Jump to content

Acer Liquid E2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το e2 είναι πολύ καλό κινητό κατα την γνωμη μου και το android που φοράει ειναι πραγματικά οτι ελαφρύτερο ειχα .

Φανταζομαι μονο το nexus θα εχει ελαφρυτερο.

Ακόμα και με 1 γιγα ram δεν μου χρειάστηκε ποτέ περισσότερο.

Φαντάζομαι πόσο τέλειο θα είναι αυτό το ελαφρύ android στο Ε3 plus που έχει 2 γιγα ram .

Τώρα εχω το honor 3c με 2gb ram το οποίο ειναι το μονο κινητό που αν διαβάσεις "δεν εχει αρνητικά" παει σφαίρα και ειναι όλοι ευχαριστημένοι που το έχουν.

Σε παιχνίδια που δεν παίζω λογικά θα τα παει καλύτερα αλλα για εμένα την ωραία αίσθηση του acer δεν την έχει ούτε αυτό αλλά ούτε πολύ ακριβότερα κινητά οσο τραβηγμένο και αν ακούγετε.

Επειδή ειναι ακριβό το Ε3 θα έπαιρνα το huawei honor 3c 2gb ram στα 130 ευρώ αλλά επειδή και αυτο εξαφανίστηκε θα έπαιρνα το honor 3x το απλό στα 175 ευρώ(είναι αυτό που εχει η wind 300 ευρω)

Και πάλι να πω ομως οτι το ελαφρύ android στα acer δινει μια απίστευτη αίσθηση..

Edited by drdedus

• Απαντήσεις 309
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχω το τηλέφωνο πάνω από 1 χρόνο και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο, απλά βρίσκεις πολύ καλά κινητά από Κίνα σε εξαιρετικές τιμές.

• 3 months later...

καλησπερα και καλως σας βρηκα, εχω το εξης προβλημα :

η εσωτερικη μνήμη του τηλεφωνου δεν επαρκει για να κανω ενημερωσεις και να κατεβασω νεες εφαρμογες.

κοιταζω το storage και εχω total space internal storage 2.35gb διαθεσιμο 92mb

στο phone storage εχω total space 1.65gb και διαθεσιμο 1.48gb

πως μπορω να εκμεταλλευτώ την μνημη του τηλεφωνου για τις εφαρμογες για να μην εχω αυτο το προβλημα?

εχω βαλει και sd και εχω μεταφερει εκει αρκετες αφαρμογες αλλα τις μεγαλες facebook ,chrom κτλ δεν μου τις μεταφερει.

παρεμπίπτοντος μπορω με καποιο τροπο να σβησω τον chrom τελειως μιας και δεν τον λειτουργω καθολου?

letv le1pro US model

Τον chrome μπορείς να τον κάνεις disable, η μόνη λύση πιστεύω είναι να κάνεις root το κινητό και να περάσεις περισσότερες εφαρμογές στη μνήμη sd.

Εμένα ακόμη μου φτάνει η εσωτερική μνήμη, όσες μπορούν να πάνε στην κάρτα μνήμης τις έχω στείλει εκεί.

ρωτησα για το root σε μαγαζι γιατι το ειχα διαβασει πιο πισω και ειμαι ασχετος και μου ειπαν οτι υπαρχει περιπτωση να τα παιξει το τηλ και να σβησει μια και καλη.
letv le1pro US model

• 1 month later...

Το κινητο το εχω δωσει καιρο αλλα ακομα θυμαμαι ποσο τελειο ηταν.

Για οσους ενδιαφερονται στο amazon.fr παιζει στα 161ευρο+μεταφορικα 4core με 2 ram,3000 μπαταρια, 5αρα οθονη και 3 ΚΑΡΤΕΣ sim

Τα comment λενε τα καλυτερα για το κινητο και την μπαταρια.

• 2 weeks later...
Παιδιά καλησπέρα, αγόρασα για τον πατέρα μου το acer liquid e2 plus, παρατήρησα ότι δεν έχει ελληνικό μενού, υπάρχει δυνατότητα για εγκατάσταση? Αγοράστηκε από amazon Γερμανίας.

• Administrators
Δυστυχώς η acer εξακολουθεί να μην συμπεριλαμβάνει τα ελληνικά στις διαθέσιμες γλώσσες στις συσκευές της εδώ και πολύ καιρό. Μόνο αν έβρισκες κάποια custom rom με ελληνικά θα έκανες δουλειά σου, εναλλακτικά... βάζεις το morelocale2 από το play store, θα αλλάξεις το region σε greek και θα έχουν ελληνικά οι εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις (και τα υποστηρίζουν φυσικά).

Modpic.gif

• 3 months later...
καλημερα. ξερει καποιος για rom που να εχει ελληνικα για αυτη την συσκευη? εχει δοκιμασει καποιος καποια αλλη rom εκτος της εργοστασιακης?
letv le1pro US model