Brolly Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 όχι ούτε καν το one το παίρνω πρώτα για τη κατασκευή του και να πάω σε κάτι διαφορετικό από το touchwiz. η κάμερα έρχεται μετά :p Δε θα απογοητευτείς σε καμία περίπτωση, είναι συσκευαρα ! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 MoDaCo.SWITCH for HTC One will let you flip between Sense, Google Experience http://liliputing.com/2013/07/modaco-switch-for-htc-one-will-let-you-flip-between-sense-google-experience.html Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παιδια ειμαι με το υπεροχο one αγορασμενο απο expansys.com.gr . Δεν δινει αναβαθμιση.Εσεις που το πηρατε απο expansys σας την εδωσε μεσω Ο.Τ.Α. ? Δεν νομίζω να έχει πάρει ακόμα κάποιος την αναβάθμιση.. Και παρακαλώ μην αρχίσουμε τώρα να ρωτάμε όλοι για την αναβάθμιση. Σιγά σιγά θα έρθει σε όλους, με βάση το imei.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Αυτό το λινκ δεν έχει όλες τις επιλογές και το GPRS APN δε το βρίσκω για να το βάλω... εκανα οτι λεει αλλα και παλι δεν μπαινει... Edited July 8, 2013 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Αυτό το λινκ δεν έχει όλες τις επιλογές και το GPRS APN δε το βρίσκω για να το βάλω... εκανα οτι λεει αλλα και παλι δεν μπαινει... Δοκίμασε και από εδώ http://forum.melbia.com/cosmote/cosmote-greece-internet-apn-settings-android-iphone-mms-gprs-t293.html ή αυτα http://wiki.melberi.com/2012/10/cosmote-apn-settings-for-android-iphone.html#.UdrBJW3-nIU http://magic-tips.blogspot.gr/search/label/Wind Edited July 8, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Με το 2.24 firmware και την ARHD 12.0 εχω το τριπλασιο Awake της συσκευης απ'οτι Screen time. Επισης στο Kernel wakelock δε βλεπω τιποτα το περιεργο. Καμια ιδεα; http://img.tapatalk.com/d/13/07/08/emevu9yd.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/07/08/qe5a2yve.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ερχεται....... HTC ONE 4.2.2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 ας ελπίσουμε να δοθεί άψογη από την htc για να πούμε τουλάχιστον οτι άξιζε ο χρόνος αναμονής Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Κυκλοφορεί ήδη εδώ και μέρες στις custom ROMs, κι όντως είναι αψεγάδιαστη. :) Αα μαλιστα, ειναι σαν HTC Sense (DESKTOP). Το εχεις δοκιμασει λειτουργει οκ? Να φανταστω το desktop κρατα τη διαταξη στο App drawer (συμπεριλαμβανομενων των φακελων), και το Wallpaper τα wallpapers? Με το 2.24 firmware και την ARHD 12.0 εχω το τριπλασιο Awake της συσκευης απ'οτι Screen time. Επισης στο Kernel wakelock δε βλεπω τιποτα το περιεργο. Καμια ιδεα; http://img.tapatalk.com/d/13/07/08/emevu9yd.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/07/08/qe5a2yve.jpg Οι παραπάνω απορίες μου παραμένουν. :O Edited July 9, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Νέκρα στις αγγελίες.Τόσο καλό είναι το κινητό ρε παιδιά; Έχω αγοραστή περιμένει να πάρει το HOX κι εγώ ακόμη να βρω μαύρο ONE :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Νέκρα στις αγγελίες.Τόσο καλό είναι το κινητό ρε παιδιά; Έχω αγοραστή περιμένει να πάρει το HOX κι εγώ ακόμη να βρω μαύρο ONE :D φιλε μου το μαυρο one απο ελλαδα γιοκ. μονο απο expansys, amazon κλπ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Νέκρα στις αγγελίες.Τόσο καλό είναι το κινητό ρε παιδιά; Έχω αγοραστή περιμένει να πάρει το HOX κι εγώ ακόμη να βρω μαύρο ONE :D να το δωσουμε φιλε μου για να παρουμε τι αυτη τη περιοδο?Aν θα το αλλαζα θα ηταν για το note iii αλλα μετα την εμπερια μου με το note ii δε ξερω αν θα επαιρνα τετοιο μεγεθος.Αυτη η περιοδος ειναι νεκρη απο νεες συσκευες.απο σεπτεμβρη παλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Κυκλοφορεί ήδη εδώ και μέρες στις custom ROMs, κι όντως είναι αψεγάδιαστη. :) Οι παραπάνω απορίες μου παραμένουν. :O Ναι το DESKTOP κρατάει την διάταξη τω φακέλων στην επιφάνεια της εργασίας. Δεν ξέρω αν κρατάει του φακέλους μέσα στο app drawer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μια μικρή ερώτηση. Όσοι έχετε Whatsapp δοκιμάστε λίγο στις επαφές σας να διαλέξετε φωτό τη φωτό από το Whatsapp και πείτε μου αν την εμφανίζει. Επίσης έχει καταλάβει κανείς τι διάολο παίζει με τα updates στις επαφές και όλα αυτά; Γίνονται αυτόματα; Οι φωτό αλλάζουν μόνες τους αν είναι π.χ. από Facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μια μικρή ερώτηση. Όσοι έχετε Whatsapp δοκιμάστε λίγο στις επαφές σας να διαλέξετε φωτό τη φωτό από το Whatsapp και πείτε μου αν την εμφανίζει. Επίσης έχει καταλάβει κανείς τι διάολο παίζει με τα updates στις επαφές και όλα αυτά; Γίνονται αυτόματα; Οι φωτό αλλάζουν μόνες τους αν είναι π.χ. από Facebook; Ναι γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, νομίζω μπορείς να το ορίσεις κιόλας αλλιώς είναι 2 με 3 ώρες μπορεί και μέρα ... Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ναι γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, νομίζω μπορείς να το ορίσεις κιόλας αλλιώς είναι 2 με 3 ώρες μπορεί και μέρα ... Μιλάμε πάντα για τις επαφές έτσι; Από πού ρυθμίζεται αυτό; Επίσης μια που μιλάμε για FB, είναι ιδέα μου ή τα notifications στο Android FB είναι λίγο ότι να'ναι; Συνηθισμένος από το webOS που έπαιρνα τα πάντα, εδώ μου φαίνεται ότι τα μισά δεν τα παίρνω ποτέ. Ισχύει ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ηρθε σήμερα!!! ότι και να πω είναι λίγο για το μαύρο One. ότι καλύτερο έχω κρατήσει στο χέρι μου μέχρι στιγμής! ps: το cid είναι Htc_203 που απ ότι είδα είναι γαλλικό και λογικά unbranded? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 HTC One is highly repairable with special secret tool, says lead designer http://www.engadget.com/2013/07/10/htc-one-repair-justin-huang/ Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ηρθε σήμερα!!! ότι και να πω είναι λίγο για το μαύρο One. ότι καλύτερο έχω κρατήσει στο χέρι μου μέχρι στιγμής! ps: το cid είναι Htc_203 που απ ότι είδα είναι γαλλικό και λογικά unbranded? Ναι unbranded και νομίζω έχει πάρει και την νέα αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Ναι unbranded και νομίζω έχει πάρει και την νέα αναβάθμιση οχι στη 4.1.2 ειναι ακομα και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αλλη ενημερωση ερώτηση: παίδες έβαλα ενα φλασακι μεσω otg το διαβασε οκ το ανοιγω απο es file explorer κομπλε αλλα 2 ταινιες που εχω μεσα δε τις παιζει. τη μια λεει μη υποστηριζομενη μορφη αρχειου και στην αλλη τη παιζει χωρις ηχο και δεν εμφανιζει σωστα τους υποτιτλους. μηπως φταιει ο player? edit: άκυρο με bsplayer ολα κομπλε Edited July 11, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εχω αυτη την θήκη http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-One-Double-Dip-Hard-Shell-Case-Cover-HC-C840-/121115036184?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1c3304ca18. Σήμερα μετά απο περιπου 15 μερες που την φορουσα την εβγαλα και ειδα οτι εχει ξεβαψει λιγο το Beats Audio που γραφει κατω η συσκευη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εχω αυτη την θήκη http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-One-Double-Dip-Hard-Shell-Case-Cover-HC-C840-/121115036184?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1c3304ca18. Σήμερα μετά απο περιπου 15 μερες που την φορουσα την εβγαλα και ειδα οτι εχει ξεβαψει λιγο το Beats Audio που γραφει κατω η συσκευη. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο ? Την έχω πάρει και εγώ, αλλά ποτέ δε τη φόρεσα στο κινητό, αφού παντού διάβαζα ότι προκαλεί αποχρωματισμούς και γρατζουνιές στο σώμα της συσκευής... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Επιτελους ηρθε !! cid 001 Μετα το restart ομως δεν μου βγαζει την αλλη ενημερωση τη μεγαλη γμτ.. εκανα τσεκ αλλα τπτ.. ειμαι φουλ στοκ Edited July 12, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 230Mb? για 400+ δε λεγανε; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 230Mb? για 400+ δε λεγανε; Καλημέρα. Ήρθεε και είναι 416.46 mb. Απλώς ζητάει στην αρχή μια ενημέρωση της αναβάθμισης λογισμικού. Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts