geokostas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Για να δουμε, ουτε εμενα ηρθε ακομα τιποτα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καμια εφαρμογη να κατεβαζουμε βιντεο απο youtube υπαρχει? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Eιχαν πει οτι μαζι με την 4.2.2 θα διναν και update για βελτιωση καμερας. Αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμο ακομα... Δεν βλεπω κανεναν να το αναφερει. Στο xda αναφερεται οτι υπαρχει βελτιωση και στη καμερα παντως.. θα δειξει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Eιχαν πει οτι μαζι με την 4.2.2 θα διναν και update για βελτιωση καμερας. Αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμο ακομα... Δεν βλεπω κανεναν να το αναφερει. Λάθος, με την 4.2.2 θα φέρουν το νεο codec συμπίεσης για το βίντεο της κάμερας! Δεν ειχαν πει για την φωτογραφια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Λάθος, με την 4.2.2 θα φέρουν το νεο codec συμπίεσης για το βίντεο της κάμερας! Δεν ειχαν πει για την φωτογραφια! Πρακτικα πως μπορουμε να το μεταφρασουμε αυτο ? Καλυτερη ποιοτητα ληψεων φωτογραφιων και βιντεο, ή απλα περισσοτερες δυνατοτητες επεξεργασιας φωτογραφιων ? Μηπως με το update του νεου codec συμπίεσης λυθει και το θεμα με τα Stuck Pixel της καμερας ? Edited June 2, 2013 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Θα βάλει κανείς ξεκλείδωτος την 4.2.2 ή θα πρέπει να πάω να αγοράσω one για να δω μόνος; :D Μόλις γυρίσω Βόλο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω.. B-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παιδιά δεν βγήκε Official ακόμα η καινούρια έκδοση...μόνο οι Rooted χρήστες μπορούν προς το παρόν να την περάσουν. Τουλάχιστον έτσι διάβασα στο XDA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παιδιά δεν βγήκε Official ακόμα η καινούρια έκδοση...μόνο οι Rooted χρήστες μπορούν προς το παρόν να την περάσουν. Τουλάχιστον έτσι διάβασα στο XDA... Μας ξενέρωσες τωρα. :( Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Μας ξενέρωσες τωρα. :( Ε λίγη υπομονή ακόμα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αρθρο απο digital life: Τι γίνεται όμως με όσους έχουν ήδη αποκτήσει τη “ναυαρχίδα” των Ταϊβανέζων και θέλουν να “γευτούν” την εμπειρία του Pure Android; Η HTC φαίνεται ότι τους σκέφτεται, καθώς, όπως γράφει το The Verge, στελέχη της HTC δήλωσαν ότι εξετάζουν τον καλύτερο τρόπο για να υποστηρίξουν τους πρώιμους κατόχους του One που προτιμούν την εμπειρία του Stock Android. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ετοιμάζουν μία ειδική AOSP ROM, για παράδειγμα, δε δόθηκαν όμως προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες, για το πότε και αν η εταιρεία έχει στο πρόγραμμά της κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία αισιόδοξη προοπτική για τους λάτρεις του “αυθεντικού” Android που έχουν ήδη στα χέρια τους ένα από τα πιο δυνατά κινητά της αγοράς. Προσωπικά μετά από χρόνια στο sence μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει πληρέστερος launcher αν και είναι βαρύς . Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Η επιλογή για unicode στις ρυθμισεις των sms εμφανίζεται μόνο όταν η γλώσσα του συστήματος είναι ελληνικά. Ισχύει αυτό; Δηλαδή δεν μπορείς να έχεις το μενού στα αγγλικά και να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες στα SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 παιδιά εχει λάβει κάποιος την 4.2.2 σε αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiachios Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αρθρο απο digital life: Προσωπικά μετά από χρόνια στο sence μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει πληρέστερος launcher αν και είναι βαρύς . post 4 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4734175#post4734175 Παράθεση Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) Πως σας φαίνεται η κάμερα και οι φωτογραφίες που τραβά (με απεικόνιση και στο κινητό αλλά και το PC) εσείς που έχετε ήδη το κινητό στα χέρια σας; Είναι το μοναδικό αποτρεπτικό στοιχείο που με κρατά ένα βήμα πίσω για ν'αφήσω το 5αρι μου.. Edited June 2, 2013 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Πως σας φαίνεται η κάμερα και οι φωτογραφίες που τραβά (με απεικόνιση και στο κινητό αλλά και το PC) εσείς που έχετε ήδη το κινητό στα χέρια σας; Είναι το μοναδικό αποτρεπτικό στοιχείο που με κρατά ένα βήμα πίσω για ν'αφήσω το 5αρι μου.. Κι εγώ 5αρι είχα και μετά S4, και τωρα το one. Αν το κριτηριο σου ειναι η καμερα, το one ειναι καλύτερο απο το 5αρι κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Μονο και μονο που εχει ποσοστο για τη μπαταρια μου φτανει.ποτε δε μου αρεσε να εχω εξτρα εφαρμογη γι αυτο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 H HTC σκέφτεται να φέρει το Stock Android και στους πρώιμους κατόχους του One http://www.digitallife.gr/i-htc-skeftetai-na-ferei-to-stock-android-kai-stous-prwimous-katoxous-tou-one-31839 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LestatMK Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τίποτα ακόμη σε unbranded CID HTC_001 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καμια εφαρμογη να κατεβαζουμε βιντεο απο youtube υπαρχει? δες αυτο φιλε μου http://m.tubemate.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τίποτα ακόμη σε unbranded CID HTC_001 :( που το βλεπουμε αυτο CID HTC_001 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LestatMK Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Google Play => CID Getter :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Κι εγώ 5αρι είχα και μετά S4, και τωρα το one. Αν το κριτηριο σου ειναι η καμερα, το one ειναι καλύτερο απο το 5αρι κατά τη γνώμη μου. πεντάρι εννοούμε το iphone 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 πεντάρι εννοούμε το iphone 5? Yep...:cool: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Γίνεται η μπάρα κατω με τα εικονιδια να γινει διαφανης, οταν βαζουμε καποια φωτογραφια της επιλογης μας? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Δοκιμασα το cid getter και μου βγαζει t-mob101...εχω branded κινητο και δεν το ειχα καταλαβει...τι κανω τωρα, πως γινεται unbranded αν γινεται, τα σκρουτζομαγαζα μου μεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts