Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως στο ευρωπαϊκό έρχεται 4.4.2 και το έβαλαν εκεί;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ακούστηκε εδώ και καιρό. Απλά αναμένουμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει 4.4 το Ευρωπαϊκό εχθές δόθηκε το test firmware σε γαλλικό πάροχο
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Μου φαίνεται πιο σημαντικό είναι το Sense 6 παρά το Android 4.4 σε σχέση με το 4.3... Δουλεύει τόσο καλά το κινητό που οι μικρές αλλαγές από έκδοση σε έκδοση του λειτουργικού δε με πολυκαίνε. Για το marketing και την εικόνα να φαίνεται ότι αναβαθμίζεται γίνονται όλα.

Από την άλλη όταν με το καλό πάρουμε Sense 6 και έχουμε εντελώς άλλο τηλέφωνο τότε ναι, αξίζει τον κόπο.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Μου φαίνεται πιο σημαντικό είναι το Sense 6 παρά το Android 4.4 σε σχέση με το 4.3... Δουλεύει τόσο καλά το κινητό που οι μικρές αλλαγές από έκδοση σε έκδοση του λειτουργικού δε με πολυκαίνε. Για το marketing και την εικόνα να φαίνεται ότι αναβαθμίζεται γίνονται όλα.

Από την άλλη όταν με το καλό πάρουμε Sense 6 και έχουμε εντελώς άλλο τηλέφωνο τότε ναι, αξίζει τον κόπο.

Δεν το βλέπω πριν το καλοκαίρι πάντως

Νομίζω το wireless printing δεν υπάρχει στο One, εκτός αν δεν το πήρα χαμπάρι.

Το αγαπημένο μου είναι το:

Disabled access to battery statistics by third-party applications

Αυτό μόνο ο Στιβ Τζομπς θα μπορούσε να το πουλήσει για θετικό.

:p

Ευτυχώς πλέον ξεπεράστηκε και παίζουν τα apps σε γενικές γραμμές.

Ούτε σε μένα (σε custom 4.4) υπάρχει το printing.

Στο Nexus 5 φαίνεται να υπήρχε από την αρχή:

(το video είναι του Νοεμβρίου, πριν βγει το 4.4.1 και 4.4.2)

Anyway, απ' ότι φαίνεται οι custom cookers έχουν πλέον το base της 4.4.2 με Sense οπότε θα δούμε αν υπάρχει εκεί.

Τα στατιστικά της μπαταρίας δεν αναφέρονται ως πλεονέκτημα από την Google, είναι στην λίστα των αλλαγών που αναφέρει το wikipedia, και ορθώς το αναφέρει, δεν νομίζω ότι θα 'πρεπε να αποκρύπτεται για κάποιο λόγο. Τώρα για ποιο λόγο το έκαναν αυτό δεν ξέρω, δεν νομίζω πάντως ότι τους ξέφυγε ή ότι προέκυψε ως bug.

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει 4.4 το Ευρωπαϊκό εχθές δόθηκε το test firmware σε γαλλικό πάροχο

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται αυτό.

Τι θα έχει το Sense 6, υπάρχει κάποια πληροφόρηση?

Ούτε σε μένα (σε custom 4.4) υπάρχει το printing.

[/color]

Η sfr έλαβε το test firmware και ανακοίνωσε ότι το roll out θα γίνει περί τα μέσα Φεβρουαρίου οπότε μια χαρά επιβεβαιώνεται

Άρχισε στα γαλλικά της sfr που δεν είναι branded

Η sfr έλαβε το test firmware και ανακοίνωσε ότι το roll out θα γίνει περί τα μέσα Φεβρουαρίου οπότε μια χαρά επιβεβαιώνεται

Έχεις δίκιο, διάβασα λάθος, νόμιζα ότι έλεγες το πρώτο ότι άρχισε το rolloout χθες, το οποίο κυκλοφόρησε ως φήμη, αλλά δεν φαίνεται να έγινε (Carrier Backtracks on HTC One Android 4.4 KitKat Update Release)

Αργά το καλοκαίρι ή φθινόπωρο πάει το Sense 6 σύμφωνα με τον LlabTooFeR .

Τα στατιστικά της μπαταρίας δεν αναφέρονται ως πλεονέκτημα από την Google, είναι στην λίστα των αλλαγών που αναφέρει το wikipedia, και ορθώς το αναφέρει, δεν νομίζω ότι θα 'πρεπε να αποκρύπτεται για κάποιο λόγο. Τώρα για ποιο λόγο το έκαναν αυτό δεν ξέρω, δεν νομίζω πάντως ότι τους ξέφυγε ή ότι προέκυψε ως bug.

Ναι εννοείται, πλάκα κάνω. Λέω ότι στην Αππλ θα το είχαν παρουσιάσει κάπως "μαγικά"

:D

καλημερα φιλοι κ συγνωμη εαν σας εχω κουρασει,εχω ξετρελαθει με το One κ σημερα θα το παραγγειλω,βρισκω απο το birdphone με s/n SH3A να το παρω?θα ειναι ενταξει?ενα αλλο μαγαζι μου εδωσε τα εξης.FA3B και HT3B. Edited by giorgossam

Παιδιά, παρότι το έχω σε μαύρο από την αρχή της κυκλοφορίας του στην Ευρώπη (από Amazon.de, χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα πρώτα καλά μικρόφωνα), χθες που μου ήρθε ένα mail από Expansys δεν άντεξα και το παρήγγειλα και σε χρυσό. Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές μου το έφερε η γραμματέας μου (τρομερή σύμπτωση, έτσι;)! Κάποιοι ίσως το βρίσκουν κιτς, αλλά και το gold iPhone 5S που έχω, μόνο κιτς δε το λες (άσε που έχει ξεπουλήσει). Sorry για τώρα, αλλά έχω ένα unboxing να κάνω!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εγώ FA34 έχω (amazon.de) και όλα μια χαρά. Μόνο την κάμερα χρειάστηκε να αλλάξω πριν ενάμιση μήνα γιατί είχα θέμα με έντονο μωβ χρώμα.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

παρακαλω εαν γνωριζετε τις παραπανω παρτιδες.birdphone:SH3A kaisershop:FA3B mrmobi:HT3B.εσας περιμενω για να το παραγγειλω.

Α' ότι φαίνεται όλες οι τελευταίες παρτίδες είναι οκ γιατί δεν αναφέρονται πλέον τα παλιά προβληματα.

Το 3Α είναι λογικά ο επόμενος αριθμός του 39, και το 3Β ο επόμενος του 3Α.

Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να περιμένεις αν έχεις αποφασίσει για το ONE, εκτός αν περιμένεις διακύμανση των τιμών ή εξετάζεις και το νέο ONE.

Πάντως, αμέσως μόλις το λάβεις, έλεγξέ το και αν έχει κάποιο πρόβλημα, επίστρεψέ το εντός της περιόδου 7 ημερών του DOA.

Αν πρόκειται να το ξεκλειδώσεις με S-OFF, δεν σε ενδιαφέρει και ποιο cid ακριβώς είναι.

Παιδιά, παρότι το έχω σε μαύρο από την αρχή της κυκλοφορίας του στην Ευρώπη (από Amazon.de, χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα πρώτα καλά μικρόφωνα), χθες που μου ήρθε ένα mail από Expansys δεν άντεξα και το παρήγγειλα και σε χρυσό. Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές μου το έφερε η γραμματέας μου (τρομερή σύμπτωση, έτσι;)! Κάποιοι ίσως το βρίσκουν κιτς, αλλά και το gold iPhone 5S που έχω, μόνο κιτς δε το λες (άσε που έχει ξεπουλήσει). Sorry για τώρα, αλλά έχω ένα unboxing να κάνω!!!

Εγώ πάντως, όπως το είχα δει χρυσό με μαύρο πλαίσιο μου άρεσε και με έκραξαν κάποιοι βέβαια , αλλά εντάξει...

Ανέβασε καμιά φωτό όταν μπορέσεις να το δούμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ πάντως, όπως το είχα δει χρυσό με μαύρο πλαίσιο μου άρεσε και με έκραξαν κάποιοι βέβαια , αλλά εντάξει...

Ανέβασε καμιά φωτό όταν μπορέσεις να το δούμε.

Είναι απλά καταπληκτικό!!! Δεν υπάρχει λέμε! Οι φωτογραφίες θα το αδικήσουν σίγουρα. Του έβαλα και ένα poetic matte κάλυμμα πίσω και μαζί με το μαύρο περιφερειακό σιρίτιο κάνει τον τέλειο συνδυασμό. Μπράβο στην HTC για το κόσμημα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

δώσε φώτο στο λαο ρε Pharmex..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδια οταν βγει h kitkat στο one.θα εχει διαφορα στην ταχυχητα λετε;; θα εχει και ποιο καλη καμερα;;εχετε μαθει τιποτα;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

παιδια οταν βγει h kitkat στο one.θα εχει διαφορα στην ταχυχητα λετε;; θα εχει και ποιο καλη καμερα;;εχετε μαθει τιποτα;;

Τι διαφορά να χει, ηδη είναι ταχιστο..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τι διαφορά να χει, ηδη είναι ταχιστο..

Ε ένταξη θέλει λιγάκι ακόμα.ποιο σμουθ.. Έχω δίπλα το nexus 5 και έχει διάφορα..είναι άλλος επεξεργαστής βέβαια.. Και ποιο ελαφριά η κιτκατ..όποτε..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ε ένταξη θέλει λιγάκι ακόμα.ποιο σμουθ.. Έχω δίπλα το nexus 5 και έχει διάφορα..είναι άλλος επεξεργαστής βέβαια.. Και ποιο ελαφριά η κιτκατ..όποτε..

Δεν έχω το Νέξους οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά εμένα το One μου φαίνεται πιο σμουθ από βούτυρο σε ζεστό ψωμί.

Από εκεί και πέρα για τις απορίες σου οι απαντήσεις είναι όχι και όχι.

Στην κάμερα δεν αλλάζει κάτι και προσωπικά δεν έχω δει διαφορά στην ταχύτητα.

Οκ νομίζω το τεντώσαμε όσο δεν παίρνει πια.. Τέλος τα off topic λοιπόν. Γιατί μετά θα με λέτε και κακό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά με το battery guru είδατε διαφορά προς το καλύτερο;Εγω το χρησιμοποίησα για καμια βδομάδα αλλα η μπαταρία μου κρατούσε λιγότερο απ'οτι συνήθως! :confused:
:mobile:

Παιδιά με το battery guru είδατε διαφορά προς το καλύτερο;Εγω το χρησιμοποίησα για καμια βδομάδα αλλα η μπαταρία μου κρατούσε λιγότερο απ'οτι συνήθως! :confused:

Εξαρτάται την χρήση που κάνεις. Επειδή εγώ εχω πάντα ανοιχτο το wifi, το tool αυτό απενεργοποιεί το wifi όταν δεν βρίσκει "γνωστό" SSID, πράγμα πολύ χρήσιμο για μένα!