Jump to content

Acer Liquid E2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο άλλο κινητό ταιριάζει έστω και με πατέντα ?

• Απαντήσεις 309
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη ειμαι μεταξυ αυτου και του Galaxy S Duos το οποιο ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα εχει μηπως κανενας χρησιμοποιησει και τα δυο για να κανει ενα γρηγορο review;

νομιζω οτι ειναι αρκετά μπροστά το acer...

Καλυτερο επεξεργαστή: 4 quad στα 1,2

Καλυτερη RAM: 1 GB RAM.

Καλύτερη αναλυση οθόνης

Καλύτερη κάμερα... 8 MPixel

Νεότερο λογισμικό jelly bean....

Πιο μεγάλη οθόνη... δε λέω αν ειναι καλύτερο αυτο γιατι μπορεί να θες μικρό μεγεθος...

δες και παρακατω..:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4883&idPhone2=5418

γενικοτερα το εχω ψαξει το θέμα και εχω καταλήξει στο acer. απλά το μόνο που με προβληματίζει τρελά ειναι αυτό που δε μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην SD!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μένα.... να σου μένουν μονο 1,6 GB ελέυθερα

ας επιβεβαιώσουν και οι κάτοχοι του κινητου... εγώ το έχω και σαν GPS το κινητο και μονο και μονο οι χαρτες ειναι 2-3 GB!

Εχει κανείς καμία γνώμη πανω στο θέμα... ειναι το μονο που θελω να λύσω για να το παραγγείλω...

διαβαζω σε άλλα φόρουμ οτι αν το κανεις root εισαι εντάξει... ομως έτσι χανεις εγγύηση; και αν το κανω root έτσι απλά μεταφέρω εφαρμογές στην sd???

Επίσης διάβασα στο επίσημο της ACER οτι θα βγάλει κάποια στιγμή update που θα το φτιάχνει αυτο... ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;;;

Edited by st_gardelis
ΣτΑύΡοΣ

@st_gardelis:Για το update της acer δεν ξέρω πάντως κάποιος έχει αναφέρει τη λύση σε προηγούμενη σελίδα αλλά είναι στα γαλλικά.

Τα ακουστικά του κινητού πώς σας φαίνονται;Εμένα μου έχουν πει ότι δεν ακούγομαι καλά..

@st_gardelis:Για το update της acer δεν ξέρω πάντως κάποιος έχει αναφέρει τη λύση σε προηγούμενη σελίδα αλλά είναι στα γαλλικά.

το εχω δει αυτο που λες... το πρωτο και κύριο ειναι οτι πρεπει να γινει root... απο εκει και περα δεν ξερω και γαλλικά...

αυτοι που το έχουν δεν το έχουν αντιμετωπισει ήδη σαν πρόβλημα;

ΣτΑύΡοΣ

Γεια χαρά σε όλους...

απο χθες ειμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητου.

Καταρχίν έμεινα έκπληκτος με το πόσο γρήγορα ήρθε το κινητό σπιτι μου! το παρήγγειλα την Τρίτη στις 18.00 και χθες ,Τετάρτη 12.30 ήταν στο σπίτι μου. Παρακολουθουσα μέσα απο το site της DHL και δεν το πίστευα!

2-3 πραγματάκια για το κινητο... δεν το έχω ψαξει και τρελά ακόμα....

ερχομαι απο HTC evo 3d που ήταν 2πύρηνο 1,2 GHz με ένα 1GB RAM. 4,3 inch οθόνη και 5 MPix camera.

Οθόνη: πολύ καλή απόκριση... οχι τρελή διαφορά απο το HTC.

Ταχύτητα: αισθητά καλύτερη... οχι να βγαζει μάτια αλλά καλύτερη...δεν ξέρω αν φταίει το quad... απο οτι βλέπω η μνήμη RAM μοιράζεται πολύ πιο ωραία.. εχω ήδη εγκαταστήσει 15 εφαρμογές και έχω ελευθερη μνήμη τα 530 MB! τη στιγμή που στο htc είχα 250 με 300.....

Λειτουργία dual sim: πολύ καλή.... ορίζεις μέσα στην επαφή απο ποια κάρτα θα παίρνει. βεβαια για sms δεν το κάνει ή δεν το έχω βρει. ρωταει βεβαια κατα την αποστολή ποια θες...

Κάμερα: Αξιοπρεπής! δεν εχω βγαλει ακομα βράδυ... η μπροστινή κάμερα παίζει μέσω skype... αλλά για βιντεοκλήσεις μάλλον οχι.. θα ξαναδοκιμάσω ομως για να πω με σιγουρια.

WI-FI: δε θα έλεγα οτι ειναι αρκετά δυνατό... ειναι το ίδιο με το HTC που είχα... το λεω γιατι ουτε αυτό ηταν δυνατό. πχ ένα sony neo v φίλης που δοκίμασα ακριβως στο ίδιο σημείο σπίτι μου ειχε μια μπάρα παραπάνω...

Μπαταρία: το άνοιξα στις 18.00 και ειχε 70% και πριν κοιμηθω στη 1.00 τη νυχτα το εφτασα 15 % με full χρήση! Θα δουμε τις επομενες μερες...

Γλώσσα: το λειτουργικό ειναι στα αγγλικά όντως όπως λένε όλοι αλλά άνετα για sms και γενικότερα προγραμματα γραφεις Ελληνικά αρκεί να το επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις. Εγώ βολεύομαι απο αυτο... σιγά...βλέπω τις ρυθμίσεις στα αγγλικά και κατι εγινε...

Εφαρμογές: έχει εγκατεστημένες ήδη πολλές εφαρμογές που δεν το περιμενα. καταρχας play store!! επειτα: chrome, 2o browser, file manager, facebook,youtube, email, google+, hangouts (Παλιό google talk), google maps, polaris office, barcode scanner, και κατι άλλες εφαρμογές κλασσικές για βιντεο, μουσική, chat, ραδιο....

Κάρτα SD δεν εχω πάρει ακόμα για να δω αυτό που λένε όλοι....

Ηχος: Τα ηχεία ειναι πολύ καλά! ακούγονται αρκετά καθαρά και δυνατά.... ένα τραγουδι απο youtube έβαλα και ακουγόταν μια χαρουλα....

Διάφορα

--κάποιος φίλος το ανέφερε...: οταν το έχεις στη δόνηση, τότε οτι κι αν πατας (είτε μήνυμα είτε τα 3 "κουμπακια") δονάει! χαζομάρα...

-- έχει στα settings scheduled power on & off..... τελειο για τη νύχτα οταν κοιμασαι... :-) (1η φορά το βλέπω... μπορεί να μην ειναι καινουριο)

--Το καπάκι για να βάλεις-βγαλεις μπαταρία θέλει λίγο προσοχη γιατι ειναι πολύ λεπτο.

--Σαν ποιότητα κατασκευής αρκετά καλή... νομιζω πολύ καλύτερη σε σχέση με αντίστοιχα smartphones των ίδιων χρημάτων... μια βλακεία ειναι οτι η κάμερα και τα 2 ηχεία εξέχουν στην πίσω πλευρα και φανταζομαι σε λιγο καιρό θα αρχίζει να φευγει το χρωμα... οπότε γρήγορα θηκη!

αυτά για αρχή..... νομιζω οτι για ουτε 24 ωρες εγραψα πολλά πραγματα...

όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ας μου πει...

ΣτΑύΡοΣ

Αν υπάρχει κάποιο μονό κλασικό ακουστικό που να δουλεύει καλά με το κινητό ας το αναφερει κάποιος

γιατί με το sony Ericsson που δοκίμασα δεν ακουγόταν καθόλου καλά

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να δουλεύει το κουμπί απάντησης

Έχει δοκιμάσει κανείς προγραμματάκια όπως runtastic,endomondo αν δουλευουν κανονικά;

Endomondo δουλευει μια χαρα... και με gps.... αν και αργεί λιγακι να λοκαρει...

το runtastic δεν το ξερω καν δεν μπορω να σου πω.

ΣτΑύΡοΣ

Endomondo δουλευει μια χαρα... και με gps.... αν και αργεί λιγακι να λοκαρει...

το runtastic δεν το ξερω καν δεν μπορω να σου πω.

Ok,σε ευχαριστώ για την απάντηση σου,το έχω ήδη παραγγείλει και περιμένω για δοκιμή;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα επειδή είναι το πρώτο dual sim android κινητό και επειδή η τιμή τους είναι παρόμοια..θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι καλύτερο..ίσως το Acer να είναι σε χαρακτηριστικά λίγο καλύτερο αλλα η samsung είναι πιο γνωστή εταιρία και ειδικά στα κινητά.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Είσαι σίγουρος ότι το Samsung είναι η έκδοση dual sim;Γιατί μπήκα στο electroworld και δεν λέει ότι είναι με 2 sim...

Δες εδώπου υπερτερεί το καθένα.Μεγάλο συν στο Samsung η μνήμη που είναι 8Gb.

Απο άλλο κινητό ταιριάζει έστω και με πατέντα ?

Μάλλον δεν θα πέσει η τιμή της θήκης

Στο ebay που κοίταξα δεν παίζει φτηνή θήκη ακόμα και για παλιότερα μοντέλα acer

οπότε το βλέπω μονόδρομο..

Εγώ θα κρατήσω αυτή που έχω γιατί πιστεύω ότι σε μία πτώση το προστατεύει καλύτερα.

Θα παραγγείλω τελικά την silicon

απλα είναι ακριβή αν την συγκρίνεις με αυτην που πήρα για το neo v 1,5ευρώ

Ασε που βλέπω να έρχεται καμιά πατέντα κατασκευή του πωλητή και να μην ταιριάζει καλα!

Την έχει παραλάβει κανεις?

• 2 weeks later...

Μόλις έκανα αναβάθμιση στο κινητό (25Mb).

Αυτό που πρόσεξα ότι πρόσθεσαν είναι η λειτουργία float caller.

Μόλις έκανα αναβάθμιση στο κινητό (25Mb).

Αυτό που πρόσεξα ότι πρόσθεσαν είναι η λειτουργία float caller.

Τι κάνει αυτή η λειτουργία ;

Για Ελληνικά τίποτα ;

Απλά όταν σε πέρνουν τηλέφωνο βγαίνει ένα μικρό εικονίδιο στη οθόνη με τη κλήση και δεν γεμίζει όλη η οθόνη!Αυτά για αρχή για το float caller αν κάτι άλλο θα το δούμε στη πορεία!

10 μέρες έκανε να έρθει η διάφανη silicone case με tracking number.

Είναι άψογη με μόνο σπαστικό ότι "ίσως" δεν είναι τοσο εύκολο να πατήσεις το power button.

θέλει λίγο παραπάνω δύναμη χωρίς να υπαρχει ιδιαίτερο πρόβλημα

Ανεξάρτητα απο την θήκη ήθελα από παλαιότερα να ρωτήσω πως μπορούμε να παρακάμψουμε εντελώς το power button για το ξεκλειδωμα της οθόνης (που κατά την γνώμη μου είναι ιδιαίτερα σπαστικό) ??

Edited by drdedus

Δεν πρέπει να τις περνάει όλες στην sd πάντως , το whatsapp πχ δεν μου το περνάει...(Χωρίς ροοτ)

@drdedus:Τι χρώμα την πήρες γκρι ή διαφανές;Αρχίζει και με κουράζει αυτή που έχω..

Νομίζω υπάρχει ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα , μάλλον στο νήμα του gallant duo το είχα δει..

Αν θες να διαβάσεις review για laptop, tablet, smartphone Acer από πραγματικούς χρήστες που τα έχουν αγοράσει και τα χρησιμοποιούν δες αυτήν την σελίδα, αν και στα Βουλγάρικα το google translate θα σε βοηθήσει να καταλάβεις.