Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια σοσ μου εβγαλε ενα μηνυμα που λεει 'this build is for development purpose only' τι να κανω???

Αν στο βγάζει κάτω κάτω με κόκκινα γράμματα όταν ανοίγει το κινητό υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσεις αλλά δε σε πειράζει..

Όποιος έχει stock rom 5.11.401.10 μπορεί να μου πει αν δουλεύει το ξυπνητήρι από κλειστή συσκευή?

Γιατί κάπου διάβασα ότι το έφτιαξε η htc και πλέον δουλεύει αλλά εμένα δεν το κάνει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όποιος έχει stock rom 5.11.401.10 μπορεί να μου πει αν δουλεύει το ξυπνητήρι από κλειστή συσκευή?

Γιατί κάπου διάβασα ότι το έφτιαξε η htc και πλέον δουλεύει αλλά εμένα δεν το κάνει..

Δεν γίνεται.

Αν στο βγάζει κάτω κάτω με κόκκινα γράμματα όταν ανοίγει το κινητό υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσεις αλλά δε σε πειράζει..
Το θεμα ειναι οτι μενει εκει και δεν κανει τιποτα το τηλεφωνο..

εαν κ δεν ξερω πολλα,δεν του κανεις κανενα hard reset μπας κ φτιαξει

Ξεκίνα πρώτα να μας πεις τι πείραξες πριν αρχίσει να μένει εκεί το τηλέφωνο, επίσης πες μας αναλυτικά τι γράφει ο bootloader πάνω πάνω (τις πρώτες 7-8 σειρές).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το M7 έγινε συλλεκτικό. Είναι το τελευταίο τηλέφωνο με beats audio που δεν θα είναι iphone.

Εμας τους ατυχους που εχει σβηστει απο πισω το σημα του beatsaudio δεν ειναι συλλεκτικο; :P

Το M7 έγινε συλλεκτικό. Είναι το τελευταίο τηλέφωνο με beats audio που δεν θα είναι iphone.

Που το είδες αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια εκδοση λογισμικου επρεπε να εχει το Μ7? το δικο μου εχει 4.19.401.11. Υπαρχει καποιο προβλημα και δεν αναβαθμιζεται?

Εχει 4.4.2 και σενσε 5.5

Edited by math01141

Που το είδες αυτό;

Ε αφού η aple την αγόρασε λογικό και επόμενο να θέλει μόνο τα δικά της κινητά να έχουν αυτή την πιστοποίηση ήχου.

Ε αφού η aple την αγόρασε λογικό και επόμενο να θέλει μόνο τα δικά της κινητά να έχουν αυτή την πιστοποίηση ήχου.

Και αυτό σημαίνει ότι το One έγινε συλλεκτικό; Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αυτό σημαίνει ότι το One έγινε συλλεκτικό; Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω...

Καλά δεν έγινε.

Καλησπέρα.Πώς μπορώ να κάνω αντίγραφο των προσωπικών μου ρυθμίσεων με το titanium?έκανα αντίγραφο των εφαρμογών μου αλλά δεν βλεπω επιλογή για ρυθμίσεις.

Ποια εκδοση λογισμικου επρεπε να εχει το Μ7? το δικο μου εχει 4.19.401.11. Υπαρχει καποιο προβλημα και δεν αναβαθμιζεται?

Εχει 4.4.2 και σενσε 5.5

Όταν γίνεται OTA update, αναβαθμίζεται αυτόματα και το firmware

Η 4.19.401.11 είναι σωστή για το 4.4.2 Sense 5.5 που έχεις

Όταν αναβαθμιστεί σε 4.4.2 Sense 6 θα έχει firmware 5.11.401.10

Εγώ πάντως που έχω το 5.11.401.10 σκέφτομαι να το γυρίσω στο 4.19.401.11 που το radio του φαινόταν πιο σταθερό.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα.Πώς μπορώ να κάνω αντίγραφο των προσωπικών μου ρυθμίσεων με το titanium?έκανα αντίγραφο των εφαρμογών μου αλλά δεν βλεπω επιλογή για ρυθμίσεις.

Στην επιλογή Backup/Restore, ότι δεν είναι application, είναι συνήθως ρυθμίσεις (Accounts, Bluetooth pairings, Country/Language, Data Usage Policy, WiFi Access points etc ...)

Ok ευχαριστω. Κατι αλλο ακομα. Ολα τα εικονιδια στην μπαρα ειδοποιησεων ειναι γκρι-ασπρα. Δεν ξερω αν ετσι επρεπε να ειναι. Στο μ7 ενος φιλου ειναι πρασινη η μπαταρια κοκκινεσ οι αναπαντητες κοκ. εμενα ολα παντα και παντου γκρι. φυσιολογικο και αυτο? Edited by math01141

το δικο μου ειναι ακομα σε 3.63.73.2. sense 5.5 . adroid 4.3 και δεν υπαρχει κανενα update.μπορω με καποιο τροπο να παρω σε stock rom ποιο καινουριες εκδοσεις απο αυτες που εχω?

Ερώτηση (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να μπει εδώ, ας μεταφρεθεί αν νομίζουν οι mods):

Η stock εφαρμογή mail του One αν και γρήγορη δεν με καλύπτει σε μία λειτουργία: θέλω να βλέπω τα folders του Inbox στους λογαριασμούς mail που χρησιμοποιώ - yahoo, outlook.com, gmail - χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να συγχρονίζω τα folders ).

Δλδ δεν συγχρονίζει μια φορά και μετά κάθε φορά που υπάρχει μεταβολή στο folder, αλλά κάθε φορά που θέλω να δω το folder.

Ξερετε κάποια εφαρμογή mail που να συγχρονίζει μία φορά και να δείχνει το tree του inbox (πχ όπως κάνει η εφαρμογή mail του iphone); Δοκίμασα το cloud magic αλλά δεν με αφήνει να κάνω attach αρχεία από την συσκευή μου πέρα από φωτό και αρχεία στο σύννεφο - dropbox, google drive, box Κλπ).

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Ερώτηση (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να μπει εδώ, ας μεταφρεθεί αν νομίζουν οι mods):

Η stock εφαρμογή mail του One αν και γρήγορη δεν με καλύπτει σε μία λειτουργία: θέλω να βλέπω τα folders του Inbox στους λογαριασμούς mail που χρησιμοποιώ - yahoo, outlook.com, gmail - χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να συγχρονίζω τα folders ).

Δλδ δεν συγχρονίζει μια φορά και μετά κάθε φορά που υπάρχει μεταβολή στο folder, αλλά κάθε φορά που θέλω να δω το folder.

Ξερετε κάποια εφαρμογή mail που να συγχρονίζει μία φορά και να δείχνει το tree του inbox (πχ όπως κάνει η εφαρμογή mail του iphone); Δοκίμασα το cloud magic αλλά δεν με αφήνει να κάνω attach αρχεία από την συσκευή μου πέρα από φωτό και αρχεία στο σύννεφο - dropbox, google drive, box Κλπ).

Για accounts που παίρνεις με active sync, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιο χειροκίνητο συγχρονισμό των folders.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, η παρουσίαση του δένδρου, δεν είναι βολική γιατί δείχνει όλο το path, και μπερδεύει. Σε tablet είναι πιο εύχρηστο.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις εφαρμογές του κάθε παρόχου? (gmail, outlook, yahoo κλπ)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το δικο μου ειναι ακομα σε 3.63.73.2. sense 5.5 . adroid 4.3 και δεν υπαρχει κανενα update.μπορω με καποιο τροπο να παρω σε stock rom ποιο καινουριες εκδοσεις απο αυτες που εχω?

Ποιου παρόχου είναι αυτό?

Μπορείς να βάλεις μια καινούργια custom rom αν ξεκλειδώσεις το bootloader και βάλεις ένα custom recovery.

Για να βάλεις stock rom, πρέπει να ακολουθήσεις μια πιο εκτενή διαδικασία debranding για να αλλάξεις το carrier id που έχεις.

Για accounts που παίρνεις με active sync, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιο χειροκίνητο συγχρονισμό των folders.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, η παρουσίαση του δένδρου, δεν είναι βολική γιατί δείχνει όλο το path, και μπερδεύει. Σε tablet είναι πιο εύχρηστο.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις εφαρμογές του κάθε παρόχου? (gmail, outlook, yahoo κλπ)

Δεν το εξήγησα σωστά μάλλον. Δεν θέλω να κάνω συντονισμό των folders κάθε φόρα που θέλω να τους δώ. Θέλω να δείχνει τα folders στο κάθε account με τα περιεχόμενα mails τους. Όταν λέω "tree του inbox" εννοώ τα folders που είναι στο inbοχ (όπως πχ στο ms outlook). Ας πούμε η Cloud magic το κάνει αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω attach αρχείο pdf για παράδειγμα από τη συσκευή παρά μόνο από κάποιο σύννεφο.

Δυστυχώς δεν με βολεύει να εχω και τις 3 εφαρμογές για τον κάθε πάροχο. Θέλω unified inbox. Αλλιώς θα δεν θα ψαχνόμουν.... :)

Και κάτι άλλο για την μπαταρία. Είχα εγκαταστήσει το battery guru. Μετά από 1 εβδομάδα το έβγαλα και έχω περίπου μισή μέρα μπαταρία παραπάνω... Τώρα μου βγάζει 1 - μισή μέρα περίπου με airplane το βράδυ (12:30-7 περίπου)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιου παρόχου είναι αυτό?

Μπορείς να βάλεις μια καινούργια custom rom αν ξεκλειδώσεις το bootloader και βάλεις ένα custom recovery.

Για να βάλεις stock rom, πρέπει να ακολουθήσεις μια πιο εκτενή διαδικασία debranding για να αλλάξεις το carrier id που έχεις.

βασικα γαλλικο ειναι.. ποιο αξιζει κατα την γνωμη σου να κανω απο τα 2? εχουν μεγαλες αλλαγες η ποιο πανω εκδοσεις,αξιζει να μπω στην διαδικασια αυτη...ειμαι κ ψιλοασχετος λιγω :p

Edited by jimbadou

Δεν το εξήγησα σωστά μάλλον. Δεν θέλω να κάνω συντονισμό των folders κάθε φόρα που θέλω να τους δώ. Θέλω να δείχνει τα folders στο κάθε account με τα περιεχόμενα mails τους. Όταν λέω "tree του inbox" εννοώ τα folders που είναι στο inbοχ (όπως πχ στο ms outlook). Ας πούμε η Cloud magic το κάνει αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω attach αρχείο pdf για παράδειγμα από τη συσκευή παρά μόνο από κάποιο σύννεφο.

Δυστυχώς δεν με βολεύει να εχω και τις 3 εφαρμογές για τον κάθε πάροχο. Θέλω unified inbox. Αλλιώς θα δεν θα ψαχνόμουν.... :)

...

Στο MS OUTLOOK στα windows, υπάρχει ένα τοπικό .PST file όπου μέσα μπορείς να μπαίνουν όλα τα email από όποιους λογαριασμούς λαμβάνεις. Στην ενσωματωμένη εφαρμογή στο android δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. Αλλά σίγουρα υπάρχουν τρίτες εφαρμογές που το κάνουν. Ψάξε στο google με "unified inbox in android" ή κάτι ανάλογο.

Τελικα έκανα συνκ όλα τ φολντερ στο native mail app της HTC και με ένα μικρό workaround σε σχέση με αυτό που έχω συνηθίσει κάνω τη δουλειά μου όπως θέλω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!