύχεις σωστό HTC ONE :-)) (η αναλογία προβλημάτων στα HTC ONE μάλλον είναι πολύ μεγαλύτερη απότι στα S4/iPhone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 καλησπερας σας φιλοι μου θελω παρακαλω την βοηθεια σας,μεσα σε 15 μερες αλλαξα 2 ολοκαινουργια κινητα,το 1 ηταν το galaxy s4 το οποιο οπου και να το εποιανα ετριζε ολοκληρο κ τα buttons ετρεμαν αρκετα και το εδωσα,μετα πηρα το I phone 5 κ ειχε το γνωστο προβλημα,οταν το κουναγες δυνατα με το χερι σου κατι ακουγες απο μεσα να παιζει,θελω να παρω το htc one αλλα επειδη ειμαι απο επαρχια δεν το εχω δει Live,ποιοτηκα ειναι καλο?χωρις να τριζει η να παιζει η οθονη?η τα Buttons Να τρεμουν?θελω την γνωμη σας εαν εχει βγαλει καποια προβληματα για να το παραγγειλω!χιλια ευχαριστω σε ολους σας κ καλο απογευμα. Το μόνο κατασκευαστικό θέμα που ξέρω είναι ένα ανασήκωμα στη δεξιά μεριά της οθόνης στις ΠΟΛΥ πρώτες παρτίδες. Τριγμούς και τέτοια δεν έχει. Σαν κατασκευή το μόνο ενοχλητικό είναι ότι αρπάζει πολύ σε χρώματα (πχ αν το βάλεις στη πίσω τσέπη του τζιν γίνεται μπλε στις γωνίες) με αποτέλεσμα να θέλει τρίψιμο με το δάχτυλο. Το πιο κοινό θέμα είναι αυτό με τη φωτογραφική. Κρίνεις και αποφασίζεις. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εγώ δεν έχω 4.3. Η σκέψη μου είναι ότι το κοκκίνισμα πρέπει να είναι η αντίδραση στο ελάχιστο φως που περνάει στον φακό. Προσπαθώντας να δημιουργήσει καλές συνθήκες για νυχτερινή φωτογραφία ανεβάζει κατακόρυφα το ISO με αποτέλεσμα να χάνεται πια το μαύρο και να γίνεται αυτό το κόκκινο που βλέπουμε (ίσως να ήταν ρύθμιση στην 4.2 που απλα δεν βγήκε αφού μιλάμε για ακραία σενάρια). Στην 4.3 που λες εσύ προφανώς μόλις αντιληφθεί κάτι τέτοιο το σύστημα ξανακατεβάζει το iso έτσι ώστε να μην έχουμε αυτό το φαινόμενο. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό μειώνει τη δυνατότητα της συσκευής στα σκοτεινά θέματα. Προτιμώ το κόκκινο που έχω τώρα (αν μείνει έτσι) πάρα νυχτερινές σαν τους υπόλοιπους. Όταν ο φωτισμός είναι λίγος μεν αλλά φυσιολογικός το one παίζει πολύ καλύτερα από τα περισσότερα (αν όχι όλα). Σε λίγο αλλά φυσιολογικό φωτισμό η συσκευή συνεχίζει για μένα να κυριαρχεί. Το πρόβλημα γίνεται σε πολύ σκοτεινές συνθήκες. Μετά την αναβάθμιση σε 4.3 φωτό σε μπαρ (στις ίδιες συνθήκες τα άλλα κινητά έβγαζαν μόνο με φλας γιατί αλλιώς ήταν μάπα το αποτέλεσμα): https://www.dropbox.com/s/l999t3nuli1wxii/2013-10-06%2001.21.30-1.jpg Για μένα ένα χαζό μειονέκτημα της συσκευής είναι ότι δεν ανάβει για λίγο το φλας ως φως στις σκοτεινές ώστε να κάνει φόκους πριν τραβήξεις φωτό. Έτσι παίζει σε φωτό με φλας να μην έχει κεντράρει σωστά. Κάτι που από ότι ξέρω γίνεται στα iPhone σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Για μένα ένα χαζό μειονέκτημα της συσκευής είναι ότι δεν ανάβει για λίγο το φλας ως φως στις σκοτεινές ώστε να κάνει φόκους πριν τραβήξεις φωτό. Έτσι παίζει σε φωτό με φλας να μην έχει κεντράρει σωστά. Κάτι που από ότι ξέρω γίνεται στα iPhone σίγουρα. Καθόλου χαζό. Εγώ απορώ και τι σκέφτονται... Σε πίσσα σκοτάδι απλά δεν κεντράρει πουθενά αφού είναι λαχείο. Και η λύση είναι τόσο απλή... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) καλησπερας σας φιλοι μου θελω παρακαλω την βοηθεια σας,μεσα σε 15 μερες αλλαξα 2 ολοκαινουργια κινητα,το 1 ηταν το galaxy s4 το οποιο οπου και να το εποιανα ετριζε ολοκληρο κ τα buttons ετρεμαν αρκετα και το εδωσα,μετα πηρα το I phone 5 κ ειχε το γνωστο προβλημα,οταν το κουναγες δυνατα με το χερι σου κατι ακουγες απο μεσα να παιζει,θελω να παρω το htc one αλλα επειδη ειμαι απο επαρχια δεν το εχω δει Live,ποιοτηκα ειναι καλο?χωρις να τριζει η να παιζει η οθονη?η τα Buttons Να τρεμουν?θελω την γνωμη σας εαν εχει βγαλει καποια προβληματα για να το παραγγειλω!χιλια ευχαριστω σε ολους σας κ καλο απογευμα. OFF TOPIC Aυτο που λες για το iphone ερχοταν απ την καμερα και ειναι ο μηχανισμος του auto focus. To εχουν ολα τα κινητα με auto focus. Αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο. Γνωμη μου ειναι (μιας και ψαχνεις το πιο ποιοτικο τηλεφωνο απ οτι καταλαβα) να κατσεις στο iphone καθως καλυτερη συναρμογη, φινιρισμα και υλικα δεν παιζει να βρεις πουθενα. Το htc one ειναι οντως παρα πολυ ποιοτικη συσκευη. Το ποιοτικοτερο android αυτη τη στιγμη. Αλλα μιας και εισαι ''ψειρας'' αμα το παρεις και αρχισεις να βλεπεις τα κενα που εχουν τα καπακια των ηχειων με το σωμα της συσκευης και τις ανασηκωμενες ελαφρως οθονες, θα αρχισεις να ψαχνεις να το δωσεις και αυτο. Τωρα το οτι κουνας το iphone και σε απολυτη ησυχια ακους τον ηχο αυτο δεν νομιζω να ειναι δειγμα χαμηλης ποιοτητας. Οποιαδηποτε συσκευη και να κουνας στον αερα κατι θα ακους. Ασε που αν κρινω απ τα iphone που εχω τεσταρει δεν πρεπει απλα να το κουνας για να ακουστει κατι αλλα και να το χτυπας στην περιοχη της καμερας. OFF TOPIC Edited October 14, 2013 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 OFF TOPIC Aυτο που λες για το iphone ερχοταν απ την καμερα και ειναι ο μηχανισμος του auto focus. To εχουν ολα τα κινητα με auto focus. Αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο. Γνωμη μου ειναι (μιας και ψαχνεις το πιο ποιοτικο τηλεφωνο απ οτι καταλαβα) να κατσεις στο iphone καθως καλυτερη συναρμογη, φινιρισμα και υλικα δεν παιζει να βρεις πουθενα. Το htc one ειναι οντως παρα πολυ ποιοτικη συσκευη. Το ποιοτικοτερο android αυτη τη στιγμη. Αλλα μιας και εισαι ''ψειρας'' αμα το παρεις και αρχισεις να βλεπεις τα κενα που εχουν τα καπακια των ηχειων με το σωμα της συσκευης και τις ανασηκωμενες ελαφρως οθονες, θα αρχισεις να ψαχνεις να το δωσεις και αυτο. Τωρα το οτι κουνας το iphone και σε απολυτη ησυχια ακους τον ηχο αυτο δεν νομιζω να ειναι δειγμα χαμηλης ποιοτητας. Οποιαδηποτε συσκευη και να κουνας στον αερα κατι θα ακους. Ασε που αν κρινω απ τα iphone που εχω τεσταρει δεν πρεπει απλα να το κουνας για να ακουστει κατι αλλα και να το χτυπας στην περιοχη της καμερας. OFF TOPIC παντως φιλε μου πηγα κ ειδα 3 διαφορετικα iphone 5 Κ κανενα δεν ακουγες το παραμικρο,μηπως γνωριζει τα καινουργια εαν εχιυν το ιδιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 παντως φιλε μου πηγα κ ειδα 3 διαφορετικα iphone 5 Κ κανενα δεν ακουγες το παραμικρο,μηπως γνωριζει τα καινουργια εαν εχιυν το ιδιο θεμα? Kαι τι περιμενες να ακουσεις δηλαδη στη φασαρια του καταστηματος? Και φανταζομαι οτι δεν θα το ταλαιπωρησες τοσο ωστε να ακουστει κατι οπως στο δικο σου, δεδομενου οτι πισω (αμα ηταν σε καταστημα) θα ειχε δεμενο το συστημα συναγερμου. Ολα τα iphone απο το 4 και μετα κανουν αυτον τον ηχο. Ειναι ο μηχανισμος του auto focus. Tελεια. Επισης δεν θα βρεις πουθενα καλυτερη ποιοτητα απ το iphone. Εκτος αν πας σε vertu ή tag και δωσεις 5 χιλιαρικα. Τελος παντων. Ας μη χαλαμε το θεμα του one. Εγω ειπα την αποψη μου, αν θες την ακους αν οχι δικη σου η αποφαση, δικα σου και τα χρηματα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τα δυο μεταλλικά κομμάτια πάνω και κάτω από την οθόνη οπου ειναι και τα ηχεία, μπορουμε να τα αντικαταστησουμε? Αν ναι, γίνεται σχετικά εύκολα αυτό, ή πρέπει να το κάνει τεχνικός? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Κάτι που παρατήρησα σήμερα, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει. Στα messages στο Facebook αν σας στείλουν λινκ από Youtube ανοίγει κανονικά; Γιατί εμένα δεν μου βγάζει επιλογή ούτε για browser, ούτε για Youtube App. Μιλάω για Chat στο ΦΒ app, όχι για λινκ στο timeline. Αν μπορεί κάποιος ας το τεστάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Κάτι που παρατήρησα σήμερα, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει. Στα messages στο Facebook αν σας στείλουν λινκ από Youtube ανοίγει κανονικά; Γιατί εμένα δεν μου βγάζει επιλογή ούτε για browser, ούτε για Youtube App. Μιλάω για Chat στο ΦΒ app, όχι για λινκ στο timeline. Αν μπορεί κάποιος ας το τεστάρει. Ανοίγει κανονικά το YouTube σε μένα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδιά σε περίπτωση που δεν το προσέξατε απόψε το xda έχει πάρει φωτιά, οι πρώτες rom με Sense 5.5 έχουν σκάσει ήδη μύτη, και από στιγμή σε στιγμή S-OFF σε hboot 1.54! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Αντε επιτελους αυτο με το soff...μου εχει δεσει τα χερια...δεν πιστευω στην 4.3 να το αλλαζουν και παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδιά σε περίπτωση που δεν το προσέξατε απόψε το xda έχει πάρει φωτιά, οι πρώτες rom με Sense 5.5 έχουν σκάσει ήδη μύτη, και από στιγμή σε στιγμή S-OFF σε hboot 1.54! Κάθε βράδυ εκτός από το σημερινό τσεκάρω γιατί ήθελα να κοιμηθώ νωρίς. Τί μου κάνες. :lol: Υ.Γ. Πότε πρόλαβαν, το μεσημέρι νομίζω μπήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Παιδιά σε περίπτωση που δεν το προσέξατε απόψε το xda έχει πάρει φωτιά, οι πρώτες rom με Sense 5.5 έχουν σκάσει ήδη μύτη, και από στιγμή σε στιγμή S-OFF σε hboot 1.54! πλακα κανεις??? :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 οταν λεμε απο στιγμη σε στιγμη εννοουμε απο στιγμη σε στιγμη??? το εχω 2 μερες και δεν μπορω να περασω firmware..οχι πως παιζει ρολο αλλα θελω πολυ το s-off 1.54 για να αλλαξω ραδιο splashscreens κλπ.. ελπιζω αυριο μολις σηκωθω να γινεται..κ ελπιζω να μπορει να γινεται σε συσκευες με tampered bootloader Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 μολις το βρηκα..εδω ειναι το thread και πραγματι ανεμενεται συντομα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474089&page=25 Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έχει περάσει κανείς το τελευταίο firmware; Έχω το εξής θέμα: αν δεν αλλάξω στις ρυθμίσεις δικτύου από GSM/WDCMA/LTE σε GSM/WDCMA δε βγάζει καν 3G πάνω στο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Πέρασα χθες το νέο firmware και μετά arhd βασισμένη σε android 4.3 με sense 5.5. Η καμερα συνεχίζει να τα βλέπει μωβ. Επίσης παρατήρησα ότι όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας και κάνω swipe στ αριστερά αλλάζει σε μπροστινή κάμερα. Παλιό feature το οποίο μου ξέφυγε ή νέο του sense 5.5? Edited October 15, 2013 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 αρατήρησα ότι όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας και κάνω swipe στ αριστερά αλλάζει σε μπροστινή κάμερα. Παλιό feature το οποίο μου ξέφυγε ή νέο του sense 5.5? παλιό είναι. το έκανε κ πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πολυ καλο το sense 5.5 Παρατήρησα τα εξής Δεν υπάρχει επιλογή πλέον να βάλω ένα φάκελο με εικόνες να αλλάζουν στην οθόνη κλειδώματος. Δεν βρίσκω καν επιλογες για οθόνη κλειδώματος Επισης είχα διαβάσει ότι στην 5.5 θα μπορείς να κάνεις βιντεοσκόπηση και με τις δύο κάμερες. Δεν το βρήκα αυτό Τέλος (αυτό αφορά την revolutionhd30) στα sense tools 2.2 δεν μου κάνει transparent φακέλους και το ορολοι του καιρού) πιθανός να φταίει το ότι δεν έκανα full wipe Μου αρέσει που με ένα swype αριστερά από το BlinkFeed το οποίο πλέον έχει επιλογή απενεργοποίησης βγάζει επιλογές που θες να δεις όπως Facebook instagram κ.Λ.π τέλειο για να ξεχωρίζεις τις ειδοποιήσεις σου. Θα τεσταρω και την απόδοση της μπαταρίας. Πάντως είναι πολύ καλό γενικά το 5.5 εκ πρώτης όψης. Έχει αρκετες μικροαλλαγες ακόμα και στα settings Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts