johnaskar Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ναι χωρίς root τώρα αν δεν περνάει και κάποιες το θέμα είναι ότι λύθηκε το θέμα που υπήρχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 μετά το update μπορείς να το κάνεις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Απ'ότι φαίνεται διορθώθηκε και το θέμα αθόρυβο + δόνηση στα touch κουμπιά! Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 μετά το update μπορείς να το κάνεις root? Δεν το είχα κάνει root... Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinder1983 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ...συν οτι μετα την αναβαθμιση βγαζει εχτρα επιλογη για καθημερινο όριο στη χρηση τον Mbs για σύνδεση του κινητού στο ίντερνετ μέσω data usage (όχι μέσω wifi).Βέβαια τ εβαλα όριο αλλα δεν είδα να μου βγάζει καμια υπενθυμιση οταν τ ξεπερασα κιολας! αν ξερει κανεις ας γραψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εμένα μου έβγαλε κανονικά ειδοποίηση. Βέβαια έπρεπε να πάει λίγο πιο πάνω (έβαλα όριο 10mb, και την έβγαλε στα ~10.4). Μάλλον αργεί να ανανεωσει λίγο την χρήση; κάτι τέτοιο παίζει. Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skyypro Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλησπερα Εδω και μερες ψαχνω για κινητο μια και το παλιο δεν τραβαει πλεον. Επειτα απο δεκαδες ωρες ψαξιματος κατεληξα στα παρακατω.... Huawei Ascend P1 http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p1-4410.php Acer Liquid E2 http://www.gsmarena.com/acer_liquid_e2-5418.php Acer CloudMobile S500 http://www.gsmarena.com/acer_cloudmobile_s500-4542.php Ποιο απο τα παραπανω λετε? Το Liquid E2 αξιζει? Απο πρωτη ματια καλο φενεται αλλα και το Huawei δεν παει πισω... Τωρα για το S500 δεν εχω ακουσει και πολλα! Σορρυ λιγο για το off topic αλλα ειναι δυσκολη αποφαση... Παράθεση Sony Ericsson Xperia Mini Pro Sony Xperia Tablet Z (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Καλησπερα Εδω και μερες ψαχνω για κινητο μια και το παλιο δεν τραβαει πλεον. Επειτα απο δεκαδες ωρες ψαξιματος κατεληξα στα παρακατω.... Huawei Ascend P1 http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p1-4410.php Acer Liquid E2 http://www.gsmarena.com/acer_liquid_e2-5418.php Acer CloudMobile S500 http://www.gsmarena.com/acer_cloudmobile_s500-4542.php Ποιο απο τα παραπανω λετε? Το Liquid E2 αξιζει? Απο πρωτη ματια καλο φενεται αλλα και το Huawei δεν παει πισω... Τωρα για το S500 δεν εχω ακουσει και πολλα! Σορρυ λιγο για το off topic αλλα ειναι δυσκολη αποφαση... Το liquid πετάει είναι Super!! Απλα αν αγόραζα τώρα θα προτιμούσα το oppo R819 γιατί έχει καλύτερη camera και οθόνη Βέβαια υπάρχουν και κάτι τουμπανα κινέζικα με την βούλα και όχι κρυμμένα που δείχνουν να εχουν απίστευτα χαρακτηριστικά Ίσως και να είμαστε λίγο χαζοί που δεν υα αγοράζουμε! Αν είσαι Χανιά το πουλάω να πάρω το oppo Edited August 24, 2013 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skyypro Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) στο liquid E2 κατεληξα... απο μπαταρια πως σε βγαζει? Εχει 2000 mAh αλλα ειναι και μεγαλο. Κατι αλλο μηπως ξερει κανεις την ταχυτητα στο ιντερνετ(Mbps)? Σου εχει κανει ποτε κανενα λαγκαρισμα το acer(αν και ολα τα αντροιντ λιγο πολυ..)? Edited August 24, 2013 by Skyypro Παράθεση Sony Ericsson Xperia Mini Pro Sony Xperia Tablet Z (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinder1983 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) ρε παίδες το δικό μ τ Acer E2 που κ που κλείνει μόνο του τις sim και τις δύο μαζί στο ξεκάρφωτο..και επειδή στη μία έχω pin μένει κλειστή μέχρι ν τ πάρω χαμπάρι κ να την ξανανοίξω , η άλλη ανοίγει κανονικά (σα να κάνει επανεκίνηση) .Ξέρει κανείς τπτ μήπως είναι καμιά ρύθμιση ? επίσης θέλω να επανέλθω στο θέμα με τη videoκλήση μήπως ξέρει κανείς με καμιά αναβάθμιση αν γίνεται κτλ ...pls οποιος γνωρίζει ασ πει γτ με ενδιαφέρει πολύ..αλλιως η μπροστινή κάμερα είναι μόνο για skype κ στην ουσία αχρηστη γ μένα Edited August 25, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 @Skyypro:Ταχύτητα δεν ξέρω αλλά αναφέρει ότι υποστηρίζει HSPA+.Το δικό μου δεν έχει κολλήσει ποτέ αλλά δεν το έχω ζορίσει. @pathfinder1983:Εγώ έχω και στις 2 sim κωδικό αλλά δεν μου το έχει κάνει ποτέ αυτό και πολλές φορές βγαίνουν εκτός δικτύου λόγω σήματος..Δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις..Βιντεοκλήση ούτε μετά την αναβάθμιση κάνει μέσω δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) ρε παίδες το δικό μ τ Acer E2 που κ που κλείνει μόνο του τις sim και τις δύο μαζί στο ξεκάρφωτο..και επειδή στη μία έχω pin μένει κλειστή μέχρι ν τ πάρω χαμπάρι κ να την ξανανοίξω , η άλλη ανοίγει κανονικά (σα να κάνει επανεκίνηση) .Ξέρει κανείς τπτ μήπως είναι καμιά ρύθμιση ? Μήτσο άλλαξε θέση τις sim και δες αν το ξανακάνει , εμένα κανένα (τέτοιο) πρόβλημα μέχρι στιγμής (μπορεί να είναι και καμιά εφαρμογή μπλεγμένη) στο liquid E2 κατεληξα... απο μπαταρια πως σε βγαζει? Εχει 2000 mAh αλλα ειναι και μεγαλο. Κατι αλλο μηπως ξερει κανεις την ταχυτητα στο ιντερνετ(Mbps)? Σου εχει κανει ποτε κανενα λαγκαρισμα το acer(αν και ολα τα αντροιντ λιγο πολυ..)? Η μπαταρία με μια μέση χρήση βγάζει 4+ μέρες περίπου , όσο για την ταχύτητα στο Internet με wind πιάνει HSPA+ (Θεσ/νίκη) και πάει σφαίρα. Λαγκάρισμα σ'αυτό δεν μου έχει κάνει ποτέ , στο liquid galland duo έκανε ..) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 25, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickolasKar Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλημέρα παιδιά, εχω το μαύρο liquid e2 και μου εχει.ραγίσει η οθόνη , αφη δουλεύει κανονικά πανω απο τη ρωγμή , ενας φίλος είπε να ψαξω digitizer , δν βρήκα.τπτ δε εχει βγει? ή είναι νωρίς? η acer θέλει πολλα έξοδα για αλλαγή οθόνης! περιμένω τα φώτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medical Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Να ενημερώσω ότι μόλις το παρέλαβα από expansys και δεν έχει ακόμα Ελληνικό menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Δε νομίζω ότι θα προσθέσουν ελληνικά.. @NickolasKar:Στο ebay πάντως δεν έχω δει καθόλου ανταλλακτικά μέρη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δεν μπορούμε να του φλασάρουμε ένα ελληνικό μενού;;; Γίνεται ρε παιδιά.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αφού το κινητό δεν βγαίνει με ελληνικό μενού , τι να του φλασάρεις από άλλο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αφού το κινητό δεν βγαίνει με ελληνικό μενού , τι να του φλασάρεις από άλλο κινητό; σε ένα huawei παραεισαγωγής είχα βάλει ελληνικό μενού...κάπως πρέπει να γίνεται και δω.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μήπως επειδή το συγκεκριμένο κυκλοφορούσε και με ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μήπως επειδή το συγκεκριμένο κυκλοφορούσε και με ελληνικό μενού; Ίσως... δεν θυμάμαι ακόμα... πάντως ψάξτε το όσοι το έχετε το E2 ίσως βρείτε τρόπο να περαστεί ελληνικό μενού.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αν γίνει rootάρισμα με το morelocale2 μπορεί να γίνει μερική μετάφραση του μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinder1983 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 ρε μάγκες android έχει όλο εικονίδια είναι ! τι το θέλετε το ελληνικό μενού? Αντι να λέει hotspot να μεταφράζει ''καυτό σημείο'' ? :P έλα πλάκα κάνωωω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Αν γίνει rootάρισμα με το morelocale2 μπορεί να γίνει μερική μετάφραση του μενού Αυτή η εφαρμογή δεν κάνει μαγικά, απλώς κάνει αυτό που λέει: αλλάζει την περιοχή σε Ελλάδα και εξαναγκάζει όσες εφαρμογές έχουν διαθέσιμη γλώσσα τα ελληνικά να είναι στα ελληνικά. Τώρα αν δεν έχει διαθέσιμα η εφαρμογή την ελληνική γλώσσα, λόγω του ότι δεν μεταφράστηκε από τον προγράμματιστη, απλά το δείχνει στα αγγλικά. Υπάρχει ενημέρωση για το αν θα πάρει kit-kat? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 κάνα λινκ για root και καμιά συζήτηση στα αγγλικά έχει βρει κάνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δηλαδή αν κάνω την παρακάτω διαδικασία το gps θα κλειδώνει γρήγορα? γιατί τώρα θέλει πολύ ώρα [MediaTek] GPS SETUP (θα δουλέψει για όλα τα ΜΤΚ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts