Nikos2k5 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Απο τοτε που αναβαθμισα το τηλεφωνο σε 4,3(με ARHD rom) δε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ με τα δεδομενα και ολο μου γραφει αποσυνδεθηκε,ενω με την 4,2,2 ημουν μια χαρα.Μπορει να φταιει η ρομ για αυτο;Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Η ROM από μόνη της δεν αλλάζει το radio.img του firmware που έχει να κάνει με τη λήψη. Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα μη καλής συνεργασίας της νέας ROM με το παλιό σου firmware, αλλά κάτι τέτοιο ως τώρα δεν έχει αναφερθεί για τις 4.3 σε σχέση με τις 4.2.2. Δοκίμασε αν είναι κάποια άλλη 4.3 να δεις αν και εκεί στο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 http://www.phonesreview.co.uk/2013/10/22/htc-one-android-4-3-update-purple-camera-warning/ Άσχημα νέα αν ισχυει... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 http://www.phonesreview.co.uk/2013/10/22/htc-one-android-4-3-update-purple-camera-warning/ Άσχημα νέα αν ισχυει... εγω σε αυτο το θεμα πρεπει να ειμουν πολυ τυχερος... Δεν εχω αντιμετωπίσει θέμα με μοβ κτλ, απο την αλλη το zero gap δεν το γλίτωσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Κι άλλο πρόβλημα... :( Προσπαθώ να ανάψω το NFC αλλα τζίφος.. :/ Τσεκάρω την επιλογή αλλα δεν εμφανίζει ούτε το εικονίδιο στη notification bar ούτε στέλνει/λαμβάνει.Πρίν είχα arhd 30 και τουλάχιστον το εικονίδιο φαινόταν αλλα έκανα restore σε 4.2.2 και relock τον bootloader.Παίζει να 'χει πάει κάτι στραβά? Edited October 23, 2013 by gregorisvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 http://www.phonesreview.co.uk/2013/10/22/htc-one-android-4-3-update-purple-camera-warning/ Άσχημα νέα αν ισχυει... Δεν νομίζω ότι η 4.3 επηρεάζει σε κάτι. Το πρόβλημα υπήρχε ήδη σε όσους υπήρχε. Παρατηρήθηκε και σε 4.1.2 και σε 4.2, συνεχίζει στη 4.3 Κατ' εμέ είναι hardware θέμα δυστυχώς. Προσωπικά ήμουν στη 4.1.2 και με την 4.3 δεν είδα διαφορά ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο. Είμαι από τους τυχερούς πάντως μια που το πρόβλημα εμφανίζεται ελάχιστα μόνο και σε συνθήκες που έτσι κι αλλιώς δεν βγάζεις σοβαρή φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εγώ παντός μετά απο αρκετές δοκιμές με την κάμερα και παρότι στην αρχή χωρίς να τις δώ τις φωτό στον υπολογιστή μου φάνηκαν καλές.τωρα μετά απο πολλά συγκριτικά έχω να πω ότι σε σχέση με το s4 που το συγκρίνω η κάμερα ειναι πολύ κάτω απο τα στάνταρ τα σημερινά.σαν σμουθ και ποιότητα δεν μπορώ να πω τίποτα αλλά με την κάμερα είμαι απογοητευμένος .κριμα γιατί με μια αξιόλογη κάμερα θα είχε πραγματικά ξεφύγει απο τον ανταγωνισμό . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εγώ παντός μετά απο αρκετές δοκιμές με την κάμερα και παρότι στην αρχή χωρίς να τις δώ τις φωτό στον υπολογιστή μου φάνηκαν καλές.τωρα μετά απο πολλά συγκριτικά έχω να πω ότι σε σχέση με το s4 που το συγκρίνω η κάμερα ειναι πολύ κάτω απο τα στάνταρ τα σημερινά.σαν σμουθ και ποιότητα δεν μπορώ να πω τίποτα αλλά με την κάμερα είμαι απογοητευμένος .κριμα γιατί με μια αξιόλογη κάμερα θα είχε πραγματικά ξεφύγει απο τον ανταγωνισμό . Σε πρωινές λογικό είναι. Τα 4ΜΡ 13 δεν γίνονται. Το θέμα είναι ότι για φωτογραφική κινητού είναι αρκετά για τη χρήση που κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Σε πρωινές λογικό είναι. Τα 4ΜΡ 13 δεν γίνονται. Το θέμα είναι ότι για φωτογραφική κινητού είναι αρκετά για τη χρήση που κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών. Πρωινές απογευματινές βραδινές σε όλες ύστερη δυστυχώς .εκει που περιμένεις να δεις τα υπέρ τις ultra pixel τεχνολογίας το βράδυ σε πετάει εκείνη την ροζιλα-κοκκινιλα και σε τελειώνει.και εκτός το δικό μου δοκίμασα ακόμα ένα τα ίδια χάλια. Αλλά πρέπει να τα λέμε γιατί μας διαβάζουν και κάποιοι που μπορεί να την πατήσουν Αν περιμένουν αλλά πράματα απο την κάμερα .σε ολα τα αλλά απλά το κινητό ειναι φοβερό.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Σε βραδινές δεν υστερεί (εκτός κι αν έχει πρόβλημα η συσκευή), όπως δεν υστερεί και σε ότι έχει κίνηση μέσα. Σε τοπία ναι υστερεί όταν είναι πρωινές ή μεσημεριανές φωτός, χωρίς όμως να ισχύει αυτό που λες ότι είναι κατώτερη από τα σημερινά στάνταρντς. Από την άλλη βέβαια έχει πολύ πιο γρήγορο κάμερα app, βγάζει πολύ πιο γρήγορα φωτό, έχει το Zoe, έχει το video highlights, έχει πολύ καλό βίντεο και γκάλερι app που δεν λαγκάρει. Eμένα προσωπικά για κάμερα κινητού (το τονίζω πάντα) αυτές που έχω βγάλει μου φαίνονται μια χαρά: http://farm4.staticflickr.com/3789/9594904284_29ba114ce9_b.jpg http://farm8.staticflickr.com/7379/9709888759_78e122c7d2_b.jpg Αν τώρα αρχίσουμε να ζουμάρουμε στο 200% και να βλέπουμε πίξελς είναι λογικό να υπάρχουν καλύτερες κάμερες εκεί έξω. Τα 4MP είναι 4 ότι και να το κάνεις. Για το 85% (και λίγο λέω) των ανθρώπων που θα δουν τις φωτό στο πισί ή θα τις κάνουν share σε κάποιο social media η φωτογραφική είναι μια χαρά. Το μεγάλο πρόβλημα της κάμερας είναι ότι υπάρχουν πολλά ελαττωματικά κομμάτια με αυτό το μωβ πέπλο. Αυτό είναι το ζήτημα Κατά τα άλλα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Sotnem Καλημέρα. Έκανα ένα tour στις φωτό που έχεις ανεβάσει, και τουλάχιστον από ότι είδα επιβεβαιώνονται τα λεγόμενά σου περί ποιότητας της κάμερας. Έχεις τραβήξει αρκετές τοπίου και πάντα κατά τη προσωπική μου άποψη είναι αυτό που θα ήθελα από μια κάμερα κινητού. Πόσες από αυτές ο καθένας μας θα εκτύπωνε (μόνο σε εκτύπωση θα δει κανείς διαφορά που να τον ενοχλεί) σε Α4? 10-15 μπορεί, και πάλι λίγες. Δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά από άλλο κινητό της αγοράς σε τέτοια διάσταση. Αποκτά νόημα η αγορά του με το πλεονέκτημα αυτών σε χαμηλό φωτισμό...... Στα ταξίδια εσωτερικού/ εξωτερικού παίρνεις μόνο το κινητό? Έχει αντικαταστήσει πλήρως την κλασική ψηφιακή? Διότι εκτός από τις DSLR, προς τα εκεί βαδίζει το πράμα.... Φαντάζομαι πως όλες οι φωτό είναι undedited.....? Α... και μεγιά τα παπούτσια... :):) Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Xαχαχαχα, φοβερά δεν είναι τα παπούτσια; Φλωρινιώτης... Κοίτα για μένα δύο παράγοντες είναι που θα κρίνουν το αποτέλεσμα: 1. Να μην σου κάτσει ελαττωματική συσκευή. Λέγοντας ελαττωματική εννοώ να έχει σοβαρό πρόβλημα. Ότι θα το έχεις σε κάποιο βαθμό σε πολύ σκοτάδι αυτό το χρώμα θα το έχεις. Το θέμα είναι να μην είναι πολύ. Το πρόβλημα δεν είναι στη φαντασία του κόσμου, υπάρχει σε αρκετά κινητά. Απλά όπως πάντα υπάρχει και λίγο υπερβολή. Τι εννοώ, σε κάποιες περιπτώσεις εκεί που άλλες συσκευές δεν δείχνουν τίποτα το One θα σου δείξει εικόνα. Απλά για να το κάνει θα βγάλει αυτό το μωβ (που κατά πολλούς σχετίζεται άμεσα και με το αν το κινητό έχει ζεσταθεί και πιθανότατα ισχύει). Αυτός ο παράγοντας είναι και λίγο θέμα τύχης και εκεί παίρνεις ένα ρίσκο. Και επειδή όπως θα σου επιβεβαιώσει και ο bouss, η εδώ αντιπροσωπεία είναι λίγο τα ζωά μου αργά θα πρέπει να έχεις ιώβεια υπομονή. 2. Να ασχοληθείς λίγο με την κάμερα. Όταν το πρωτοπήρα οι φωτογραφίες που έβγαζα ήταν λάσπη. Νόμιζα ότι είχε πρόβλημα η κάμερα. Ρωτούσα στα φόρουμ να δω μήπως έχει θέμα. Σιγά σιγά την έμαθα, άρχισα να πειράζω ρυθμίσεις κτλ και άρχισα να βγάζω καλές (για κινητό) φωτογραφίες. Τώρα θα μου πεις, ρε μεγάλε αν είναι να μπω σε τέτοια διαδικασία παίρνω φωτογραφική και θα έχεις δίκιο. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι απλά βγάζω το κινητό και τραβάω. Θέλει λίγο ψάξιμο. Απλά επειδή λες ότι βγάζεις και ασχολείσαι, πιθανώς αυτό για σένα θα είναι πιο εύκολο. Από εκεί και πέρα το κινητό έχει καλά editing tools (τα οποία ανακάλυψα εσχάτως γιατί είναι κρυμμένα πολύ καλά μέσα στα μενού) αν θες να βελτιώσεις την εικόνα της φωτογραφίας σου ή στη χειρότερη βάζεις το πολύ καλό Snapseed ή αν είσαι "φιλτράκιας" κάποιο Instagram ή αντίστοιχο. Όσο για το ερώτημά σου, έτυχε και δεν πήρα φωτογραφική μαζί μου ούτε το καλοκαίρι στις διακοπές, ούτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό (από εκεί είναι και οι φωτό που είδες). Υπήρχαν στιγμές που θα ήθελα να έχω την dslr μου, αλλά ήταν στιγμές που θα ήθελα να έχω και ένα τρίποδο μαζί π.χ. Για να τις ανεβάσω κάπου και να τις δείξω σε φίλους μια χαρά ήταν κατ' εμέ. Αν τώρα πας να τις δεις "τεχνικά", ε ναι προφανώς θα δεις όσο ζουμάρεις θέματα σε ουρανούς ή λιγότερη λεπτομέρεια σε κτίρια κτλ. Από επεξεργασία οι περισσότερες είναι χωρίς και σε κάποιες έχω πειράξει μόνο απλά πράγματα τύπου Brightness, Contrast, Sharpness που άλλωστε γίνονται και αυτόματα αν θες με το Auto Enhance του κινητού. Mόνο σε 1-2 ασπρόμαυρες έχει γίνει πιο σοβαρή επεξεργασία και φαίνεται αυτό άλλωστε. Αφού είδες τις φωτογραφίες μου, ένας φάκελος που έχω είναι με το Nokia 808. Ε, εκεί λοιπόν σε κάποιες φαίνεται καθαρά η διαφορά σε τοπία, αυτόν τον ουρανό π.χ. με το Οne δεν θα τον βγάλεις έτσι: http://farm4.staticflickr.com/3766/10083179135_ec6fe332e2_b.jpg Αλλά μιλάμε για το τοπ κινητό-κάμερα με Pureview και σε κάποιες περιπτώσεις δεν είδα τόσο συγκλονιστικές διαφορές. Αρκετή φλυαρία όμως. Για μένα το κινητό είναι κορυφαίο σε υλοποίηση android αυτή τη στιγμή και χαίρεσαι να το έχεις. Η κάμερα είναι δυστυχώς και λίγο θέμα τύχης, όσο και θέμα χρήστη. Η απόφαση προφανώς είναι δική σου και όσα λέω δεν τα λέω από φανμποισμό γιατί δεν έχω κολλήματα με εταιρείες, απλά μιλάω από την δική μου εμπειρία. Όπως σου είπα άλλωστε, αν η κάμερα παίζει τόσο μεγάλο ρόλο υπάρχουν και τα top Lumia (μου αρέσουν σαν κινητά, αλλά τα WP δεν με κέρδισαν) ή και το S4 (που έχει κι αυτό βέβαια αδυναμίες) Edited October 24, 2013 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Βγήκε το update με 4.3 και sense 5.5. Έλαβε κάνεις; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 το είδες σίγουρα ότι το update σε 4.3 έχει και το sense 5.5? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 έμενα (T-MOB101) μου ήρθε ένα μικρό update αλλά ούτε στην 5.5 πήγα ούτε 4.3 πήγα. τι ήταν αυτό, δεν έχω ιδέα! απλά πηγα στην 2.24.111.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 http://www.phonearena.com/news/International-HTC-One-has-begun-getting-Android-4.3-and-Sense-5.5-OTA_id48675 Έρχεται τελικά ... όποιος το πάρει να μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 αυτο που με καιει περισσοτερο σ αυτο το update ειναι το flash to focus στη καμερα αλλα για ραδιο αρβυλλα το κοβω Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 αυτο που με καιει περισσοτερο σ αυτο το update ειναι το flash to focus στη καμερα αλλα για ραδιο αρβυλλα το κοβω Σίγουρα υπήρχε σε όσους φλάσαραν την 5.5 και δεν νομίζω να βγήκε αργότερα. Ας έχουμε πίστη. Πάντως το 5.5 έχει ουσιαστικές και σημαντικές αλλαγές. Περισσότερο από το 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μου έχει σπάσει τα νεύρα το μωβ πέπλο στην φωτογραφική. Την άλλη εβδομάδα πάω Γερμανία και θα δω τι μπορεί να κάνει το amazon γι αυτό. Εν τω μεταξύ τους είχα στείλει email για αναφέρω το πρόβλημα και λένε δε μπορούν να συνδέσουν το email μου με παραγγελία HTC one. Το έχω πάρει μεταχειρισμένο από άλλον αλλά δε θα έπρεπε να ζητήσουν απόδειξη αγοράς or something? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μου έχει σπάσει τα νεύρα το μωβ πέπλο στην φωτογραφική. Την άλλη εβδομάδα πάω Γερμανία και θα δω τι μπορεί να κάνει το amazon γι αυτό. Εν τω μεταξύ τους είχα στείλει email για αναφέρω το πρόβλημα και λένε δε μπορούν να συνδέσουν το email μου με παραγγελία HTC one. Το έχω πάρει μεταχειρισμένο από άλλον αλλά δε θα έπρεπε να ζητήσουν απόδειξη αγοράς or something? εσενα το serial number με ποια ψηφια ξεκιναει; Σκοπευω να το αγορασω και εγω αυριο και μαλλον θα κοιταω τα serial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 FA34 είναι Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 FA34 είναι Οποτε είναι τζόκερ η κατασταση...όπως και να χει σχεδιαστικά είναι κορυφαίο. Μου θυμίζει το iMac μου. Επειδή με θέματα Ρουτ κλπ στο xda είναι λίγο χάος η αναζήτηση, θα το κάνω unbrand το κινητό... Τι cid πρεπει να βαλω για να πάρω τα latest updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 http://www.phonearena.com/news/International-HTC-One-has-begun-getting-Android-4.3-and-Sense-5.5-OTA_id48675 Έρχεται τελικά ... όποιος το πάρει να μας πει εντυπώσεις. να φανταστω οτι αυτο δεν θα ισχυει για την developers edition, σωστα? Ποιο RUU/Cid ειναι το international? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλημέρα,γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει δυνατότητα να αλλαχθεί το τζαμάκι της οθόνης χωρίς να αλλαχθεί όλη η οθόνη?Γιατι μου είπαν ένα ποσο 150€ και με έπιασε κάτι η αλήθεια είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλημέρα,γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει δυνατότητα να αλλαχθεί το τζαμάκι της οθόνης χωρίς να αλλαχθεί όλη η οθόνη?Γιατι μου είπαν ένα ποσο 150€ και με έπιασε κάτι η αλήθεια είναι... http://www.netpoint-sa.gr/contact.php Παρε τηλ εδώ και ρωτά τους. Στο galaxy s3 το αλλάζει με 40 ευρώ αλλά δεν βάζει gorilla που έχει το galaxy. Αλλά απο τα 150 ευρώ είναι τεραστια διαφορα. Το έχουν βάλει αρκετοί δίχως πρόβλημα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 http://www.netpoint-sa.gr/contact.php Παρε τηλ εδώ και ρωτά τους. Στο galaxy s3 το αλλάζει με 40 ευρώ αλλά δεν βάζει gorilla που έχει το galaxy. Αλλά απο τα 150 ευρώ είναι τεραστια διαφορα. Το έχουν βάλει αρκετοί δίχως πρόβλημα. Σ' ευχαριστώ πολύ.Εμένα βασικά με ενδιαφέρει να δουλεύει σωστά.Δε με καίει πολύ το Gorilla..Είδα και το μαμά του One πόσο ανθεκτικό είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts