mick_ Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Βρηκα αυτο αν ενδιαφέρεται κανεις για το προβλημα με το wifi : Δεν παρουσιάζεται στο δικό μου το πρόβλημα για να έχω εικόνα, αλλά απο ότι είδα το app απλά δηλώνει Google DNS 8.8.8.8 και 8.8.4.4 στην συσκευή. Αν είναι έτσι γιατί δεν αλλάζετε το DHCP scope στον router ώστε να μοιράζει αυτούς αντί του ISP; Έτσι δεν θα χρειάζεται το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μπορεί κάποιος να μας πει κάποια οδηγία για να το τσεκάρουμε εάν φτιαχτεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Μπορεί κάποιος να μας πει κάποια οδηγία για να το τσεκάρουμε εάν φτιαχτεί; Την ρύθμιση που ανέφερα ή απευθύνεσαι για κάτι άλλο; Αυτό που είπα είναι στο Network->LAN->DHCP Server->DNS Server IP Address όπου θα πρέπει να δηλώσεις τους DNS της Google 8.8.8.8 και 8.8.4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Την ρύθμιση που ανέφερα ή απευθύνεσαι για κάτι άλλο; Αυτό που είπα είναι στο Network->LAN->DHCP Server->DNS Server IP Address όπου θα πρέπει να δηλώσεις τους DNS της Google 8.8.8.8 και 8.8.4.4. Δοκίμασα να δηλώσω τους DNS αλλά δεν δούλεψε στο δικό μου. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό τον Nova Launcher (κρατώντας το Blinkfeed) και είπα να το βγάλω και να δοκιμάσω το Sense Ηome με τα themes κτλ, να δω τι γίνεται. Αυτό μου έκανε εντύπωση ειναι ότι έχω τρομερό battery drain. Είναι το Sense Home πρώτο με 13% στα Apps, πάνω και από το Android. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Μπορεί να το εξηγήσει; Έβαλα και το widget με τα Home-Out-Work (γιατί με βολεύει πολύ και μου έλειπε κάτι τέτοιο από τις εποχές webOS), παίζει να φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Σύμφωνα με το GSam το sense home είναι στο 1.6% και το Android στο 13%. Ενώ από τις ρυθμίσεις του κινητού μου δίνει 10% και στα δύο! Πάντως από τότε που έκανα ένα καθάρισμα στο cache την μέρα την φτάνω αρκετά εύκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ίσως το κάνω κι εγώ. Κάτι τρέχει από πίσω μάλλον και είναι τόσο ψηλά. Χωρίς wifi/3G έχει 0-0.4% ανά ώρα. Όταν τα ανοίγω αυξάνεται πολύ το Sense Home μαζί και κάποια apps (π.χ. Viber). Παίζει να είναι το widget. Προσπαθώ να βγάλω άκρη. Αν δεν τα καταφέρω θα ξαναπεράσω τον Nova που δεν έκαιγε πολύ έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 System update για το Μ7 περίπου 290mb. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 System update για το Μ7 περίπου 290mb. τι καινουργιο εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Guys, η κάμερα έχει μια μωβ απόχρωση.. service? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Guys, η κάμερα έχει μια μωβ απόχρωση.. service? Service φιλαράκο. Δεν τη γλιτώνεις. Εμένα αφού εμφανίστηκε, όλο και χειροτέρευε. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Service φιλαράκο. Δεν τη γλιτώνεις. Εμένα αφού εμφανίστηκε, όλο και χειροτέρευε. Με μία γρήγορη έρευνα στο net, διαπίστωσα πως από το 2013 έχει πει η HTC πως θα βγάλει fix.. @@ e.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Ναι. Δε διορθώνεται με software κόλπα απ' ό,τι φαίνεται. Είναι ελαττωματικό το module της κάμερας και γι'αυτό χειροτερεύει με τον καιρό. Ειδικά αν το δοκιμάσεις ενώ είναι ζεστό το κινητό... Εγώ έβλεπα μόνο μωβ στο τέλος με μια ψιλοκαθαρή κηλίδα στη μέση. Edited October 1, 2015 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ναι. Δε διορθώνεται με software κόλπα απ' ό,τι φαίνεται. Είναι ελαττωματικό το module της κάμερας και γι'αυτό χειροτερεύει με τον καιρό. Ειδικά αν το δοκιμάσεις ενώ είναι ζεστό το κινητό... Εγώ έβλεπα μόνο μοβ στο τέλος με μια ψιλοκαθαρή κηλίδα στη μέση. Δοκίμασα να το βάλω στη κατάψυξη για περίπου 45 λεπτά και ως δια μαγείας.. δεν υπάρχει πλέον ΙΧΝΟΣ μωβ.. δε ξέρω τι θα γίνει μόλις ζεσταθεί αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά..:rolleyes: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δοκίμασα να το βάλω στη κατάψυξη για περίπου 45 λεπτά και ως δια μαγείας.. δεν υπάρχει πλέον ΙΧΝΟΣ μωβ.. δε ξέρω τι θα γίνει μόλις ζεσταθεί αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά..:rolleyes: Ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί θα χαλάσεις τη συσκευή σου με αυτό που κάνεις και φυσικά ούτε εγγύηση δεν θα έχεις. Όταν έβγαλες τη συσκευή από την κατάψυξη σε θερμοκρασία δωματίου θα κάθισε πάνω και μέσα υγρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Τολμηρός! Και να μη χαλάσει από την κατάψυξη και την υγρασία, λογικά θα ξαναεμφανιστεί το μωβ σε φυσιολογική θερμοκρασία. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δοκίμασα να το βάλω στη κατάψυξη για περίπου 45 λεπτά και ως δια μαγείας.. δεν υπάρχει πλέον ΙΧΝΟΣ μωβ.. δε ξέρω τι θα γίνει μόλις ζεσταθεί αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά..:rolleyes: Mονο 45 λεπτα ... αστο κανα 2 ωρο να γινει παγωτο .Πλακα μας κανεις ετσι? :wacko: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καμία υγρασία, μιλάμε για κατάψυξη σε -5 και έχω ανεβάσει θερμοκρασία στους 68 και ακόμα καθόλου μωβ.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καμία υγρασία, μιλάμε για κατάψυξη σε -5 και έχω ανεβάσει θερμοκρασία στους 68 και ακόμα καθόλου μωβ.. Όταν βγάζεις ένα πλαστικό ή γυάλινο μπουκάλι από το ψυγείο ή την κατάψυξη, βλέπεις που κάθεται πάνω υγρασία. Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί έτσι δουλεύουν οι νόμοι της φυσικής. Όταν πήγα χειμώνα σε ζωολογικό κήπο, η ψηφιακή λόγω της εξωτερικής θερμοκρασίας είχε κρυώσει. Όταν μπήκα σε εσωτερικό χώρο και άνοιξα την ψηφιακή για να βγάλω φωτογραφίες, αμέσως κάθισε υγρασία παντού, ακόμα και από την μέσα πλευρά του φακού. Εμείς για να σε αποτρέψουμε να χαλάσεις το κινητό σου στα λέμε αυτά. Στο νήμα του Μ9 άμα διαβάσεις, πήγε κάποιος το κινητό του στο σέρβις και τον βγάλαν εκτός εγγύησης γιατί είχαν βρεθεί ενδείξεις ότι το κινητό πήρε υγρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καμία υγρασία, μιλάμε για κατάψυξη σε -5 και έχω ανεβάσει θερμοκρασία στους 68 και ακόμα καθόλου μωβ.. Δικαιωμα σου φιλε μου να κανεις οτι πειραματα θελεις με την συσκευη σου ευχομαι οταν θα το στειλεις στο service ,γιατι θα το στειλεις δεν θα το γλυτωσεις να περασει . Αν θεωρεις οτι εφτιαξε η καμερα επειδη το εβαλες στο ψυγειο εισαι απλα γελασμενος Φιλικα παντα. Όταν βγάζεις ένα πλαστικό ή γυάλινο μπουκάλι από το ψυγείο ή την κατάψυξη, βλέπεις που κάθεται πάνω υγρασία. Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί έτσι δουλεύουν οι νόμοι της φυσικής. Όταν πήγα χειμώνα σε ζωολογικό κήπο, η ψηφιακή λόγω της εξωτερικής θερμοκρασίας είχε κρυώσει. Όταν μπήκα σε εσωτερικό χώρο και άνοιξα την ψηφιακή για να βγάλω φωτογραφίες, αμέσως κάθισε υγρασία παντού, ακόμα και από την μέσα πλευρά του φακού. Εμείς για να σε αποτρέψουμε να χαλάσεις το κινητό σου στα λέμε αυτά. Στο νήμα του Μ9 άμα διαβάσεις, πήγε κάποιος το κινητό του στο σέρβις και τον βγάλαν εκτός εγγύησης γιατί είχαν βρεθεί ενδείξεις ότι το κινητό πήρε υγρασία. Και οχι μονο στο m9 να θυμησω πως και εποχες ace hellas και τωρα στην αρβατο βγαζουν εκτος εγγυησης συσκευες με υγρασια Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Αυτό το κόλπο υπάρχει καιρό, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα hardware. Το πρόβλημα θα σου εμφανιστεί ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math01141 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μηπως ξερουμε ποσο παει η αντικατασταση digitizer και οθονης απο avarto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Καλημέρα. Κατέβασα την εφαρμογή της MS για email και δε συγχρονίζει τις επαφές. Ενώ είχε βγάλει ειδοποίηση ότι θα συγχρονιστούνε οι επαφές με το τηλέφωνο. Παλιά πριν το hard reset μια χαρά όλα.. καμια ιδέα ? και φυσικά είναι τσεκαρισμένο στο τηλεφωνικό κατάλογο "πολλές πηγες" το outlook EDIT: OK.....πέρασα στο PC από outlook στο google,μετά συγχρονισμός στο κινητό,διαγραφή διπλών επαφών και μια χαρά. Το θέμα είναι γιατί δε συγχρόνισε κανονικά. Δε πειράζει ο Rossi είναι στους 18....έχουμε κέφια:lol: Edited October 11, 2015 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπέρα, Μάλλον χάλασε ο φορτιστής μου. Έχω έναν από το s4 mini, που είναι ακριβώς ίδιοι στα χαρακτηριστικά εκτός από το input που είναι αντί για 2mA του One είναι στα 1,5mA. Δεν φορτίζει με τίποτα, μου εμφανίζει πάνω από 5 ώρες για φόρτιση. Παίζει ρόλο το 0,5mA ή μήπως φταίει τίποτα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Τα νούμερα στο input δεν επηρεάζουν την ταχύτητα της φόρτισης. Αυτό που σε αφορά είναι τι γράφει στο output. Αφού είπες ότι έχουν ακριβώς το ίδιο output αλλά παρά ταύτα η ταχύτητα φόρτισης είναι πιο αργή, αυτό σημαίνει ότι ή η Samsung ή η HTC κάνει τα ίδια κόλπα με την Apple και κατασκευάζει τις συσκευές τις ή τα αξεσουάρ της ή και τα δύο ώστε μόνο όταν επιλέγεις της ίδιας εταιρίας αξεσουάρ να είναι πλήρως συμβατό. Το πόσο ρεύμα θα τραβήξει η συσκευή από τον φορτιστή εξαρτάται από κάποιο negotiation (ή κάπως έτσι) το οποίο γίνεται κατά τη σύνδεση της συσκευής στον φορτιστή και παίζει ρόλο το πως είναι κατασκευασμένος ο φορτιστής και το καλώδιο. Αν κατά το negotiation κάτι πάει στραβά, η μέγιστη ένταση ρεύματος περιορίζεται στα 0,5 αμπέρ που σημαίνει για το m7 ότι χρειάζεται γύρω στις 4,6 ώρες για πλήρη φόρτιση 2300mah (αν όντως από το 0% εως το 100% γεμίζει με 2300mah). Επειδή δεν τα γνωρίζω εις βάθος μπορεί κάπου να είμαι λάθος. Όσοι ασχολούνται με ηλεκτρονικά ή τους κόβει καλύτερα στα ηλεκτρονικά, μπορούν να καταλάβουν ακριβώς και να εξηγήσουν πολύ καλύτερα γιατί και πως επηρεάζεται η ταχύτητα φόρτισης από φορτιστή σε φορτιστή. Edited October 11, 2015 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts