Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους έχουμε s-off!!!

[s-OFF] revone - DEVELOPER EARLY ACCESS PREVIEW EDITION

Edit: Ξεκινάω..

Και πλέον είμαι s-off!!! :rotfl::w00t::up::dance::yahoo:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι ειναι το s-off??

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Τι ειναι το s-off??

Το βασικο,ξεκλειδωνεις-κλειδωνεις χωρις το ενοχλητικο μηνυμα στο bootloader "relocked"

@Αντρεας :D

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Τι ειναι το s-off??

S(ecurity)-OFF, δηλαδή πλέον κάνουμε ότι γουστάρουμε με τη συσκευή που χρυσοπληρώσαμε και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν (βλέπε htc).

@Αργύρη, join the club ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το φωτισμό των κουμπιών.

Επιβεβαιώνω ότι έχει!

Κανονικά βελτιώνει την ευαισθησία του back.

Στη δική μου συσκευή και τα δύο ηταν μόνιμα φωτισμενα,και μετά τη διαδικασία λειτουργεί κανονικά ο αισθητήρας! Δοκιμάστε το όσοι έχετε πρόβλημα!

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το φωτισμό των κουμπιών.

Επιβεβαιώνω ότι έχει!

Κανονικά βελτιώνει την ευαισθησία του back.

Στη δική μου συσκευή και τα δύο ηταν μόνιμα φωτισμενα,και μετά τη διαδικασία λειτουργεί κανονικά ο αισθητήρας! Δοκιμάστε το όσοι έχετε πρόβλημα!

Και ξαναλέω δεν έχει καμία απολύτως σχέση, το update διόρθωνε κάποια θέματα που υπήρχαν με την ευαισθησία όσον αφορά το άγγιγμα της οθόνης όχι τον φωτισμό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτα από όλα έχεις πάρει την τελευταία αναβάθμιση ?Δες εδώ τι διορθώνει http://technosamigos.com/htc-one-software-update-now-rolling-out-in-europe/

Και μετά κάνε αυτό

for those of you who are experiencing irresponsive back/home buttons you could try this below:

go to settings -> language&keyboard ->HTC sense input -> advanced -> calibration tool

When you're calibrating the keyboard, press the keys very lightly, after you're done you should have a better back/home key response.

At least it worked for me hope this helps!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231832

Ρύθμιση on/off ή διάρκεια δεν υπάρχει, και ναι, κανονικά λειτουργεί με τον αισθητήρα φωτεινότητας !

Δε μου εχει ερθει ακομα αυτη η αναβαθμιση, μολις το τσεκαρα.

Αναμονη λοιπον..

Την εξοικονόμηση ενέργειας την έχεις ενεργοποιημενη;;

Οχι, ποτε δεν ενεργοποιω την εξοικονομηση ενεργειας!

Πηρα το κινητο για τς δυνατοτητες του κι οχι για να τις χρησιμοποιω κατα το ημισυ!

Το θεμα μου με την τραγικη μπαταρια παραμενει..δεν εχει περασει μερα που να'χει αντεξει πανω απο 13-14 ωρες!!

Παντως το κινητο αρχιζει και με απογοητευει..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

129026.png?1640591734

S(ecurity)-OFF, δηλαδή πλέον κάνουμε ότι γουστάρουμε με τη συσκευή που χρυσοπληρώσαμε και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν (βλέπε htc).

thanks...

οταν ξεμπερδεψω απο σπασμενες καμερες κτλ , θα το ψαξω....:)

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Και το καλό είναι ότι:

No, you really don't.

*UNLOCK IS NOT REQUIRED.*

Επίσης πλέον η συσκευή μου λέει Locked πάνω πάνω :p

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Καλημέρα, ήμουν Moderator από το 2003...γνωρίζω πολύ καλά τις λειτουργίες του φόρουμ, αλλά από το Tapatalk δε μπορείς να κάνεις πολλαπλή παράθεση.

129026.png?1640591734

Καλημέρα, ήμουν Moderator από το 2003...γνωρίζω πολύ καλά τις λειτουργίες του φόρουμ, αλλά από το Tapatalk δε μπορείς να κάνεις πολλαπλή παράθεση.

Παμε off topic αλλα με το tapatalk v2 μια χαρα μπορω να κανω πολλαπλη παραθεση (Multi).Σιγουρα δεν μπορεις να προσθεσεις φωτογραφια σε post που κανεις edit.Μην το παρεις στραβα :)

Edit

Καταλαβα.Ειναι η beta μαλλον.Η επισημη v2 εχει κανονικα πολλαπλη :)

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αυτή την έκδοση του Tapatalk έχω στo screenshot, παίζει να γίνεται αλλά ερχόμενος από iOS όλα μου φαίνονται πολύ διαφορετικά..

Κι απ'ότι βλέπω δε μπορώ να δω τις φώτος μέσα απ'το Tapatalk..

http://s16.postimg.org/sn0rkggol/Screenshot_2013_06_08_13_10_22.png

129026.png?1640591734

Δεν νομίζω πως με την εξοικονόμηση έχεις κάποιο θέμα... Όλα λειτουργούν τέλεια..Εγώ την απενεργοποιώ μόνο όταν ο ήλιος χτυπάει στην οθόνη του X.. Παιχνίδια τα πάντα τα παίζω με την εξοικονόμηση και το κινητο δεν κολωνει πουθενά

Φιλικά Γιώργος

Εβαλα την stock 4.2.2

Σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος, δεν φερνει τιποτα φοβερες αλλαγες αλλα καποια πραγματα τα βελτιωνει. Ειναι ακομα πιο smooth, καποια ψιλοlags που ειχα δει εγω οπως πχ στην multitasking οθονη, οταν φορτωναν τα αλμπουμς στην gallery ή οταν γυρνουσα απο τον appdrawer στην homescreen δεν υπαρχουν πια, η καμερα επισης χωρις να το εχω πολυψαξει ακομα νομιζω οτι εχει βελτιωθει, τραβηξα μερικες φωτος και δεν βλεπω την γνωστη θολουρα. Απο μπαταρια περιπου τα ιδια, ισως λιγο καλυτερα και καποιες αλλες λεπτομερειες οπως το ποσοστο της μπαταριας, τα toggles στην notification screen, το οτι μπορεις να μεταφερεις πιο ευκολα τωρα τα apps μεταξυ dock, appdrawer και homescreen και φυσικα το οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις τωρα το home button για να βλεπεις τα menu των apps ειναι καλες προσθηκες.

Θα προτεινα σε οποιον δεν θελει να περιμενει μεχρι να ερθει η αναβαθμιση, να τη βαλει μεσω xda, η διαδικασια δεν ειναι δυσκολη

Χθές ημουν κηφησιά και για πρωτη φωρά στο κινητό ειδα LTE!!!

Χωρίς να δοκιμάσω να κατεβάσω κατι η απλή χρηση και μόνο με γυμνό ματι φαινεται η διαφορά...

http://imageshack.us/a/img46/5896/20130606170049.pnghttp://imageshack.us/a/img89/2874/20130606170148.png

Εμένα γράφει 4G...

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Εμένα γράφει 4G...

Επειδη εμεις εδω στην Ηπειρο μαλλον δεν προκειται να δουμε 4g, εχει μεγαλη διαφορά απο 3g?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Επειδη εμεις εδω στην Ηπειρο μαλλον δεν προκειται να δουμε 4g, εχει μεγαλη διαφορά απο 3g?

+ το κατεβασμα

- το ρουφηγμα της μπαταριας

Αν εχεις wifi,μια χαρα εισαι για την ωρα με το 3g

Tεραστια.. Αλλα γιατι? Μηπως εμεις στην Αθηνα εχουμε παντου?:lol:

Τεράστια...:)

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Σε εναν φιλο που του ηρθε μια ενημερωση-ειδοποιηση απο HTC (δεν θυμαται τι εγραφε) δεν την εκανε αμεσως και πατησε το πισω βελακι για την κανει αργοτερα απο wifi. Οταν πηγε να την ξανανοιξει δεν υπηρχε τιποτα. Τι λετε να συμβαινει?

Εμείς εδώ στην Καλαμάτα με Cosmote πιάνουμε LTE εδώ και 2 μήνες σχεδόν σε ολόκληρη την πόλη κι αρκετά πιο έξω απ'αυτήν!!

Η μπαταρία όμως τελειώνει για την πλάκα, και στο iPhone 5 αλλά και στο One!!

Και για να σας κάνω λίγο να ζηλέψετε :P μια πανοραμική φωτο απ'το One.

http://i42.tinypic.com/33ljck6.jpg

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Εμείς εδώ στην Καλαμάτα με Cosmote πιάνουμε LTE εδώ και 2 μήνες σχεδόν σε ολόκληρη την πόλη κι αρκετά πιο έξω απ'αυτήν!!

Η μπαταρία όμως τελειώνει για την πλάκα, και στο iPhone 5 αλλά και στο One!!

Και για να σας κάνω λίγο να ζηλέψετε :P μια πανοραμική φωτο απ'το One.

http://i42.tinypic.com/33ljck6.jpg

Θα παρουμε απο ενα τετοιο και σχολασαμε. Δοξα τω Θεο ηλιο εχουμε να φανε και οι κοτες.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=261215975193

Σε εναν φιλο που του ηρθε μια ενημερωση-ειδοποιηση απο HTC (δεν θυμαται τι εγραφε) δεν την εκανε αμεσως και πατησε το πισω βελακι για την κανει αργοτερα απο wifi. Οταν πηγε να την ξανανοιξει δεν υπηρχε τιποτα. Τι λετε να συμβαινει?

Μπορουμε να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες;; :-)

Μπορουμε να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες;; :-)

Δυστυχως αυτα μου ειπε μονο.

Μπορεί το One να είναι το καλύτερο κινητό της HTC αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα είναι όμως ότι τρέχει ακόμα Android 4.1 Jelly Bean. Παρ'όλα αυτά η εταιρία φαίνεται πως δουλεύει ήδη στην αναβάθμιση της συσκευής. Σήμερα κοιτάμε τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει το Android 4.2.2 μέσω ενός leak που ενσωματώθηκε στην Android Revolution HD 10 rom.

συνέχεια εδώ http://www.liveplace.gr/mobiles/ti-nees-allages-tha-doume-me-thn-ekdosh-4-2-gia-to-htc-one

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!