montoya_42 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδία τι γίνεται? Γιατί όταν πάω στο Store πλέον μου βγάζει 2 κατηγορίες, εφαρμογές και παιχνίδια? Το Nokia εφαρμογές πως εξαφανίστηκε? Τι μπορεί να φταίει? Όχι, είναι (ακόμα) εκεί....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Κανονικά έπρεπε να είναι εκεί. Χρησιμοποιείς την εφαρμογή του κινητού και όχι κάποια άλλη για themes, accents, tiles κλπ ε? ΥΓ: Μπες και στο xbox και πάτα refresh στις επιλογές (...) Εγώ χθες είχα τρομερό battery drain. Ενδεικετικά, στις 21:00 το έβγαλα πλήρως φορτισμένο, στις 2:00 ήταν 51%. Πήγα για ύπνο και το airplane mode αλλά μέχρι το πρωί ήταν σβηστό. Επίσης ήταν ζεστό άρα κάποια εφαρμογή μου την κάνει. Το παράτησα σπίτι και θα το κοιτάξω όταν γυρίσω το μεσημέρι. Edited September 17, 2013 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδια γεια σας,πηρα προχτες το κινητο,ερχομενος αππ android,εχω δυο αποριες.... 1η : Εχει led για τις ειδοποιησεις η οχι...η δεν το εχω ενεργοποιηση? 2η: εφαρμογη για τις γιορτες,και για τον καιρο ποια να χρησιμοποιησω? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 1) Όχι, δεν έχει ακόμα... 2) Για γιορτές δεν ξέρω. Για καιρό έχω το weather flow... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Παιδιά πρόβλημα, Ξεκίνησε όταν παρατήρησα πως στο tile μιας επαφής δεν φαινόταν όταν υπήρχε αναπάντητη κλήση, - κάτι που μου αρέσει πολύ -, παρά μόνο ειδοποίηση για νέο μήνυμα. Τώρα είδα ότι μετά λίγα δευτερόλεπτα η αρχική οθόνη παγώνει και δεν ανανεώνει τα tiles (people κλπ), παρά μόνο αν ξανασύρεις το δάκτυλο πάνω. Επίσης παρατήρησα ότι σε linked επαφές με το facebook συνεχίζει και δείχνει και τις δύο εικόνες. Reset έκανα αλλά δεν βοήθησε. Δεν έχω καμμία εφαρμογή εγκατεστημένη. Τι να κάνω τώρα; είμαι ακόμη σε DOA περίοδο . Edited September 17, 2013 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Τελικά λύθηκε το θέμα από μόνο του, στο τσακ και πάνω που θα έκανα hard reset, επανήλθε... μάλλον κάποιο κόλλημα θα είχε φάει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδια γεια σας,πηρα προχτες το κινητο,ερχομενος αππ android,εχω δυο αποριες.... 1η : Εχει led για τις ειδοποιησεις η οχι...η δεν το εχω ενεργοποιηση? 2η: εφαρμογη για τις γιορτες,και για τον καιρο ποια να χρησιμοποιησω? 1. Όχι δυστυχώς και είναι μεγάλο μείον για μενα 2. Υπάρχουν αρκετές. Κάνε ένα search στο κατάστημα και θα βρείς αρκετές (και free). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 1. Όχι δυστυχώς και είναι μεγάλο μείον για μενα Αχ αυτό το led notification. Είναι ο λόγος που ακόμα αγαπάω το blackberry μου... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αχ αυτό το led notification. Είναι ο λόγος που ακόμα αγαπάω το blackberry μου... Δηλαδή αν αποκτήσουμε led θα ξεχάσεις το blackberry σου???? Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται βρε......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δηλαδή αν αποκτήσουμε led θα ξεχάσεις το blackberry σου???? Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται βρε......:) Δε παλεύεται άλλο το Blackberry μου... Το μόνο που με κρατάει είμαι το απίστευτο led notification. Ετοιμάζομαι καρφί για το 925 αλλά σκέφτομαι πως θα συνηθίσω χωρίς το led. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Κι εμένα με συντρόφευε στα Nokia μου...... Περιμένω στο μέλλον να μας το δώσουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Κι εμένα με συντρόφευε στα Nokia μου...... Περιμένω στο μέλλον να μας το δώσουν. Λες για το μονότονο του Nokia που το έχω ζήσει και αυτό. Τι να πω όμως για το bb που το κάνω να χτυπάει σα ντισκομπαλα με 100 χρωματα και συνδιασμους ανάλογα την ειδοποίηση.. Ας ενεργοποιήσουν τουλάχιστον το start button να αναβοσβήνει όπως όταν το φορτίζεις με νεκρή μπαταρία. (sorry για το off topic) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εγώ χθες είχα τρομερό battery drain. Ενδεικετικά, στις 21:00 το έβγαλα πλήρως φορτισμένο, στις 2:00 ήταν 51%. Πήγα για ύπνο και το airplane mode αλλά μέχρι το πρωί ήταν σβηστό. Επίσης ήταν ζεστό άρα κάποια εφαρμογή μου την κάνει. Το παράτησα σπίτι και θα το κοιτάξω όταν γυρίσω το μεσημέρι. Το φόρτισα, αφού ήταν κλειστό για μερικές ώρες, τώρα όλα οκ. Δεν βρήκα ακόμα ποια εφαρμογή μου το κάνε... :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) :) Λοιπόν έχω το κινητό 2 μέρες τώρα. (είχα πάρει κι άλλο 925, εκείνο που είχε θέμα με το σήμα-κεραία, αυτό είναι η αντικατάσταση και είναι μια χαρά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα). Είναι Αγγλικό και μαύρο. Το τηλέφωνο είναι πανέμορφο και με άριστη ποιότητα κατασκευής! Εχει πολύ καλή οθόνη, καλύτερη απ το 920 που είχα, κάμερα παρόμοια-σχεδόν ίδια με το 920, και το βάζω στην μπροστινή τσέπη πλέον του παντελονιού μου χωρίς να ενοχλεί καθόλου... Μετράει τελικά το ότι είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ!!!Και λίγο πιο κοντό απ το 920(ελάχιστα) Το μαύρο μου αρέσει απίστευτα γιατί είναι και το μεταλλικό σκούρο και δείχνει πιο ολόκληρο και δεν ξεχωρίζουν τόσο και οι μαύρες γραμμούλες που έχει στα πλαινά. Δείχνει πιο όμορφο και απ το iphone 5 του κολλητού μου! Για το λειτουργικό δεν λέω τίποτα, αφού είναι το ίδιο και μ αρέσει πολύ έτσι κι αλλιώς. ΑΑ και η glance screen πολύ πιο όμορφη στην amoled clearblack... Μπαταρία μου κρατάει το ίδιο με το 920 αλλά έχω κάνει μόνο 2 φορτίσεις. Γενκά άψογο... :) Edited September 17, 2013 by konstantinosid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Επιτέλους, να ησυχάσεις κι εσύ.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelisimo Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλήμερα. Κάτοχος απο χθες ενός λευκού (ιταλικό). Έρχομαι απο lumia 800 και η διαφορά στην εμφάνιση με το αλουμίνιο ειναι υπέροχη. Το glance ειναι τέλειο! :D Μια ερώτηση έχω. Τα κουμπιά έχουν μια ελαφριά κίτρινη απόχρωση (του 800 είναι λευκά), συμβαίνει και σε σας ή έχει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Τα κουμπιά έχουν μια ελαφριά κίτρινη απόχρωση (του 800 είναι λευκά), συμβαίνει και σε σας ή έχει κάποιο πρόβλημα? και στο δικό μου lumia 920 τα κουμπιά έχουν μια ελαφριά απόχρωση κίτρινου αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Καλήμερα. Κάτοχος απο χθες ενός λευκού (ιταλικό). Έρχομαι απο lumia 800 και η διαφορά στην εμφάνιση με το αλουμίνιο ειναι υπέροχη. Το glance ειναι τέλειο! :D Μια ερώτηση έχω. Τα κουμπιά έχουν μια ελαφριά κίτρινη απόχρωση (του 800 είναι λευκά), συμβαίνει και σε σας ή έχει κάποιο πρόβλημα? Καλορίζικο φίλε, και σε εμένα καινούριο, από Αγγλία τα τρία πλήκτρα αφής έχουν μια ελαφριά κιτρινίλα, όχι ακριβώς κιτρινίλα, λίγο πιο σκοτεινά απ το λευκό της οθόνης. Αλλά δεν νομίζω να είναι τίποτα... Το έχω παρατηρήσει και σε κάποια review στο internet, άρα φυσιολογικό είναι. (ή τίποτα σημαντικό) Και μη σου πω καλύτερα γιατί κάποιες φορές στο 920 που ήταν πολύ φωτεινά με στράβωναν το βράδυ λίγο, ειδικά στο αυτοκίνητο. :P Edited September 18, 2013 by konstantinosid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Κι εμένα έτσι είναι τα πλήκτρα... Και μου αρέσει κιόλας σε σχέση με το 920... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelisimo Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ωραία αφου δεν ειναι πρόβλημα.. Συνεχίζω να απολαμβάνω την συσκευή.. (μολις πήρα και τα updates) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εντάξει, δεν είναι και τελείως φυσιολογικό να υπάρχει κιτρινίλα αλλα δεν είναι και κάτι άξιο προσοχής. Ανεβάστε καμια φωτογραφία να δουμε την κιτρινίλα που λέτε. Είμαι περίεργος να δω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εντάξει, δεν είναι και τελείως φυσιολογικό να υπάρχει κιτρινίλα αλλα δεν είναι και κάτι άξιο προσοχής. Ανεβάστε καμια φωτογραφία να δουμε την κιτρινίλα που λέτε. Είμαι περίεργος να δω. Άρα, το δικό σου δεν έχει, να υποθέσω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Άρα, το δικό σου δεν έχει, να υποθέσω. Νομίζω πως ναι (δεν έχει). Και λέω νομίζω μιας και δεν είναι και πολύ φωτεινό (όπως το 920 που με στράβωνε.....) αλλα δεν μου δίνουν την εντύπωση της κιτρινίλας. Γερμανικό 32αρι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δεν είναι κίτρινα... Amber είναι... :lol: Απλά δεν είναι ο έντονος κατάλευκος φωτισμός του λευκου led... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δεν είναι κίτρινα... Amber είναι... :lol: Απλά δεν είναι ο έντονος κατάλευκος φωτισμός του λευκου led... Αυτο ναι, συμφωνούμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts