Sotnem Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά πάντως προσωπικά με έχει ξενερώσει το κινητό. Δεν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν κάνει καλά αλλά δεν κάνει και κάτι τόσο καλύτερα από το galaxy note 2 που είχα πριν και το οποίο τελικά θεωρώ αξεπέραστο.. Θέλεις λίγο αυτή η ξενέρωτη κάθετη γραμμή στο menu κάποιων εφαρμογών, θέλεις η διάρκεια της μπαταρίας και το γεγονός ότι αργεί μετά να ξαναφορτίσει, θέλεις το γεγονός ότι δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με τη stock εφαρμογή αν έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά, θέλεις την έλλειψη widgets για τα emails μου, θέλεις, θέλεις, θέλεις....υπάρχουν κι άλλα που με έχουν ξενερώσει (για να μην αναφέρω τις διάφορες κατασκευαστικές ατέλειες που αναφέρουν κάποιοι με σπασμένα τζαμάκια κάμερας κλπ κλπ...). Οκ, να κρατήσω την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση... και μόνο αυτά... γιατί στα λοιπά, νομίζω ότι η συσκευή είναι λίγο πίσω σε σχέση με τη Samsung που έχω δουλέψει τόσα χρόνια με διάφορες συσκευές της. Προσωπικές απόψεις πάντα, οπότε μην αρχίσετε το κράξιμο!! :lol: Σεβαστή η άποψή σου, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα που έχεις. Τι παραπάνω καλύτερα ή χειρότερα να κάνει; Τι περίμενες δηλαδή; Μιλάμε για συσκευές με το ίδιο λειτουργικό σύστημα. Περισσότερο στην απόδοση μπορούν να διαφέρουν όπου εκεί το One είναι πάρα πολύ καλό για out of the box. Το Sense είναι κλάσεις καλύτερο από το Touchwiz και δεν έχει καθόλου lag. Aπό εκεί και πέρα τα πιο συγκεκριμένα "προβλήματα" που λες μου φαίνονται λίγο υπερβολικά. Κάποια μάλιστα δεν ισχύουν και τόσο. Υποκειμενικά όλα, αλλά δεν γίνεται να μου λες για τα Νόκια του 1990 και μετά να μου αναφέρεις ως θέμα τα SMS την στιγμή που πλέον υπάρχουν άλλες λύσεις. Και μάλιστα ένα πρόβλημα (που αν θεωρήσουμε ότι για κάποιον είναι όντως σοβαρό το SMS και δέχομαι ότι υπάρχουν αρκετοί) λύνεται. Η "ξενέρωτη" γραμμή καλώς ή κακώς υπάρχει αιτιολογία για την οποία υπάρχει (ε και δεν είναι πια ΤΟΣΟ τρομερό, σιγά πια), η μπαταρία το δέχομαι ότι είναι υποκειμενικό (για μένα είναι άριστη σε διάρκεια, αλλά αργεί στην επαναφόρτιση), το δε θέμα με το τζαμάκι είναι μεν υπαρκτό αλλά όχι πια και τόσο συχνό. Δηλαδή τι να πούμε για την υπερθέρμανση των Galaxy; Νομίζω ότι όλα όσα λες είναι κομματάκι υπερβολικά, πιθανολογώ ότι σου λείπουν τα Σάμσουνγκ σου και ψάχνεις λόγους να μην αγαπήσεις το Οne. Δώστου λίγο χρόνο ή αν σου λείπει τόσο το Note (που πλέον είναι και άλλη κατηγορία, δεν το θεωρώ κινητό προσωπικά) μην το προσπαθείς άλλο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Έχετε μετρήσει θερμοκρασία επεξεργαστή μετά από καμία ώρα παιχνίδι η browsing? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Έχετε μετρήσει θερμοκρασία επεξεργαστή μετά από καμία ώρα παιχνίδι η browsing? Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η θερμοκρασία που ανεβάζει είναι παρόμοια με αυτή του S4. Το μόνο που σώζει κάπως την κατάσταση είναι το αλουμίνιο. Έχω προσέξει ότι ένα μικρό ρεύμα αέρα (πχ ένας ανεμιστήρας που φυσάει κοντά στον χρήστη και ανανεώνει τον αέρα κοντά στην συσκευή) βοηθάει στην απαγωγή της θερμότητας. Με όλη αυτή τη ζέστη έτυχε να είμαι κοντά σε ανεμιστήρα και πρόσεξα ότι η συσκευή ψύχεται άμεσα και μένει σχετικά ψυχρή. Είναι αυτό λύση; Φυσικά και όχι. Είναι δυστυχώς το τίμημα της ωμής δύναμης που έδωσαν σε αυτόν τον επεξεργαστή. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 HTC One, Σε νέο γκλαμουράτο κόκκινο χρώμα Στην Αγγλία θα κυκλοφορήσει το HTC One σε κόκκινο γκλαμουράτο χρώμα «glamour red edition» κάνοντας τη διαφορά και μαγνητίζοντας το βλέμμα ακόμα και δίπλα από τα αδερφάκια του σε σκούρο γκρι και το κλασσικό ασημί χρώμα. Μετάλλο και κόκκινο της φωτιάς λοιπόν σε έναν εκρηκτικό συνδιασμό με οθόνη S-LCD3 4.7 ιντσών FHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600, μνήμη RAM 2GB και κάμερα Ultrapixel. Δεν έγινε γνωστό αν το κόκκινο HTC One θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες και ποιες θα είναι αυτές http://techblog.gr/wp-content/uploads/2013/06/HTC-One-red-1.jpg http://techblog.gr/wp-content/uploads/2013/06/HTC-One-red-2.jpg http://techblog.gr/mobile/htc-one-glamour-red-color-3221/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Έχετε μετρήσει θερμοκρασία επεξεργαστή μετά από καμία ώρα παιχνίδι η browsing? Καμία ώρα browsing τώρα το καλοκαίρι είδα μέχρι 40-42C. ( σε εξωτερικό χώρο χωρίς κλιματισμό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Δοκίμασα το παιχνίδι Redline Rush τ'οποίο είχα και με την stock ROM. Με την custom η θερμοκρασία του κινητού μετά από 10 λεπτά είναι αισθητά χαμηλότερη απ'την stock όπου όλο το πίσω μέρος του κινητού έκαιγε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Διάβασα ότι στην Κίνα άρχισαν να δίνουν την 4.2.2 με ΟΤΑ. Βέβαια είναι το dual sim μοντέλο εκεί. Πάντως φαίνεται ότι είμαστε κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 οσον αφορα τη συσκευη σε μαύρο χρώμα μπορεί κάποιος να τη βρει ευκολα από σκρουτζομαγαζα έστω και με παραγγελία; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 ηρα τελικα και εγω αυτο το κινητο και προς το παρον εχω πολλες αποριες αλλα θα ψαξω λιγο να τις βρω μονος μου.Μια ομως θελω να ρωτησω...Συην γκαλερι εμφανιζει και τις εικονες απο το blinkfeed,πως γινεται να μην τις δειχνει και να δειχνει μονο τις φωτογραφιες του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 ηρα τελικα και εγω αυτο το κινητο και προς το παρον εχω πολλες αποριες αλλα θα ψαξω λιγο να τις βρω μονος μου.Μια ομως θελω να ρωτησω...Συην γκαλερι εμφανιζει και τις εικονες απο το blinkfeed,πως γινεται να μην τις δειχνει και να δειχνει μονο τις φωτογραφιες του κινητου; Εμφανίζει τις εικόνες του Facebook μάλλον εννοείς. Δυστυχώς δεν αλλάζει αυτό από ότι ξέρω. Μόνο αν το βγάλεις σαν υπηρεσία. Αν πας μετά στο My Photos από το μενού δεξιά επιλέγεις ποια άλμπουμ θες ή όχι, αλλά στο Γκάλερι στο αρχικό δυστυχώς υπάρχουν οι φωτό από το ΦΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Μόνο με custom ROM βγαίνουν οι φωτογραφίες του Facebook απ'την Gallery. Κι άλλο update με την Android Revolution HD 11.0, η κατανάλωση μπαταρίας με LTE είναι τουλάχιστον στο μισό απ'ότι ήταν με την stock 4.1.2!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καμία ώρα browsing τώρα το καλοκαίρι είδα μέχρι 40-42C. ( σε εξωτερικό χώρο χωρίς κλιματισμό ) Με θερμοκρασία μπαταρίας η επεξεργαστή? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Όπως είπα η κατανάλωση μπαταρία είναι κάτι υποκειμενικό ανάλογα και με τη χρήση του καθενός. Εγώ γενικά έχω λίγο screen time αφού συνήθως είμαι σε κάποιον υπολογιστή και χρησιμοποιώ. Από την άλλη η κύρια χρήση μου είναι να παίρνω άμεσα ειδοποιήσεις έτσι τρέχω gmail, 2 άλλα mail, twitter, viber, whatsapp, facebook, έχω το blinkfeed, αυτόματο ανέβασμα φωτογραφίων σε dropbox κτλ και λίγο browsing όταν χρειάζεται. Όταν αυτή η χρήση είναι έντονη βγάζω την μέρα πολύ άνετα. Όταν λίγο πιο χαλαρή όπως τώρα φτάνω ακόμα και 2 μέρες (!). Για του λόγου το αληθές βάζω το σκρίνσοτ. ΥΓ Όλα αυτά με στοκ χωρίς να πειράξω τίποτα και χωρίς Power Saver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Με θερμοκρασία μπαταρίας η επεξεργαστή? Μπαταρίας Όπως είπα η κατανάλωση μπαταρία είναι κάτι υποκειμενικό ανάλογα και με τη χρήση του καθενός. Εγώ γενικά έχω λίγο screen time αφού συνήθως είμαι σε κάποιον υπολογιστή και χρησιμοποιώ. Από την άλλη η κύρια χρήση μου είναι να παίρνω άμεσα ειδοποιήσεις έτσι τρέχω gmail, 2 άλλα mail, twitter, viber, whatsapp, facebook, έχω το blinkfeed, αυτόματο ανέβασμα φωτογραφίων σε dropbox κτλ και λίγο browsing όταν χρειάζεται. Όταν αυτή η χρήση είναι έντονη βγάζω την μέρα πολύ άνετα. Όταν λίγο πιο χαλαρή όπως τώρα φτάνω ακόμα και 2 μέρες (!). Για του λόγου το αληθές βάζω το σκρίνσοτ. ΥΓ Όλα αυτά με στοκ χωρίς να πειράξω τίποτα και χωρίς Power Saver. Φαινεται οτι συγχρονίζεις πολλά πραγματα απο το Held Awake time που εχεις, η συσκευη σου είναι πολλές ωρες awake απο τα wakelocks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ακριβώς. Και παρ' όλα αυτά βγάζει άνετα το χρόνο που χρειάζομαι και παραπάνω. Ο μ.ο. στις τελευταίες φορτίσεις μου είναι γύρω στη 1 μέρα και 14 ώρες. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο που θα ήθελα να ψάξω είναι τα wakelocks από το Google Services γιατί αυτά τρώνε αρκετή μπαταρία, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι να κοιτάξω και πού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 οσον αφορα τη συσκευη σε μαύρο χρώμα μπορεί κάποιος να τη βρει ευκολα από σκρουτζομαγαζα έστω και με παραγγελία; Με ενδιαφέρει και μένα το μαύρο διότι είδα σήμερα το ασημί από κοντά και δεν μου άρεσε!!! Είχε πει κάποιος ότι μαύρο το φέρνει και η vodafone. Τι ισχύει τελικά με το μαύρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ακριβώς. Και παρ' όλα αυτά βγάζει άνετα το χρόνο που χρειάζομαι και παραπάνω. Ο μ.ο. στις τελευταίες φορτίσεις μου είναι γύρω στη 1 μέρα και 14 ώρες. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο που θα ήθελα να ψάξω είναι τα wakelocks από το Google Services γιατί αυτά τρώνε αρκετή μπαταρία, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι να κοιτάξω και πού. Λογικα το Google Now ειναι ή το Google Maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 γινεται στην οθονη κλειδωματος να εχω τον καιρο(wallpaper που εχει μεσα στο κινητο) και στην ταπετσαρια να εχω κατι αλλο;αν ναι πως; επισης σας βρισκει τους στιχους στα τραγουδια που λεει οτι το κανει; ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Λογικα το Google Now ειναι ή το Google Maps Το Now το έχω disabled, το Maps όχι. Tα παρακάτω βλέπω: GTALK_ASYNC_CONN GTALK_CONN NetworkLocationLocateor AlarmMAnager Event Log Service sync google.android.gms.people_Account sync com.google.android.gms.appstate_Account sync com.google.android.gms.plus.action_Account sync com.subscribedfeeds_Account sync com.android.browser_Account και μερικά παρεμφερή Είναι τίποτα μη φυσιολογικό; Πρέπει να είναι το app store ένα από αυτά, το άλλο λογικά το Hangouts που χρησιμοποιώ. Τον browser δεν τον χρησιμοποιώ. Τα άλλα δεν ξέρω τι είναι. Οι επαφές λογικά. γινεται στην οθονη κλειδωματος να εχω τον καιρο(wallpaper που εχει μεσα στο κινητο) και στην ταπετσαρια να εχω κατι αλλο;αν ναι πως; επισης σας βρισκει τους στιχους στα τραγουδια που λεει οτι το κανει; ευχαριστω πολυ Τι εννοείς ακριβώς; Σε έχασα λίγο. Μιλάμε πάντα για Sense ή με κάτι άλλο; Ο καιρός εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος, είναι default. Εννοείς να έχεις άλλη home screen; Αν εννοείς αυτό τότε πηγαίνεις στο μενού του Blinkfeed (το κατεβάζεις λίγο προς τα κάτω και πατάς στις τρεις τελίτσες) και διαλέγεις customize home screen. Aπό εκεί βάζεις άλλη ως home screen και μετά βάζεις ότι θέλεις. Αν δεν κατάλαβα τι ρωτάς εξήγησέ το ξανά. Edited June 28, 2013 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Το Now το έχω disabled, το Maps όχι. Tα παρακάτω βλέπω: GTALK_ASYNC_CONN GTALK_CONN NetworkLocationLocateor AlarmMAnager Event Log Service sync google.android.gms.people_Account sync com.google.android.gms.appstate_Account sync com.google.android.gms.plus.action_Account sync com.subscribedfeeds_Account sync com.android.browser_Account και μερικά παρεμφερή Είναι τίποτα μη φυσιολογικό; Πρέπει να είναι το app store ένα από αυτά, το άλλο λογικά το Hangouts που χρησιμοποιώ. Τον browser δεν τον χρησιμοποιώ. Τα άλλα δεν ξέρω τι είναι. Οι επαφές λογικά. Τι εννοείς ακριβώς; Σε έχασα λίγο. Μιλάμε πάντα για Sense ή με κάτι άλλο; Ο καιρός εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος, είναι default. Εννοείς να έχεις άλλη home screen; Αν εννοείς αυτό τότε πηγαίνεις στο μενού του Blinkfeed (το κατεβάζεις λίγο προς τα κάτω και πατάς στις τρεις τελίτσες) και διαλέγεις customize home screen. Aπό εκεί βάζεις άλλη ως home screen και μετά βάζεις ότι θέλεις. Αν δεν κατάλαβα τι ρωτάς εξήγησέ το ξανά. Το gtalk (hangouts) σου κρατάει την συσκευή τοτε ανοιχτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Τι εννοείς ακριβώς; Σε έχασα λίγο. Μιλάμε πάντα για Sense ή με κάτι άλλο; Ο καιρός εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος, είναι default. Εννοείς να έχεις άλλη home screen; Αν εννοείς αυτό τότε πηγαίνεις στο μενού του Blinkfeed (το κατεβάζεις λίγο προς τα κάτω και πατάς στις τρεις τελίτσες) και διαλέγεις customize home screen. Aπό εκεί βάζεις άλλη ως home screen και μετά βάζεις ότι θέλεις. Αν δεν κατάλαβα τι ρωτάς εξήγησέ το ξανά. οταν πας στις ρυθμισεις -προσαρμογη-στυλ οθονη κλειδωματος και διαλεξεις ταπετσαρια εχει οτι wallpaper εχει και η ταπετσαρια... ομως γινεται να αφησεις το lwp που λεγεται καιρος για την οθονη κλειδωματος και στην ταπετσαρια(αυτο που βλεπεις στις οθονες δεξια απο το blinkfeed)να βαλεις ενα αλλο lwp;ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 https://m.facebook.com/photo.php?fbid=397575787018047&set=a.340405929401700.76611.336713623104264&type=1&theater&refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto.php&_rdr Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 https://m.facebook.com/photo.php?fbid=397575787018047&set=a.340405929401700.76611.336713623104264&type=1&theater&refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto.php&_rdr Ε ναι Ιουλιο πιασαμε καιρος ηταν! Οπως και να εχει το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαστε κοντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Με ενδιαφέρει και μένα το μαύρο διότι είδα σήμερα το ασημί από κοντά και δεν μου άρεσε!!! Είχε πει κάποιος ότι μαύρο το φέρνει και η vodafone. Τι ισχύει τελικά με το μαύρο? Για το Vodafone που αναφέρεις υποθέτω το branded T-Mobile, αν θυμάμαι σωστά, απο Birdphone λες, ή τουλάχιστον αυτό υπήρχε μόνο όταν έψαχνα εγώ. Το πήρα τελικά απο Expansys που είναι unbranded. Το σκεφτόμουν γιατί ήταν η πρώτη αγορά αλλά τελικά κανένα πρόβλημα. Επειδή είχα διαβάσει διάφορα για το ΗΟΧ και τις επισκευές, η Expansys αν θες αναλαμβάνει να το στείλει εξωτερικό ενώ η Birdphone όχι. Edited June 28, 2013 by mick_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ρε παιδιά ποια η διαφορά μεταξύ ευροπαικης αντιπροσωπιας και ελληνικής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts