Jump to content

Acer Liquid E2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδώ ειναι μαζεμένα ολα τα αρχεία και εδώ ο οδηγός.

να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί ειμαι άσχετος με adroid.

πως μπορώ να αναβαθμίσω το SuperUser pro. v0.94 σε v1.32

edit..Το εκανα..παλι ομως δεν πληρες ελληνικο το μενου του.

Edited by gblakas

• Απαντήσεις 309
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον το εφεραν και σε φιλο το κινητο και το ειδα απο κοντα σημερα.Πολυ boliko σαν μεγεθος,καθετε καλα στο χερι.παρα πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης,ειδικα το πισω καπακι ειναι και αντιολισθητικό,η οθονη κλασικη ips θα την ελεγα,δεν ειναι και amoled,αλλα μια χαρα κανεις την δουλεια σου.Tα ηχεια stereo παρακαλω...Ο επεξεργαστης βεβαια,γνωστη ποσοτητα πλεον o MTK6589 Quad Core,το παει κυριολεκτικα τρενο το κινητο,κανενα κολλημα σε κανενα σημειο.....με λιγα λογια θα ελεγα οτι αξιζει τα λεφτα του παιδια,ειδικα ενα του περασουν και τα Ελληνικα μεσα.Και ναι οντως αυτο με τα Ελληνικα στο μενου,για καποιους ειναι θεμα,ειδικα εαν δεν εχεις ξαναπιαση στα χερια σου android,σε καποια σημεια θα ψιλοδυσκολευτης.Βεβαια οι ανθρωποι απο εκει που αγοραστηκε(expansys),υποσχεθηκαν οτι θα το δουν το θεμα,και εαν δεν βρουν λυση ειτε θα πιστωσουν το ποσο,η θα τον καλυψουν σε καποια αλλη αγορα συσκευης.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Τα κινέζικα mtk6589 έχουν στον dialer κουμπάκι για 3g βιντεοκλήση.

το acer liquid e 2 πατας το νουμερο που θελεις να καλεσεις,μετα το πληκτρο μενου και διαλεγεις ip dial.

Oχι.Αυτό ειναι voip κλήση δηλαδή voice over ip και όχι 3g βιντεοκλήση.Μάλλον η acer αφαίρεσε την συγκεκριμένη επιλογή.Επισης να ρωτήσω σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο.Απο τα 4gb πόσος ειναι διαθέσιμος για τον χρήστη; Και άμα βάλεις sd μπορείς να μεταφέρεις σε αυτή,εφαρμογές;

Oχι.Αυτό ειναι voip κλήση δηλαδή voice over ip και όχι 3g βιντεοκλήση.Μάλλον η acer αφαίρεσε την συγκεκριμένη επιλογή.Επισης να ρωτήσω σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο.Απο τα 4gb πόσος ειναι διαθέσιμος για τον χρήστη; Και άμα βάλεις sd μπορείς να μεταφέρεις σε αυτή,εφαρμογές;

tolal space 2.35gb

system 1.44gb

phone storage 1.62gb

δυστυχώς τις εφαρμογές δε τις μεταφέρει στην sd :cry:

Πόσο καιρό κάνει να έρθει η παραγγελία από Expansys στο περίπου ? Επίσης υπάρχει τρόπος να εγκαθιστάς εφαρμογές-παιχνίδια στην κάρτας μνήμης ?

Πόσο καιρό κάνει να έρθει η παραγγελία από Expansys στο περίπου ? Επίσης υπάρχει τρόπος να εγκαθιστάς εφαρμογές-παιχνίδια στην κάρτας μνήμης ?

δεν αργεί 2 με 3 μέρες ανάλογα με το απόθεμα!σκέφτομαι να δώσω το δικό μου να μεταβώ σε 5".

δεν αργεί 2 με 3 μέρες ανάλογα με το απόθεμα!σκέφτομαι να δώσω το δικό μου να μεταβώ σε 5".

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Αν παραγγείλεις (πρωί) και την επόμενη είναι εργάσιμη θα το έχεις (αρκεί να υπάρχει απόθεμα) , τουλάχιστον 3 παραγγελίες μου έτσι ήρθαν

μέσω dhl έρχονται

μπήκα σε recovery menu(power + down volume) και όλα ήταν στα κινέζικα δεν ήξερα πως να βγω :p

@Edit power+up volume key =recovery mode

Edited by gblakas

καλησπερα παιδια, επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου και δεν εχω κανει ποτε αγορα μεσω διαδικτυου απο το εξωτερικο, μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε πως γινεται η διαδικασια της μεταφορας?(δηλαδη απο τη χωρα προελευσης μεχρι να σταλει σε εμενα)

Ξεκιναει απο Αγγλια, παει Γερμανια και μετα Ελ.Βενιζελος(Αθηνα)

απο κει και περα αναλογα τη περιοχη σου ερχεται στο αντιστοιχο υποκαταστημα της dhl την επομενη (εργασιμη)

Αν προχωρησεις στη παραγγελια θα δεις τις επιλογες για την πληρωμη , μεσω πιστωτικης, καταθεσης , paypal

Αν εχεις πιστωτικη και θελεις να κανεις την αγορα μεσω αυτης θα πρεπει να σκαναρεις διπλωμα η ταυτοτητα για την ταυτοποιηση των στοιχειων

Αλλιως πας σε μια τραπεζα και βγαζεις μια προπληρωμενη καρτα , βαζεις τα λεφτα και τ αγοραζεις μεσω αυτης

Υπάρχει κάποιος που να το έκανε root να στείλει τα link με τις οδηγίες που ακολούθησε ? Και αν κατάφερε να εγκαθιστά εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ?

Παρελαβα κι εγώ χθές, 2 εργάσιμες έκανε. Μεγάλη αναβαθμιση σε σχέση με το ideos x5 pro. Πετάει το τηλέφωνο!

Υπάρχει κάποιος που να το έκανε root να στείλει τα link με τις οδηγίες που ακολούθησε ?

Κι εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, εκτός αν υπάρχει άλλη λύση για SMS 160 χαρακτήρων με Ελληνικά

Και αν κατάφερε να εγκαθιστά εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ?

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Πρός το παρόν αρκεί η μνήμη του τηλεφώνου ευτυχώς!

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Παιδιά καλησπέρα.Ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω και εγώ..

Βέβαια περιμένω από εσάς να μου λύσετε 2 απορίες-προβληματισμούς:

1)Απ'ότι γράφετε δεν έχει ελληνική γλώσσα.Δηλαδή δεν γυρνάει στα ελληνικά το πληκτρολόγιο στα μηνύματα και γενικά στις επαφές...

'Εχει βρεθεί καμιά λύση σε αυτό?

Από ότι κατάλαβα το morelocal 2 δεν κάνει δουλειά..???

Το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί σίγουρα θα μου είναι απαραίτητα κάποια στιγμή τα Ελληνικά...

2)Διάβασα παραπάνω ότι δεν μεταφέρονται εφαρμογές στην sd κάρτα??

Δηλαδή στην sd κάρτα τι αποθηκεύεται??

Δηλαδή ότι εφαρμογές κατεβάζουμε αποθηκεύονται μόνο στο τηλέφωνο??

Μεγάλο λάθος αν ισχύει γιατί είχα παλαιότερα το htc desire c και ήταν μονίμως μπουκωμένο,κόλλαγε και σερνότανε...

Aν δεν κάνω λάθος το acer έχει εσωτερική μνήμη 1,62 gb....;'Αρα μένουμε μόνο σε αυτή τη χωριτηκότητα....??

Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος...

Περιμένω τα φώτα σας και τις συμβουλές σας...

Αν μου λυθούν τα 2 αυτά θέματα βλέπω να το αγοράζω!!

λινκ για θήκη, screen protector, 2η μπαταρία έχουμε?

Στο ebay έχει θήκες και screen protector , για μπαταρία δε νομίζω να έχω δει.