Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δουμε, ουτε εμενα ηρθε ακομα τιποτα.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμια εφαρμογη να κατεβαζουμε βιντεο απο youtube υπαρχει?

Eιχαν πει οτι μαζι με την 4.2.2 θα διναν και update για βελτιωση καμερας. Αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμο ακομα... Δεν βλεπω κανεναν να το αναφερει.

Στο xda αναφερεται οτι υπαρχει βελτιωση και στη καμερα παντως.. θα δειξει!!

Eιχαν πει οτι μαζι με την 4.2.2 θα διναν και update για βελτιωση καμερας. Αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμο ακομα... Δεν βλεπω κανεναν να το αναφερει.

Λάθος, με την 4.2.2 θα φέρουν το νεο codec συμπίεσης για το βίντεο της κάμερας! Δεν ειχαν πει για την φωτογραφια!

Λάθος, με την 4.2.2 θα φέρουν το νεο codec συμπίεσης για το βίντεο της κάμερας! Δεν ειχαν πει για την φωτογραφια!

Πρακτικα πως μπορουμε να το μεταφρασουμε αυτο ?

Καλυτερη ποιοτητα ληψεων φωτογραφιων και βιντεο, ή απλα περισσοτερες δυνατοτητες επεξεργασιας φωτογραφιων ?

Μηπως με το update του νεου codec συμπίεσης λυθει και το θεμα με τα Stuck Pixel της καμερας ?

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Θα βάλει κανείς ξεκλείδωτος την 4.2.2 ή θα πρέπει να πάω να αγοράσω one για να δω μόνος; :D

Μόλις γυρίσω Βόλο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω.. B-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά δεν βγήκε Official ακόμα η καινούρια έκδοση...μόνο οι Rooted χρήστες μπορούν προς το παρόν να την περάσουν. Τουλάχιστον έτσι διάβασα στο XDA...

Παιδιά δεν βγήκε Official ακόμα η καινούρια έκδοση...μόνο οι Rooted χρήστες μπορούν προς το παρόν να την περάσουν. Τουλάχιστον έτσι διάβασα στο XDA...

Μας ξενέρωσες τωρα. :(

Αρθρο απο digital life:

Τι γίνεται όμως με όσους έχουν ήδη αποκτήσει τη “ναυαρχίδα” των Ταϊβανέζων και θέλουν να “γευτούν” την εμπειρία του Pure Android;

Η HTC φαίνεται ότι τους σκέφτεται, καθώς, όπως γράφει το The Verge, στελέχη της HTC δήλωσαν ότι εξετάζουν τον καλύτερο τρόπο για να υποστηρίξουν τους πρώιμους κατόχους του One που προτιμούν την εμπειρία του Stock Android. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ετοιμάζουν μία ειδική AOSP ROM, για παράδειγμα, δε δόθηκαν όμως προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες, για το πότε και αν η εταιρεία έχει στο πρόγραμμά της κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία αισιόδοξη προοπτική για τους λάτρεις του “αυθεντικού” Android που έχουν ήδη στα χέρια τους ένα από τα πιο δυνατά κινητά της αγοράς.

Προσωπικά μετά από χρόνια στο sence μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει πληρέστερος launcher αν και είναι βαρύς .

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Η επιλογή για unicode στις ρυθμισεις των sms εμφανίζεται μόνο όταν η γλώσσα του συστήματος είναι ελληνικά.

Ισχύει αυτό; Δηλαδή δεν μπορείς να έχεις το μενού στα αγγλικά και να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες στα SMS;

Αρθρο απο digital life:

Προσωπικά μετά από χρόνια στο sence μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει πληρέστερος launcher αν και είναι βαρύς .

post 4 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4734175#post4734175

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Πως σας φαίνεται η κάμερα και οι φωτογραφίες που τραβά (με απεικόνιση και στο κινητό αλλά και το PC) εσείς που έχετε ήδη το κινητό στα χέρια σας;

Είναι το μοναδικό αποτρεπτικό στοιχείο που με κρατά ένα βήμα πίσω για ν'αφήσω το 5αρι μου..

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Πως σας φαίνεται η κάμερα και οι φωτογραφίες που τραβά (με απεικόνιση και στο κινητό αλλά και το PC) εσείς που έχετε ήδη το κινητό στα χέρια σας;

Είναι το μοναδικό αποτρεπτικό στοιχείο που με κρατά ένα βήμα πίσω για ν'αφήσω το 5αρι μου..

Κι εγώ 5αρι είχα και μετά S4, και τωρα το one.

Αν το κριτηριο σου ειναι η καμερα, το one ειναι καλύτερο απο το 5αρι κατά τη γνώμη μου.

Μονο και μονο που εχει ποσοστο για τη μπαταρια μου φτανει.ποτε δε μου αρεσε να εχω εξτρα εφαρμογη γι αυτο...
[sIGPIC][/sIGPIC]

H HTC σκέφτεται να φέρει το Stock Android και στους πρώιμους κατόχους του One

http://www.digitallife.gr/i-htc-skeftetai-na-ferei-to-stock-android-kai-stous-prwimous-katoxous-tou-one-31839

Κι εγώ 5αρι είχα και μετά S4, και τωρα το one.

Αν το κριτηριο σου ειναι η καμερα, το one ειναι καλύτερο απο το 5αρι κατά τη γνώμη μου.

πεντάρι εννοούμε το iphone 5?

Γίνεται η μπάρα κατω με τα εικονιδια να γινει διαφανης, οταν βαζουμε καποια φωτογραφια της επιλογης μας?

Δοκιμασα το cid getter και μου βγαζει t-mob101...εχω branded κινητο και δεν το ειχα καταλαβει...τι κανω τωρα, πως γινεται unbranded αν γινεται, τα σκρουτζομαγαζα μου μεσα....