Jump to content

andrew21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About andrew21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

andrew21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 'Aμα μπείτε εδώ που αναφέρεται το πρόβλημα:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42590755 δίνουν λύση στο γαλλικό φόρουμ του android!!! H λύση είναι εδώ! http://www.phonandroid.com/forum/tuto-swap-memoire-sur-l-acer-liquid-e2-duo-t60236.html 'Οποιος το δοκιμάσει να μας πεί!!! Και μακάρει να μας το μετάφραζε από τα γαλλικά!!! Περιμένω εντυπώσεις αν λύνεται το πρόβλημα....
  2. Tελικά βρήκες καμιά λύση με την μεταφορά εφαρμογών στη sd κάρτα??
  3. Tι να τις κάνεις τις πολύ καλές δυνατότητες του τηλεφώνου άμα δεν βρεθεί λύση με την μεταφορά των εφαρμογών στην sd κάρτα..??? Δεδομένου του ελάχιστου χώρου της εσωτερικής μνήμης των 1,62 gb.... Ελπίζω να βρεθεί λύση ώστε να γίνω και εγώ κάτοχος αυτού του τηλεφώνου... Γιατί κατά τ'άλλα είναι εξαιρετικά τα χαρακτηριστικά του σε σχέση πάντα και με την τιμή του... Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει και ελπίζω να λυθεί.... Είμαι σε αναμονή!!!
  4. To ίδιο πρόβλημα το αναφέρουν και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42590755
  5. Μπόρεσες να μεταφέρεις δεδομένα στην sd κάρτα??? Γιατί από ότι διαβάζω δεν μπορείς.....
  6. Παιδιά καλησπέρα.Ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω και εγώ.. Βέβαια περιμένω από εσάς να μου λύσετε 2 απορίες-προβληματισμούς: 1)Απ'ότι γράφετε δεν έχει ελληνική γλώσσα.Δηλαδή δεν γυρνάει στα ελληνικά το πληκτρολόγιο στα μηνύματα και γενικά στις επαφές... 'Εχει βρεθεί καμιά λύση σε αυτό? Από ότι κατάλαβα το morelocal 2 δεν κάνει δουλειά..??? Το θεωρώ πολύ σημαντικό γιατί σίγουρα θα μου είναι απαραίτητα κάποια στιγμή τα Ελληνικά... 2)Διάβασα παραπάνω ότι δεν μεταφέρονται εφαρμογές στην sd κάρτα?? Δηλαδή στην sd κάρτα τι αποθηκεύεται?? Δηλαδή ότι εφαρμογές κατεβάζουμε αποθηκεύονται μόνο στο τηλέφωνο?? Μεγάλο λάθος αν ισχύει γιατί είχα παλαιότερα το htc desire c και ήταν μονίμως μπουκωμένο,κόλλαγε και σερνότανε... Aν δεν κάνω λάθος το acer έχει εσωτερική μνήμη 1,62 gb....;'Αρα μένουμε μόνο σε αυτή τη χωριτηκότητα....?? Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος... Περιμένω τα φώτα σας και τις συμβουλές σας... Αν μου λυθούν τα 2 αυτά θέματα βλέπω να το αγοράζω!!
×
×
  • Create New...